Kiemelt Ápolási díj és az Emelt Ápolási díj összege érje el a Nettó Garantált minimálbér összegét, míg az Alap Ápolási díj összege legyen a Nettó Minimálbér összegével azonos!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

,,Előbb szeretném ha az anyai nagyim halna meg meg előbb", és nem pedig az egyik szülőm halna meg esetleg az anyai nagyim helyett.

2023-10-10 19:55:47

Nem kívánom egyetlen egy ember halálát sem sőt még a nárcisztikus személyiségű egyetlen élő nagyszülőm halálát sem, aki önző és kapzsi milliomosnak számít, és még erőszakos meg indulatos ha nem a saját akaratán belül valósulnak meg nekem is az élet céljaim. 

Soha egyetlen egyszer sem tette meg velem sem, hogy legalább az Infláció alatt felhívott volna engem is telefonom, és megkérdezte volna tőlem is, hogy Karácsonyhoz közeledve meg Húsvéthoz közeledve nincs-e szükségem anyagi besegítésre. Meg mikor szeretném a karácsonyi ajándékomat megkapni tőle. Viszont Szent este előtt 1 héttel volt képe engem felhívni időpont egyeztetésre, mikor azokon a napokon gőzerővel készülők otthon a Karácsonyra, és a két ünnep között meg a szilveszterre otthon. 

De ha én hívtam volna fel őt, akkor még ki lett volna akadva rám emiatt ha anyagi besegítést igényeltem volna tőle. De remélem nem leszek még 50 éves, de még az 50. életévemhez sem fogok közelíteni amikor majd meghal az egyetlen élő nagy szülőm. Mert ha egyik lakása az enyém lesz, akkor bérbe fogom adni akkár egy ügyvédi irodának is, csak legyen a havi lakbérből és az egyszeri kaukcióból végre egy normális jövedelmi helyzetem. És aztán 36 hónappal később a főbérlősésem alatt, tervezni fogom a munkahely váltásomat is.

Tele van a tökön a Tóth Mónikából aki elophatta tőlem nagy valószínűleg, a zuhanyzóból lévő hátizsákomba lévő 10.000 Ft-mat: a Zuglói Patrónus nappali ellátó és fejlesztő foglalkoztatóból még idén október 3-án amikor az ebéd befizetésemre vártam. És 9 éve dolgozóm a jelenlegi állásomból és idén Október 3. előtt nem tünt el semmim sem soha. Főleg nem a pénzem. Míg idén nyáron a hűtőből tüntek el deszerjeik, a 2 fő dolgozó fogyatékossággal élő társaimnak. És idén tavaszal meg az evőeszközök tüntek el. 

Jó lenne ha takarodna a Tóth Mónika elátott fogyatékossággal élő munkatársam, ha lebukna végre a lopásai végett.  

És a Kézdi Gabriella is jó lenne ha takarodna a Zuglói Patrónus Nappali ellátó és Fejlesztő foglalkoztatóból, aki nem az elátott társam hanem a Szociális ágazatban dolgozó csoportvezetőim segédje és nyugdíjas már 100 éve. És azért lenne jó ha takarodna, mert állandóan kötekszik már mindenkivel olykor és a szája elé nem teszi a kezét vagy nem használ  szájmaszkot, amikor köhög hanem a munka teremben a levegőbe köhög bele. És még ő van felháborodva rám az orr fújjásom végett. 

 

És az Esősi Zsófia nappalis csoportban járó elátott társam anyja Esősi Katalin pedig szégyelje nagyon magát, amiért a terítőjének a hímzésért ígért nekem pénzt és nem tartotta be az ígétetét irántam, de még bocsánatott sem kért volna tőlem amiért nem tudta az ígéretét betartani irántam. Mert akkor megértettem volna a dolgot ha bocsánatott kért volna tőlem. 

Így már csak abban reménykedem, hogy talán a segítőmtől fogok kapni novembertől kezdve havonta kicsivel emelt összegű pénzbeli  támogatást, egészen addig amíg a nagyszülőm nem hal meg, és nem lesz nálam az egyik lakása a tulajdonomban és albérlőknek nem tudom azt kiadni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


X

Jobb félni mint megijedni tőlük. És jobb elkerülni őket az utcán: nem pedig csúfolni őket, mert tud főleg a Dóra verbálisan agresszív is lenni az utcán is, ha a Levente fiát csúfolják jobb kerülni a konfliktust vele.

2023-09-27 15:47:42

Nem érhető el leírás a fényképhez.  Levente 14 éves lesz és erős mackós testalkatú és magas középsúlyosan Autista fiú: nagyon ki tud borulni ha rovarokat főleg poloskát lát, mert fél a bogaraktól és a fogászati műtét szótól is nagyon fél. Meg a nagyon erős zajos hangoktól is. Ezért furcsán szokott ilyenkor viselkedni, ami másoknak félelmetes és ha meg jegyzést tesznek róla nyilvánossan az utcán vagy bárhol, akkor a Dóra nagyon tud veszekedve és indulatosan kiotatni másokat számára teljesen jogosan. Vagy némán sarkon fordulva el megy a Leventével együtt, és ez a legjobbik eset a Dórától. 

Dóra gyűlőli a a hátrányos megkülönböztetést, a csúfolódást meg a kötekedést és a pletykálást. És legfőképpen a Politikát és azt ha a gyermekét sértegetik bárhol is van. Engem lenézett a Dóra és nem fogadott el mert felnőtt Autista vagyok és nem tudtam megérteni bizonyos dolgokat, ami a Dórának nem tetszett és nagyon megharagudott rám. Viszotn a saját Autista gyermekeit nagyon szereti. És el fogadja a melegek házasságát és gyermek örökbe fogádásást is a melegek számára, mert fontos számára az emberek esély egyenlősége. 

 

Viszont nagyon haragudtam rá, hogy engem semmibe vett amikor ígért valamit nekem és nem tartotta be az ígéretét, de még bocsánatott sem kért tőlem. És nem minden Autista gyermeket nevelő szülőkért van oda, mert számára csak a szimpatikus vele együtt gondolkodó Autista gyermekek szüleinek segít. Azt szereti ha úgy gondolnak az emberek mint ahogy ő a Levente iránt és a melegek házassága iránt.  

 

Ausztriában megkötötték az első házasságot azonos nemű pár között | ma7.sk

https://humenonline.hu/jelentosen-megnott-magyarorszagon-gyermeket-nevelo-azonos-nemu-parok-szama/ 

Megugrott az azonos nemű párok gyermekvállalásának támogatottsága  Magyarországon | Háttér Társaság

https://hatter.hu/hirek/megugrott-az-azonos-nemu-parok-gyermekvallalasanak-tamogatottsaga-magyarorszagon


X

Ha a húgom nem szakítana 2028. ősze előtt a mostani párjával a 10 éves kapcsolatuk előtt, akkor jobb lenne ha a Nárcisztikus személyiségű egyetlen élő nagyszülőm meghalna 2028. előtt.

2023-09-24 16:28:44

Amióta a húgom párja a Zsolt be tette a lábát már mint a húgomhoz költözött és félig hozzám 2020. nyarán, és amint 2022. január hónap eljött onnantól kezdve többször üres a hűtöm, mert a húgom nem vesz nekem ételt havonta egyszer 1 hétre elegendőt sem. És az anyám is ritkán vesz nekem ételt amióta a Zsolt létezik a húgom szemében 2018. ősze óta, mert sajnos a volt 1. párjával majdnem a 12 éves ismeretségi évfordulójuk előtt szakítottak egymással. 

Én meg a megalázó órabéres fizetésemmel és a megazó összegű 2 féle nyugdíjszerű ellátásommal, nem mindig tudok venni magamnak ételt amit a hűtőben tudnék tárolni bassza meg az Inflációt. De az egyetlen élő nagyszülőm arra sem képes, hogy megkérdezze tőlem nincs-e véletlenül szükségem anyagi besegítésemre Karácsonyhoz közeledve. 

Ha meg elmennék a Fejlesztő foglalkoztatón kívül máshová dolgozni, ahhol normális fizetést kapnék 4 órás műszakban: nem biztos az a dolog, hogy maradhatnék ott 12 hónapig vagy akkár hónapig is mert ha létszám leépítés lenne, én lennék az első akinek takarodnia kéne az állásából mert sajnos nincs érettségivel járó szakmám, de még érettségi nélküli szakmám sincsen. 

Egy dologban reménykedem, hogy az egyetlen élő nárcisztikus személyiségű, milliomos kapzsi és önző nagyszülőm 2027-ig 94 éves koráig meghal: és ha lesz végre saját 1,5 szobás lakásom azt szépen albérlőknek fogom kiadni, legelső sorban Egyetemi hallgatóknak 36 hónapig  és aztán 36 hónap elteltével ha szükséges akkor újabb 36 hónapra adom ki a lakást, ha meg annyira jól élnék anyagilag, akkor meg szépen eladnám a lakást utána a Gödöllőn lévő leendő új munkahelyem közelében Gödöllön vennék egy kis kerttel rendelkező kis házat. És elköltöznék a húgomtól és a jelenlegi párjától. 

Amióta van a Zsolt nevű párja inkább levegőnek néz a húgom. 

Így vigasztalódni lelkileg a Farmerama és a Baharahama játékkal tudok, és remélem idén mikulás nap előtt meg lesz a 2.500 db csillagom a Gyopáros völgy kiváltására a játékon belül, mert jelenleg 1912 db csillagom lett meg. És utána külön a bónusz tárgy elhelyezésére a Bölcs tölgynél 400 db csillagot fogok összegyűjteni. És nagyon remélem, hogy utána szépen haza fog költözni a Zsolt a szüleihez, vagy meghal addigra az egyetlen élő nagyszülőm.

 

Az egyetlen élő nagyszülőm, soha semmiben komolyabb dolgokban nem segített anyagilag és nem is fog segíteni nekem: de indulatosan és verbálisan agresszívan reagálni a saját terveimben azt tud. 

 


X

Nagyon örülnék ha a 4 kíváságom közül az egyik teljesülne!

2023-08-07 16:02:13

Ha nem költözik haza a húgom jelenlegi párja a szüleihez vidékre legkésőbb 2026. Pünkösd hétfő után 1-2 héttel, akkor haljon meg az idén nyáron a 90. születésnapját ünnepelt egyetlen élő nagyszülőm legkorábban 2026. őszén de legkésőbb 2027. őszén. 

Nem vagyok köteles elviselni, azt amit a húgom párja tesz a testvéremmel a hátam mögött. Verbálisan a húgom szinte agresszív lett velem szemben. És egyre inkább érzem, hogy rossz hatással van a húgomra a jelenlegi párja. 

És ha nem hal meg 3-4 éven belül az egyetlen élő nárcisztikus személyiségű 90 éves nagyszülőm, addig nekem semmi esélyem sincs arra, hogy el tudjak költözni előbb-utóbb a testvéremtől és a jelenlegi párjától. Mert szeretném már bérbe adni a nagyszülőm egyik lakását, hogy gyarapodni tudjak anyagilag de erre semmi esélyem sincs rá amíg nem hal meg. 

 

És nem szeretnék 50 éves kormig, vagy annál többet a húgommal és a jelenlegi párjával élni Kerepesen. Nekik könnyű dolguk van csessze meg, mert ők kocsival járnak be dolgozni Kerepesről Kistarcsára 9:00 órakor. Én meg bassza meg Kerepesről Zuglóba járok be tömegközlekedéssel, mert nem tudok autót vezetni és nem is lesz rá esélyem sem erre sajnos, és Taxit pedig nem fogok tudni megfizetni. 


X

Sokkal boldogabb lennék, ha a fogászati kezelésemet meg tudnám úszni legrosszabb esetben 100.000 Ft-ig.

2023-07-25 09:31:49

Amennyiben még sem tudnám megúszni a fogászati kezelésemet legrosszabb esetben 100.000 Ft-ig, akkor vegyék el a GYOD-ot a Turgonyi-Tóth Dórától mindenképpen. Mert elegem lett belőle, hogy állandóan panaszkodik a GYOD összegére mikor másoknak a Minimálbért sem éri el az Ápolási díj összege. 

Én saját jogomon igényelném az Ápolás díjat, és akkor sokkal könyebben tudnék anyagilag élni és létezni is. Mert a Rokkantsági járadékból és a Fogyatékossági támogatásból, és a Fejlesztő foglalkoztatói órabérből nem sok mindent tudok anyagilag fedezni. 

Vagy legrosszabb esetben kerüljön 200.000 Ft-ba a fogászati kezelésem, ha 100.000 Ft-ig nem lenne elég a fogászatnak a pénzem, és legyen rá lehetőségem, hogy Karácsony előtt 100.000 Ft-ig vállalom a fogászati kezelésemet, és Karácsonyi ünnepek után de Húsvét előtt szintén 100.000 Ft-ig vállalnám a fogászati kezelésemet. 

Elegem van, hogy nincs aki segítene nekem havi 80.000 Ft-al 48 hónapig: hogy legalább talpra tudjak állni anyagilag alapfokú szinten: amíg nem hal meg az egyetlen élő nagyszülőm aki kapzsi, önző, nárcisztikus és igen rendesen gazdag is. 


X

Nekem nagyon nem hiányzik, hogy a testvérem jelenlegi párja között házasság legyen!

2023-05-28 20:40:29

Azt szeretném ha a testvéremnek lenne egy 3. új párja, mert a 2. párja miatt már szinte alig foglalkozik velem és a párja is szinte leszar engem. Nagyon remélem, hogy foglalkozni fog velem a 3. új párja. 

El fogom zavarni a lelkem mélyén a testvérem mostani párját, amennyiben nem fog kotrodni 2026. Pünkösd hétfő után 1 héttel. Kivéve akkor nem ha addigra lesz nekem is saját párkapcsolatom. 

 

 


X

Aminek jobban örülnék ha a 40. születésnapomra teljesülne pár kívánságom!

2023-05-13 11:41:46

Főképek szám-mozaik poszterekhez és vászonképekhez - postershop.hu

Ha a testvérem párja szépen haza költözne a szüleihez legkésőbb 2026. év Pünkösd hétfő után 1-2 héttel. És a testvéremnek olyan párja lenne, akivel jobban tudnék beszélgetni, és a testvérem is megváltozna irántan pozitív irányban. 

 

Venné a fáradtságát a Molnár Tibor és Október végén a 66. születésnapja után 1 nappal nyugdíjba, vonulva nem dolgozna többé a Zuglói Nappali ellátó és Fejlesztő foglalkoztatóban. Mert elegem lett belőle, hogy nagy helyet igényel az 1. csoportos asztalon a nagy munka teremben, és nem tudnám használni Keddtől-Péntekig a kis oldalsó munkatermet, ha a Kókai Kati újra fog dolgozni a 2023. Január 16. betegsége után és a Molnár Tibor nem vonulna nyugdíjba lemondva a Szociális ágazatról lévő munkahelyet. Nem beszélve arról, hogy Molnár Tibor kirúgatta a Dancs-Oláh Anitát aki nem csak takarított, hanem szépen hímzett és jól tudott hajat vágni nekem is ingyenesen. 

 

És a Nagyi meg ne keresen meg többé engem 2023. December 24. előtti utolsó héten telefonon, hogy menjek el hozzá mert nem fogok hozzá többé elmenni, mert le sem szart engem egész ősszel, hogy érdeklödőtt volna utánam, hogy minek örülnék Karácsonyra stb. 

 

És szeretnék munkahelyet váltani 2028. Január hónapban, ezért jobban örülnék ha 2023. Május 15-én meg lenne végre a 200.000 Ft-os megtakarított pénzem ezért örülnék ha lenne 20.000 Ft-os bevételem a születésnapomra. 


X

Egy dolgot szeretnék Húsvétra 2023. Húsvétján. Ha a testvérem szakítana a jelenlegi párjával még pedig legkésőbb 2026. Húsvét hétfő után 2 héttel.

2023-04-08 11:44:40

Mostanában igen nagy a sumákolás, hogy a testvérem ritkábban cseveg velem a Facebook-on, meg olykor vitatkozik velem minden ok nélkül. Ezért jobban örülnék ha új párja lenne a testvéremnek aki megtanítana sok dolgot az Autizmussal élő emberek világáról. És a mostani párja pedig szépen haza költözne a szüleihez vagy találna egy másik párt magának. 

Nem sok esélyt láttok abban, hogy teljesebb életett élhessek anyagilag is, ha az egyetlen élő nagyszülőm aki kapzsi és zsugori milliomos és nárcisztikus személyiség egyben, ha nem hal meg 3 éven belül egyre nehezebben bírom elviselni azt a dolgot, hogy azt sem tudom fogok én is örökölni tőle valami jó dolgot vagy sem. 

Csak hozd meg a húsvéti kívánságomat drága Húsvéti nyuszika, hogy a testvérem szakítson a jelenlegi párjával, és legyen egy új párja neki nekem nem lesz jobb sorsom ha húgomnak ő lenne a vőlegénye.

Műanyag nélkül is lehet örömteli a húsvét


X

Jobb lenne ha 4 éven belül meghalna a nárciusztikus és kapzsi önző milliomos egyetlen élő nagyanyám.

2023-03-11 22:15:40

És azért szeretném ha meghalna már a 90 éves egyetlen élő nagyanyám, mert szeretnék végre a hülye picsa húgomtól és a nagy darab mellák férfi párjától elköltözni Kerepesről. És azért tartóm hülye picsának a húgomat mert időnként állandóan hisztizik miattam, csak azért mert nem tudja elfogadni az Autizmusomat. Én meg sajnos az Autizmusom végett a férfiak többsége fél tőlem mint barátkozna, mert azt hiszik rólam többsége igen agresszív vagyok másokra minden ok nélkül stb.

És bármennyire is rosszul esik nekem egyetlen élő Nagyim, mert nekem sem segítettél soha a büdös életben anyagilag a legnehezebb élethelyzetemben sem.  Viszont azt nagyon tudtad kritizálni ingerülten és indulatosan, amikor a saját pénzemből a te segítséged kérése nélkül mentem el olcsóbb magán fogászatra, hogy a letört gyökérkezelt fogam menthető legyen. 

 

 

 

 


X

Amit az idei Májusi Jubileumi születésnapomon nagyon szeretnék, ha meghalna 2023-tól 2023. Június 30-ig az egyetlen élő milliomosm és nárciusztikus nagyszülőm aki 90 éves lesz idén nyáron!

2023-03-02 20:32:31

1. Okom: soha egyetlen egyszer sem segített nekem sem anyagilag.

2. Okom: ha kértem volna tőle segítséget anyagilag telefonon keresztül, még ő lett volna megsértődve rám. 

3. Okom: senkinek sem segített anyagilag a családomon belül. 

4. Okom: nem elég, hogy nem segített soha és jelenleg sem, inkább megmondó ember és tiszteletlen volt velem szemben is. És gyakran erőszakos és verbálisan agresszív is volt velem szemben is. 

5. Okom: egyáltalán nem volt méltó ahhoz, hogy 30 ével ezelőtt több millós örökséget szerezen vagyonban. Mert akit ápolt és millómos vagyona volt, annak a halálát kívánta személyesen is nem csak azért, hogy ne szenvedjen hanem t9bb milliós örökséget szerezzen magának. 

 

 


XPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...