Kiemelt Ápolási díj és az Emelt Ápolási díj összege érje el a Nettó Garantált minimálbér összegét, míg az Alap Ápolási díj összege legyen a Nettó Minimálbér összegével azonos!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Szeretném remélni, hogy a jobb értelmi képességű Autista felnőtteknek nem fog járni számukra Rokkantsági járadék és Fogyatékossági támogatás!

2020-05-27 13:48:01

https://kanizsaujsag.hu/hir/202005/maradj-termeszetkozelben-otthonrol-az-erdobe-online-erdei-iskola-es-ovatos-kirandulas?fbclid=IwAR13b-3EdeTGc9KZjgFPYGYcRQmUqxWfcF_nbYwb8TTJBDeehVpwAnN6_tE 

Az egyik jobb értelmi képességű fiú Szeptembertől Erdészeti Technikumba fog járni ami 5 éves lesz számára. Nagyon remélem sikeresen el fogja tudni végezni az 5 évet és piacképes szakmájával el fog tudni helyezkedni.

Viszont az nem lenne igazságos, hogy a a leendő piacképes szakmájával és a piacképes fizetésű állásával együtt kapna Rokkantsági járadékot, és Fogyatékossági támogatást. Mikor az önellátási képessége meg van és kisérő nélkül tud egyedül járni az iskolába, könnyebben be tud illeszkedni jó az alkalmazkodó képessége konfliktus kezelése is jó. És a magatársával sincs gond. És nincs dühkitörése sem stb. 

Támaszkodjon csak szépen a felnőttkori életben a szakmája által lévő fizetéséhez, és a Babakötvényére mivel Babakötvényre jogosult születése óta. 

 

Olyan az Autista felnőtteknek legyen Rokkantsági járadékuk és Fogyatékossági támogatásuk, akiket nem lehet felügyelet nélkül hagyni mert nem lenne számára biztonságos ha valami váratlan kelletlen helyzet történne lakáson belül. Önmagukat nem tudják ellátni. 

Vagy piacképes szakmájuk nincs mert nagyon erős a tanulási akadályozótságuk stb. 

 

 


X

Nem igazságos amit írók, de úgy érzem kapzsi nárciszikus és jó modú embereknél ,,jól jött a Koronavírus járvány" ami idős korban veszélyes az életre!

2020-05-23 14:05:37

Nem kívánom az egyetlen élő nagyszülóm halálát, viszont nem örülnék ha akkor halna meg amikor én már közelebb leszek az 50. életévemhez. Nem segített nekem és a testvéremnek, hogy meg vette volna az ikerházat a testvéremnek és a volt életársának és én nem maradhattam volna a szülői kertvárosomban békességben élhettem volna. 

Nem szeretnék a testvéremmel akkor is egy lakcím alatt vele élni, amikor 2. szerelmi partnerével majd pár év múlva összeházasodna és megszületne az 1. közös gyermekük. 

Nem akarok magyarázkodni a leendő jövendőbeli unoka hugomnak/unoka öcsémnek 5-6 éves korában mért nem élek külön a testvéremtől stb. Mert egy mai 5-6 éves gyermekek már bizonyos dolgokban már a felnőttekhez hasonló gondolkodásuk kezd lenni. Mert egy 3-4 éves gyermeknek még el lehet mondani másképpen a dolgokat, de egy 5-6 éves gyermekek már a valós tényeket akarják. 

 

 

 

 


X

Azt kívánom, hogy maradjon el Június 2. hetében a családi születésnapi éttermezés! Nincs kedvem ebben szórakoznom, mikor azt sem tudom mikor mehetek vissza dolgozni!

2020-05-20 10:00:01

Nagyon szeretnék Szeptember 1. előtt vissza menni dolgozni a jelenlegi munkahelyemnél, mert ha nem járok vissza dolgozni Szeptember 1. előtt esélyem sem lesz arra, hogy fel tudjak zárkozni 2020. Decemberében anyagilag szeretném ha meg lenne a 250.000 Ft megtakarított pénzem. 

Pontosan jól tudom, hogy hiába kaptam 20.016 Ft-ot a 2020. Március 16-31. kieső napokra fizetés pótlást 2020. Május 14-én, a 2020. Áprilisi havi fizetésemet és a 2020. Májusi havi fizetésemet senki sem fogja pótólni nekem sem. És lehet, hogy csak 2020. Szeptember 1-én mehetek vissza dolgozni, ami nem igazán lesz számomra nagy élmény az iskolai tanítási időszakban hozzá szoknom a kora reggeli keléshezm és tömegközlekedéses ingázáshoz. Tényleg jó lenne azokat a fogyatékossággal élő dolgozókat, akiknek nincs alapbetegségük sem krónikus betegségük őket engedjék vissza a fejlesztő foglalkozatói munkahelyre dolgozni.  

Emiatt semmi kedvem nincs Étteremben születésnapozni Június 1. hetében mert lehet, hogy akkor lesz meg a 10.000 fő aláírása a Petíciómnál amikor Pünkösdi hosszú hétvége lesz, és aztán pedig szeretném leadni a Petíciómat. 

 

 


x

Ha a kicsi Noel SMA1 betegséggel élő kisfiúnak meg lesz a Zolgensman génterápiás kezelésre a pénze, nálam meg legyen meg a 10.000 fő aláírása a Petíciómnál.

2020-05-19 07:04:11

A képen a következők lehetnek: 1 személy, baba

3 a Magyar igazság és 1 a ráadás. Ha Zente SMA1 és Levente SMA2 betegséggel élő kisfiúnak összegyűlt a génterápás kezelésére a pénz. És meg kapták 2019. Októberéber végén a Zente majd 2019. November végén pedig a Levente. Akkor hamarosan a Noel SMA1 betegséggel küzdő kiafiú is megkaphatja a génterápiás kezelését 2020. nyarán. 

https://szabad.ahang.hu/petitions/tisztesseges-rokkantsagi-jaradek-es-fogyatekossagi-tamogatas-emelest 

Itt lenne az ideje, hogy a petíciómnál fogva meg legyen nálam a 10.000 fő aláírása. 2018. Szeptember 26-óta létezik a Petícióm és ha elérem a Petíciómnál fogva a 2 évet a 24. hónapot már nem sokan fognak a Petíciómmal foglalkozni. Mert rajtam kívül más Petíciók is vannak akik a Petíciómhoz képest sokkal népszerűbbek. 

 

És az a szomorú abban, hogy a felnőtt rászoruló emberekről elfeledkeznek sokan. 


x

Teljesen reménytelen esetnek érzem magamat!

2020-05-17 19:08:10

Nem tartom természetesnek, hogy ne legyen egyetlen egy párkapcsolatom sem Autizmussal élőként, miközben van párkapcsolatuk az olyan Autizmussal élő felnőttek közül akik hozzám képest gondnokság alatt állnak. És a szüleik jelenléte nélkül csak egy lakóotthonban tudnának élni. 

 

Reménykedem, hogy lesz nekem is párkacsolatom mert úgy érzem itt lenne az ideje ennek. 4. éve lakom egy helyen és 4. éve születésnapoztam 2020-ban a jelenlegi tartozkodási helyemen belül. Érzem itt az idő, hogy változón nekem is az életem pozítívan az életem mert bele gebednék ebben ha nem változhat az életem pozítív irányban. 


X

Igazságtalanak tartom, hogy pl. az Autista gyermekek akik nem jó oktatásban részesülnek semmilyen kártérítést nem fognak kapni felnőtt korukban.

2020-05-12 20:16:17

https://index.hu/belfold/2020/05/12/gyongyospata_iskolai_szegregacio_roma_diakok_karteritesi_per_itelet_kuria/?fbclid=IwAR2KYbtkSnYdjLT9fgCOeZcXVEacf3CjuWq57Atzrux97fqqKls6FbfV9xM 

Míg Gyöngyöspatán pedig 100 millió Ft-ot kapnak pont azok akik nem születettek fogyatékossággal élőknek és nem is akartak tanulni az iskolában. Hanem az óra alatt is rendetlenkedtek és zavarták a tanítást. 

Míg felnőttként meg hallani sem akarnak felnőtt Szakképzésről de dolgozni sem nagyon akarnak. 


X

Valahogy nem is várom a születésnapomat! Mert tartók attól, hogy nem lesz meg a 10.000 fő aláírása még a jövő születésnapomra sem!

2020-05-10 17:11:33

A képen a következők lehetnek: 1 személy, állás és cipők, , szöveg, amely így szól: „SZÉP AZ ÉLET 11 milliót keresek óránként”

 

Ennek a gazembernek az adófizetők pénzéből és az Európai Uniós pénzből van a sok vagyona. 

Míg az egyszerű emberek között kevesebben tudnak anyagilag jól élni vagy legalább sínen lenni.

Autizmus Live blogírójának a 3. gyermekének is több esélye lesz, az életben ha elkezdi idén Szeptemberben az 5 éves Erdészeti Technikumot. Míg a 4. gyermekének is több esélye lesz aki bár Középsúlyosan Autista és idén Szeptemberben 4. osztály fokba lép be. 

Míg a mai felnőtt Autisták többségének akik magasan funkcionálnak többségüknek nincs egy normális jövőjük. Míg a mai felnőtt Súlyos vagy középsúlyos értelmi fogyatékossággal élő Autizmussal élőknek pedig aztán végképp nincs jövőjük. 

 

https://szabad.ahang.hu/petitions/tisztesseges-rokkantsagi-jaradek-es-fogyatekossagi-tamogatas-emelest  


X

Azt kívánom a közelgő születésnapomra, hogy takarodjon a Kövér László a Parlamentből de a testvérem 2. szerelmi partnere is takarodjon a testvérem életéből!

2020-05-03 10:13:43

Kövér László Házelnöknek azért kéne takarodnia a Parlamentből mert a Bayer Zsoltnak Tv adáson belül mondta elege van, a 2 számmal kezdődő személyi igazolványból lévő női Országggyűlési képviselőkből mert az agyára mennek a nők. 

Míg a hugom 2. szerelmi partnere a fiatal ember is jó lenne ha nem képes kialakítani a kis házam mögött található hátsó nagy kert közepén a pihenő kertet, hanem a kis házam oldalán képes kialakítani a pihenő kertet leszarva, hogy a kis házam ajta előtt lévő terasz előtt és a szomszéd kerítése között 25 M-nél kevesebb a távolság. 

Nekem nincs szükségem arra, hogy majd a baráti társaság ott fog hangoskodni a hátam előtt nyáron késő este, főleg akkor másnap mehetek dolgozni igazán marha nagy élmény lesz számomra, hogy nem fogom tudni rendesen aludni késő este éjszakánként mert be hallatszana a 25 Nm-es kis házamba a zárt ajtón és zárt ablakon keresztül a zajongásuk. 

Arról nem tehetek, hogy nem tudok elköltözni egy legolcsóbb albérletbe legalább 3 hónapra nyaranta!!! Arra sem lesz meg a képességem, hogy párkapcsolatom lehessen egy nagy ő személyében mert egy Fogyatékossággal élő piacképes fizetéssel nem rendelkezőknek senkinek sem kell partnernek. 

Átlátok rajta lazán a testvérem 2. szerelmi partnerén, hogy ő nem igazán akarja, hogy a testvéremmel éljek egy fedél alatt így csak reménykedni szeretnék legyen a testvérem, és a 2. szerelmi partnere között 2020. őszén egy nagy szakítás. És legyen olyan férfi a testvéremnek aki engem is megkérdez, akkár csak a testvéremet mi a jó nekem stb.

https://szabad.ahang.hu/petitions/tisztesseges-rokkantsagi-jaradek-es-fogyatekossagi-tamogatas-emelest 

Nagyon remélem, hogy nem fog sokáig a testvérem szerelmi partnere maradni a 2. szerelme akit már 1,5 éve ismer. Az sem biztos, hogy az egyetlen élő nagyszülőm leendő halála után örökölni fogok tudni egy vagyont, és egy régi építésű 1,5 szobás lakást. Viszont egy lakóotthomba sem tudnék be költözni a fogyatékoságom tipusának megfelelő otthonban. 

Mert ha örökölnék egy lakást lomtalanítás után felújítatnám és szépen eladnám és a lakás árából vennék egy 25 Nm-es ingatlant közepes méretű kerttel egy csendesebb utcában. Vagy vissza költöznék a kis kertvárosba ahol 1 hetes koromtól a 30 éveimnek az elejéig éltem ott. És azon kívül vennék magamnak egy közepes méretű szántóföldet amit a földes gazdáknak adnék bérbe. Mert így évente egyszer kapnék 1 millió Ft-os bevételt, hogy fentarthassam magamat. 

 

 

 

 


X

Akinek nincs pénze a magán kórházakba, és ha el kell hagyni az állami kórházat az ágy felszabadítása végett.

2020-04-24 16:34:11

X

Takarodjon Dr. Kásler Miklós amiért Orvos igazgatókat bocsájtott el az állásukból a legjobb kórházakban.

2020-04-23 09:46:07

Kedves Barátom,

éppen most írtam alá ezt a petíciót: "Ne a kórházigazgatók, hanem Kásler Miklós legyen menesztve a posztjáról!", és azt szeretném megkérdezni, hogy te is tudnád-e nevedet adni ehhez az ügyhöz.

Ez a kampány nagyon sokat jelent nekem és a legjobb esély arra, hogy sikeres legyen az, ha sok támogatót tudhat maga mögött. Még többet tudhatsz meg a témáról, illetve aláírhatod a petíciót itt:

https://szabad.ahang.hu/petitions/ne-a-korhazigazgatok-hanem-kasler-miklos-legyen-menesztve-a-posztjarol?share=bec44837-8b4a-4280-a638-9e4a1aab63cd&source=email-share-button&utm_medium=szabadahang&utm_source=szabadahang-email

Előre is köszönöm!

 

Utóirat: Tudnál időt szánni arra, hogy megosztod az ügyemet másokkal is? Ezt nagyon könnyen megteheted például ennek a levélnek a továbbküldésével, vagy a következő link Facebook-on, vagy Twitter-en történő megosztásával.

https://szabad.ahang.hu/petitions/ne-a-korhazigazgatok-hanem-kasler-miklos-legyen-menesztve-a-posztjarol?share=bec44837-8b4a-4280-a638-9e4a1aab63cd&source=email-share-button&utm_medium=szabadahang&utm_source=szabadahang-email

https://szabad.ahang.hu/petitions/ne-a-korhazigazgatok-hanem-kasler-miklos-legyen-menesztve-a-posztjarol  


XPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook