Kiemelt Ápolási díj és az Emelt Ápolási díj összege érje el a Nettó Garantált minimálbér összegét, míg az Alap Ápolási díj összege legyen a Nettó Minimálbér összegével azonos!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Egy dolgot nem fogok meg tenni és nem fog érdekelni!

2020-09-27 09:55:39

Ha netán a testvérem új párja nem találna új állást magának, nem fogok még több összegért beszállni havonta a rezsibe csak azért mert az életerős párja nem talál másik munkát, csak azért mert nem bírta ki legalább 4-5 hónapot egy munkahelyem belül ahol nem érezte jól magát. 

És a kert nem csak a testvéremmé és az új párjáé hanem az enyém is, mert kénytelen vagyok sajnos anyagi okok miatt velük egy lakcím alatt élni. Nem fogom engedni, hogy oda is rózsa vagy egyébb növény legyen ültetve ahhol a Paradicsomomat szeretném tartani nagy műanyag cserépbe. 

Mert én nem leszek hajlandó innen elköltözni akkár tetszik nekik akkár nem mert anyagilag, soha nem leszek képes fentartani egy 25 nm-nél nagyobb lakást és sokkal nagyobb kertet ahhol akkár egy közepes házat is lehetne építeni rá. Ha nem tetszik a testvéremnek, hogy velük lakom egy lakcím alatt és az új párjának sem akkor vegyenek maguknak saját ingatlant és költözenek el. 

Én csak akkor fogok elköltözni ahhol jelenleg lakom ha az egyik szülőm akinek tulajdonában van az ingatlan ahhol én is lakom, eladná egy idegen embernek abban nem lesz bele szólásom mivel nem vagyok ingatlan tulajdonosa sem pedig az ingatlan haszonélvezője sem vagyok. 

Jobban örülnék ha előbb-utóbb a testvérem megértené magától, hogy a 2. párja egyáltalán nem való hozzá mert ha találna egy másik állást nagy nehezen és nem érezné ott jól magát, akkor gondolom még 4-5 hónapot sem bírna ki ott hanem ott hagyná az állását, akkár találna egy másik állást akkár nem találna másik állást magának. 

 

 


x

Mocskos rohadt élősködő Képviselők tisztelet a kívételnek!

2020-09-26 15:40:36

https://atlatszo.hu/2020/08/18/szijjarto-peter-kulugyminiszter-szijj-laszlo-adriai-luxusjachtjan-bekkeli-ki-a-feherorosz-valsagot/

Pontosan jól tudom, hogy a fizetésük a Magyarországon élő hétköznapi emberek adójából van fedezve a Képviselői fizetésük, és a Luxus nyaralásuk stb. 

Én meg azt sem tudom mi lesz majd velem a legnépszerűbb magán fogászaton ha nem tudnám megfizetni a mikroszkópos gyökérkezelésemet, mert meg kéne esetleg fizetni komolyabb összeget ebben nem is mentem volna a magán fogászatra ha a mocskos Orbán kormány nem tette volna rá a mancsát a SOTE Szenkirályi fogászatra, ahhol nem minden beteg kap várólista nélküli fogászati ellátást. 

És ha elláttam volna ott még 2019. Júniusában akkor nem mentem volna a népszerű magán fogászatra. Hanem a SOTE Szentkirályi utcai fogászaton lett volna ingyenesen megcsinálva a gyökérkezelésem is akkár. 

Bele sem merek a magán fogorvos igazgató szemébe sem nézni aki szintén fogorvosként dolgozik a rendelőjében. Meg sem merem mondani neki, hogy nem tudom megfizetni Banki hitelt pedig nem javasolta nekem ezt tegyem. 

És az sem biztos, hogy a szavazó között én fogom megnyerni a Bruttó 5 millió Ft-ot. https://szavazas.nokmagyarorszagert.hu/?fbclid=IwAR2xu3-7zUZC1It3vSgpmp3ejY33ZOqWzJEJXQlChSvi-VAxhYa2hvqrego 

Pedig baromian jó lenne mert akkor nem kéne félelemmel a fogorvos igazgató szemébe néznem, hanem ki tudnám fizetni a mikroszkópos gyökérkezelés árát. És a többi költséget lazán részletek nélkül. És nem kéne lemondanom a jövömről.  

https://www.blikk.hu/aktualis/politika/szijjarto-peter-es-kedvese-hazassagi-evfordulo/tx9j0y0?utm_source=blikk&utm_medium=layer&utm_campaign=nepszeru 

Ezek meg élvezik az adófizetők pénzéből a mézes-mázas házassági évfordulójúkat! Nekem meg az sem bíztos, hogy sikerül összegyájtenem saját önerőmből 250.000 Ft-ot, hogy aztán munkahelyet tudjak magabiztosabban váltani. Mert jó lenne ha nekem is lenne párkapcsolatom nem akarok egész életemben csak a szüleimmel és a saját párjaikkal és a testvéremmel és a saját párjával Karácsonyozni. 

 

 


X

Gyülölöm az igazságtalanságom amit át kell élnem!!!

2020-09-25 14:23:14

Szeptember 21-én amikor a Zugló Fejlesztő foglalkoztató és Nappali ellátó intézményben véletlenül megérintettem, az egyik munkatársam hátát amikor a levegőzés után be kellett mennünk a zárt térbe. És erre szigorúan és keményen beszólásos stílusban rám förmedt a dagadt varrónő, ne érintsem meg a munkatársam hátát senkinek sem. Ahogy be értem a nagy munkaterembe, azonnal földhöz vágtam dühömbe, a 0,5 literes ásványvizes palackot. Azért lettem ennyire dühös mert nem csak beszólásos stílusban mondta meg nekem, hanem zárt térben és szájmaszkot nem viselve mondta meg nekem a varrónő ezt a tiltást a korona vírus járvány miatt. És ha a fogyatékossággal élő sorstárs dolgozó vagy én nem viselnek szájmaszkot: vagy nem megfelelően zárt térben, akkor rögtön ránk szólnak viseljük rendesen a szájmaszkot. És Szeptember 25-én amikor a kötelező levegőzésre mentünk ki a bejárati ajtónál a varrónő megérintette az egyik munkatársam hátát, mikor a járvány alatt tilos volt megérinteni. Mintha neki mindent szabad mert ő nem fogyatékossággal él bassza meg. Már a volt iskolai éveimben is átéltem már 1. osztály előtt iskolaelőkészítős tanulójaként, hogy az előkészítős osztályfőnököm a becsengetés után kb 20 perccel jelent meg a tanterembe, míg a tanulóknak a becsengetés után tilos volt legtöbb esetben a tantermet elhagyniuk. Viszont tanári felügyelet nélkül a tanteremben azt csinálhattak amit akartak amíg nem érzékelték, a tanári jelenlétet a folyósón.


x

Annyira utálok a Zuglói Fejlesztő foglalkoztatóba és Nappali ellátó intézménybe járni!

2020-09-21 13:08:33

Szó szerint utálok oda járni és nem azért mert nem jó a munka el kell végeznem hanem állandóan beszólásokat kapok a Szociális gondozóktól vagy a Szociális gondozók segítőjétől. 

Pl. T. Csillától a varrónőtől szinte éppen nem kiabált rám, hogy ne érintsem meg a Csabát: megértem, hogy hibáztam mert a rohadt COVID-19 járvány alatt tartani kell a szociális távolságot. 

Viszont beszólásos stílust nem vagyok hajlandó elviselni, mert nem akar engem egyáltalán ember számban venni a T. Csilla varrónő csak azért mert fogyatékossággal születtem. T. Csilla varrónő is lehet fogyatékossággal élő főleg idős korában, mert amilyen testsúlya van az izületei tönkre mehetnek. 

T. Csilla varrónő szégyelje magát amiért zárt térben szájmaszk nélkül az öltöző ajtajához közel szólt rám. Mikor szájmaszkot használni zárt térben a COVID-19 járvány alatt egyenesen kötelező. 

A T. Csilla varrónőre is vonatkozón a COVID-19 járvány elleni védekezés a kurva életben! Örülök, hogy nem vette észre amikor dühömbe földhöz vágtam a nagy munkateremben az asztalom mellett az féliteres üvegemet. 

 

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/a-9-honapos-szivbeteg-es-sma-s-zsomboron-is-a-vilag-legdragabb-gyogyszere-segithet-csaladja-gyujtest-inditott/  

 

Torkig vagyok a Magyar emberek egyrészéből, ha beteg gyermekekről van szó akkor szinte mindenki ad pénzbeli adományt. Ha felnőtt hátrányosabb helyzetű emberekről van szó, akkor inkább sárba tapossák még jobban őket csak ne kelljen velük foglalkozni. 

Elegem van, hogy senki sem segít nekem pénzbeli adományban, hogy elérjem a célomat legalább 250.000 Ftos megtakarított pénzem meg legyen, hogy aztán nyugodt szível-lélekkel tudjak 1-3 éven belül munkahelyet váltani. 

 

 


X

Autizmus live blogszerkesztője sok ember agyára megy már mint a T. Dóra!

2020-09-15 14:26:19

Egyik indokom nálam ebben, hogy a friss Autizmussal diagnosztizált kisgyermekes szülőknek egyáltalán nem segit mentorként a T. Dóra csak ígérgetni tud nekik. Kívéve azoknak segít akik T. Dóra számára szimpatikusak az Autista kisgyermekes szülők. 

Másik indokom: baromian sokat panaszkodik évről évre emelkednek a gyógyszer árak stb. Mikor a 4 gyermeke van és a 2 gyermeke már felnőtt ember: egyik gyermeke már külön életett él és Alpolgármester, a másik gyermeke vele és a 2. férjével és a 2 testvérével él és Egyetemi hallgató. A harmadik gyermeke Erdészet Technikumot kezdte el és az Egyetemi tanuló, és a Technikumi tanuló gyermeke gondolom kap majd ösztöndíjat havonta.  

Míg a negyedik gyermeke a T. Dórának és az 1. gyermeke a 2. férjének ő már a kövezkező tanévben már Felsőtagozatós tanuló lesz az EGYMI Általános iskolában.  

Oldja meg a saját helyzetét a T. Dóra más lenne a helyzet egy 4 gyermekes családban, ha egyik gyermek sem lenne még felnőtt ember. Vagy a 4 gyermek közül csak az egyik gyermek lenne felnőtt ember. Míg a másik 3 gyermek közül még egyikük sem lenne még 9-12. osztályos tanuló. 


X

Boldog lennék ha végre M Éva a Budapesti Fejlesztő foglalkoztató és nappali ellátó intézményen belül végre nyugdíjba vonulna!

2020-09-12 16:09:01

Eléggé kezd olyan lenni az M Éva Gazdasági ügyintézős velem szemben, mint az S Éva volt amíg végre nem ment nyugdíjba 2017. Október elején. 

Nekem abból lett elegem a munkahelyem újra nyitása után, hogy az 1. nap reggelén nem engedte, hogy elvigyem a ruháimat és a hátsó Wc-be tudjak átöltözni. Míg a 3. nap regggelén meg sem engedte, hogy be vigyem a szatyromba a kevéske váltó ruhámat, váltó pólómat és a rövid nadrágomat. 

Meg amúgy is sokat van távol a munkahelyétől mivel többször van betegállományban. 

Ráadásul még ő mondja nekem is, hogy túl korán érkeztem miközben ő a házastársával együtt kocsival érkezik, én meg tömegközlekedéssel utazom rendszeresen és ráadásul messze is lakom a munkahelyemtől, és nem beszélva arról sem, hogy nincs pénzem arra sem, hogy legalább havonta egyszer beutazhassak taxival a lakóhelyemtől a munkahelyemig. 

 


X

Bármennyire is fáj az igazság, ismernie kéne a testvérem új párjának a valamit valamiért elvet.

2020-09-11 19:09:56

Bevallom őszintén nem leszek hajlandó még több összegért beszállni a rezsimbe, ha a testvérem új párja nem találna 1-3 hónapon új munkahelyet ahhol jól érezné magát és nem mondana fel majdnem 2 hónapos munkaviszonya idején.  

Eltartani nem fogok egy életerős felnőtt embert legyen akkár nő vagy férfi. 

Mert ha a testvéremhez költözött és félig hozzám is, akkor a következő leendő új munkahely lehetőségeinek, ne azt figyelje, hogy a szakmájában hová tudna elhelyezkedni hanem azt nézze, hogy hová tudják éppen felvenni mivel a COVID-19 járvány alatt nem nagyon van több munkahelyi választási lehetősége neki sem. 

Nagyon örülnék ha rá jönne végre, hogy hosszabb távon nem maradhat munkanélküli, mert előbb-utóbb kénytelen lesz a testvéremtől elköltözni és félig tőlem is, és a szüleihez vidékre vissza költöznie. 

 


X

Ne kelljen csalódnom Dr. Balsai Tamás fogorvorvos úrban sem.

2020-09-10 17:10:03

Nekem bőven elég volt magam mögött hagynom 10 éves ismeretségem után a volt 1. felnőttkori magán fogászatott mert, rosszul tönte a fogamat domború volt a tömés és azon kívül a fogszuvasodásomat el sem látta, aminél a fogam el volt színeződve a fogzománc alatt. 

Végül az SZTK-s fogászaton lett gyökérkezelésem. És a volt 1. felnőttkori fogorvosom sajnos lemondott rólam 13 év után. Míg az új felnőtt SZTK-s fogorvosom 2 hónap után már szemét lett velem. 

Nagyon jó lenne, ha Dr. Balsai Tamás fogorvos úr csinálna végre friss panoráma röntgent a fogamról, ha nem így fog tenni akkor nem fogok többé hozzá jönni akkor sem ha netán már jómodúvá vállnék. 

Mert a régi panoráma röntgen a fogamról már nem aktuális. Legyen már esze Dr. Balsai Tamás fogorvos úrnak, nem akarok benne is csalódni bőven elég volt a korábbi fogorvosaimban csalódnom. 

 

 

 


X

Igyekezzél jól tanulni Zalán és ne legyél nagyképű a nőkkel és a lányokkal szemben. És ne is panaszkodjál soha az Középiskolában milyen fáradt vagy stb.

2020-08-31 17:01:14


Elmúltál jó pár hónapja 14 éves már nem vagy többé gyerek, és nem akarok veled soha sem találkozni amiért minden szó nélkül letiltottál a Facebook-ról idén Június közepén, mert gratuláltam neked privátban amiért elvégezted a 8. osztályt. 

Más társaiddal főleg lány osztálytársaiddal ezt nem teheted meg, mert előbb-utóbb nem lesznek baráti köreid sem. 

Sok sikert így is amiért bekerültél a Középiskolába mert elmúlt az Autizmusos fogyatékosságod. 

 

118655756_4190174721057831_3275251985931405242_o.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=1LDBEIOn7MAAX_8J3TB&_nc_ht=scontent.fbud4-1.fna&oh=e3db5905878a0459a0c2b1adc300f3d3&oe=5F740F28


X

Jó lenne ha valamit kitalálna a munkahelyem vezetősége, 9 hónapnál tovább már végképp nem mehet, hogy zárva maradjon a vírushelyzet miatt a munkahelyem.

2020-08-29 20:04:09

Jó lenne ha lenne belső terek levegőinek az ózon fertőtlenítése. És akkor végre újra nyithatna a munkahelyünk már idén Karácsony előtt a Szeptember 1. iskolakezdést követően bármikor. 

Találjanak ki valamit a munkahelyem vezetőségei, mert 6 hónapnál tovább de főleg 9 hónapnál tovább nem maradhat zárva átmenetileg sem a munkahelyem. Mert a vége az lesz, hogy akkár becsődőlhet a munkahelyünk és végképp nem fog soha újra nyitni. 

Nem akkor szeretném, hogy akkor nyisson újra a munkahelyem és a sorstársaim munkahelyem amikor már nyakunkon lesz a jövő Március. Mert így semmi esélyem sem lesz arra, hogy 2021. Júniusában vagy 2021. Júliusában esetleg 2021. Augusztus közepéig le tudjak utazni Pécsre, a Prof. Dr. Jakab Ferenc Virologus vezető úr meghívására. 

Azon kívül már örülnék ha meg lenne a hiányzó 150.000 Ft-om ahhoz, hogy meg legyen a 250.000 Ft megtakarított pénzem, mert nem akarom előbb-utóbb megszünjön létezni az 5 éves Szuper Állampapír és ne tudjam oda befektetni. 

A munkahelyváltásomról pedig hallani sem akarok róla, mert az elsők között rúgnának ki ha betörne a Koronavírus 2. hulláma vagy rosszul végezném kisebb hibávan a munkámat. 


XPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...