Kiemelt Ápolási díj és az Emelt Ápolási díj összege érje el a Nettó Garantált minimálbér összegét, míg az Alap Ápolási díj összege legyen a Nettó Minimálbér összegével azonos!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

2024-ben 3 dolgot szeretnék a védett munkahelyemen belül. És az otthoni környezetemen belül 3 dolgot szeretnék szintén 2024-ben! Meg a saját életemben is.

2024-01-09 20:36:25

Egyik dolog, hogy B. Ákos ne térjen vissza dolgozni NEM BÍRTAM ELVISELNI AZ ÁKOS HANGOSKODÁSÁT A VÉDETT MUNKAHELYEMEN BELÜL. AZT ELFOGADTAM TŐLE, HOGY ADHD-S VOLT DE NEM BÍRT MAGÁVAL AMIKOR SOK KÁVÉT IVÓTT MERT ADHD TÜNETEI ELLEN LÉVŐ GYÓGYSZER ÍGY NEM HATOTT RÁ. ÉS AKKOR HANGOSKODOTT ÁLLANDÓAN AMIKOR NEM VOLT KÜLSŐS MUNKA.

ÉS NAGYON RITKÁT IS HIÁNYZÓT A VÉDETT MUNKAHELYEMRŐL. AZON KÍVÜL PSZICHIÁTRIAI BETEG IS VOLT ÉS ENYHÉN ÉRTELMI FOGYATÉKOS IS VOLT. BE IS KELL LÁTNIA A NAGYBÁTYJÁNAK AKI A GYÁMJA, HOGY ÉLETE VÉGÉIG AZ ÁKOSSAL NEM FOG BÍRNI MERT ÁKOS EGY NAGY DARAB MAGAS FÉRFI, ÉS A GYÁMJA MEG ROHAMOSAN ÖREGSZIK ÉS SENKI SEM SZERETNE AZ ÁKOSSAL EGYÜTT ÉLNI VELE, EZÉRT EGY BENTLAKÁSOS SZOCIÁLIS OTTHONBAN FOG TUDNI SEGÍTSÉG MELLETT ÖNÁLLÓ ÉLETETT ÉLNI STB.

A másik dolog, hogy az új férfi elátott munkatársam ne legyen ADHD-s mint az Ákos volt: hanem legyen őszinte segítőkész és normális hangerővel lévő beszédű de munka idő alatt pedig csendesebb legyen. 

A másik legyen fizetés emelésben részünk, vagy ne legyen 800 Ft/nap az ebédem 500 Ft/nap helyett és legyen tálcában az ebédem. 

 

Otthoni környezemben pedig azt szeretném, ha az egyetlen élő nagyszülőm aki kapzsi, önző és nárcisztikus személyiségű: ha meghalna 2027-ig 94 éves koráig mert szeretném bérbe adni az egyik lakását egy jól fizető, és becsületes albérlőnek: és abból a lakbéres bevételből pedig szeretnék felzárkózni anyagilag. Mert szeretném ha a testvérem és a jelenlegi párja nem úgy ünnepelnék meg, a megismerkedésük 10. éves szerelmi évfordulójuk napját, hogy nekem még akkor sem lenne saját párkapcsolatom. 

1. lépésem annyi lenne, hogy bérben adnám a nagyszülőm halála után az egyik lakását.

2. lépésem pedig annyi lenne, hogy anyagilag felzárkoznék 3 év alatt az albérőim által nekem fizetett lakbér bevételemből.

3. lépésem pedig annyi lenne, miután anyagilag felzárkózótt lennék, rögtön lenne saját párkapcsolatom.

4. lépésként pedig annyi lenne, hogy elköltöznék a testvéremtől és a párjától miután a lakásomat eladnám és vennék magamnak saját kis kerttel rendelkező kis házat. 

 


X

Nagyon agyon hajszolja az Autista 14 éves Leventét a Dóra mikor fel kéne fognia a Dórának, hogy Levente sosem fogja tudni megállni a helyét a Középiskolába, csak a képesség fejlesztőbe tudja megállni a helyét 8. osztály után.

2024-01-03 17:01:05

Lehet, hogy egy kép erről: 5 ember, tanuló emberek és szöveg

 

Azt láttom a Leventénél, hogy szinte gyűlőli a magán tanulást otthon: ő közösségbe vágyna magán Speciális Áltános iskolába, de a két szülője és a 3 féltestvére sem segítene anyagilag abban, hogy Levente Speciális magán Általános iskolába járhatott volna 3. osztálytól kezdve. És a COVID járvány után nem otthon gebedne a panelházba az anyjával otthon tanulva. 

 

Ott van a GYOD, az apja pedig dolgozik és az egyik idősebb féltestvére pedig Alpolgármesterként dolgozik, míg a másik féltestvére pedig a MÁV-nál dolgozik és a harmadik féltestvére pedig 2024. Szeptemberében végzős 13. évfolyamos középiskolás tanuló lesz és ösztöndíjas 9. évfolyamtól kezdve. Nem hiszem, hogy minden az Oktatási rendszer hiábájáról szólna A-Z-ig. 


X

Jobban örülnék az Újévben, ha a testvérem szakítana a jelenlegi párjával, és egy normálisabb párja lenne ahol nem lennék állandóan társas magányban.

2024-01-01 17:43:22

Kezdem észre venni, hogy a testvéremnek sokkal fontosabb lett a párja és a párja szülei és hozzátartozói: és én meg sokkal kevéssbbé vagyok már fontos a számára. Amikor volt 1. párjával volt akkor fele ennyire nem voltam társas magányban. 

 

Legkorábban 2024. Szeptember 16-án legyen szakítás a testvérem és a jelenlegi párja között, de legkésőbb 2027. December 6. előtt történjen meg a szakítás köztük. Főleg akkor az egyetlen élő millimos nagyszülőm nem hal meg 2027. November 30-ig. 


X

Egy 2 dolgot szeretnék jelenlegi védett a munkahelyemen belül!

2023-12-30 21:37:55

Egyik dolog, hogy Ákos ne jöjjön vissza dolgozni mert legalább nem fog hangoskodni, a Zuglói Patrónus Nappali ellátó és Fejlesztő foglalkotatón belül: amikor éppen nincs külsős megrendelői munka akkor állandóan hangoskodik az Balázs Ákos, mert Molnár Tibor Szociális ágazatban dolgozó csoport vezetőm nem ad neki elfoglaltságot neki akkor. 

Érdekes, hogy Molnár Tibor csoport vezetőmet ez rohadtúl nem zavarja, hogy Ákos hangoskodott: de amikor én kereszt rejtvényt fejtettem vagy mobil telefonon számoltam valamit, az persze zavarta a Tibort. 

És a Tóth Mónikát sem szeretném már látni 2024. Húsvéti ünnepek előtt, hanem szűjön meg a munkaviszonya mert lop mint a szarka. 

 

Azon kívül azt is kívánom, hogy legyen még támogatóm aki támogatna engem. 


X

,,Szeretném" ha legkorábban 2024. Szeptember közepén, de legkésőbb 2027. December végén a két ünnep között meghalna az egyetlen élő és milliomos nagyszülőm.

2023-12-30 08:45:15

Azért ,,szeretném" ha 2028. előtt meghalna az egyetlen élő és millimos nagyszülőm, mert soha az ÉLETÉBEN NEM SEGÍTETT NEKEM SEM ANYAGILAG, RÁDÁSUL MÉG SZEMÉT IS VOLT VELEM SZEMBEN AHOGYAN VISELKEDETT A NEHÉZ IDŐSZAKOM ALATT. 

MÁS RÉSZT SZERETNÉM AZ EGYIK LAKÁSÁT TISZTA TULAJDONI LAPPAL MEGKAPNI, HOGY LAKÁS TULAJDONOSSÁ VÁLHASSAK: ÉS BÉRBE ADHASSAM TISZTESSÉGES ALBÉRLŐKNEK A LAKÁSOMAT, ÉS LAKBÉRBŐL TUDNÁM AKKÁR A GOMBOS DENT MIKROSZKÓPOS ÉS LÉZERES FOGÁSZATON A FOGAIMAT IDŐBEN RENDBE HOZATNI, MÉG MIELŐTT TELJESEN TÖNKRE MENNÉNEK A FOGAIM. 

AZON KÍVÜL IGYEKEZNÉK ANYAGILAG FELZÁRKÓZNI A 36 HÓNAPON BELÜL VAGY 48 HÓNAPON BELÜL, HOGY UTÁNA NYUGODT SZÍVEL TUDNÉK MUNKAHELYET VÁLTANI, AHHOL NINCS ELFOGLALTSÁG NÉLKÜL EGYIK FOGYATÉKOSSÁGGAL ÉLŐ DOLGOZÓ HA ÉPPEN NINCS KÜLSŐS MEGRENDELŐI MUNKA, ÉS HANGOSKODÁS SEM PL. A HIREKTÍV ÉS FIGYELMI ZAVAROS FELNŐTT KORBAN LÉVŐ ÁKOS ESETÉBEN. 

HARMADIK INDOKOM BELE GEBEDNÉK HA NEM LENNE NORMÁLIS EGZINTENCIÁM, ÉS PÁRKAPCSOLATOM SEM LENNE AKKOR AMIKOR A HÚGOM ÉS A PÁRJA 2028. ŐSZÉN MÁR 10 ÉVIG LESZNEK EGYÜTT, HA CSAK ELŐTTE SZAKÍTÁS NEM LENNE KÖZTÜK. JOBBAN ÖRÜLNÉK HA EGY NORMÁLIS PÁRJA LENNE A HÚGOMNAK, AKI ENGEM NEM VESZ SEMMIBEN HA VALAMIT NEM ÉRTEK JÓL BIZONYOS DOLGOKBAN. 


X

Drága jó Istenem 3 dolgot szeretnék Karácsonyra!

2023-12-23 19:29:34

1. Dolog: amit nagyon szeretnék, hogy legkorábbam a húgom párja költözön haza a szüleihez 2024. őszén: amint végett ér a Nyári Paralimpiai Párizsi játékok záró ceremóniája, rá 2 héttel menjen haza vidékre de leglésőbb 2027. év Pünkösd hétfő után 1-2 héttel menjen haza a szüleihez. 

Nárcisztikus személyiséget érzek iránta: mostanában nagyon lekezelő lett velem szemben pedig 2023. őszén volt 5 éve annak, hogy a húgommat megismerte. 

2. Dolog: legyen olyan párja a húgomnak aki nem csak szeretni fogja a húgomat, hanem engem is meg becsül és szeretni fog és nem kezeli le a fogyatékosságomat. 

3. Dolog: legyen olyan személy aki havi 80.000 Ft-al tudna segíteni nekem 36 hónapig, hogy könnyebb legyen anyagilag az életem és felzárkózhassak és nyugodt szívvel tudjak munkahelyet váltani. 


X

Nekem csak akkor lesz jövőm ha meghal a nárcisztikus személyiségű és kapzsi, önző full milliomos egyetlen élő nagyszülöm 4 éven belül!!!!

2023-12-22 14:07:38

Nagyon nem szeretném ha kikéne húznia a fogorvosnak az egyik gyökérkezelt fogamat egy csontsorvadás miatt, mert nem tudnám időben pótoltatni a kihúzott gyökérkezelt fogamat más részt pedig csak akkor kerüljön sor az újabb maradandó fogam húzására, ha meg hal az érintett nagyszülőm és egy az egyik lakását pedig megkaphatom, és azt bérbe adhatom akkár egy ügyvédi irodának is. 

És a leendő lakás bérlőim által nekem fizetett lakbérből tudnám fizetni a fogászati kezelésemet pl az implantátumos fogpólásomat. 

Megváltás lenne számomra ha legrosszabb esetben 2026. Karácsonya lenne az utolsó Karácsonya az érintett nagyszülőmnek, és 2027. Húsvétja és Pünkösje lenne szintén az utolsó a nagyszülőmnek a földi életben. 

 

 


X

Megváltás lenne számomra is, ha az egyetlen élő nagyszülöm 2027-ig 94 éves koráig meghalna! Szükségem van arra, hogy lakás tulajdonos legyek, és főbérlő legyek egyben.

2023-12-16 10:47:22

Pontosan jól tudom, hogy le sem szar engem sem Karácsonyhoz közeledve és Húsvéthoz közeledve sem, hogy Infláció alatt megkérdezte volna tőlem Karácsony előtt 6 héttel, és Nagy Péntek előtti 6 héttel, hogy nincs-e szükségem anyagi segítségre az Infláció alatt és az ünnepekre készülődve. 

Aki engem jelenleg támogat egy engem segítő Angyal 2022. December 16-óta, ő nem fog tudni havi 20.000 Ft-al és annál több Ft-al támogatni engem és nem is várhatom el tőle ezt a dolgot, hogy segítsen nekem havi 80.000 Ft-al 48 hónapig. 

 

Míg az egyetlen élő nagyszülőm pedig tudna segíteni nekem: de ő nem akar havi 80.000 Ft-al segíteni nekem 48 hónapig, és nem döglene bele anyagilag mert elég jól él és vírul. A fogaim pedig sajnos romlanak egyre inkább, és az olcsóbb magán fogászatott lassan már tudom megfizetni, míg SOTE fogászati klinikán pedig nem látnak el engem, a lakóhelyemen lévő fogászati rendelő épülete annyira kicsi, hogy oda nem fér be fogászati röntgen gép, és a körzeti kórházban nem szeretnék fogászati röntgenért sokáig várakozni. 

 

Egyetlen élő nagyszülőm csak azt kívánom nekem, hogy legyél csak egyedül Karácsonykor is mert ezt érdemled: amiért nekem sem voltál képes segíteni anyagilag a Karácsonyi és a Húsvéti készülődésben, a COVID járvány alatt, és az háborús Infláció alatt. 


X

Drága jó istenem kérlek vidd el az egyetlen élő nagyszülőmet a földi életből, nekem nem lesz normális életem ha 4 éven belül nem hal meg!

2023-12-03 12:34:20

Így is halálra aggódom, hogy mi lesz velem Karácsonykor mert a húgom és a párja nem lesz itthon Karácsonykor mert húgomnak fontosabb a párja és a szülei meg a párjának az unoka huga. Így az anyám nem fog hozni nekem ételt Karácsonykor.

Míg az egyetlen élő nagyszülőm aki full milliomos ő meg baszik segíteni nekem anyagilag, mert saját comfort érzete a legfontosabb neki. Én meg dönthetek, hogy vagy gócos fogammal fogom a Karácsonyt ünnepelni, és akkor lesz ételem Karácsonyra és Szilveszterre. Vagy nem fogom gócos fogammal ünnepelni a Karácsonyt és a Szilvesztert. 

Nagyon szeretném ha már az utolsó Karácsonya lenne, az egyetlen élő nagyszülőmnek 2023-ban és az utolsó Húsvétja lenne 2024-ben: mert akkor lenne egy saját lakásom amit bérbe tudnék adni, akkár egy ügyvédi irodának és akkor szépen tudnék anyagilag gyarapodni. 

És a Bérleti díjból tudnám fedezni a váratlan kiadásaimat ami Karácsony előtt 1-3 héttel történe meg, és bele értve Húsvéti ünnepek előtt 1-3 héttel történe meg és kénytelen leszek 2028. Januárjában akkár az Erfo Nonprofit Kft-ben is dolgozni menni, ahhol rabszolgaként is dolgozhatok akkár, ha nem hal meg az egyetlen élő nárcisztikus személyiségű nagyszülőm. 

 

 


X

Drága jó istenem kérlek teljesítd pár kívánságomat Mikulásra!

2023-11-30 18:00:45

Szeretném ha a Húgom szakítana a mostani párjával, és szépen haza költözne vidékre és helyette új párja lenne a húgomnak: aki engem is szeretni fog nem csak a húgomat, és a húgom szemét felnyítja irántam, hogy igen is értékes vagyok a társadalom számára. 

És nem szeretném ha a húgom jelenlegi párja újabb 5 évig maradna a húgom szerelme, mert akkor már 10 évig fog vele élni és ő nem igazán kedvem engem mostanában csak a húgom nem tud erről, hogy ez a hülye fasz párja csak kihasznál engem és nem vesz ember számban, és előbb-utóbb a húgomat is ki fogja használni. 

 

Nem szép dolog tudom más ember iránt lévő halálát kívánom: de nagy megváltás lenne számomra is ha 4 éven belül az egyetlen élő nagyszülőm elhunyna, és megkapnám az egyik lakását és tulajdonosként bérbe adnám akkár egy ügyvédnek is: és szépen fejlődhetnék anyagilag. Mert az egyetlen élő nagyszülőm aki hiába dúg gazdag évtizedeken át, soha nem segített nekem sem anyagilag még abban sem, hogy legalább 13 hónapig havi 80.000 Ft-al támogatott volna engem. Pedig nem ártott volna meg neki anyagilag, én meg fel tudtam volna zárkózni anyagilag. 

 

Mert akkor egy jobb magán fogorvoshoz mentem volna, aki nem sporól rajtam fogászati röntgent csak az 1 db fogamnál fogva, hanem még a karácsonyi ünnepek előtt 1-4 héttel is ellátna engem. Perfect Smile fogászatra pedig nem szeretnék vissza menni, mert az a leg hanyagabb fogorvos volt számomra sajnos majdnem 5 évig jártam oda.  

 

Mikulás nap a Barlangfürdőben - Képek, Leírás, Vélemények - Szallas.hu  programok


X



Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.



Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...