Kiemelt Ápolási díj és az Emelt Ápolási díj összege érje el a Nettó Garantált minimálbér összegét, míg az Alap Ápolási díj összege legyen a Nettó Minimálbér összegével azonos!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

5 kívánságom van, és nagyon szeretném ha idén teljesülne!

2022-03-03 19:07:09

1. Kívánságom: legyen béke az Oroszország és Ukrajna között. 

2. Kívánságom: mondassák le Vlagyimir Putyin Orosz elnököt az Oroszok és más országokban is, mert Oroszország szégyene és más országok szégyene is.

3. Kívánságom: költözzön haza a testvérem jelenlegi párja a szüleihez vidékre legkorábban 2022. Októberében, de legkésőbb 2026. Március 15. után 1 héttel. Nekem nincs szükségem az ő jelenlétére, és azért nincs szükségem mert a testvéremtől szociális téren teljesen elszigetel tőlem, és új dolgokat nem tudok a testvéremtől tanulni ami nem minden napi de az életemben szükségem lenne rá, mert a nyomorult jelenlegi párja nem engedi ezt a dolgot a testvéremtől. 

4. Kívánságom: legyen olyan új párja a testvéremnek aki nem csak nagyon fogja szeretni a testvéremet, de nem fogja a testvéremet elszigetelni szociális téren tőlem és valóban tudok elméletben új dolgokat tanulni ami engem érdekel.

5. Kívánságom: legkésőbb 5,5 év múlva legyen új védett munkahelyem ami a lakóhelyemhez közel van, és sokkal szerethetőbb lehetne az új csoport vezetőm irántam is, ahhol nem kapok lekezelő kioktató stílust tőle és még sorolhatnám. 

 

 


X

Egy dolgot szeretnék a közelgő Húsvétra, ha teljesülne mind a 5 kívánságom!

2022-02-27 20:52:02

-Ha megnyerném a Metropol újság fotó pályázatán a fődíjat, és azon kívül pedig az internetes közösségi díjat is.

-Megépülne 3 éven belül a leendő megváltozót munkaképességűek munkahelye a leendő 3 épület tömb.

-Felvenének oda engem.

-Jól fizető állást kapnék kézműves foglalkoztatásban.

-Meg emelnék végre a Rokkantsági járadékot és a Fogyatéossági támogatást annyira, hogy a két összeget összeadva elérné a 100.000 Ft-ot adómentesen.  

 

Jelenleg annak örülnék ha nem lenne 500 Ft/nap a heti 1x5 Szociális étkezésem, ha már 2022. Április 1-től nem maradhat sajnos 180 Ft/nap: mert én már nem bírnám azt is finanszírózni, bőven elég lesz nekem bele törödnöm, hogy havi 40.000 Ft-ot leszek kénytelen áldozni a Rokkantsági járadékomból, így maradni fog nekem 9.863 Ft-om amit a Nettó 396 Ft-os órabéres fizetésemből egészíteném ki. 

 

Mivel nem elég nekem 1 hónapra havi 24.000 Ft az Infláció miatt, meg azon kívül sem, hogy sajnos 2022. Január hónapban lemondott a testvérem rólam, hogy nem vesz többé 1 hétre elegendő ételt nekem, mert a párja sokkal fontosabb lett neki hozzám képest. 

 

Erősen reménykedem, hogy legkésőbb a 2026. Téli Paralimpia Záró ünnepségén 2026. Március 15. után 1 héttel haza fog költözni a szüleihez. És olyan új párja lesz a testvéremnek, aki megtanítja a testvéremet mások iránt felelőséget vállalni mert én soha nem fogok tudni Garantált bérmimumért dolgozni sajnos!!!! 


X

Most már tényleg történjen már valami jó dolog is velem a ...... életbe!!!

2022-02-18 18:07:30

Torkig vagyok avval, hogy a testvéremnek 1000x fontosabb a saját párja, a házi kedvencei és a párjával lévő házi kedvence is, mint ahogy én vagyok neki fontosabb. 2022. Január hónapban vett nekem utoljára hűtőre való ételt nekem, és mindjárt végett ér a 2022. Február hónap és a mai nap sem vett nekem hűtőre való élelmiszert. 

Szemét húzás az, hogy én fizettek a rezsimért és dolgozni járok és ennek ellenére nem képes ételt venni nekem. Viszont ha elmennék árufeltőnek tuti még többet kéne a rezsibe fizetnem havonta, és tuti akkor sem venne nekem ételt a testvérem viszont ha magam vennék meg azt akkor, hogy csak 0 Ft-om lesz amit más célokra is gyűjthetnék és rá költhetnék. 

Egy dologban reménykedhettek, hogy legkésőbb ha végett ér Olaszországban a 2026. Téli Paralimpia záró ünnepsége, rá 1 héttel menjen szépen haza költözve a szüleihez a testvérem párja 2026. Március 15. után 1 hétten irány haza a szüleihez és kész.

 

 

 

 


X

4 dolgot szeretnék az Életemben a Pekingi Téli Olimpia alatt és a Pekingi Téli Paralimpia alatt.

2022-02-05 12:06:36

http://olimpia.hu/bemutattak-a-2026-os-teli-olimpia-logojat 

 

Szeretnék ha a 2024. Nyári Olimpia és Paralimpia lenne az utolsó számomra civil hétköznapi emberként, és a 2026. Téli Olimpia és Paralimpia lenne az utolsó szintén számomra, hogy a jelenlegi mostani védett munkahelyemen belül dolgozóm. És helyette olyan védett munkahelyen belül szeretnék dolgozni ahhol jobban fizetnek engem.

És szeretném ha lenne végre saját párkapcsolatom is így nem lennék egyedül a 2026. Téli Paralimpia záró ünnepsége után. 

Azon kívül szeretném ha a testvérem jelenlegi párja legkésőbb 2026. Március 16-án, a Téli Paralimpia záró ünnepsége után 1 nappal szépen csomagolna és haza költözne a szüleihez szépen. És helyette olyan párja legyen a testvéremnek aki nem fogja a testvéremet tőlem elszigetelni Szociális téren, és időnként venne nekem is elengendő ételt a testvérem ne haragudjon már a félvilág de én beszállok rendesen a rezsibe havonta, és azon kívül dolgozni járok sőt ha új munkahelyre megyek el akkor a már teljesen vért fogok izzadni, és akkor én meg nem kapnék egy normális mennyiségű ételt. 

 

És azért foglalkoztam időnként a testvérem volt párjának az egyik testvérével és a családjával, mert a testvéremet és a jelenlegi párját meg a szüleimet egyáltalán nem érdekli miképp érzem magamat lelkileg. A jelenlegi munkahelyemen belül sem érdekel senkit sem a sorsom alakulása és a helyzetem. 

 

 


X

Nagyon szeretném ha a testvéremnek új párja lenne.

2022-01-24 18:56:30

Nagyon nem szeretném ha a jelenlegi párja 6 évig maradna a testvéremnél és félig nálam is. 

Nem képes válaszolni normálisan bizonyos kérdésemre, meg le becsüli a képességeimet és még sorolhatnám. És a testvérem is sokkal elszigetelt lett irántam szociális térben privátban, amióta ez a hülye seggfej párja 1,5 éve nála és félig nálam lakik. 

Jobban örülnék ha a Márki-Zay Péter közös baloldali Miniszterelnök-jelölt nem nyerné meg a 2022 választásokat, mert a fogyatékossággal élő embereket nem bírja és aki nem ért vele egyett, azt képes értelmi fogyatékosnak tekinteni stb. És a Mi a Hazánk mozgalom pedig végképp ne nyerje meg a 2022. választásokat, mert megszüntetnék a COVID elleni védőoltásokat, és sokan úgy járnának mint Kóbor János Omega együttes COVID-ban elhunyt énekese aki nem igényelte a COVID elleni vakcinát. Vagy a Csollány Szilveszter volt Olimpiai bajnok aki szintén nem igényelte a COVID elleni védőoltást csak jóval később kérte azt 1. körös vakcinával. 

 

 


X

Ha Óbuda Alpolgármestere gondolna a fiatalabb Autista öcsére, és támogatná a magán Általános iskolába kerülését 6. osztály elejétől akkor többre jutna a Levente.

2022-01-23 19:04:52

Jó lenne ha rá jönne az Autizmus Blog írója Turgonyi-Tóth Dóra, hogy a családján kívül mások pénzbeli adományára nem számíthat örökké, hogy Leventének fejlesztést tudjon biztosítani magán tanárokkal stb. Egyrészt a 4 gyermeke közül 2 gyermeke már felnőtt embernek számít, és külön háztartásban élnek és dolgoznak rendesen. Míg a 2 kiskorú gyermeke közül az egyik gyermeke Zalán, lassan 2 év múlva felnőtt ember lesz 18 éves lesz és 16 évesen már nyugodtan elmehetne nyáron diák munkára is, és 9. osztály elejétől kezdve kap ösztöndíjat az Erdészeti Technikumban. És 19 évesen pedig már Érettségizni fog. És könnyen tudhatna a szüleinek segíteni, hogy a saját iskolai felszerelését 11. osztálytól már saját pénzéből venné meg azt. 

 

https://autizmuslive.blog.hu/2022/01/21/szuletesnapodra_levente Leventének pedig jobb ha 2022. Szeptember 1-től már egy magán Speciális Általános iskolába Autisták számára lévő iskolába kezdené a 6. osztályt. És ha szükséges akkor 6. osztályt ismételne. És végül 16 évesen a 8. osztályt elvégezné. És utána 4 évig Speciális Szakiskolában tanulna kertészetett OKJ Szakmában. Majd 20 évesen elvégezné azt, és aztán 3 évig tanulhatna akkár Robotokat építeni Legokból és Robot technikával lévő munkai szakmát tanulna meg. És 23,5 éves korában pedig mehetne dolgozni. 

 

 Autizmus live Blogírója véleménye: Fogadok, még arrogánsan lenézve, bajunkon elviccelődve nevetnek is rajtunk, addig amig bele nem rokkanunk. 

Saját véleményem: igen nevetnek rajtad Dóri nem kicsit hanem nagyon, mert Autizmussal élő Blogíróként ki kéne nyitnod a nagy félig fogatlan szádat, a nagy felnőtt fiad iránt: aki Óbudán Momentumos Alpolgármesterként dolgozik és a fizetésének az 1-2%-ból tudna segíteni a Leventének, hogy magán Speciális Általános iskolába járhasson. Még valami a Levente elszürkült gyökérkezelt, és félig hiányzó két felső metszőfogait pedig meg kéne csináltatni, egy szép korona pótlással 8. osztályba lépése előtt. Mert ha meg látják a 9. osztályba lévő felvételi idején a Leventét félig fogatlanul 15 évesen, akkor tuti nem veszik fel a legjobb Speciális Szakmunkás képző iskolába sem. Mert úgy tartják számon, hogy igénytelen bizonyos dolgokban. 


X

Autizmus Live blogírója nem köszönte meg, hogy Luxus szállodába mehetett a férjével együtt 2 éjszakára egy Termál gyógyvíz fürdőbe.

2022-01-08 16:34:48

Gusztustalanak tartom, hogy egy olyan 4 gyermekes szülő kérne másoktól segítséget a kikapcsolodásra az Autista gyermeke mellett, akinek van még 2 felnőtt külön élő gyermeke is és az egyik felnőtt gyermeke Alpolgármesterként dolgozik stb. Egyszer legyen 2022-ben lent is anyagilag ne csak fent legyen mások segítségével az Autizmus Live Blogírója. 

 

 


X

3 kívánságom volt Karácsonyra és Újévre is két kívánságom lesz.

2021-12-29 17:57:32

Egyik kívánságom, hogy 2022. Szeptember végén költözzön haza a szüleihez, vagy kezdjen el más pár után nézni a testvérem jelenlegi párja.

Másik kívánságom, hogy legyen a testvéremnek 2022. Október végén egy sokkal normálisabb párja, aki velem szemben is őszinte és nyitotabb és beszédesebb. És ne legyen engem rágalmazó a testvéremen keresztül, ha valami elöregszik a háztartásban akkor én legyen ennek az oka is. 

Harmadik kívánságom, hogy több szabadságon legyen a jelenlegi 1. csoportos asztal Szociális ágazatban dolgozója, és ne 2022. Augusztusában menjen nyugdíjba hanem már 2022. Júniusától ne jöjjön többé dolgozni, ahogy elkezdődik a Nyári iskolai szünet ideje.  

 

 

 


x

Egy dologban reménykedem 2021. Karácsonyán, hogy sűrgösen takarodjon haza illetve költözön haza a szüleihez 5-6 év múlva a húgom jelenlegi párja!

2021-12-26 19:14:02

2021. nyarán hisztizet, hogy a vízszivattyú miatt amikor hétköznap délelőtt 8:00 óra előtt zuhanyoztam, és mostam hajat mert készültem a munkámba. Hála a jó égnek ezt 2021. őszén befejezte. 

Viszont a mikrohullámú sütőben egy levest nem fogok ételhordó nélkül melegíteni egy mély tányérban, mert egy kibaszott konyha pult nem fér el nálam az egy szintes 25 Nm-es kis házamban, mert galériázni nem lehet sajnos az alacsony bel magasság miatt. Így levest a tányérből csak ki öntöm, mielőtt a nyitott mikrohullámú sütőbe raknám be. 

Húgomnak meg jobb lenne ha sokkal jobb párja lenne mert 3 az igazság és 1 a ráadás, és nagyon remélem a 3. leendő párja sokkal normálisabb lesz velem szemben de a húgommal is normális lesz. És inkább ő legyen a húgom leendő vőlegénye majd a leendő férje is. 

Egy dolgot szeretnék ha a 2. párja aki jelenleg van a húgomnak szépen haza költözne legkorábban 2022. augusztus végén, és az új párja a húgomnak pedig 2022. Októberében lenne. De legkésőbb 2026. Júniusában mindenképpen költözön haza a húgom a jelenlegi párja a szüleihez. És legyen olyan új párja a húgomnak 2026. nyarán aki velem szemben is normálisabb. 

 

ADDIG SAJNOS KÉNYTELEN VAGYOK EGY 25 NM-ES MINI GARZONBAN LAKNI AMIT MÉG GALÉRIÁZNI SEM LEHET, ÉS MÁR TÖBB MINT 5 ÉVE VAGYOK KÉNYELEN ÍGY LAKNI ADDIG AMÍG AZ EGYETLEN ÉLŐ GAZDAG DE ZSUGORI NAGY SZÜLŐM NEM HAL MEG ÉS NEM ÖRÖKLÖM MEG AZ EGYIK LAKÁSÁT, ÉS A PÉNZÉNEK AZ EGY RÉSZÉT MERT AKKOR TUTI ELKÖLTÖZÖM A TESTVÉREMTŐL ÉS A PÁRJÁTÓL.

 

 

 

 


x

Alig várom, hogy elmejen végre nyugdíjba jövő nyáron a Molnár Tibor a Zuglói fejlesztő foglalkoztató és Nappali ellátó intézményből.

2021-12-17 18:32:45

 

 

A Felső képen látható a baloldali széknél a Molnár Tibor széke és a jobb oldali szék pedig a 2. csoportos asztal. Míg az alsó képen látható a baloldali 1 személyes asztalom és a jobb oldalt pedig az 1. csoportos asztal Molnár Tibor asztala. És Molnár Tibor Szociális ágazatban dolgozó 2021. Szeptember óta, állandóan a székem hát támlája közelébe tolja azt a kibaszot asztalát. És annak a következménye van itt, hogy J. Zsuzsanna és P. András szinte alig hiányoznak a munkahelyükről, viszont J. Zsuzsanna és P. András akik a hátam mögött ülnek kövérek. És állandóan hangosan beszélnek közvetlenül a fülem közelében, és mind azért van így mert ha nincs külsős céges munka, akkor a Molnár Tibor Szociális ágazatban dolgozó semmilyen elfoglaltságon nem ad nekik. 

Viszont örülök annak, hogy 2021. December 21-én meg lesz végre az 1. mérföldköves anyagi fejlődésem a 84. havi Fejlesztő foglalkoztatói fizetésem után. És alig várom már 2021. Októbere óta, hogy elmenjen végre valahára nyugdíjba 2022. nyarán nagyon remélem, hogy már 2022. Júniusában el fog menni végre. 

Nagyon remélem, hogy sokkal normálisabb Szociális ágazatban dolgozó fog jönni a Molnár Tibor helyett.  Nagyon remélem, hogy ha minden kötél szakadna, akkor a lakóhelyemhez közeli leendő Fejlesztő foglalkoztatóba tudjak felvételt nyerni. De nagyon remélem, hogy nem fog monden kötél szakadni, hanem el fog menni a Molnár Tibor Szociális ágazatban dolgozó a büdős francba nyugdíjba még pedig már 2022. Június 1-vel. És remélem az új Szociális ágazatban dolgozó személy megértőbb lesz velem szemben, és ad értelmes elfogaltságot a J Zsuzsannának, P. Andrásnak és a többieknek, az 1. csoportos asztalon ülőknek ha nincs külsős megrendelői munka. 

 

Ha új felesztő foglalkoztatóba dolgoznék majd, akkor tuti az első 3 hónapban nyugtatóval fogom átvészelni a napjaimat amíg nem fognak jól ismerni engem. Mert nem szeretném ha apró igazságtalanság is ki hozna a sodromból, és azért lettem ilyen mert reneteg csalódásban volt részem az oktatás területén belül amikor elvégeztem a 8. osztályt. És utána a volt 1. védett munkahelyemnél is csalódtam, és a jelenlegi 2. védett munkahelyemnél is csalódott lettem és nem kicsit. A volt 1. védett munkahelyemnél csupán 1 fokozóttan jobb a 2. védett munkahelyem ahhol dolgozóm. 

 

 

 

2021._Október_mobil_telefon_fotó_109_3.jpg

2021._Október_mobil_telefon_fotó_116_.jpg

 

Ime a következmény amikor ülnek a hátam mögött. Lassan a székem és a mögöttem ülők széke 50 cm-en belül kezd lenni. Jobban örülnék ha 2022-ben Omikron COVID Vírus járvány miatt bezárna a franca a munkahelyem átmenetileg. Sokkal jobb lenne ez nekem és megváltás lenne számomra. 

2021._Október_mobil_telefon_fotó_124_1.jpg

 

 

 

 

 

 


XPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...