Mondj NEMET Kolorádó fesztivál által okozott álmatlan éjszakákra!!!

Kedves polgártársaim, drága szomszédok,

Az évek óta megrendezésre kerülő elméletileg természetbarát Kolorádó fesztivál az utóbbi években igencsak kinőtte magát, ami sajnos a hanghatás növekedésével is járt. Az utóbbi 2-3 évben eljutottunk oda, hogy bár Nagykovácsiban kerül megrendezésre az esemény, Hidegkút, Máriaremete, Adyliget, Budaliget néha még Solymár is kap a hajnali 7.00 óráig tartó dübörgésből. Nálunk, Máriaremetén sajnos a csukott ablak és füldugó sem segített, csak enyhített.

Én úgy gondolom kell lennie egy megoldásnak erre a problémára. Nem tartom normálisnak hogy évről évre emberek százai szenvedjenek mások szórakozásának a kárára. Meg kell férnie békésen a szórakozásnak és pihenésnek egymás mellett!

Csak együtt tudjuk hallatni a hangunk! Ha te is egyetértesz a fentiekkel kérlek írd alá és oszd meg minél több felületen hogy minél több emberhez eljuthasson!

Az általatok összegyűlt aláírásokat továbbítom Őrsi Gergely, Budapest II kerület polgármesterének, hogy minél hamarabb képviselje a hangunk és kezdje meg a szükséges tárgyalásokat a probléma megoldására!

 

Petíció aláírása

Aláírásommal elfogadom, hogy Demeter Réka láthatja az általam ezen az űrlapon megadott összes információt.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.


Hozzájárulok ahhoz, hogy az ezen űrlapon megadott adatokat a következő célokból feldolgozzák:
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...