Kiemelt Ápolási díj és az Emelt Ápolási díj összege érje el a Nettó Garantált minimálbér összegét, míg az Alap Ápolási díj összege legyen a Nettó Minimálbér összegével azonos!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Egyetlen egy kívánásom van, idén Húsvétra a jó istentől!

2021-02-04 17:37:38

Ha nem nyithatnának újra idén Hősvétra sem úgy mint tavaly Húsvétkor és tavaly Karácsonykor a vendéglátó helyek, Állatkertek, Vadasparkok, szálláshelyek stb. Akkor azt kívánom, hogy ne kapjunk új helyrajzi számot 2021. Húsvétja előtt hanem csak Húsvét hétfő után 2 nappal legyen az Önkormányzat által új helyrajzi szám kiadva. 

Mert ha 2021. Húsvétja előtt új helyrajzi szám lenne ahhol lakom a mellék épületbe míg a főépületbe a testvérem és párja lakik, akkor a testvérem és az új párja le sem fogja szarni a Húsvéti 4 napos hosszú hétvégét, hanem neki látnának munkásokkal bontatni a szomszéd házához közeli beton alapú kerítést. Csak azért, hogy be tudjanak állni a saját külön autóikkal a fő épület hátsó garázs ajtaján keresztül.  

Mert a testvéremet amióta az új párja van neki és az új párját baromian nem érdekli a Húsvéti ünnep normális eltöltése, csak a hülye kerti munkák a fontosabbak számukra stb. 

Én meg hallgathatom a légkalapács zaját Húsvéti 4 napos hosszú hétvége alatt, és gondolom az egyedülálló szomszéd idős asszonynak sem lenne jó ha a 6,5 éves és a 3 éves unokáival és a felnőtt gyermekével és annak házastársával nem tudnának normálisan Húsvétozni 4 hosszú hétvége alatt. 

 

Képtalálatok a következőre: Válás

Takarodj Zsolti a hugomtól és költözz haza a szüleidhez amíg szépen nem kérem magamban a szívem mélyén, és a hugom meg azért nem értékeli már a Húsvéti 4 napos hosszú hétvége normális eltöltését és feltöltődését, mert téged csak a rohadt munka érdekel a Húsvéti 4 napos hosszú hétvége alatt is. 

És nem is szeretném ha a hugom leendő jövőndőbeli gyermekének is te lennél az apja, mert akkor gondolom iskolás korában Karácsonykor és Húsvétkor is egész nap tanulhatna stb. 

 


x

Öröljenek annak ami éppen van, mert bezárva csak akkor lennének igazán ha hetente egyszer nem tudnának lovagolni járni, és erdőt járni sem tudnának.

2021-02-03 15:26:16

Lehet, hogy egy kép erről: egy vagy több ember, ülő emberek és belső tér

 

Nekem egyáltalán nem hiányozna a munkahelyemnél az újra nyitás 2021. Május 3. előtt, és ha újra nyitna a Zalán Középiskolája akkor  nekem is vissza kéne mennem dolgozni. Csak hogy a kutyát sem érdekli, hogy a Speciális igényű felnőtt dolgozó emberekkel kesztyűs kézzel bánnak-e vagy sem. 

Jobb lenne ha már 15 éves fejjel megtanulná a Zalán, hogy vannak olyan dolgok amik nem úgy müködnek mint ahogy megszokta 8. osztályig. 

Mivel a Bölcsdődésektől az Általános iskola Alsó tagozatáig sok gyermekért értük jönnek a szüleik, ők nem terjesztik a vírust mert a szüleik nyíl egyenesen haza viszik őket vagy a külön órákra viszik az alsó tagozatos tanuló gyermekeiket. 

Míg a Felső tagozatos tanulók többsége is nyíl egyenesen haza érkeznek az iskolai tanitási idejük után vagy a külön órákra mennek el, mert a szüleik rá telefonálnak otthon vannak-e vagy a külön órán vannak-e. Mert nem otthon vagy a külön órákon vannak, akkor legközelebb az iskolai tanítási napjuk után értük mennek a szüleik. 

Míg a Középiskolások mint az Egyetemisták körében, haza felé menetelükor csak csoportosulnának hülyéskednének és így ők a legtöbbször a COVID-19 vírus hordozók. Legtöbb esetben csak fittyet hánynának a szabályokra mert azt hiszik ettől menőek és nagyobbak és tökéletesen másoknál. 

Örüljön neki a Zalán, hogy van egy nagyobb hálószobája és nem az öcsével kéne osztozkodnia egy hálószobán bele értve az iróasztalt is. 

És a szakmáján belül is lesz olyan időszak amikor úgy lesz kénytelen dolgozni, hogy az erdészházon belül kell egyedül boldogulnia ingerszegény környezeteben jegyzetelni stb. Most kell ehhez hozzászoknia és nem pedig akkor amikoár már 19,5 éves nem lesz. 

3 év múlva pedig úgy is nagykorú felnőtt ember lesz és nem is srác lesz belőle hanem egy felnőtt ifjú férfi lesz belőle. 

 


X

Azt kívánom a jó istentől, hogy 2021. Május 3. előtt ne nyisson újra a munkahelyem!

2021-01-23 21:04:48

2021. Január 4-óta újra zárva lett a védett foglalkoztatói munkahelyem a COVID-19 járvány miatt. És azért nem szeretném ha újra nyitna 2021. Május 3. előtt mert nem szeretném ha én lennék az újabb áldozata annak az őrült férfinek a Gödöllői héven aki egy nőt megtámadott. És sajnos pont ott lakhat az érintett szatír férfi ahhol én szoktam reggelente a Gödöllő hévre felszállni. 

És iskolai tanitási napokon végképp nem nem tudok az Örs vezér tér felé vezető Hév peronon várakozni a Gödöllői hévre, mert a Hévre várakozók közül sokan dohányoznak vagy úgy köhögnek, hogy nem teszik a szájuk elé a kezüket és az ember arcába köhögnek legtöbb esetben. 

Addira csak elkapják a szatír Kerepesi lakos féle férfit. 


X

Nem hiszem el, hogy rosszul él anyagilag az Autizmus Live Blogirója!

2020-12-31 18:08:09

Emlékszem, hogy a 90 években és a 2000 években még az ép kiskamaszok sem kaptak naponta 1.000 Ft-ot a jó viselkedésükért és a szorgalmas tanulásukra, hanem a szüleik vették meg nekik a számukra nagyobb és értékesebb dolgokat. 

Ha van erre pénze az Autizmus Live írójának, hogy a két kamasz fiát pénzel ellása közepes mennyiségben, akkor jobb lenne ha az anyagi helyzetéről nem nyafogna állandóan a Közösségi portálján keresztül meg a Blogjában. 

Én gyermektelenül és egyedülálló felnőttként annyira nem élek jól az Autizmus Live blogírójához képest, és még sem nyafogok állandóan a munkahelyemnél nekem milyen szar az anyagi helyzetem stb. És azért nem nyafogok mert tudom vannak hozzám képest olyan dolgozó társaim is, akik hozzám képest még rosszabbul élnek anyagilag. 

 

 

Nem érhető el leírás a fényképhez.

A képen a következők lehetnek: belső tér

https://edigital.hu/led-televizio/lg-32lm6300pla-fullhd-hdr-smart-led-televizio-p648286?gclid=CjwKCAiAirb_BRBNEiwALHlnD1MJfHRRqQwBdPTb8RKuTrSqjm1Th74XQfxU9Q32ayAr-7Xfp9CO6xoCXD0QAvD_BwE  

 

Egy ilyen televizió közel 100.000 Ft-ot is érhet. És nem tartóm normális ötletlek, hogy egy 11 éves Autizmussal élő fiának ennyi pénzt összegyűjtve adni neki. Nem normálisak egyes Autizmussal élő gyermekek szülei tisztelet a kivételnek. 


X

Soha nem bocsájtom meg ha netán a magán fogászaton sokkal többet kéne fizetnem a gyökérkezelésemért!

2020-12-27 20:38:23

A kis babának jó egészséget kívánok neki és soha az életbe ne élje át azt amit nekem kellett átélnem 2020. Decemberében Karácsony előtt 2 héttel, hogy begyulladt a tömött rágó fogam és majd bele gebedtem mire másnap végre fogászatra tudtam menni.... 

Viszont az Orbán Viktor Miniszterelnök úrnak soha nem fogom megbocsájtani, ha netán jóval többet fizethetnék a népszerű és olcsóbb magán fogászaton a gyökérkezelésemre, jövő Január hónapban mert lusta volt arra is pénzt adni, hogy az önkormányzatok fejleszteni tudják a kisebb településeken belül az egészségházat köztük a fogászati rendelőt is. 

Ahhol meg kormánypárti önkormányzat van azok meg lenyúlják az adófizetők és az Európai Uniós támogatási pénzt mindenféle hülyeségükre. Mikor a települések egészségi szolgáltatását kéne fejleszteniük. 

 

Lehet elfejhettem 2021. nyarán egy személynek a meghívására elmenni, mert nem lesz pénzem olcsóbb szállásra étkezésre és az utazás alatti étel vásárlásomra stb. Mivel nekem a magán fogászat le fogja vinni rendesen a havi jövedelmememet akkár hónapokon keresztül. Ha meg nem megyek kezeltetni a fogamat akkor foghúzással lenne orvosolható, hogy a fogászati góc ne terjedjen szét a szervezetemben stb. 

A képen a következők lehetnek: 2 ember, alvó emberek és baba


X

Szégyelje magán az Orbán Viktor Miniszterelnök úr, hogy nem képes fejlesztetni a kisebb településeken az alapvető járóbeteg egészségügyi ellátást!

2020-12-10 17:48:26

Nem is mennék az egyik érintett magán fogászatra ahhol ajándék fogászati kupont nyertem még tavaly Karácsonyra amennyiben: 

-Lenne egy normális fogászati ellátás abban a kis településen belül ahhol lakom. 

-Lehetne menni a korábbi fejlett kiskertvárosi akkori lakóhelyemre fogászatra azoknak is akik nem laknak ott. De a saját lakóhelyükön belül szar az ellátás.

-Így most reménykedhetek abban, hogy sikerül megúsznom ingyenesen vagy ha még sem sikerülne megúsznom, akkor csak csekély mennyiségű összeget kéne fizetnem. 

-Ha meg nagyobb összeget kéne fizetnem akkor csak részletekben fogok fizetni, ahhoz semmi köze senkinek nincs, hogy nekem mennyi megtakarított pénzem van és mennyi időbe telt bele mire sikerült összegyűjtenem.  

 

Legfeljebb havonta egyszer 1 hétig otthon fogok maradni Januártól-Márciusig, ha elveszítenem az életem értelmét a meglévő megtakarított pénzemet. 


x

Egy kívánságom van Karácsonykor Autizmussal élőként, hogy legyen vége a testvérem és a 2. párja közötti kapcsolatnak!

2020-12-08 17:26:00

Mivel nekem soha a büdős életben nem lesz annyi pénzem, hogy valaha is el tudjak a testvéremtől és a 2. párjától költözni, ezért örülnék ha a 2. párja távozna szépen a testvéremtől. 

1. Okom: amióta a testvéremhez költözött az új párja és félig hozzám is azóta a testvérem is foglalkozik velem. Pl. tőlem féltette a fehér talált macskát ami a garázsban volt bent. 

2. Okom: a testvéremet soha a büdős életben nem zavarta a garázsban található vízszivattyű hangja, amíg a jelenlegi 2. párja nem lakott nála és félig nálam. 

3. Okom: emiatt, hogy a hálózati vízet vagyok kénytelen használni, emiatt többet fizethetek a rezsibe. 

3. Okom: nagyképű számomra a testvérem 2. párja jobb lenne ha szépen előbb-utóbb haza menne a szüleihez, vagy találna magának egy másik nőt és a testvérem pedig egy hozzá méltó pasit, aki megtanítaná a testvéremet a toleranciára és azt is nem vagyok ügyetlen és kevesebb másoknál. 

Mivel nem szólhatok bel más dolgában mert ehhez nekem nincs jogom ezt meg is értem, csak remélni tudom talán a jó isten szétválasztja a testvéremet ettől a számomra pökhendi nagyképű és csendes fiatalembertől. 

Lassan a testvérem azt fogja észre venni, hogy anyagilag egyre nehezebben fog majd tudni ki jönni mert annyiféle kacatokat vásárol a 2. párja örömére ami már szinte teljesen felesleges lenne egy házban. Azt kezdem észre venni, hogy egyre inkább csak a testvérem és a saját vagyonomat akarja ez a nyomorult féreg. 

 

De én egy fillért sem fogok szánni rá, nagyon remélem nem lesz a testvéremtől ennek a fasznak gyermeke mert gondolom a gyermek sírását sem bírná elviselni ott nem lehet majd nyugodtan aludnia stb. 


X

Legyen már eszük az embereknek, ne adjanak pénzbeli és egyébb adományt az Autizmus Live írójának Karácsonyra!

2020-12-04 17:57:27

https://autizmuslive.blog.hu/2020/12/03/sodrasban_650 

1. Indokos véleményem: a Dóra legidősebb gyermeke Dániel Alpolgármesterként dolgozik több mint 1 éve Óbudán. Nem hiszem el, hogy annyira alacsony lenne a keresette, hogy ne tudjon egyszeri 500.000 Ft-al Karácsonykor támogatni a szüleit és a 2 testvéreit. 

2. Indokos véleményem: Zalán nagy bácsija Erdészként dolgozik dobja össze a munkatársaival együtt a pénzt az Erdésznek tanuló Zalán Karácsonyi ajándékának, és a Levente öcsének a Karácsonyi ajándékára. 

3. Indokos véleményem: Dórának meg kéne értelnie, hogy Betti lánya azért költözik el a szerelméhezr, mert a végzős Egyetemi hallgató és a fiatal férfi párja mellett jobban tud felkészülni a Diploma vizsgáira, mivel a Levente Autista öcse mellett képtelenség nyugodtan felkészülnie az Egyetemi Diploma vizsgájára. És a másik indok ő is szeretné élni a saját életét mert már fenőtt ember, és nem szeretné ha a Zalán öcse és a kisebbik öcse mellett a szülei tartanák el őt is.  

4. Indokos véleményem: meg kéne tanítania a Dórának a saját fiát Zalánt, mivel 1 év múlva már több mint 15 éves lesz, hogy a legtöbb családban vannak olyan Karácsonyi ünnepség is, amikor szerényen kerül megtartásra a Karácsonyi ünnepély, és nem a nagy extra ajándékokról szól mindig a Karácsony: mert ha nem húzza össze a legtöbb család a nadrágszíját bizonyos időszakonként Karácsonykor, akkor sajnos jövő Karácsonyra nem hogy ajándék nem lesz a fa alatt, hanem egyszerű olcsóbb ünnepi étel sem sőt még hétköznapi étel sem lesz. Magas intelligenciával van megáldva és enyhe fokban Autista a Zalán, ezért illene megértenie 14,5 évesen, hogy nem mindig úgy alakul minden Karácsony ahogy az ember szeretné, hanem a bizonyos nadrágszíjjat meg kell húzni időnként. 

5. Indokos véleményem: Dóra még a Levente fiát sem tanította meg időben 10,5 éves kora előtt, hogy előbb-utóbb minden ember meghal amikor megöregszik, és mindnen embernek fáj ha a szeretei meghalnak amit nem könnyű megérteni és feldolgozni sem stb. De jobb is ha már kiskamaszként tanulja meg a Levente, hogy nem minden tart sajnos örökké jelenleg az élet iskolája feladta a leckét a Leventének aki közel 11 éves lesz már. 

Örüljön annak a Dóra, hogy a Szabolcs férjével együtt nevelik a 2 kamasz autista gyermeküket, más szülők nem olyan szerencsések és egyedül kénytelenek nevelni 1-4 fő Speciális szükségletű gyermekeiket egyháztartáson belül. 

 

 

 


X

Lenne egy kívánságom, legyen már olyan karácsonyom amikor a testvérem új párja a Karácsonyi ünnepeket a szüleinél töltené!

2020-11-26 15:44:02

Soha nem fogom megbácsájtani a testvérem új párjának, ha netán a kényeskedése miatt még többet kéne esetleg a rezsi beszállásomba fizetni. Arról nem tehetek, hogy soha a büdős életbe nem lesz annyi pénzem, hogy el tudjak a testvéremtől és a párjától költözni egy kis kertel rendelkező egyszintes mini 25 Nm-es kisházba. 

És akkor a testvéremnek sem kéne bosszankodnia miattam, amikor kopogok a főépületben és áthozom a saját szennyesemet. És a testvérem volt 1. párjának ,,köszönhettem", hogy 2015-2019. között a 2 féle Nyugdíjszerű ellátásaimnak a 90%-os összegéről kellett lemondanom saját akaratom ellenére, mert annyira ragaszkodott a szüleihez felnőtt ember létére, hogy nem volt hajlandó a 2. szülői házamban lakni a testvéremmel és velem. 

Ha netán le kellene mondanom a testvérem 2. párja miatt anyagilag a jövőm tervezéséről, kívánni fogom legyen a testvérem és közte egy nagy szakítás kezdem inkább azt érezni valahogy, nem igazán szereti a testvéremet csak megjátsza magát, inkább a testvérem jövedelme, és az egyik szülőm jövedelme és nálam meg a Nyugdíjszerű ellátásom kell neki. 

Tőlem egy fillért sem fog kapni arról gondoskodom de nem kívánom, hogy a Koronavírus járvány elvigye őt a túlvilágba de annak örülnék ha szépen vissza költözne előbb-utóbb a szüleihez, vagy egy másik szerelmi társat találjon magának és csokolom. 

És a testvéremnek, hogy ne szakadjon meg majd a szíve, legyen hamar egy 3. párja aki nem csak a testvéremet hanem engem is elfogad olyanak amilyen vagyok. Mert a 2. párja csak azt szeretné minél előbb elköltözzek onnan ahhol éppen lakom, de én nem fogok elköltözni de nem ám mert az ingatlan az egyik szülőm nevén van és ahhoz neki nincs joga, hogy engem kidobasson. 

 

 

 

 

 


x

Azt kívánom drága jó istenem, hogy ha lehet költözön vissza a szüleihez a testvérem új párja!

2020-11-09 19:09:26

Drága jó istenem úgy érzem, hogy sajnos a testvérem új párja mentálisan nem a saját életkorának megfelelő az alkalmazkodó képessége, mert nehezebben tűri el azt nem szórakozásból kellek fel 4:00 órakor és zuhanyzóm a mellék épületes kis lakrészemben, hanem mert dolgozni járok mert a pénz nekem sem terem a fákon. Hiába kapok 2 féle nyugdíjszerű ellátást, nem sokra viszem ha hosszabb távon nem járnék dolgozni. 

Egy felnőtt embernek ne legyen joga egy másik felnőtt embernek megmondani mit ne csináljon, hanem probálja megérteni nem minden embernek könnyebb az élete attól, hogy a testvéremnek és a párjának nincs messze a munkahelye a lakóhelyüktől. Mert nekem messze van a lakóhelyemtől sajnos a munkahelyem. 

És ha kora reggel nem tusolok akkor nehezebben indulna számomra a nap. 

Nagyon szeretném ha megértené a testvérem párja ezt a dolgot amennyiben nem akarja megérteni, jobb lenne ha a testvérem szakítana vele és visszaköltözne a szüleihez a párja. 

Mert a testvérem párjának ahhol sem lesz türelme, hogy  ha megszületne esetleg a leendő 1. közös gyermekük, hogy 3 éves koráig a legtöbb gyermek éjszaka felsírhat és ritkábban tudnak a szülők ennyi idős gyermek mellett több éjszakákat végig aludni. 

Van, hogy sok időben telhet mire megnyugszanak a 0-3 év közötti gyermekek. Míg a szivattyú hangja nem szokot sokáig tartani nálam amikor zuhanyzom. 

 

Betartom a testvérem kérését de ha a kora reggeli hajmosásnál is probléma lenne akkor jobban fog járni, ha a testvérem új párja szépen haza költözne a szüleihez jobb helye van a szüleinél a 30 éveiben is. 

Arról nem tehetek, hogy én soha a büdös életbe nem tudok még 1-2 hónapig munkás szállon sem lakni hétköznapokon, mert a Koronavírus járvány miatt nem ilyen egyszerű és ráadásul még pénzem nincs annyi. És nem beszélve arról, hogy a testvérem új párja még 1 éve sem lakik a testvéremnél és félig nálam sem. 

Én meg 4 éve lakom ahhol jelenleg is lakom. És nem minden fogyatékossággal élő ember lesz alkalmas nyílt munkaerő piacon dolgozni, így is örülök neki van állásom. 

 

A szüleim szeretik a testvéremet és a jelenlegi párját akkor szeressék de tőlem ne várják el, hogy szeressem a testvérem új párját ha ennyire kényes. 


XPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...