Kiemelt Ápolási díj és az Emelt Ápolási díj összege érje el a Nettó Garantált minimálbér összegét, míg az Alap Ápolási díj összege legyen a Nettó Minimálbér összegével azonos!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Drága jó istenem segíts nekem pár dologban!

2020-11-03 17:07:12

Bármennyire is fáj nekem lelkileg, hogy tumásul kell vennem a mini iker garzonom másik fele soha nem lehet a saját részem, mert az a szomszédé így maradni fog a 25 Nm-e méretű mini garzonom ami soha nem lesz 50 Nm-es méretűre bővítve. És nem lehet beépíteni a tetőteret de még galéria szintet sem lehet építetni mert nem alkalmas rá a belmagasság. 

Viszont szeretném ha a testvérem és a párja tudomásul venné a másik szomszéd döntését, ha valamire azt mondja, hogy nem és nem hajlanó bele egyezni ami a saját tulajdonában van, és nem akar megválni attól akkor vegyék tudomásul, hogy nem lehet akkor is elvenni. 

Nagyon örülnék drága jó istenem ha a másik szomszéd elutasítaná a saját oldalsó kerítésének a lebontását, csak azért a testvérem párja nagyon akarja a kerti autóbejáról a garázs felé. és a testvéremet is tökéletesen meg a szüleimet is tökéletesen rá vette a testvéremmel együtt. 

Nem igazán örülnék neki ha az ablakom közvetlen közelében, a 80 években gyártott retró autó kipufogó gázából lévő ólomgáz rakodna az ablakomra és a redőnyőmre. És az érintett szomszéd kisgyermekes unokáinak sem tenne jót az ólomgáz amikor nyáron a kerti medencéből szárítkoznának a kertben. 

Pontosan jól tudom a szomszédomnak nem mondhatom el ezt a dolgot mert ha kiderülne a hozzámtartozóim által, akkor lehet akkár a híd alá végezhetném a végén és a szomszéd döntését sem szeretném rábeszélni erre. 

Nagyon remélem Drága jó istenem, hogy a szomszédnak lesz annyi esze és fogja magát hagyni meggyőzni sem, és ki fogja mondani a HATÁROZÓT ELUTASÍTÁST AZ OLDALSÓ KERÍTÉSÉNEK A RÉSZLEGES LEBONTÁSÁT!!! 

SEGÍTS NEKEM ISTENEM EBBEN, HOGY MEGVALÓSULJON EZ A DOLOG!!! 

NAGYON IS ÁTLÁTOK A TESTVÉREM ÚJ PÁRJÁN, AMIT A TESTVÉREM ÉS A SZÜLEIM NEM LÁTNAK ÁT RAJTA ÉN ÁT LÁTTOK RAJTA, PONTOSAN REJTÖZKÖDŐ ZÁRKOZÓT NÁRCISZTIKUS SZEMÉLYISÉG LEHET!!! 


X

Emelem a kalapomat a becsületes otthon ápolást végzőknek! De a rossz indulatúak iránt nem fogok emelni a kalapomat.

2020-10-31 17:27:42

Egyáltalán nem bántam meg, hogy kiléptem a Facebook-os csoportból mé pedig abból a csoportból ahhol az Ápolási díj, és a Fogyatékossági támogatás volt a címe. 

Gulyás Jánosné Mária és Csajbók Mária Magdolna a két admin Ápolási díj,fogyatékossági ellátás! című Facebook-os oldalon be is kaphatja amiért a személyiségi jogomat megsértették és a rágalmazást is végeztek irántam. 

Gyáva férgek mint a ketten mert nem mernek bizonyos dolgokban kiállni!!! 


X

Amikor a kiskorú gyermekkel nem rendelkező, rászoruló felnőttekkel még a kutya sem foglalkozik!

2020-10-26 16:13:20

Örülök annak, hogy az SMA-1 betegséggel küzdő 2 év alatti gyermekek számára gyűjtenek pénzbeli adományt a Zolgensman génterápiás kezelésükre.  

De csessze meg a Magyar nép többségét, hogy a kiskorú gyermekel nem rendelkező nem idős korú felnőtt rászoruló embereknek ritkán gyűjtenek pénzbeli adományt akik saját önerejükből nehezebben boldogulnak! 

Nagyon boldog lennék ha idén Karácsonyra kaphatnék 250.000 Ft-ot pénzbeli adományban, mert akkor életmodót váltanék és tudnám azt is honnan induljak el, hogy elérjem a célomat. De sajnos erről csak álmodózhatok mert az egyetlen élő nagyszülőm aki tele van pénzzel és vagyonokkal, nem lenne képes rá segítsen nekem legalább 100.000 Ft-ot adjon nekem egyetlen egyszer Karácsonyra.   

Egy dolgot szeretnék még pedig 2024. Novemberében kilépni, a Zuglói Nappali Ellátó és Fejlesztő foglalkoztatói intézményből. Ahhol dolgozóm 2014. Május 5-óta egyre kevéssbbé szeretek oda járni. 

A Szociális gondozók egyrésze néha lekezelő és szemét velem mint Pl. a Kókai Katalin és a Király Judit, és olykor Sas Andrea is amikor nem zárt be a Szociális intézményes munkahelyünk a járvány alatt.

Míg az ellátott társaim közül olykor a Jáksó Zsuzsanna aki azt hiszi magáról mindent többet tud nálam, mikor állandóan nyafog mert nagyon el van hízva stb. 

DE AMÍG NEM KAPOK SENKITŐL SEM EGYETLEG EGY ANYAGI BESEGÍTÉST PÉNZBELI ADOMÁNYT, ADDIG LEHET, HOGY 2024. NOVEMBERÉBEN ELEFEJTHETEM A MUNKAHELY VÁLTÁSOMAT!!! 

 

 

119256115_160636585715167_2435089218508475602_o.jpg?_nc_cat=111&ccb=2&_nc_sid=e3f864&_nc_ohc=wl4FE57WVJcAX-oTV_G&_nc_ht=scontent.fbud5-1.fna&oh=0bb35b159b230bac8d9aa78c9c886161&oe=5FBD3FA9


X

Nem csodálkozóm azon, ha egyes emberek nem fogadják el a másságot!

2020-10-19 12:40:31

121778358_4431381276937173_4742417645529270710_o.jpg?_nc_cat=106&_nc_sid=09cbfe&_nc_ohc=L-KUVA55ToQAX-YWCey&_nc_ht=scontent.fbud5-1.fna&oh=07cfac6625719bf942489ecaeb77ec64&oe=5FB48DE3

 

A szivárványszínű zászló története - Lumens

https://www.youtube.com/watch?v=wNh1oQKJyUQ 

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/orban-a-meseorszag-mindenkie-kotetrol-hagyjak-beken-a-gyerekeinket/ 

A képen Turgonyi-Tóth Dóra látható mint Autista mentor aki valójában a legtöbb Autista kisgyermekes szülőknek nem is ír vissza E-mailt és a telefont fel sem veszi hanem le csapja a telefont. 

https://autizmuslive.blog.hu/2020/10/16/intolerans_vilag_intolerans_orszag?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare&fbclid=IwAR3C58N9Fm3ZxPsO6bLse-AjSNFhBP-y-nCX9a5WBXp7GWzKBxOYPivOh7w   

Nekem meg nem egyszer igért a társaság előtt valamit, és nem tartotta be az ígéretett és annyit sem mondot nekem, hogy bakker elnézést kér tőlem mert az igéretét nem tudja betartani stb. 

Nem egy szép dolog volt aki leköpte az utcán Turgonyi-Tóth Dórát, de az érem másik oldalát is megértem mert nagyon kíhívó, és nagyon undorító a rövid félig borotvált sötét lillára festett hajával és a vastag keretes szemüvegével együtt. 

 

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/orban-a-meseorszag-mindenkie-kotetrol-hagyjak-beken-a-gyerekeinket/

https://www.youtube.com/watch?v=wNh1oQKJyUQ 

 

Igaza van a Duró Dórának nem elfogadott ha egy kiskorú gyermekeket az azonos neműek szerelmi viszonyának az elfogadására nevelik. Mert csak 18 éves kor felett döntsön minden gyermek kiváncsi-e az azonos neműek házasság kötésére vagy sem. 

 

 


X

2 dolgot szeretnék az életemben ha már a testvérem alig áll velem szóba, amióta a seggfej új párjával él egy lakcím alatt.

2020-10-10 07:24:41

1. Dolog: ne legyen nekik esküvőjük 2024. előtt főleg ne mert anyagilag rohadtúl nem élek jól, hogy alkalomhoz illő ruhát tudjak magamnak venni és nem beszélve arról, hogy senki sem segítene nekem, hogy legalább meg lenne a 250.000 Ft-os megtakarított pénzem. 

2. Dolog: jó lenne ha nem lenne közös gyermekük sem amíg végre nem tudok anyagilag ,,A"-ból a ,,B"-be jutni. 

Nagyon haragszom az akkori Speciális Szakiskolámra amikor 8. osztály után 8. tanévig nem tanulhattam semmilyen OKJ-s szakmát, és amikor lett Fogyatékossági támogatásom és Rokkantsági járadékom 2/3 részéről kellett lemondanom akaratom ellenére erről a járadékomról havonta, 20 éves koromtól egészen 26 éves koromig mert a jó édes apám nem fizetett gyerektartást az anyámnak, hogy engem és a testvéremet az anyám el tudjon tartani az egyetlen élő nagyszülőm aki baromian jó élt akkor is anyagilag, baszott segíteni az anyámnak anyagilag és egyben nekem és a testvéremnek is. 

Aztán amikor végre 25 évesen végeztem OKJ Szakmával a kezemben az iskolával csak 26 éves koromban lett állásom.  

Végre közel 27 éves koromban került elöször a saját bankszámlámra a saját Fogyatékossági támogatásom amit sikeresen elintéztem teljesen titokban. 

És amikor végre kezdett 2011. Novemberében rendeződni az anyagi helyzetem, erre a vén tetű banya munkáltatóm 2012. Február végén közölte velem, hogy nem maradhatok 2012. Március 1-től az 1. védett munkahelyemen belül, és indokot sem volt nekem hajlandó közölni velem szemben. 

2013-ban meg átvert engem az egyik Egyesület és az egyik Alapítvány, hogy segítenek nekem álláshoz jutni, és a munkára felkészítő tréring után ott hagytak engem is mint az eb a szarát. 

 

És a fekete leves akkor jött számomra amikor 2014-ben végre segítséggel lett állásom és alig, hogy lett állásom kaptam a rossz hírt az anyámtól eladásra kerül a 2. kisvárosi szülői családi ingatlan. És mind a testvérem akkori 1. párjának volt köszönhető, hogy 2015. Augusztusától-2019. Februárjáig sokkal többet kellett a Nyugdíjszerű ellátásaimból fizetnem havonta a Rezsibe beszállva, mert 2015. Júliusi ingatlan eladás után nem volt 2019. Márciusa előtt bevezetve nálam a gázfútésem. 

 

És amikor végre 2019. Márciusától újra megtarthattam a Rokkantsági járadékom 100%-os összegét legalább, és 2020. Március hónapban kezdett volna javulni az anyagi helyzetem, és 2020. Júniusában már cél egyenesbe kezdtem lenni, amikor a testvérem új párja 2020. Júliusában a testvéremhez és félig hozzám költözött, és 2020. Augusztusától kicsivel többet fizethetek a Rokkantsági járadékomból emiatt sajnos. 

 

Ha nekem netán még többet kéne fizetnem ebben, vagy a testvérem testvérem továbbra is zárkozóttabb maradna irántam akkor azt fogom kívánni magamban, hogy a szomszédunktól ne kapják meg az engedélyt arra, hogy a kerti garázsbejáró miatt a szomszéd kerítését ki tudják bontani. 

 

 


x

Nem bíróm amikor vannak a Gödöllői héven hülye emberek is, kocsma töltelékes hajléktalan külsejű közmunkás is.

2020-10-05 12:56:51

Tudom nem volt szép dolog tőlem amit tettem de másképp nem tudtam felvonni a figyelmemet a kocsma töltelékes és hajléktalan külsejű közmunkás férfire, hogy legközelebb ne üljön mellém mert állandóan dudolgatott magában jó hangosan ami már idegesítő volt számomra. 

De szó váltásban nem akartam keveredni vele. Ezért egy gyűrött de tiszta zsebkendőt dobtam a lába elé amikor leszálltam a Hévről. És nem taknyos volt a zsebkendőm mert azt könnyen tudta hazudva mondani nekem.

Látni sem sem akarom többé a pofáját, hogy mellettem le merjen ülni mert olyan büdös és ápolatlan volt a külseje mint ha egy kocska töltelékes hajléktalan közmunkás lenne. 

Rá merje tenni a mancsát rám mint nőre és engem levágatni a hévről, mert akkor én fogom levágatni a Hévről kemény izmos férfi utasokkal együtt. Ha szeretne utazni közönségbe akkor ne dudolászon magában jó hangosan, hogy a mellette ülő nyugalmát zavarva, és lehetőleg tisztálkodjon és moson hajat rendszeresen, és legyen tiszta ruhája a tömegközlekedésen, főleg a koronavírus járvány ideje alatt egyáltalán nem mindegy, hogy milyen ruhában van patyolat tiszta vagy a szutyoktól és a kosztól retkes ruhája van. 

 

 


X

Ha nem mentek volna el nyaralni idén nyáron, akkor több pénzük lenne hónap közepétől számítva.

2020-10-04 08:46:40

https://autizmuslive.blog.hu/2020/09/29/szuksegallapot_468?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare&fbclid=IwAR0EkXM5UgHBfFBpy75LAr733nA94bhXAn4XG9KfshVKPm5hTkypj0MWAJI 

Nem kéne panaszkodnia egy olyan családanyának ahhol a férje nem vált el tőle, és az 1. szülött gyermeke Alpolgármesterként dolgozik és külön él tölük és a 3 testvérétől. 

Míg a 2. szülött gyermeke szintén felnőtt ember és SNI Egyetemista ráadásul végzős hallgatónak számít. Míg a 3. gyermeke BTMS-ként kezdte el az Erdészeti Technikum 1. évét a 9. osztályt és 13. osztályban lesz végzős évfolyamos. 

Míg a 4. gyermeke a legfiatalabb 4. osztályt kezdte el az EGYMI-ben SNI tanulóként. 

El sem kellett volna menniük nyaralni 2020. nyarán egy drágább szálláshelyre és akkor több pénzük lenne ruhákra, gyógyszerekre, élelemre, fejlesztésekre, rezsi fizetésében stb. 

Vöröses lilla színű hajfestés egy 50. életévéhez közel álló család anyának egyáltalán nem áll jól. 


X

Nem akarok kegyetlen lenni de örülnék ha eltünne a testvérem életéből a 2. szerelmi partnere.

2020-10-03 10:25:30

Azóta nagyon beképzelt és lekezelő lett a testvérem velem szemben, amióta a 2. párja nála lakik és egyben félig nálam is lakik. Mert ha lenne esélyem anyagilag arra, hogy eltudnék a testvéremtől és a párjától költözni akkor fele annyi gondom nem lenne a testvérem magatartásával. 

Ha nekem lenne olyan párom aki az új munkahelyét 6 hónapon belül ott hagyná a járvány időszaka alatt, csak azért mert nem érezné jól magát a munkahelyén és munkanélküliként keresne állást magának, rögtön kidobnám az ilyen páromat a házamból amennyiben elérné a munkanélkülisége az 1 évet. 

Nekem nem áll modónban a testvérem új párjának a munkanélkülisége végett még több összegért beszállnom a rezsibe. Mert felnőtt rászoruló emberek ritkábban kapnak pénzbeli adományt nem úgy mint a súlyos betegségben szenvedő gyermekek. 

Mert a felnőtt Magyar emberek többségének a gyermekek megsítésénél kívül, kurvára nincs szívük a felnőtt rászoruló emberek anyagi támogatásában. 

 

 


x

Tudom nem várhatom el, hogy minden ingyenes legyen számomra! Segíts jó istenem és drága szűz anya kérlek!

2020-09-28 18:33:57

Nagyon tisztelem és szeretem Dr. Balsai Tamás fogorvos urat, mert engem egyetlen egy fogorvos nem tisztelt és nem szeretett annyira és nem vett annyira ember számban mint Dr. Balsai Tamás fogorvos úr. És én is nagyon tisztelem és szeretem Dr. Balsai Tamás fogorvos urat és a csapatait, mert a legnehezebb időszakokban is boldog vagyok akkor is amikor képtelen boldog lenni, de Dr. Balsai Tamás fogorvos úr és csapata mosolya és kedvesége felvidit engem.

Viszont nagyon félek, hogy ki kell fizetnem a mikrószkopos gyökérkezelésemet, amit nem fogok tudni megfizetni anyagilag. Mert Magyarországon belül sajnos a fogyatékossággal, élő emberek keresik a legkevesebb fizetést. 

Nem akarom, hogy megharagudjon rám Dr. Balsai Tamás fogorvos úr mert annyira még nem ismerem milyen is valójában, hiszen még 3 éve sincs annak, hogy elöször kezelte a fogamat. 

Szükős anyagi helyzetemben nem mennék Dr. Balsai Tamás fogorvos úr rendelőjébe, ha a SOTE Szentkirályi utca 47 fogászati klinikán tudnának fogadni várólista nélkül és megfelelő ellátás mellett. 

Erről mind a Kásler Miklós Egészségügyi Miniszter tehet erről és a mocskor Orbán Viktor Miniszterelnök és mocskos bandái.

Soha nem fogok ezeknek a mocskos tetveknek megbocsájtani ha netán fizetnem kéne a Mikroszkópos gyökérkezelésemben. 


x

Nem sok jóra számíthatok a népszerű magán fogászatra sajnos!

2020-09-27 10:00:57

Istentenbe bízhatok abban, hogy megtudjam úszni teljes egészében a mikroszkópos gyökérkezelésem megfizetését. 

Ha nem tette volna rá a mocskos Orbán-kormány a SOTE Fogászati klinikára a mancsát akkor minden páciens el tudja oda jutni lakóhelyétől függetlenül, ahhol ingyenesen megtudják csinálni a fogát. 

Ha nem kapnék segítséget ebben ha netán fizetnem kéne akkor a ,,fára fogom magamat felkötni vagy a Dunába ugrani". Tudtam volna előre, hogy csak gyökérkezeléssel orvosolható a fogszuvasodásom akkor el sem mentem volna a magán fogászatra. 

És még a szemébe sem merek bele nézni a Fogorvos igazgatónak ebben. Pedig tudom róla, hogy engem nagyon szeret és tisztel és én is nagyon tisztelem és szeretem őt. 

 

 


XPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...