Kiemelt Ápolási díj és az Emelt Ápolási díj összege érje el a Nettó Garantált minimálbér összegét, míg az Alap Ápolási díj összege legyen a Nettó Minimálbér összegével azonos!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Szégyellje magát az Orbán kormány amiért a hátrányos helyzetű emberek Szociális étkeztetését részlegesen megvonja!

2019-03-16 15:55:19

Soha nem fogom megbocsátani az Orbán kormánynak ha majd Áprilistól megint le kell mondanom akaratom ellenére a Rokkantsági járadékom 2/3 részéről, és a Fogyatékossági támogatásom 2/3 részének a lemondásom mellett. Mikor bőven elég volt nekem 2015. Augusztusától egészen 2019. Februárjáig lemondanom akaratom ellenére, a Rokkantsági járadékom 2/3 része mellett a Fogyatékossági támogatásom 2/3 részéről is. 

Végre olcsóbb lett a Rezsi költségem a Mini garzonomban 2019. Március eleje óta, amióta lett gázfűtésem a fatűzelésű kályhám helyett és kezdtem volna örülni 2019. Márciusában, hogy végre megtarthatom a Rokkantsági járadékom 28.887 Ft-os maradékját havonta.

Amiből meg lett volna nekem 2019. Júliusában a 250.000 Ft megtakarított pénzem, erre 2019. Áprilisától nagy valószínű elfejthetem a 28.887 Ft-os maradék pénzemet havonta, amiből rendesen ki tudtam volna egészíteni a Nettó 396 Ft-os órabéres fizetésemet amit heti 20 órás műszakban keresek meg, fizetett betegállomány és fizetett szabadság nélkül. 

És aztán meg elmehettem volna munkahelyet váltani 2020. Január elején.

Elmehetne a jó büdős fenébe az Orbán kormány amikért a heti 3x7 Szociális étkést valamint a heti 3x5 Szociális étkezést megszünteti 2019. Április 1-től, és helyette csak heti 1x5 Szociális étkezés lesz. Pont abban a Budapesti kerületen belül ahhol amúgy is a forgalmas  túrizmus, és idegenforgalom legnagyobb központja is egyben. 

 

https://szabad.ahang.hu/petitions/tisztesseges-rokkantsagi-jaradek-es-fogyatekossagi-tamogatas-emelest 

 


É

Soha nem bocsátom meg egy hozzátartozóimnak sem, főleg az anyámnak és testvéremnek nem fogok soha megbocsájtani!

2019-03-06 19:59:10

Nekem elég volt és nem vagyok hajlandó 2015. Augusztusa óta egészen 2019. Februárig tartó időszak után, még 2019. Márciusától is lemondani a Rokkantsági járadékom 2/3 részéről,  és a 80%-os Fogyatékossági támogatásom 2/3 részéről is lemondani havonta. 

Azt vállalom, hogy a 80%-os Fogyatékossági támogatásom 2/3 részéről lemondok a rezsi beszállásom végett de a Rokkantsági járadékomról 2/3 részéről nem vagyok hajlandó lemondani. 

1. Okom: nekem nincs gyermekem sem házastársam sem életársam, de még szerelmi partnerem sincs akivel közös háztartásban élnék. 

2. Okom: Nettó 396 Ft-os órabérre vagyok jogosult heti 20 órás műszakban és fizetett szabadság és betegállomány nélkül a jelenlegi állásomban. Ahhol nincs béren kívüli jutattásban sem részem. 

3. Okom: szeretném ha a Rokkantsági járadékom és a 80%-os Fogyatékossági támogatásom maradékából, havi 28.887 Ft-ot tarthatnék meg végleges maradéként havonta. Ehhez erősen ragaszkodom ha tetszik az anyámnak és a testvéremnek ha nem tetszik nem érdekel. 

3. Okom: szeretném ha meg lenne idén Adventi időszak előtt a kívánt összegű megtakarítot pénzem, azért ragaszkodom a 28.887 Ft-os maradék pénzemhez amivel ki tudnám rendesen egészíteni, a megalázóan alacsony fizetésemet. És hamarabb meg lenne a kívánt összegű megtakarított pénzem.

4. Okom: Amint meg lesz a kívánt összegű megtakarított pénzem annak elköltése nélkül, elmennék havonta 5 alkalommal 36 hónapon át gyógyuszásra és aztán 36 hónap után ott hagynám a nyomorult jelenlegi munkahelyemen. 

5. Okom: ahhol dolgozom hiába kaptam meg 2019. Márciusában az 51. havi fizetésemet anyagilag 45 hónapnyi fizetéssel vagyok elmaradva, magyarán ez olyan mintha 6. havi fizetésemet kaptam volna készhez a 34 hónapos munkanélküliségem után. 

 

Ha tudtam volna születésem előtt, hogy ilyen nyorult anyagi helyzetben kellett élnem 9 éves koromig majd 17-19 éves koromban, aztán 32 éves korom óta meg sem születtem volna. 

 https://szabad.ahang.hu/petitions/tisztesseges-rokkantsagi-jaradek-es-fogyatekossagi-tamogatas-emelest 


É

Meg is érdemli a Voda Diána munkatársam, hogy fáj a foga mert elmenni önállóan arra nincs bátorsága neki! De hogy bérmunkák idején velem szemétkedjen amikor nincs a csoportvezetőm arra van esze!

2019-02-13 19:47:18

Nagyon fogod bánni Diácska ha majd meg szünne létezni a védett munkahely ahhol dolgozunk. És egy másik védett munkahelyet vagy a nyílt munkaerő piacon el mered játszatni másokkal is amit velem mertél tenni: beszólsz megint elfogyasztottam az ásványvízes üveg címkéját amit ragasztani kellett. 

Meg visitva hisztéztél nekem vísitva nekem mint a malac: ne állítsam meg a kész asványvíz gurítását az asztalnál mikor majd nem leesett az ásvány víz az asztalról, mert olyan erővel gurítottad ha én nem fogtam volna meg időben. 

Meg kerested a kifogást más szociális gondozónál aki rádszólt jogosan, hogy ne dobáld az üveg címkéket nekem mert illedelmetlenség így viselkedned. 

Inkább a fogorvosnál kéne önállóan elmenned felnőtt létedre Diána ha annyira szájhős vagy: mert az ember szülei sem fogjan örökké élni és nem fognak a szüleid sem örökké kisérgetni fogorvoshoz. És azért írtam itt le a teljes nevedet mert hiába írtam a fő csoportvezetőmnek rólad, h ogy mennyire szemét voltál velem: a fő csoportvezetőmen baromian nem érdekli a viselkedési stílusod irántam. 

De ha én védekeztem volna irántad akkor rögtön behívott volna a fő csoportvezető az irodájábam hogy rendre utasítson engem meg a munkatársaim is téged védett volna képmutató szemtelen Voda Diána. 

Nagyon remélem, hogy meg lesz a kívánt megtakarított pénzem idén Júliusban és aztán 2020. Január elején megyek másik védett munkahelyre dolgozni. És remélem a 3. védett munkahelyemen sokkal jobb munkatársak és jobb vezetőség lesz irántam is. 

Mert a jelenlegi 2. védett munkahelymél ugyan úgy csalódtam, akkár csak a volt 1. védett munkahelyemnél kellett csalódnom.  

Nem vettem a szívemre az aljas trolkodásomat irántam és nem félek tőled Voda Diána: viszont azért bánnok veled óvatosan mert nem akarom, hogy engem miattad kirúgjanak esetleg még mielőtt meg lenne nekem a 250.000 Ft megtakarított pénzem. 


É

Elegem van a munkahelyemből nem kicsit: addig nem fogom megcsinálni a farmer kézi táska hímzését amíg kevesebben nem leszünk!

2019-01-31 18:19:44

Nekem szükségem lenne normális munka asztalra, ahhol előttem és oldal irányban lenne elegendő helyem kényelmesen ülve a farmaer nadrágból készülő kézi táska hímzésére. 

Abban reménykedem, hogy hamarosan új Szociális csoportvezető is felvételre kerül a munkahelyemen belül, és a nagy munkateremben 3 munka asztal helyett 4 munka asztal lesz. Illetve 4 csoport lesz 3 csoport helyett a nagy munkateremben. De a hátsó kis termbe lévő 1 csoportott bele számítva 5 csoport lenne, így a külsős év végi bérmunkák is gyorsabban készülnének el. 

Oldalsó kis termeben lévő csoportban ott csak középsúlyosan fogyatékos csoportban lévő személyek vannak ott, akik egyszerű alkalmi kis kézügyességet igénylő kézműves munkákat tudnak dolgozni hetente egyszer rendszeresen. 

Így képzelem el a csoport nevét és beosztást.

Nagy munkatermeben: 1. asztalnál: Újságokat csomagoló csopot lenne továbbra is.

2. asztalnál: új csoporvezető lenne: és ott a hímző csapat lenne.

3. asztalnál: egyébb kreatív kézműves munkákat végző csoport lenne továbbra is.

4. asztalnál: hímző és képeslapokat hímző csoport lenne továbbra is.

Míg a hátsó kis teremben az Agyag tárgyakat készítő csoport lenne továbbra is.

Az oldalsó kis munkateremben pedig továbbra is a nappali ellátottak csoportja lenne. 

 

Nem igazán örülük annak, hogy az oldalsó kis teremben a 2. asztalnál mely a bejárat közelében van, hogy közvetlenól mellettem üljön valaki folyamatosan amikor nagy méretű dolgokat fogok hímezni. Mert sajnos az asztalok hossza és szélessége Maximum 10 éves gyermekek méretének lenne megfelelő, akik rendezvényen kézműves foglalkozáson vennének részt. És nem egy felnőtt méretnek felel meg, ahhol rendszeresen nagy méretű hímzésre váró anyagolag kell azon az asztalon hímeznem, miközben közvetlenül mellettem ül még egy felnőtt ember.

 

Az Önkormányzat gondoskodhatna végre egy nagyobb férőhelyről a Speciális munkahelynél, mert a jelenlegi épület teltház esetén ki van nőve a dolgozói létszám esetében. 

Külön reménykedem, hogy 2019. Májusában megtarthatom végre a Rokkantsági járadékom 100%-os összegét vagy a Fogyatékossági támogatásom 100%-os összegét. Mert akkor hamarabb meg lehetne a kívánt összegű megtakarított pénzem, és aztán meg elmennék úszni a fizikai erőnlétemet karban tartani és pár hónap múlva munkahelyet váltanék ahhol nincs férőhely hiány teltház esetén stb.

 

 

 

 


É

Szégyellje magát de nagyon a testvérem volt anyós jelöltje, hogy elkényeztette a fiát nagyon durván!!!

2019-01-27 16:07:19

Nem költöztem volna el a szülői kisvárásomból a 2. szülői házamból egy fejlődő és elmaradott kis városban, ha a testvérem volt életársa elöbb szakított volna a testvéremmel még mielőtt eladó sorban került volna a 2. szülői házam. 

Hiába fohászkodtam Istenhez amíg a szülői kisvárosomban laktam: hogy száradjon el a szerelem a testvérem és volt életársa között, mert nem volt a testvéremhez hozzá valóm sajnos nem történt meg időben. 

Olyan férfi aki túlságosan ragaszkodik a szülei közelségében, az számomra nem férfi hanem kamasz szinten van. Amiatt is haragszom a volt anyós jelöltre, amiért beszólva mondta a magáét nekem ne számítsak többé a fia segítségére. Pedig a saját véleményemet mindig privátban kezeltem irántuk és kezelem is.

Úgy kezelt engem mintha hajléktalanként jelentem volna meg az 5 csillagos szállóba. Ezért többé nem köszöntöm fel a születésnapján nem érdekel. De hozzám se jöjjön a születés napomra meg a testvérem születésnapjára sem mert kitapasom a vénség belét is.

Elnézést hogy ilyen stílusban írtam le: de nekem a fogyatékosságom végett bizonyos helyzetekben agresszív gondolataim vannak. Ez az átka a fogyatékosságomnak sajnos. 

Meg ha lenne pénzem kémény seprőre, akkor nem gondom a kályhás fűtésemmel akkor teljesen másképp látnám a helyzetemet. 

Eldöntöttem mégis felköszöntöm a születésnapján mivel sajnos a szomszédom, a testvérem volt anyós jelöltje és a volt életársa. És nem akarok rossz szomszédi viszonyt. 

Valójában nem a testvérem volt anyós jelöltjére, és a volt életársára haragszom igazából: hanem más miatt haragszom nagyon, hogy nem tarthatom meg a Rokkantsági járadékom 100%-os összegétm de még a Fogyatékossági támogatásom 100%-át sem. 

Mert egyik járadékom közül muszáj lennie az egyiket megtartanom: különben nem lesz meg a kívánt összegű megtakarított pénzem, aztán nem tudok életmodót váltani úszással mert ahogy fizikailag energikusabb és fittebb leszek munkahelyet szeretnék utána váltani. 

Mert ha nem váltok munkaghelyet akkor előbb-útobb ki fogok készülni idegileg, a jelenlegi munkahelyemnél a rossz modorú dolgozók között akik imádják bömböltetni a nyomorult Hifi-s rádiót. Nem beszélve arról, hogy idén a Nettó 396 Ft-os órabéres fizetés emelésem elmarad nekem is. 

Ha meg elmarad a munkahely váltásom nem csak anyagilag nem fogok jól élni hanem, párkapcsolatom sem lesz nekem soha. Annak meg nincs értelme, hogy otthon legyek Karácsonykor, Húsvétkor miközben a kis garzon házam hálószobám ablakával szemben a nagy ikerházat láttom. Ahhol tudom minkenkinek van párkapcsolata csak nekem nincs. 

Akkor legalább hagy legyen annyi pénzem, hogy egy olcsóbb vendégházba tölthessem egyedül az ünnepeket, párkapcsolatom nélkül legalább ne lássam a hálószobám ablakából szembeni nagy házat amiben tudom zajlik az élet. 

 

https://szabad.ahang.hu/petitions/tisztesseges-rokkantsagi-jaradek-es-fogyatekossagi-tamogatas-emelest 

Igen is küzdök a Petíciómmal még akkor is ha bele gebedek, mert nem állapot nekem soha ne legyen jobb anyagi hátterem mert nincs Érettségim. És ne legyen soha párkapcsolatom mert nincs jobb anyagi hátterem stb. 

 

 

 

 


É

Nem érdekel a családom: én már 20.000 Ft-al leszek hajlandó beszállni a Rezsibe, nem vagyok hajlandó havi 20.000 Ft-nál több pénzbe beszállni a 25 Nm mini garzonos kertes házam rezsijébe!

2019-01-25 19:13:50

Meg kéne értenie egyszer a rohadt életben a családomnam, hogy elegem van abból, hogy nekem 2015. Augusztus óta kell beszállnom a Rezsibe a Rokkantsági járadékom 2/3 része mellett a 80%-os Fogyatékossági támogatásom 2/3 részéből is. 

Mert alig jut nekem a 2 féle járadékomból bőséges maradék, amiben a Nettó havi Minimálbér felénél is kevesebb munkabéremet ki tudnám egészíteni. Így meg nehezebben tudok összegyűjteni a kívánt összegű megtakarított pénzemet ami kevesebb lesz 300.000 Ft-nál. 

Mert ha nem tudom összegyűjteni a kívánt összegű megtakarított pénzemet, akkor esélyem sem lesz életmodót váltanom a havi jövedelmemből és enélkül nem fogok tudni időben munkahelyet váltanom. Fontosnak tartom, hogy a leendő új munkahelyemen belül zökkenő mentesen sikerüljön beilleszkednem szociális téren is első hetektől kezdve. 

Ha meg nem váltok munkahelyet, akkor semmi esélyem sem lesz olcsóbb de jó magán fogorvosnál fogszabályzót csináltatnom, és olcsóbb magán fül-orr-gégészeten feltárni az esetleges vákumos orrdugulásom okát a szénanátha időszakában. 

Mert sajnos az Állami egészségügyi rendszerből kevés a jó orvos aki normálisan és tisztességesen dolgozik. És bele értve a gyermekek iránt is.  

Nekem egy kívánságom van: 2019. Májusától 20.000 Ft-al kelljen a Rezsibe beszállnom havi 40.000 Ft helyett. Vagy ha ez nem lehetséges akkor legyen 50.000 Ft a Rokkantsági járadékom és a Fogyatékossági támogatásom. És akkor bőségesen jutna nekem is maradék pénzem, és nem szenvednék anyagilag soha többé a Januári hónap végétől. 

 

https://szabad.ahang.hu/petitions/tisztesseges-rokkantsagi-jaradek-es-fogyatekossagi-tamogatas-emelest 

https://www.magyarkurir.hu/ferenc-papa/jezus-tekintete-megteresre-hiv-ferenc-papa-latogatast-tett-egy-fiatalkoruak-bortoneben-panamaban 

https://www.magyarkurir.hu/ferenc-papa/ferenc-papa-twitter-uzenete-januar-25-en-93775 

 

Azt kérem a Ferenc Pápától nyissa már fel a szemét az anyámnak és a testvéremnek: és kapjam meg 2019. Májusában amit nagyon szeretnék, havi 20.000 Ft-al szeretnék a Rezsibe beszállni és nem havi 40.000 Ft-al. A jelenlegi munkahelyemen már nem szeretek oda járni, mert egy különlegesen Speciális munkahelyre járok dolgozni ahhol olyan munkatársaim dolgoznak akik 6-18 év közötti gyermekek és fiatalok szintjén van a mentális viselkedésük. És nagyon hangosan beszélnek egyszerre kórusban mintha egy zsibvásáron lennék. 

Nekem is normál Speciális védett munkahelyre van szükségem ahhol a dolgozók Pszichikai rendelenességgel élnek, de ép intellektussal rendelkeznek vagy közel állnak az átlagos intelligenciához. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


É

Eldöntöttem nem fogok havi 40.000 Ft-ot fizetni 2019. Májusától nem érdekel, mert a saját jövőmre és az életemre is szeretnék végre foglalkozni!...

2019-01-18 20:18:29

Mert az még elfogadom, hogy nekem nincs még mindig párkapcsolatom évek óta és sosem volt komoly párkapcsolatom. De azt nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy 2015. Augusztusa óta még 2019. Májusától is mondjak le a Rokkantsági járadékom 2/3 részéről. És a magasabb összegű Fogyatékossági támogatásom 2/3 részéről is.

És emiatt meg alig marad maradék pénzem a Rokkantsági járadékomkból és a Fogyékossági támogatásomból, amiből ki tudnám rendesen egészíteni a Nettó havi Minimálbér felénél is kevesebb munka béremet.

-Ha meg nem tudom rendesen kiegészíteni a Nettó havi Minimálbér felénél is kevesebb munkabéremet, akkor kicsi lesz az esélye annak, hogy 2022. Szeptemberében munkahelyet tudjak váltani. Ha már 2015. Július közepe óta nem lakom a volt saját szülői fejlett kisvárosomban akaratom ellenére, akkor legalább hagy kezdjek új életett 2022. szepetemberében amikor már akkor 6 éve lesz, hogy a jelenlegi lassan fejlödő elmaradottabb kisvárosban lakom. 

-Ahhol dolgozom a jelenlegi védett munkahelyemen belül lassan 5 éve, ott már szinte bizonytalan a jövőm anyagi helyzetemnél fogva is stb. Nem beszélve arról, hogy 2015. Augusztusa óta amióta nem tarthatom meg a 2 féle járadékom közül egyiknél sem a 2/3 összeget, azóta nem sokat fejlődtem anyagilag. 3,5 évvel vagyok elmaradva anyagilag annak, annak ellenére 2019. Januárjában volt 4 éve, hogy az 1. havi fizetésemet kézhez kaptam. 

Elég volt 10.000 Ft-al leszek hajlandó beszállni a rezsibe 2019. Májusától, amint végett ér akkor az éjszakai fűtés szezon ideje. 

 https://szabad.ahang.hu/petitions/tisztesseges-rokkantsagi-jaradek-es-fogyatekossagi-tamogatas-emelest

Ha nem lett volna ez a kiemelt Petíciós szerkesztőség: tuti végett vetettem volna az életemnek, mert nekem a szívem hasadt volna meg ha nem létezne a Petícióm. És még mindig beszállva lennék a rezsibe a Rokkantsági járadékom, és a Fogyatékossági támogatásom 2/3 részéről lemondva. 

Szeretnék egy jobb és stabil anyagi hátteret kialakítani magamnak, hogy legyen részem 3,5 év múlva munkahelyet váltanom, hogy aztán a leendő új munkahelyemen belül 12 hónap után már párkapcsolatom legyen nekem is. 

Nekem az nem lesz élet ha akkor sem lenne párkapcsolatom, amikor a szüleim már nem lesznek az élők sorában. 

Ha tetszik egyes fogyatékossággal élő gyermeküket nevelő szülőknek ha nem tetszik, minden fogyatékossággal élő ember szeretne teljes életett élni a képességeinek megfelelően és párkapcsolatban élni. És főleg ha 70 IQ felett van az értelmi szintjük, és azon kívül nem társul hozzájuk a Súlyos/Középsúlyos Autizmussal járó Fogyatékosság. 

 

 

 

 


É

Engem semmi más nem érdekel, csak a 3 kívánságom teljesüljön végre.

2019-01-15 21:41:02

Nagyon szeretnék ha lenne gázfűtésem a fatűzelési kályha helyett.

Nagyon örülnék ha 50.000 Ft lenne nekem is a Rokkantsági járadékom és a Fogyatékossági támogatásom.

És azon kívül a kívánt összegű megtakarított pénzem is meg lenne, mert alapfokú anyagi helyzetem hiánya végett nem tudom építeni a saját anyagi helyzetemet. Alap nélkül nem lehet építeni. 

Engem csak az érdekel, hogy 2019. őszétől már ne kálykával kelljen fűtenem, mert szeretnék úszodába is járni meg az olcsó magán fogászaton az alapellátást meg kapni és az olcsó magán Fül-orr-gégégeszen esetleg kezeltetni az Orrkagylóm méretétt és az orrsövény ferdülésemet. 

A főcélom legkorábban 2022. őszén 8,5 év után, a jelenlegi munkahelyemet lecsélhessen egy jobban fizető állásra. De legkésőbb 2026. őszén 12,5 év múlva minden képpen szeretnék munkahelyet váltani. 

Olyan munkahelyen nem vagyok hajlandó maradni ahol nagyon kevés munkabért kapot, ott maximum annyi évet járnék oda mint a Diákok Általános Iskola 1. osztály legelejétől kezdve a Gimnázium 12. Osztályának az Érettségijének a legvégéig.  

Pedig a munkahely váltásra nem csak abban kell felkészülni, hogy különböző állás hirdetéseket nézeget az ember. Hanem az álláshirdetések böngészése előtt, életmodót váltana Pl. úszodába járna legyen elég ereje az embernek az új munkahelyre. 

 

https://szabad.ahang.hu/petitions/tisztesseges-rokkantsagi-jaradek-es-fogyatekossagi-tamogatas-emelest


É

Nem játékszer a dolgozók és a Nyugdíjasok és a Nyugdíjszerű ellátásban és családtámogatásban részesülök érdeke!

2019-01-12 17:48:32

Kezd elegem lenni abból, hogy a Magyar Államkincstár egyre később utalja át a Fejlesztő Foglalkoztatói díjamat. És 2019. Januárjában már a Rokkantsági járadékom Banki átutalását is később utalta át nekem is. Ha ezt a Fogyatékossági támogatásomnál is meg mernék tennim hogy 2019. Februárjában később mernék utalni a 2019. Februári havit jogi pert fogom indítani. 

Lassan ki sem tudtam fizetni időben a Szociális étkezésemet 2019. Januárjában ha nem kaptam volna kölcsön pénzt rá. 

Viszont ha nem lett volna váratlanul egy Őr angyalom nem tudnám vissza adni a kölcsön pénzt az érintett munkahelyemen belül lévő személyzetnek. És nem szeretném ha emiatt az állásom oda lenne mert fény derülne a Munkahelyi vezetőségeim szemében ez a dolog nálam. 

Nagyon remélem meg fog valósulni a 3 kívánságom. Mert ha ez megvalósulna akkor az első 6 hónapban igyekszem rendbe tenni az alapfokú egészségi állapotomat olcsóbb magán Orvosoknál a fizetésemből.

Aztán a második 6 hónapban sportolnék Úszni járnék Lovas terápiára járnék. 

Majd a harmadik 6 hónapban pedig szenélyesen látógatnék el különböző munkahelyekre. 

Aztán a negyedik 6 hónapban pedig igyekszem szűkíteni a listát és a legjobb munkahelyekre állás interjúra jelentkezni. Munkahely váltás jönne szóba nálam.

1. Legyen gázfűtésem a fa fűtéses kályhám helyett. 

2. Legyen 50.000 Ft a Rokkantsági járadék összege és a Fogyatékossági támogatás összege.

3. Legyen meg nekem a kívánt összegű megtakarított pénzem az Állampapírba fektetve. 


É

Amikor jobb rá térni ideiglenesen vagy éjszakára az Ínkontinens/Fogyatékossággal élő betegeknek a modern mosható pelenkára.

2019-01-01 13:14:19

Nem csak pénztárca kímélő és környezet barát a modern mosható pelenka. Hanem nincs allergiás bőrkiütés esélye sem. Sajnos a jó minőségű eldobható pelenkák drágábbak az olcsóbb eldobható pelenkáknál. Aminél a rossz minőségű eldobható pelenkáknál allergiás bőrgyulladást is okozhatnak. 

Egyre kezd elterjedni Magyarországon belül is, a mosható felnőtt pelenkák létezése is. Igény szerint vidám mintájú felnőtt pelenkák feldobhatják a napjukat, és a nyugodt éjszakára térést is biztosíthat egyes súlyosan/középsúlyosan értelmi fogyatékos önellátásra nem képes Inkontinens betegeknek, akik közül olykor nem nagyon tűrik békességben a gondozóiknál pelenkázásukat és öltöztetésüket stb.

Különösen azoknak nagy segítség lenne akik1-2 vagy több több súlyosan halmozottan fogyatékosággal élőket, vagy súlyosan értelmi fogyatékossággal élőket ápolnak otthon. Akiknek éjjel-nappal vagy éjszakára szükséges a pelenka viselete, és a bőrük  meg nagyon érzékeny egyes olcsóbb eldobhatós felnőtt pelenkára. És az érzékeny bőrűek számára lévő felnőtt eldobhatos pelenka meg sokba kerülne a gondozóiknak. 

Kisebb nagyobb dolgokban az éjszakai nagyméretű modern és vastag mosható pelenka, éjszakára akkár 12 órát is ki bír csere nélkül és átázás meg bőrgyulladás nélkül. Elfekvés is könnyebben ki küszöbölhető. És a viselőik reggelente kipihenten, és jókedvűen ébredhetnek és kezdhetik a napjukat. 

Akkár ha részlegesen segítséggel önellátóak akkor örömmel segíthetnek a mintás mosható pelenkáikat, és akkár a sorstárs testvéreik pelenkáinak a mosogépből való kiszedését, és segítségük mellett a ruhaszárítóra való kiteregetésében. 

 

 https://szabad.ahang.hu/petitions/tisztesseges-rokkantsagi-jaradek-es-fogyatekossagi-tamogatas-emelest

 

 

 

 

diaper-soft-cloth_2957231722.jpg


ÉPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook