Kiemelt Ápolási díj és az Emelt Ápolási díj összege érje el a Nettó Garantált minimálbér összegét, míg az Alap Ápolási díj összege legyen a Nettó Minimálbér összegével azonos!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Sajnos kénytelen leszek elmenni máshová elmenni dolgozni 2028. Január hónapban, amennyiben a kapzsi önző és milliomos nárcisztikus egyetlen élő nagyszülőm nem hal meg 2027. Decemberéig!

2023-11-11 18:52:57

Soha egyetlen egyszer sem segített nekem anyagilag, amikor elvégeztem a 8. osztályt és egy Képesség fejlesztő Szakiskolába jártam 10 évet azaz 10 tanévet. 20 éveim al alatt sem volt képes segíteni nekem, és a 30 éveim alatt sem volt képes segíteni nekem anyagilag. 

Most már úgy vagyok vele már ne foglalkozom velem többé a Karácsonyhoz közeledtével. Mert Húsvétkor nem  hívott fel engem Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánva nekem. És tavaly ősszel sem kérdezte meg tőlem engem felhíva telefonon a legnagyobb infláció alatt, hogy nincs-e szükségem anyagi segítségre a Karácsonyhoz közeledve. 

Ha 2027. Decemberéig meghalna az egyetlen élő nagyszülőm, akkor addig nem váltok munkahelyet amíg legalább 36 hónapja nem leszek főbérlő a leendő lakás tulajdonosként. 

 

Így egy dolgot tehetek, hogy reménykedem egy másik segítőmben aki tudna havonta egyszer havi 13.000 Ft-ot adni nekem, egészen addig amíg főbérlő nem leszek mert a jelenlegi segítőm már 1 éve segít nekem és nagyon örülök ennek a dolognak, viszont nem várhatom el tőle még több pénzbeli adományt adjon nekem havonta. 

 

Nekem nagyon sok számomra, hogy havi 25.000 Ft-os rezsi fizetésem mellett, még külön fizetek 500 Ft/napban 2 fogásos szociális ebédet ami 1 hónapra 10.000 Ft-ot ér és külön havi 40.000 Ft-ot is rá fizetek, hogy hétvégére tudjak ételt enni, és reggelit venni hétköznap munkámba menetelemkor. 1 fő segítőm mellett senki sem segít nekem havonta anyagilag. 

 

És megnyerni a 2023. évi Magyarország 365 fotó pályázatát nem fogom tudni, mert Keleti Évának a Kossuth díjas fotógráfus Zsűri tag egyikének sosem tetszenek a fotóim. Hiába tetszik a többi zsűri tagnak a fotóim, nem sokat ér ha Keleti Évának a Kossuth díjas fotográfus Zsűri tagnak nem tetszik. 

 

Ha nem nyerem meg a III. helyezést a Magyarország 365 fotópályázatán, ami 500.000 Ft-ot ér akkor nekem nem sok esélyem lesz, hogy 2024-ben esetleg újra gyökérkezeltetni tudjam az időszakosan fájó gyökérkezelt fogamat. És újabb gyökérkezelésem sem tudna lenni ha megszorulnék ebben, mert nem olcsó egy olcsó magán fogászaton sem a gyökérkezelés. Míg az Állami felnőtt fogászati klinikákon, inkább csak kihúzták a fogamat újra gyökérkezelés helyett. És inkább lekezelő és megalázó stílusban beszélnének velem a foghúzás után. 

CSAK EGY UTOLSÓ LEHETŐSÉGEM VAN, HA MÉG SEM NYERNÉK HA MEGHAL AZ EGYETLEN ÉLŐ NAGYSZÜLŐM VAGY LESZ ÚJ SEGÍTŐM IS AKI ANYAGILAG TUDNA ENGEM TÁMOGATNI. 

 

 


X

Jobban örülnék, ha T. Csilla elhúzna a fenébe a Zuglói Patrónus Nappali ellátó és Fejlesztő foglalkoztatóból. Ha nem fogad el engem.

2023-11-07 17:59:33

Olyan egy arrogáns és bunkó paraszt lett velem szemben a T. Csilla, csak azért mert nem fogadja el a másságomat az Autizmusomat: meg verbálisan a testbeszéde alapján agresszív és pofátlan velem szemben. Csak kiállítni azért nem merek, mert akkor még én húznám a rövidebbet és nekem kéne távoznom erről a rohadt Fejlesztő foglalkoztatói munkahelyemről. 

Takarodjon máshová dolgozni a T. Csilla de még kénytelen voltam akkor is hallgatni, amikor rám ordított 2020. Szeptemberben a COVID járvány alatt, hogy ne érintsem meg a CS. Csabát de rajta nem volt bassza meg szájmaszk a zárt közösségi térben amikor rám kiabált. 

De sajnos nem fogok tudni munkahelyet váltani, amíg ez a vén dög tetű egyetlen élő nagyszülőm nem hal meg: aki soha az életében nem segített nekem anyagilag, még akkor sem amikor már milliomosnak számít több évtizede egy örökség által. 

Viszont arra volt pofád te kapzsi vén dög milliomos Nagyi: hogy ordítva veszekedjél velem a fogászatra járásom végett, mert nem voltál képes elfogadni azt a dolgot, hogy a saját pénzemből mentem el másik olcsóbb magán fogászatra. Mert a Perfect Smile fogászaton semmilyen fogászati szűrővizsgálaton nem estem át 5 év alatt, és fogászati konzultáción sem estem át a fogászati kezelés megbeszéléséről és a fogászati árak egyeztetéséról. 

Viszont Dr. Balsai Tamás Perfect Smile fogászati vezetőjétől igen rendesen féltem tőle, mert úgy néz ki mint egy terminátor sportos izmos és magas férfi, és sajnos nárcisztikus személyiségű és szigorú meg határozótt is. Azon kívül még jogász végzettsége is van meg pénzügyi és számviteli végzettsége is van. Nem véletlenül távoztak az ott dolgozó fogorvosok, recepciósok és takarítók és csak azok tudnak ott dolgozni nála, akik jól ki tudnak jönni Dr. Balsai Tamás vezető fogorvossal. 

Egymás szájába lenni a váró helyiségben nem igazán éreztem ott jól magamat. És a váró helyiségben pedig az fogorvosi rendelőt láttam belülről egy ablakon keresztül borzalmas volt. 

Viszont nagyon remélem, hogy a másik olcsóbb magán fogászaton ki fog tartani számomra az érintett fogorvosom. 

Azt tervezem, ha nem hal meg 2027. December 31-ig ez a vén dög kapzsi, és öntő nárcisztikus személyiségű milliomos Nagyim: akkor kénytelen leszek 2028. Január hónaban munkahelyet váltani és a lakóhelyemhez közel dolgozni.

 

De ha meghal a véd dög Nagyim 2027. December 31-ig (remélem meg is fog halni addigra), akkor tovább maradok a jelenlegi állásomban: addig amig lakás tulajdonos nem leszek már minimum 3 évig, és egyben nem leszek 3 éve főbérlő is. 

 

 

 

 

 

 

 


x

Szeretném ha szakítás lenne a húgom és a jelenlegi párja között 2,5 év múlva, 2026. év Pünkösd hétfő után 1 héttel nem bírom a stílusát a húgom jelegi párjának!

2023-11-01 19:04:40

Azért szeretném ha legkésőbb 2,5 év múlva szakítás lenne a húgom és a jelenlegi párja között, mert olyan párt szeretnék a húgomnak aki elfogad engem ha nehezebben értek meg dolgokat stb.

Szeretném ha ez megvalósulna legkésőbb 2026. Pünkösd hétfő után 1 héttel. Elég volt belőle 5 éve számomra. 


X

Őszinte vallomásom, akinek nem inge az ne vegye magára a bejegyzésemet.

2023-10-28 07:40:44

Nekem csak akkor lesz könnyebb anyagilag, és csak akkor lesz párkapcsolatom nekem: ha meghal az egyetlen élő nagyszülőm aki milliomos, kapzsi és önző meg nárcisztikus személyiségű egyben sajnos. Soha egyetlen egyszer sem vette a fáradtását, hogy az Inflációs időszakban felhívott volna engem Október-November hónapban, hogy megkérdezze tőlem nincs-e szükségem anyagi segítségre a Karácsonyi és a Szilveszteri készülődésemre. És nem luxus kategóriában ünneplem a Karácsonyt és az Újévet mert nem erre vágyom, hanem normális átlagos jövedelműként szeretném ünnepelni. 

Nekem a szívem hasadna meg akkor, ha a húgom és a jelenlegi párjával majd 2028. Novemberében 10 éve leszek együtt: nekem meg akkor sme lenne párkacsolatom és egy másik munkahelyem, mert az érintett nagyszülőm még 2028. Novemberében is élne és virulna. 

SOKKAL KÖNNYEBB DOLGOM LENNE HA 2028 ELŐTT MEGHALNA AZ ÉRINTETT NAGYSZÜLŐM, ÉS MEGKAPHATNÁM AZ EGYIK LAKÁSÁT AMIT ÜGYVÉDI IRODÁNAK ADNÉK BÉRBE 36 HÓNAPIG. ÉS A BÉRLETI DÍJBÓL FEL TUDNÉK ANYAGILAG ZÁRKÓZNI A 36 HÓNAP ALATT, ÉS LENNE SAJÁT PÁRKAPCSOLATOM NEKEM IS ÉS MUNKAHELY VÁLTÁSOM IS LENNE. ÉS NEM LENNE ROSSZ ÉRZÉS SZÁMOMRA, HOGY A HÚGOMNAK 10 ÉVE LENNE MEG A JELENLEGI PÁRJA 2028. NOVEMBERÉBEN, NEKEM MEG AKKOR SEM LENNE PÁRKAPCSOLATOM. 

 

AZÉRT HAGYNÁM OTT A ZUGLÓI PATRÓNUS NAPPALI ELLÁTÓ ÉS FEJLESZTŐ FOGLALKOZTATÓI MUNKAHELYEMET, MERT NINCS ANNYI FÉRŐHELY A MUNKAHELYEMEN BELÜL, HOGY A MIKULÁS ÉDESSÉGEKET AMI CSOMAGOLÁSRA VÁRNAK: ÉS AZ ELKÉSZÜLT MIKULÁS CSOMAGOLT ÉDESSÉGEKET PEDIG OLYAN HELYEN TÁROLHASSUK AZ ELSZÁLLÍTÁS ELŐTT, AHHOL NEM DOLGOZUNK ABBAN A HELYISÉGBEN, ÉS OTT LENNE LEVÉVE A FŰTÉS A HIDEG FAGYOS NOVEMBERI IDŐ ALATT IS. ÉS NEM KÉNE TARTANOM ATTÓL, HOGY ÚJRA  IZOM GYULLADÁSOM LENNE A JOBB LÁBAMBAN. ÉS RÁ ADÁSUL ROSSZ A KIRAKATOS ABLAKOK SZIGETELÉSE IS,A NAGY MUNKA TEREMBEN. 

 

MÁR CSAK EGY REMÉNYEM MARADT, HOGY MEGNYERJEM A MAGYARORSZÁG 365 FOTÓPÁLYÁZATÁNAK A FŐDÍJÁT AZ I. HELYEZÉST. VAGY KITARTSON MELLETTEM EGY IDŐS NYUGDÍJAS SZEMÉLY, AKI 2022. DECEMBERE ÓTA SEGÍT NEKEM ANYAGILAG 10.000 FT ALATTI ÖSSZEGBEN. ÉS ADDIG TARTSON KI MELLETTEM, AMÍG AZ ÉRINTETT NAGYSZÜLŐM NEM HAL MEG ÉS NEM KAPOM MEG AZ EGYIK LAKÁSÁT AMIT BÉRBE TUDNÉK ADNI. ÉS AMIKOR MÁR RUTINOS GYAKORLOTT FŐ BÉRLŐ LESZEK A LEENDŐ LAKÁSOMNAK, AKKOR ONNANTÓL KEZDVE NEM FOGOM IGÉNYELNI AZ IDŐS NYUGDÍJAS SZEMÉLY ANYAGI SEGÍTSÉGÉT IRÁNTAM. 


X

Drága jó istenem és drága jó Mikulásom segítsetek nekem 2023. év végére!

2023-10-27 16:48:19

Nagyon szeretném, ha olcsóbban tudnám megúszni a Novemberi 2 alkalmi fogászati kezelésemet, mert az olcsóbb magán fogászaton mert az Állami felnőtt fogászati rendszer nem foglalkozik velem sem ebben.... 

Nagyon szeretném ha meg nyerhetném a Magyarország 365 fotó pályázatán, legalább a III.  helyezetést ami 500.000 Ft-os nyereményt adja, de legjobban az I. helyezést és a különdíjat szeretném megnyerni. Mert 2 millió Ft nyereményt adja az I. helyezés, és a Külön díj is. 

Azért szeretném ha rám mosolyogna a szerencse, mert nekem nem jár végkielégités ha kilépnék a Nappali ellátó és Fejlesztő foglalkoztatói munkahelyemről. Viszont csak akkor tudnék munkahelyet váltani egy jobb anyagi helyzetem reményében, ha nem nyerném meg az I. helyezést és a különdíjat sem a Magyarország 365 fotó pályázatán, ha meghal az egyetlen élő nagyszülőm: mert akkor a milliomos kapzsi, önző és nárcisztikus nagyszülőm halála után a lakását kiadnám egy ügyvédi irodának. És 36 hónap letelte után, munkahelyet váltanék és eladnám a lakást, hogy helyette egy kis kerttel rendelkező 50 Nm-es kisházam lehessen. 

 

Nem tartom természetesnek, hogy egyedülálló felnőttként már több éve a testvéremmel és a jelenlegi párjával lakom egy lakcím alatt egy kertesházban, csak azért mert nem tudom fentartani a megalázó fizetésem miatt is egy 50 Nm-es igatlant anyagilag. 

És üzenem a Sándor Szilviának a Patrónus Nappali ellátó és Fejlesztő foglalkoztatóban, hogy nem sokáig fog maradni a 2023. Májusa óta lévő állásában, ha új Zuglói Önkormányzat lesz jelen remélhetőleg aki üzemelteti a munkahelyemet. És lehet, hogy okosabbnak hiszi magát mert nem engedte meg nekem, hogy a Fonyó Hajnal fali naptárát megnézhessem a szép képeket rajta: ez nem fog sokáig maradni így mert ha a Szilvi egyetlen gyermeke Flóra 3 éves lesz sokkal drágább lesz az Óvodai élet a Szilvinek egyedülálló anyaként.  

 

Mert az Évközi 3 éves óvodásoknál akik az óvodai nevelési év alatt töltik be a 3. életévüket, és abban a tanévben kezdik meg az óvodai évüket még olcsóbb az olyan óvodai nevelési év az egyedülálló szülőknek, és nem lesz annyira költséges az óvodai élet abban az időszakban. Viszont amikor az egyedülálló szülőknek a  gyermekeik a 4. életévét tölti be az óvodai nevelési évben, az már sokkal költségesebb is mert sokkal több helyre kell elvinni a gyermekeiket hétvégente, mire a gyermekeik az 5. életévüket töltik meg a következő óvodai nevelési évben már sok mindent tudjanak, hogy mit kell majd csinálniuk Nagy csoportos óvodásként. 


X

Remélem, hogy a Tóth Mónika le fog szépen bukni, mert a lebukott és kilépett Hován Eszter után ő lopta le a 10.000 Ft-mat a mini 1 személyes zuhanyzó helyiségből.

2023-10-21 08:47:04

Nem beszélve arról, hogy 3 munkatársamnak pedig a deszertjét lopta el a hűtőből. Szégyelld magadat Mónika és remélem le fogsz majd bukni ebben is, és mész a picsába erről a munkahelyről is akkár munkanélküliként tengődhetsz majd. 

Én azért meg dolgoztam érte, hogy legyen elég pénzem és volt pofád ellopni tőlem a 10.000 Ft-mat 2023. Október 3-án!!!! 

 

 

 


X

Kénytelen leszek 2028. január hónapban munkahelyet váltani, ha az egyetlen élő millomos nagyszülőm nem hal meg 2027. Október 31-ig.

2023-10-21 08:43:30

Nem leszek hajlandó elviselni, hogy akkor is az alacsony életminőségben, és az alacsony egzintáciát adó Zuglói Patrónus Nappali ellátó és Fejlesztő foglalkoztatóban dolgozzak: bekézelt és arrogáns Kézdi Gabriella társaságában, és olykor a Sándor Szilvia meg a Király Judit is beképzelt velem szemben. Amióta nincs a Horgos Bettina és a Dancs-Oláh Anita azóta sokkal szarabbul érzem magamat lelkileg, a jelenlegi állásomban pedig 1000 éve járok oda dolgozni. 

Főleg akkor fogom szarul érezni magamat lelkile amikor a húgom és a jelenlegi párja, megmarad 2028. November 17-én azaz a 10 éves évfordulókor is a húgommal. És nekem meg továbbra sem lenne párkapcsolatom, és új munkahelyem mert az egyetlen élő milliomos nagyszülőm még 2028-ban is élne 95 évesen is. 

Nem várnám a halálát az egyetlen élő nagyszülőmnek teljesen titokban a hozzátartozóim számára, ha nem lenne velem is kapzsi és önző milliomosként és nárcisztikus személyiség sem lenne velem szemben sem. 


X

Nem lesz könnyű dolga a Dórának, ha a 7. osztályos fia Levente nem tanulja meg kifújni az orrát a nyári iskolai szünet végéig. Mert 8. osztályban végképp tudnia kell ezt.

2023-10-19 20:19:17

Mire elvégzi a Levente a 8. osztályt addigra 15,5 éves lesz, és a 9. osztály elkezdésekor már I. félév végén betölti a 16. életévét a Levente. Így nem lesz tanköteles a Középiskolában, vagy a Szakmunkás képző iskolában hiába lesz rajta a SNI kódja az Autizmusa végett. És ha ott sem tanulja meg a 9. osztály téli iskolai szünete alatt kifújni az orrát, bármikor kirakhatják az iskolából a 16. életéve betöltése után így magán tanuló sem lehet.

 

Jobb lesz a Leventének ha a 8. osztály után 4 tanévet egy Képesség fejlesztő Szakiskolába kezdene, mert ott elviselik ha nem tudja kifújni az orrát és az egyébb lemaradását pedig kompenzálják és orrot fújni is megtanulhat a 4 év alatt. És utána pedig 4 év múlva mehet akkár egy esti gimnáziumban, vagy nappali felnőtt szakképző vagy esti tagozatos szakképző iskolába.

Lehet, hogy egy kép erről: fű

(Prológ: Pénteken október 20.-a lesz,zsír király.🙄 Lapozok egyet az éveimen. "Tök jó,dupla ötös tök mindegy." Rágja meg a fene!)

Nem élet (Dóri vers)

Nincs munkám.
Nincs saját lakásom.
Nincs ingó vagyonom.
Nincs megtakarításom.
Nincs jelenleg pénzem,semmi sem.
Csak az üres tárcám táskám mélyiben.

Nincs egzisztenciám.
Nincs rendes egészségem.
Nincs valós segítségem.
Nincs tágabb családom.
Csak arctalan, néhány barátom.

Nem lesz "tortám",nem is kérek.
Nincs szép ruhám,csak az álmok.
Reményt rá nem is látok.
Nem lehetek nő egy napra sem.
Csak bezárva a sorsommal egy panelben.

Nincs már önbecsülésem,rég elveszett.
A szólás szabadságom is, a franc egye meg.
Nincs erőm,elfogyott.
Elvitték a gondokkal teli napok.
Csak lebegek a semmiben,
Imátkozom,hogy valahogy tovább legyen.

Van egy autista gyermekem.
Egyébként négy, mind SZERETEM.
A legkisebb a próbatételes,
Keserűen,fájó ez.

A rendszer elvert,de rendesen.
Számkivtett lett,az életem.
Segély kenyéren létezem.
Sorsunk a periféria,
Így "élünk" kiradírozva.

Van Anya Tanodám.
Mitagadás "csodás" a munkám.
Végül is szabadság ez,
De kényszerű.
Nem,nem olyan egyszerű!

Elverték a gerincem,kitaposták a belem.
Örülhetneknek a huhogók,
Lehet gyűlölni! Ohh be jó!
Rúgni rajtunk egy nagyot,
Ez itt kérem a Taigetosz.

A Taigetosz, minek szélén,
Nap mint nap táncolunk.
Nem örömtáncot, hanem szomorút.
Szomorú tangó,szomorú lét,szomorú élet,
Olyan hideg kék.

Autizmus musical, hol felpörget,hol lehúz.
Az élet nagy rendező, brutál kemény.
Nincs hamis illúzió,csak a puszta tény!
A nyakadra font ujjaival,nem ereszt,
Addíg szorít,amíg elernyedsz.

Elfáradtam,kiégtem,tettek róla az évek.
Levegőt szeretnék, szép halkan csak kérek.
Szeretném látni még a napot,a kék eget,
Nem csak a szürke panelbörtönömet.

Szeretnék nő lenni,csak egy kicsit,
Hogy elmondhassam,hogy nem csak robot vagyok mindíg.
Hogy lehessen,finom ruhám,és egy pár szép napom.
Sarokba vághassam a háztartási könyvet, de nagyon.

Ezek csak álmok,olyan soha lesszek.
A fejemben kósza gondolatok,
és némi remény amibe kapaszkodok.
A nincs élet realitása más.
Az,az autizmus,ami minden nap pofon vág!

Periféria, kirekesztés,magmra utaltság.
Szánalom, megalázás, lenézett élet.
Segély kenyér,megtűrt lélek,ez a sorsunk,
A nincs élet..........

( 2023. október tizenhét - Budapest)

#AzthiszemhogyeztAzariahSEtudnámegrappelni #Segítség(!!) #decsakhalkan 
Kevesebb jelenjen meg
 
Az összes reakció:
1919
 
 
 
Tetszik
 
 
 
Megosztás
 
 
 

Hozzászólások

 
 
 
 

X

,,Előbb szeretném ha az anyai nagyim halna meg meg előbb", és nem pedig az egyik szülőm halna meg esetleg az anyai nagyim helyett.

2023-10-10 19:55:47

Nem kívánom egyetlen egy ember halálát sem sőt még a nárcisztikus személyiségű egyetlen élő nagyszülőm halálát sem, aki önző és kapzsi milliomosnak számít, és még erőszakos meg indulatos ha nem a saját akaratán belül valósulnak meg nekem is az élet céljaim. 

Soha egyetlen egyszer sem tette meg velem sem, hogy legalább az Infláció alatt felhívott volna engem is telefonom, és megkérdezte volna tőlem is, hogy Karácsonyhoz közeledve meg Húsvéthoz közeledve nincs-e szükségem anyagi besegítésre. Meg mikor szeretném a karácsonyi ajándékomat megkapni tőle. Viszont Szent este előtt 1 héttel volt képe engem felhívni időpont egyeztetésre, mikor azokon a napokon gőzerővel készülők otthon a Karácsonyra, és a két ünnep között meg a szilveszterre otthon. 

De ha én hívtam volna fel őt, akkor még ki lett volna akadva rám emiatt ha anyagi besegítést igényeltem volna tőle. De remélem nem leszek még 50 éves, de még az 50. életévemhez sem fogok közelíteni amikor majd meghal az egyetlen élő nagy szülőm. Mert ha egyik lakása az enyém lesz, akkor bérbe fogom adni akkár egy ügyvédi irodának is, csak legyen a havi lakbérből és az egyszeri kaukcióból végre egy normális jövedelmi helyzetem. És aztán 36 hónappal később a főbérlősésem alatt, tervezni fogom a munkahely váltásomat is.

Tele van a tökön a Tóth Mónikából aki elophatta tőlem nagy valószínűleg, a zuhanyzóból lévő hátizsákomba lévő 10.000 Ft-mat: a Zuglói Patrónus nappali ellátó és fejlesztő foglalkoztatóból még idén október 3-án amikor az ebéd befizetésemre vártam. És 9 éve dolgozóm a jelenlegi állásomból és idén Október 3. előtt nem tünt el semmim sem soha. Főleg nem a pénzem. Míg idén nyáron a hűtőből tüntek el deszerjeik, a 2 fő dolgozó fogyatékossággal élő társaimnak. És idén tavaszal meg az evőeszközök tüntek el. 

Jó lenne ha takarodna a Tóth Mónika elátott fogyatékossággal élő munkatársam, ha lebukna végre a lopásai végett.  

És a Kézdi Gabriella is jó lenne ha takarodna a Zuglói Patrónus Nappali ellátó és Fejlesztő foglalkoztatóból, aki nem az elátott társam hanem a Szociális ágazatban dolgozó csoportvezetőim segédje és nyugdíjas már 100 éve. És azért lenne jó ha takarodna, mert állandóan kötekszik már mindenkivel olykor és a szája elé nem teszi a kezét vagy nem használ  szájmaszkot, amikor köhög hanem a munka teremben a levegőbe köhög bele. És még ő van felháborodva rám az orr fújjásom végett. 

 

És az Esősi Zsófia nappalis csoportban járó elátott társam anyja Esősi Katalin pedig szégyelje nagyon magát, amiért a terítőjének a hímzésért ígért nekem pénzt és nem tartotta be az ígétetét irántam, de még bocsánatott sem kért volna tőlem amiért nem tudta az ígéretét betartani irántam. Mert akkor megértettem volna a dolgot ha bocsánatott kért volna tőlem. 

Így már csak abban reménykedem, hogy talán a segítőmtől fogok kapni novembertől kezdve havonta kicsivel emelt összegű pénzbeli  támogatást, egészen addig amíg a nagyszülőm nem hal meg, és nem lesz nálam az egyik lakása a tulajdonomban és albérlőknek nem tudom azt kiadni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


X

Jobb félni mint megijedni tőlük. És jobb elkerülni őket az utcán: nem pedig csúfolni őket, mert tud főleg a Dóra verbálisan agresszív is lenni az utcán is, ha a Levente fiát csúfolják jobb kerülni a konfliktust vele.

2023-09-27 15:47:42

Nem érhető el leírás a fényképhez.  Levente 14 éves lesz és erős mackós testalkatú és magas középsúlyosan Autista fiú: nagyon ki tud borulni ha rovarokat főleg poloskát lát, mert fél a bogaraktól és a fogászati műtét szótól is nagyon fél. Meg a nagyon erős zajos hangoktól is. Ezért furcsán szokott ilyenkor viselkedni, ami másoknak félelmetes és ha meg jegyzést tesznek róla nyilvánossan az utcán vagy bárhol, akkor a Dóra nagyon tud veszekedve és indulatosan kiotatni másokat számára teljesen jogosan. Vagy némán sarkon fordulva el megy a Leventével együtt, és ez a legjobbik eset a Dórától. 

Dóra gyűlőli a a hátrányos megkülönböztetést, a csúfolódást meg a kötekedést és a pletykálást. És legfőképpen a Politikát és azt ha a gyermekét sértegetik bárhol is van. Engem lenézett a Dóra és nem fogadott el mert felnőtt Autista vagyok és nem tudtam megérteni bizonyos dolgokat, ami a Dórának nem tetszett és nagyon megharagudott rám. Viszotn a saját Autista gyermekeit nagyon szereti. És el fogadja a melegek házasságát és gyermek örökbe fogádásást is a melegek számára, mert fontos számára az emberek esély egyenlősége. 

 

Viszont nagyon haragudtam rá, hogy engem semmibe vett amikor ígért valamit nekem és nem tartotta be az ígéretét, de még bocsánatott sem kért tőlem. És nem minden Autista gyermeket nevelő szülőkért van oda, mert számára csak a szimpatikus vele együtt gondolkodó Autista gyermekek szüleinek segít. Azt szereti ha úgy gondolnak az emberek mint ahogy ő a Levente iránt és a melegek házassága iránt.  

 

Ausztriában megkötötték az első házasságot azonos nemű pár között | ma7.sk

https://humenonline.hu/jelentosen-megnott-magyarorszagon-gyermeket-nevelo-azonos-nemu-parok-szama/ 

Megugrott az azonos nemű párok gyermekvállalásának támogatottsága  Magyarországon | Háttér Társaság

https://hatter.hu/hirek/megugrott-az-azonos-nemu-parok-gyermekvallalasanak-tamogatottsaga-magyarorszagon


XPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...