Kiemelt Ápolási díj és az Emelt Ápolási díj összege érje el a Nettó Garantált minimálbér összegét, míg az Alap Ápolási díj összege legyen a Nettó Minimálbér összegével azonos!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Bevallom őszintén nagyon örülnék ha nem érne végett 2023-ban sem, hogy ne kapjak a 2 fő hozzátartozóimtól apró pénzeket.

2023-01-21 20:51:09

Nem arról van szó, hogy minden hónapban szeretném ha lenne bónusz pénz bevételem. Hanem minden 2. hónapban egyszer legyen bónusz pénz bevételem. Pl. az egyetlen élő milliomos és zsugori nagyszülőm le sem szart engem 2022. őszén, hogy felhívott volna akkor a mobil telefonomon érdeklődve utánam, hogy nincs-e szükségem anyagi segítségre a rekord magas Infláció alatt és a Karácsony közeledtével. 

És egyben még nárcisztikus személyiségű is a nagyszülőm sajnos. De akkor volt bőr a pofáján az egyetlen élő nagyszülőmnek, hogy Szent este előtt 1 héttel felhívjon a mobil telefonomon és akkor érdeklődött volna irántam, hogy mikor találkozzak vele és a Karácsonyi ajándékot átadja nekem. Karácsony előtt 1 héttel már semmi kedvem nem volt  hozzá elmenni, mert a Karácsonyra készülődtem és a két ünnep között sem mentem el hozzá mert akkor már a Szilveszerre és az Újévre készülődtem. 

 

Utálak mint a szart egyetlen élő nagyszülőm aki megélte a felnőtt koromat is, mert soha segített anyagilag nekem és az anyámnak sem és sorolhatnám. 


x

4 dolgot szeretnék a közelgő húsvétra! Őszinte leszek szeretnék kilépni a Zuglói Patrónus Nappali ellátó és Fejlesztő foglalkoztatóból, ha nyernék 5 millió Ft-ot a kaparós sorsjegyel, akkor már 2028. Január 3. helyett már 2027. Január 3. lépnék ki.

2023-01-15 15:11:09

1. Dolog: nem szeretném ha kiderülne, hogy 2022. December 16-óta minden hónap 16-án vagy azt megelőzően 1 napra, vagy utána lévő 1 napon kapok havonta 5.000 Ft-ot banki átutalásban egy személytől. 

2. Dolog: tartson ki legalább 2023. Decemberéig az illető személy aki havonta segít nekem 5.000 Ft-al, legalább odáig támogasson engem. 

3. Dolog: szeretném ha minden 2. hónapban egyszer, a 2 fő hozzátartozóim hoznának apró pénzt ami összegyűlik számukra és nem kell nekik.

Nekem egyetlen egy nagy vágyam van, hogy fel tudjak zárkózni anyagilag amennyire szükséges számomra és amennyire csak lehetséges, és meg legyen 2023. Húsvétja előtt a kívánt összegű megtakarított pénzem, ami kamatozna egy Állampapíron belül. Az egyetlen élő nagyszülőm pedig baszik segíteni nekem anyagilag, pedig igen rendesen milliomos nyugdíjas agastyán öreg személynek számít.

Amikor elváltak a szüleim és az apám nem fizetett rám sem gyermektartást, a vén dög nagyszülőm akkor sem segített nekünk anyagilag. És emiatt került a saját bankszámlámra a saját Fogyatékossági támogatásom, és a Rokkantsági járadékomból pedig a felét kellett utalnom az anyám számlájára. És amikor kikerültem a Speciális szakiskolából és az 1. védett munkahelyemen belül lejárt az első 3 hónapom, akkor intéztem el azt a dolgot, hogy a saját bankszámlámra kerüljön a saját Fogyatékossági támogatásom. De amikor eladásra került a testvérem új párja miatt a korábbi lakóhelyünk, akkor megint többet kellett fizetnem a nyugdíjszerű ellátásaim végett a rezsi miatt. 

Azért tartom fontosnak, hogy anyagilag fel tudjak zárkózni mert 2028. Január 3-tól új munkahelyen belül szeretnék dolgozni járni, már mint új Nappali ellátó és Fejlesztő foglalkoztatóban szeretnék járni. Mert ahhol dolgozom 2014. Május 5-óta a Zuglói Nappali ellátó és Fejlesztő foglalkoztatóban, oda nem szeretnék járni 2028. Január 3-tól dolgozni. 

És azért választom a 2028. Január 3. napot mert annál korábban nem leszek felzárkózva anyagilag, és még nem épült fel a leendő új munkahelyem 3 épülete közül a 2 épülete. 

Viszont kikészülő félben leszek a hangzavartól ami a munkahelyemen belül zajlik többször: mert állandóan üvöltöznek és hangoskodnak a Patrónus Zuglói Nappali ellátó és Fejlesztő foglalkoztatóban, főleg akkor ha nincs külsős munka és unatkoznak mert nem kapnak olyan belső kézi munkákat a Szociális ágazatban dolgozóktól, ami lekötné őket és el is tudnák végezni azt és akkor a kávé szünetek alatt hangoskodnának. Akik meg ott dolgoznak Szociális ágazatban dolgozók közül ők már ki vannak égve. 

 

Közeleg a húsvét! – Modern Iskola


X

Jó lenne ha végre a Budapesti Strandokon, és a Budapesti fürdőkben nyáron a fogyatékossággal élőknek lenne kedvezményes belépőjegyre lévő jogosultságuk!

2023-01-08 20:21:18

Sajnos a testvérem jelenlegi párja igénytelen, mert a kertben a saját felfújhatós medencémet sem állíthatnám fel nyáron a döglesztő melegben. Eléggé rossz nekem nézni és hallani nyaranta, hogy a kis házam ajtajával szemben lévő szomszédnak van kerti medencéje és az unokái meg hancuroznak a hűsítő vízben. És 6 méterrel van az ajtómtól és a teraszomtól a szomszédnak kerti beépített medencéje. 

És tuti nem lesz szakítás a testvérem és a mostani párja között, pedig nagyon örülnék ha a testvéremnek új párja lenne, aki figyelmbe venné a saját igényeimet is és nem csak a testévérem igényei számítanának neki.

Mert nekem meg nem sok esélyem lesz az Autizmusom végett, hogy egy férfivel meg tudjak ismerkedni a lakókörzetemen belül vagy a lakókörzetemhtől nem messze, akihez eltudnék menni hétvégente nyaranta a kerti medencéjében lubickolni. Míg a fogyatékossággal élőket képviselő Szövetségek pedig nem fognak tuti megállapodást kötni, a Budapesti Strandok és Budapesti fürdők által lévő kedvezményes belépőjegy iránt. 

Gárdonyban pedig semmit esélyem nincs az ingyenes Strandolásra nyáron, mert a vén dög egyetlen élő nagyszülőm és a vén dög párja használja az anyám Gárdonyi nyaralóját, mert a telek nem az anyám nevén van sajnos nem úgy mint a nyaraló épülete, és amíg nem hal meg a vén dög egyetlen élő nagyszülőm, vagy nem kerül be egy idősek otthonába addig nem sok esélyem van erre.

 

Sajnos az egyetlen élő nagyszülőm nem csak gazdag már csak nem 30 éve, hanem zsugori és nárcisztikus személyiség és ismerősei között tökéletesen manipulálja a nárcisztikus személyiségét. Családonom belül senki sincs jó viszonyba vele, és én sem vagyok vele jó viszonyban. 

 

De mivel 100 évet is megélhet a vén dög nárcisztikus személyiségű egyetlen élő nagyszülőm, és nem biztos halála előtt nem fogja használni a Gárdonyi nyaralót. És mivel a testvérem nem biztos, hogy szakítani fog a jelenlegi párjával és lesz helyette egy igényesebb párja, aki ragaszodna a kerti felfújhatós medencéhez. És nem nálam meg ritka lesz, hogy saját párkapcsolatom legyen egy férfival: mert egy ép férfinek nem kell főleg autista, vagy értelmi fogyatékossággal élő nő. 

Nekem egyetlen egy lehetőségem van, hogy létre hozzák a fogyatékossággal élő embereket támogató szakszervezetek a Budapest Strandjain, és fürdőin a kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget a fogyatékossággal élők számára. 


X

Egy dolgot kívánok, hogy az Autizmus Live Blogírójához képest sokkal jobban éljek anyagilag.

2023-01-08 16:51:44

Igazságtalanak tartottam, hogy 2022. Október közepe óta kap állandóan pénzbeli adományt az ismerőseitől Alapítványa nélkül. Annak ellenére, hogy van két felnőtt gyermeke is és az egyik felnőtt gyermeke igen jól él anyagilag Alpolgármesterként. És tudhatna segíteni a Turgonyi-Tóth Dórának Karácsonykor és Húsvétkor meg a Tanévkezdéskor. Más szülők akiknek meg kiskorú halmozóttan fogyatékos gyermekük van, és egyedülállóként kénytelenek gondoskodni a gyermekükről, mert nincs hozzátartozói segítségük sem ők ritkán kapnak a GYOD-on, és az Emelt összegű családi pótlékot bármilyen segítséget. Ha meg nagykorú a halmozóttan fogyatékossággal élő gyermekük, akkor meg végképp nem nagyon kapnak segítséget egyedülállóként. Arról meg hagy ne írjak aki meg felnőtt cselekvőképes fogyatékossággal él, és alacsony iskolai végzettsége miatt anyagilag szerényen él, és ritkán kap anyagi besegítést másoktól. 

 

És a Dórának van férje is aki szintén dolgozik akkár csak a 2 felnőtt 25 év feletti gyermeke, így nem egyedül neveli a két kiskorú 17 éves és 13 éves gyermekét, és a 17 éves gyermeke már Ösztöndíjas tanuló 3. éve, és diákmunkát is tud vállalni. Míg a másik kiskorú gyermeke sem kicsi már 12 éves kora ellenére. 

És ne is nagyon vágyon otthoni Home Office munkára a Dóra, mert a 13 éves Középsúlyosan Autista egyéni tanrendben tanuló Levente  mellett, nem fog tudni rendesen 4-6 órás műszakban dolgozni Home Office irodai munkában.

Ahhoz találnia kéne a Leventének olyan Speciális Általános iskolát, ahhol 7. osztálytól vagy 8. osztálytól kezdve oda járhatna tanulni nem egyéni tanrendben, és lenne valaki aki elvinné a Leventét az iskolába és onnan pedig haza, mert egyedül nem tud bejárni az iskolába és haza felé sem tud menni az iskolából a Levente. 

És ozzá kellene szoktatnia a Leventét a Dórának: már 2023. Szeptember hónaptól kezdve az iskolai közösségi életre abban, hogy Hétfőtől-Péntekig iskolái közösségbe járjon mert a 7. osztály fokot kezdi el 2023. Szeptember 1-én. 7-8. osztályfok alatt fel kell készítenie a Leventét a pályaválasztásra a Dórának az iskolával együtt, a 9. osztály kezdésére mert ott ritkán lehet egyéni tanuló a SNI tanulók többsége is. És csak a Képességfejlesztő Speciális szakiskolában fogadják el, ha egy diák nem tud orrot fújni és segítséggel csak az orszívó készüléket tudja használni. 

 

 


X

Aminek örülni fogok 2023. évben a Zuglói Nappali ellátó és Fejlesztő foglalkoztatóban.

2022-12-31 14:50:38

Aminek nagyon örülök, hogy 2023. év eleje végre olyan lesz, hogy nincs többé a Hován Eszter volt elátott munkatársam: mert kilépett még 2022. Július 29-én a Zuglói Patrónus Nappali ellátó intézményből. És a Bodai János sincs már többé mert nyugdíjba vonult 2022. Május 17-én a 65. születésnapján.

Végre nem kell tartanom az Eszter ingerlékenységétől, meg az állandó panaszkodását hallgatnom főleg Januárban és Februárban. Meg nem visong többé az Eszter. És a Jani pedig nem nyomja többé a hülyéségét, állandóan hangosan folyamatosan beszélve. 

Meg nincs többé az ebédet szállító Zsolt sem aki állandóan késve hozta az ebédünket a műszakunk lejárta után, 12:30 órakor érkezett vagy 12:15 órakor hozta az ebédet emiatt 2022. Januárjától 2022. Márciusáig le kellett mondanom Péntekenként az ebédemet. 

 

Viszont ennek ellenére 2028. Január hónapban a Gödöllői Patrónus Ház Élettér központjában szándékoznék dolgozni. Remélem ott nem kell a nyitásra várakoznom mert lesz porta szolgálat, és a műszak kezdésem előtt félórával én is bejöhetek főleg télen átmelegedni. 

 

 

 


X

Egy dolgot nagyon szeretnék az AOSZ-tól mindenképpen, hogy a Budapesti fürdőknél legyen végre AOSZ kártya kedvezmény és egyébb fogyatékossággal élőknek belépőjegy kedvezmény!

2022-12-29 14:02:04

Mivel igen kicsi az esélye annak, hogy az egyetlen élő nagyszülőm nem fog bekerülni egy idősek otthonába, addig nem sok esélyem van arra, hogy a Velencei tónál lévő olcsóbb strandokon tudjak fürődni nyaranta. Mivel nem vagyok én sem vele jó viszonyban, és mivel a Velencei tónál lévő nyaraló épületé meg a közüzemi számlák vannak csak az anyám nevén, mag a nyaraló épületéhez tartozó kertje már mint a telek a nagyszülőm nevén van így nem sok esélyem van Pest-Megyéből Gödöllőhöz nem messze leutazni a Velencei tóra nyáron, és onnan pedig 4 órás strandolásom után pedig haza felé vegyem az irányt. Hiába lesz 2023. nyarán 90 éves az egyetlen élő nagyszülőm, nagy valószínű az esélye annak, hogy csak 96 éves korába kerül be egy idősek otthonába vagy akkor hal meg nekem meg nem sok esélyem van arra, hogy legyenek normális jó baráti köreim akik a Velencei tóhoz közel laknak állandó lakhelyükkel rendelkeznének. Mert akkor nagyon szívesebben le mennék hozzájuk 2 éjszakát náluk töltve. 

 

Ezért nagyon örülnék ha az AOSZ létre hozná a kedvezményes Budapesti Strandra lévő belépőjegyre való jogosultságot minden Autista személyek és 1 fő kisérőik részére. És a többi fogyatékossággal élő embereknek sem ártana, a Budapesti Strandra lévő kedvezményes belépő jegyre való jogosultságot ki harcolni. 


x

2022. Karácsonyán egy dolgot kívántam Szent este!

2022-12-27 10:14:13

Ha nem lesz párkapcsolatom 2023. Október második felétől kezdve, akkor 2023-ban se jöjjön hozzám vendégségben senki sem December 24-25. napokban főleg December 24-én ne jöjjön senki sem. És vendégségbe sem szeretnék menni főleg December 24-25. napokban nem.  

https://board-hu.farmerama.com/threads/az-erdei-tiszt%C3%A1s-ismertet%C5%91je.2159/#post-972899 

Reméleg ha eljutok a Farmerama játék Bölcs tölgy rúnájának a Trágyás 39. szintjének a kiváltásában, és azon kívül pedig a Gyopáros Völgy Bölcs tölgynél lévő rúna kiváltásában is eljutok, addigra lesz nekem párkapcsolatom remélhetőleg. 

 

Megfogadtam magamban, hogy elfogadom a testvérem jelenlego párját addig amíg nem akar a testvéremtől közösen gyermeket vállalni, ha még is akarna gyermeket vállalni közösen a testvéremmel, de az egyetlen élő Nárcisztikus és gazdag nagyszülőm nem hal meg, vagy nem örökölnék én sem a halála után semmi sem, akkor a testvérem jelenlegi párjának mennie kell... Főleg akkor ha addigra sem lenne párkacsolatom mire sikerülne befejeznem a Farmamera Bölcs tögynél lévő Trágyás rúnát. 

És a Gyopáros völgyet is sikeresen meg tudnám nyitni. 

 

 


X

Amilyen a Fogadj Isten olyan az Adjon Isten: minden ember azt kapja az élettől amit megérdemelt, akkár jó dolgot tett akkár rossz dolgot tett másokkal.

2022-12-20 16:04:33

https://autizmuslive.blog.hu/2022/12/04/_legyen_szivetek_a_kis_magyar_taigetosz_utan_szabadon 

A Leventét sajnálom de a Dórát nem sajnálom, mert meg kellett volna időben tanítani a két gyermekét a felelősségre és a segítőkészségre, hogy igen is segítsen a Leventének jövőre a Mikulásra és a Karácsonyra felkészülnie anyagilag is. És a Dórának két felnőtt gyermeke közül az egyiknek igen magas a jövedelme havi Nettó összegben, de a Dóra nem tanította meg nála időben az anyagi segítséget a rászoruló emberek megsegítsében, köztül a kisebbik öcse Mikulásos és Karácsonyi élményét adva neki. 

Más részt pedig Alapítványon keresztül kéne kéregetnie a Dórának másoktól anyagi segítséget pénzbeli adományban, mert nem mehet állandóan hogy csak a Bankszámlát adja meg nyílt Facebook-os oldalán keresztül a nyílt üzenő falon is. Ezt a hülye Dórát nem bírom mert egy bunkó paraszt volt velem szemben, mert ígért nekem valamit mások előtt és nem tartotta be nekem az ígéretétt: és bocsánatott sem kért volna E-mailben nekem amiért nem tudta betartani amit ígért nekem. Meg is érdemelte, hogy sokat hátatt fordítottak neki és a családjának egyedül a Leventét sajnálom a legjobban, mert az anyja elhanyagolta azt a dolgot, hogy 7,5 éves korában koronával pótoltatta volna a Levente ketté tőrt maradandó fogát a gyökérkezelése után. És nem kért volna akkor segítséget másoktól akkor, és 12,5 éves koroban a Levente csonkolt gyökérkezelt fogai szépen szétrohadtak neki, és ki kellett húzatnia a magán fogorvosnak 5 db maradandó fogát veszített el. 

 

Ha meglátják a Leventét 2 év múlva 8. osztályfokban, a Szakmunkás Kertészeti iskolában felvitelizése alatt, hogy nincs elől foga neki nem sok esélye lesz neki arra, hogy felvegyék a rossz esztétikai megjelenése miatt. Mert a munkahelyeken is ez van, ha valakinek elől hiányos a foga akkor kicsi az esélye a munkahelyi felvételére. 

 

Dóra megérdemelte a nehéz sorsát. 

 


X

Én már csak röhögök rajta mert nem annyira él rosszul anyagilag mint ahogy leírja a Blogjában.

2022-12-11 15:56:05

https://autizmuslive.blog.hu/2022/12/04/_legyen_szivetek_a_kis_magyar_taigetosz_utan_szabadon  

Azért nincs munkahelye Home Office-ban nem csak a legkisebb Autista gyermeke végett, hanem mert nincs elől felül foga a nőnek azon kívül van 2 felnőtt gyermeke az egyik közszereplő, kérjen tőle segítséget legyen fogpótlása és akkor nagyobb esélyel kaphat állást a nőszemély. 

Azon kívül van neki férje és még van 2 kiskorú gyermeke is van de már nem kicsik mert 12 éves kor felett vannak már. Míg az egyik a kettő közül hamarosan felnőtt férfi lesz belőle kevesebb mint 1,5 év múlva. A másik meg bő 1 év múlva pedig már fiatalkorú srác lesz belőle.

Inkább azok a családok vannak a legroszabb helyzetben, ahhol a szülők egyedül nevelik az 1-4 fő főleg 12 év alatti gyermeküket. Vagy súlyosan halmozóttan fogyatékossággal élő gyermekkorú vagy felnőtt gyermeküket nevelik egyedül. És nem sok esélyük van munkahelyet találniuk az olyan otthon ápolást végzőknek sem, ha alacsony iskolai végzettségük van vagy idősnek számítanak és van bentlakásos szociális intézmény a súlyosan halmozóttan fogyatékossággal élő gyermekeiknek. 


X

Felháborítónak tartom Turgonyi-Tóth Dóra pénzbeli vágyait.

2022-11-25 07:36:56

https://rtl.hu/hazon-kivul/2022/11/23/elelmiszerarak-dragulas-inflacio-arsapka?fbclid=IwAR2snkONyGfwe2mbCNQmCNvV0efJdtb2cFKMxNrEr07C-1fJCzSE9BjtHCY 

1. Okom: nem egyedülálló szülőnek számít, a 2 nagy kiskorú Autista gyermekei nevelésében.

2. Okom: Nem halmozottan fogyatékosságal élnek a gyermekei. 

3. Okom: a 3. Gyermeke hamarosan nagykorú felnőtt ember lesz belőle. És ösztöndíjas tanuló, és diák munkára érettnek számít. 

4. Okom: a negyedik gyermeke pedig hamarosan fiatalkorú lesz, és ha fiatalkorú lesz akkor már nem sokáig lesz tanköteles korú SNI Autista egyéni tanuló. 

5. Okom: az 1. szülött és a 2. szülött gyermekei már felnőttek, és külön élnek a Dórától és dolgoznak. És az egyikük pedig Alpolgármester, és magas jövedelem ez keres havonta. 

6. Okom: a Dóra 2. Férjének az édesanyja még él és virul.

Aki meg támogatja ezt a nőt pénzbeli adománnyal az hülye. Tudok arról az esetről is amikor azt a hitvány nőt felhívta, egy Autista kisgyermekes szülő és szépen lebaszta a telefont a kisgyermekes szülőnek. 

Engem szépen letiltott a Facebook-ról amikor megosztottak az osztható bejegyzését, abból életveszélyes lett még a gáz tűzhely nála még 2021. Augusztus legvégén. Ezek után ezt a nőt utálom. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


XPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...