Kiemelt Ápolási díj és az Emelt Ápolási díj összege érje el a Nettó Garantált minimálbér összegét, míg az Alap Ápolási díj összege legyen a Nettó Minimálbér összegével azonos!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Valósuljon meg végre a Petícióm a kurva életben az EMMI-t, hogy nem képesek az Országgyűlés elé terjeszteni!!!

2021-03-18 18:02:31

https://szabad.ahang.hu/petitions/tisztesseges-rokkantsagi-jaradek-es-fogyatekossagi-tamogatas-emelest 

Ha megvalósulna a Petícióm akkor szívem szerint ott hagynám a Perfect Smile fogászatott, és új magán fogászatra mennék el ahol még soha az életemben nem voltam ott. Nagyon remélem, hogy a számomra leendő új magán fogászaton minőségi munkát kapok fájdalmom mentesen, ha meg fájna akkor együtt érzést kapnék még az új fogorvos munkatársaiktól. 

Semmilyen együtt érzése nem volt Dr. Schreindorfer Károly fogorvosnak amikor a foggyökeremet tágította és rohadtúl fájt nekem, helyette csak annyit kaptam ő ennél jobban nem tudja megcsinálni nekem, hogy ne fájjom a fogam a gyökértágítástól. 

Dr. Balsai Tamás fogorvos vezető pedig csak az új alkalmazótjának Dr. Schereindorfer Károly fogorvos érdekét nézte, és nem az én érdekeimet tartotta szem elől. Még arra sem volt képes a Dr. Balsai Tamás fogorvos vezető, hogy jobbulást kívánjon vagy hogy a jólétemről érdeklődjön, hogy miképp érzem magamat a gyökértágítás után és egyáltalán nem is érdeklődőt utánam. 

Ha lenne elég pénzem akkor egy másik magán fogászatra mennék el, és kijavítattom azt a munkát is amit Dr. Balsai Tamás fogorovos úr elrontott Pl két hátsó felső fogaimnál le csiszolta egy kicsit a rágófelszínéből a fogamból, és fel sem lett építve normálisan töméssel a kis mértékben lecsiszont rágófelszíne a fogamnál. És a bölcsesség fogam rágófelszíne is le van csiszolva és úgy rakta bele a fogtömést.

Nem beszélve arról, hogy semmilyen új panoráma röntgen nem készült a fogaimról, csak a több ével ezelőtt készült panoráma röntgen van a fogaimról. 

Sajnos később vettem észre, hogy a kedves empatikus és udvariasan és türelmesen viselkedő Dr. Balsai Tamás fogorvos vezető úr, egy Nárciusztikus személyiség. És jó pár alkalmazótjai közül páran azok is mint Dr. Balsai Tamás fogorvos vezető úr. 

 

 

 

 


X

5 kívánságom lenne 2021. Húsvétján!

2021-03-17 10:58:13

1. Kívánságom: nyissonak újra az Állatkertek és Vadasparkok a Húsvéti 4 napos hosszú hétvége alatt, ha ez nem lehetséges akkor szakadjon napközben az eső Húsvét vasárnap és Húsvét hétfőn egész nap.

2. Kívánságom: legyen szakítás a testvérem és a jelenlegi párja között, és legyen új párja a testvéremnek nagyon hamar aki elfogad engem is tökéletesen, és jól el tudnék vele beszélgetni azon kívül megtanítja a testvéremet Húsvéti ünnepek alatt lazítani, és kicsi Húsvéti ünneplésre tudná hangolni a testvéremet. 

3. Kívánságom: valósuljon meg a Petícióm igen is legyen több a Rokkantsági járadék, és a Fogyatékossági támogatás összege. 

4. Kívánságom: legyen egy normális olcsóbb magán fogorvosom és olyan ahhol kedvezményt kaphatnék a fogászat árából, mert a jelenlegi olcsóbb magán fogászatból elegem lett és nem is kicsit lett elegem. Pl. nem kapok friss panoráma röntgent a fogamról mert már évek óta van nekik a fogaimról panoráma röntgenem. 

És nem beszélve arról, hogy rosszul is van megcsinálva olykor a fogam felépítése tömésből, és azon kívül elegem lett a vendég fogorvosok jelenlétéből is, hogy számomra tök ismeretlen fogorvosok is megjelentek és ismeretlen asszisztensekkel is. És eléggé lekezelőek voltak enyhén szólva velem szemben. 

Olyan olcsóbb magán fogászatra szeretnék átkerülni ami nem lesz átjáróház a vendég fogorvosok számára, hanem akkor jönnek új fogorvosok ha állandó jelleggel ott is akarnak dolgozni és ezt a közösségi portálon is feltüntetik ha új fogorvos munkatárs érkezik stb.


X

Nagyon remélem, hogy 2021. Április hónap lesz az utolsó hónapom a munkahelyemnél, hogy a munkahelyem zárva tart a COVID-19 járvány miatt már 2021. Január 4-óta.

2021-03-10 11:33:43

Kezd kínos lenni számomra, hogy 2021. Február közepe óta a testvérem szeretné, hogy menjek el a nagyobb bevásárlásra vele. Nekem meg semmi kedvem vele elmenni és azért nincs kedvem vele együtt vásárolni, mert kurva cikinek tartom az anyagi helyzetemet nem élek jól a Rokkantsági járadékommal, Fogyatékossági támogatásommal együtt, és a fizetés pótlásommal együtt sem. 

Igazság szerint ha jobban élnék anyagilag, akkor nem a testvérem venné meg a dolgaimat hanem saját magam tudnám megvenni ezeket. 

Hiába mennék el máshová dolgozni soha az életemben nem tudnék keresni Minimálbérnél több fizetést, és nem beszélve arról sem, hogy ha egy munkateremben max 8 fő dolgozna rajtam kívül és mindegyik dolgozó számára lenne 1 személyes dolgózó asztala, akkor sem dolgozhatnék heti 30 órás műszakot hanem csak heti 20 órás műszakban dolgozhatnék. Még az egyszerű kézműves munkakörökben is.  

 

Nagyon remélem, hogy a hugomat nem csinálta fel a Zsolt, hogy a testvérem áldot állapotban legyen mert pofon verem a Zsoltit az tuti. Nekem kurvára nem hizányzik, hogy 2024. novembere előtt gyermek áldást tapasztaljak a környezetemben. Mivel anyagi okom végett 2024. Novembere előtt sajnos még nem tudok munkahelyet váltani, és nem igazán örülnék annak ha anyagi okom végett még több feladatom lenne otthon. Bőven elég nekem, hogy a testvéremnek vagyok cipekedni az árukat, mind azért mert nem elég magas a fizetésem ahhoz, hogy ne a testvéremnek kelljen megvenni a dolgaimat és munkahelyem zárva tartása miatt is van így. 

 

És a vírus tagadok meg a vakcina ellenzők pedig menjenek a picsába, hogy nem örülnek a Koronavírus járvány leendő lecsengésének. Örülnék ha az összes regisztrált ember megkaphatná legalább az 1. oltását legkésőbb 2021. Június 15-ig. Mivel sokan szeretnének a nyári iskolai szünetben kimozdulni strandolni, kirándulni, nyaralni és nem otthon akarnak gebedni a négyfal között. 


X

Egyáltalán nem hiányzik nekem a Budapesti Fejlesztő foglalkoztató és Nappali ellátó intézményes munkahelyem.

2021-03-06 19:39:49

1. Okom: kicsi az a nyomorult rohadt öltöző helyiség 45 fő fogyatékossággal élő személynek, és nincs külön férfi és női öltöző másik indok pedig nincs névre szoló öltöző szekrénye senkinet sem, és normális öltöző padok sincsenek ott. És a felső és az alsó fogasoknál lévő fára nincs felmatricázva egyetlen egy név sem. Egyedül a V. Diánának van felmatricázva a neve, és a saját nevem pedig alkoholos filcel rövidítve van.

2. Okom: 7:45 órakor télen fagyoskodva várhatjuk a 8:00 órás nyitást, és 15 percünk van az átöltözésre mert 8:15 órakor kezdődik a műszak. Így reggelizni 15 perc alatt szinte lehetetlen. Ezért utcán vagyok kénytelen reggelizni.

3. Okom: Nem szívesebben raknám le a kabátomat az öltöző fogasaira, amíg a többiek zsőfoltan bent vannak, mert V Diána egy agresszív méreg zsákos nő személy aki utálja ha valaki véletlenül hozzá ér mert a kabátják a fogasra tenné fel. De ha adnék egy pofont akkor még én húznám a rövidebben, és a Főcsoport vezetőm kirúgatna engem a picsába. 

4. Okom: Nettó 396 Ft-os órabérből heti 20 órás műszakban fizetett szabadság és fizetett betegállomány nélkül éljen meg az aki kitalálta. 

 

Ha meg lesz a 250.000 Ft-os megtakarított pénzem várhatóan 2021. Decemberétől, az tuti 2022. Januárjától egésen 2022. Áprilisáig havonta egyszer 1 hetett otthon fogok maradni. Nem fogok állandóan fagyoskodni a 8:00 órás nyitás előtt 15 perccel. 

Ha meg később indulnék el otthonról akkor a tömegközlekedési járművekre nem tudnék felférni a nyomorult tömegtől és el is késnék a picsába.  

 

2021. Május elejei újra nyitást azért várom mert anyagilag szeretnék felzárkózni, és 2024. Novemberében pedig munkahelyet szeretnék váltani magam mögött hagyva a jelenleg lassan 7 éves 2. védett munkahelyemet. 


X

Két dolgot kívánok a Fejlesztő foglalkoztatói és Nappali ellátó munkahelyemnél!

2021-03-05 11:12:17

Maradjon csak szépen zárva 2021. Május 3. előtt és ne is nyisson előtte újra a munkahelyem, mert arra nincs szükségem 2021. Május 3. előtt az újra nyitásra, mivel senkit sem érdekelne ha nem tudnék a COVID-19 járvány házirendje végett a szénanáthám miatt 2021. Március és 2021. Április hónapokban bejárni dolgozni, akkor nekem a hiányzó napjaimra nem jár fizetésem hanem kevesebb lenne a havi fizetésem. 

A másik dolog, ne jöjjön vissza dolgozni a S. Andrea hanem menjen szépen megváltozót munkaképességűek munkahelyére dolgozni az utolsó 6 évében a 40 éves munkaviszonyának az eléréséig, ha már fájt a lába neki és műthették a lábát. Úgyan úgy nem fog nekem hiányozni mint a P. Zsuzsanna sem hiányzik számomra.  

 

Azért nem hiányozna nekem a S. Andrea márt állandóan elhúzta úgy a sötétítő függönyt a nagy munkateremben, hogy az erős napfény állandóan a szembembe sütőtt: alig tudtam szinte hímezni stb. Mert ő csak a saját érdekeit nézte nem az én érdekeimet, és amikor a 0,5 lites üvegeket cimkéztük át 2017. Októbere és 2018. Augusztusa között állandóan, szándékosan mellém állt és állandóan rám dölöngélt pont azon a széken ahhol ültem. Mert lusta volt a saját székével szembeni asztal területén elpakolnia a dolgait.  Pedig a saját székében leülhetett volna nyugodtan mert az asztal alatt volt a nagy doboz ahová rakhatta volna a barkács dolgait. Amikor rá szóltam ne dölöngéljen rám még ő volt megsértőtve.  

Bazd meg S. Andrea menjél máshová dolgozni mert nincs szükség az ilyen szemét képmutató, és manipulációs Szociális ágazatban dolgokra aki vissza él egy autista felnőtt elátott jogaival, és csak a saját érdekeit teszi előtérbe viszont mások előtt pedig a jó benyomást mutatja a munkája és a fogyatékosággal élő elátottak iránt. Legalább ott majd megtanulna a S. Andrea a megváltozót munkaképességüek munkahelyén, hogy hol van a helye neki a fogyatékossággal élő emberek között ott nem lesz Közfoglalkoztatott. 

 

P. Zsuzsanna szerencsére le lett százalékolva nagyon hamar amikor még csak 1,5 éve dolgoztam: de belőle is elegem volt rohadtúl amikor a székem lábát rúgdosta amikor éppen az érintett széken ülve hímeztem. És amikor rá szóltam akkor még neki állt feljebb sértődötten, és csak azért is tovább rúgdosta a székem lábát. 

 

 

 


x

Nőnapi kívánságnak és Húsvéti kívánságnak 6 féle dolognak örülnék.

2021-02-28 11:56:24

-Aminek nagyon örülnék ha lenne a testvérem és a jelenlegi párja között egy nagy szakítás, és helyette egy másik párja lenne a testvéremnek akivel jobban tudnék beszélhetni, sokkal türelmesebb lenne hozzám ha valamit nem értek meg. 

-És nagyon örülnék ha ez legkésőbb majd 1,5 éven belül megvalósulna. 

-Szeretném ha a rendőrség nem a Húsvéti ünnepek előtt idézne be meghallgatásra mint feljelentőt, hanem a Húsvét hétfő után 2 nappal idézne be ha már nem voltak képesek 2 héten belül megküldeni a postai hivatalos levelüket számomra.

-És a koronavírus elleni vakcina 1. dózisát még a Húsvéti ünnepek előtt megkaphassam. 

-Örülnék ha nem esne i a fognyaki tömésem amit fogok majd kapni.

-Legyen olcsóbb a fogászati kezelésem. 

 

Tudom ennek a kapcsolatnak végett kell érnie még pedig jóval előbb. És erről álmodtam róla de sajnos nem a valóság volt ez. 


X

Ez a büntetése az Erdész Technikusnak tanuló palántának, amiért minden szó nélkül letiltott még tavaly nyáron a Facebook-os oldaláról!

2021-02-24 11:32:53

Lehet, hogy egy kép erről: laptop és belső tér

3 év mőlva már 18 éves lesz és felnőtt ember is lesz egyben nőjjön fel ha már 5. osztály elejétől kezdve 10,5 éves kora óta megszállottan vágyott az Erdészeti szakma iránt. Ráadásul 10,5 éves kora óta nem életkorának megfelelő véleménye volt a környezetéhez, hanem egy felnőttekhez hasonló véleménye volt már akkor is. 

Erdészek sem mindig találkoznak emberekkel főleg télen nem, mert a vadállatokat kell etetniük meg a kirándulóknak a veszélyes utvonalakat lezárni főleg télen. Úgy is jár még 9. osztály után 4 tanévet mert cska 13. osztályban fog Ballagni és Érettségizni, így meg lehet szokni neki az egyedül léltett, hogy tavaly Október végétől az Őszi iskolai szünet kezdetétől idén Augusztus végéig nem találkozhat nagyon az új osztálytársaival. 

 

Sokkal jobban sajnálnám a Böcsődésektől az Általános iskola 8. osztályos tanulóit, ha ők nem találkozhatnánának a Vírus helyzet miatt az osztálytársaikkal. Ők sokkal nehezebben tudnám megtűrni ezt a dolgot. 


X

Igyekezenek már a rendőrök és küldjék már a postai levelet nekem, hogy mikor kell mennem tanú meghallgatásra hozzájuk nagyon remélem, hogy nem kell többször mennem tanúként a rendőrségre!

2021-02-19 16:30:41

Tisztelt ORFK-BRFK! 

Tárgy: várom a levelemet a Pest megyei rendőrkapitányságtól! 

Nagyon remélem, hogy 2021. Február 26-ig megküldik a postai levelet vagy E-mail levelet számomra, mivel nagyon várom már az időpontott, mert szeretnék tudni mint feljelentő, hogy mikor kell mennem a rendőrségi meghallgatásomra. 

Amíg nem tudom mikor kell mennem a rendőrségre meghallhatásra, addig nem tudok a SOTE Fogászati klinikára a Szentkirályi 47 alá fogászatra jelentkezni. Mert ott ha elkezdődik nekem a fogászati kezelésem, onnantól kezdve nem szeretnék hiányozni 1 napot sem a fogászati kezelésemről, mert ha 1 napot is hiányoznék páciensként akkor nem tudnék oda vissza menni várólista nélkül. 

Más részt pedig jön a 4 napos Húsvéti hosszú hétvége, és előtte már szeretném ha látna egy becsületes fogorvos és kezelné a fogaimat. 

 

https://kellemesunnepeket.hu/hany-nap-van-husvetig/


X

Egyetlen egy kívánásom van, idén Húsvétra a jó istentől!

2021-02-04 17:37:38

Ha nem nyithatnának újra idén Hősvétra sem úgy mint tavaly Húsvétkor és tavaly Karácsonykor a vendéglátó helyek, Állatkertek, Vadasparkok, szálláshelyek stb. Akkor azt kívánom, hogy ne kapjunk új helyrajzi számot 2021. Húsvétja előtt hanem csak Húsvét hétfő után 2 nappal legyen az Önkormányzat által új helyrajzi szám kiadva. 

Mert ha 2021. Húsvétja előtt új helyrajzi szám lenne ahhol lakom a mellék épületbe míg a főépületbe a testvérem és párja lakik, akkor a testvérem és az új párja le sem fogja szarni a Húsvéti 4 napos hosszú hétvégét, hanem neki látnának munkásokkal bontatni a szomszéd házához közeli beton alapú kerítést. Csak azért, hogy be tudjanak állni a saját külön autóikkal a fő épület hátsó garázs ajtaján keresztül.  

Mert a testvéremet amióta az új párja van neki és az új párját baromian nem érdekli a Húsvéti ünnep normális eltöltése, csak a hülye kerti munkák a fontosabbak számukra stb. 

Én meg hallgathatom a légkalapács zaját Húsvéti 4 napos hosszú hétvége alatt, és gondolom az egyedülálló szomszéd idős asszonynak sem lenne jó ha a 6,5 éves és a 3 éves unokáival és a felnőtt gyermekével és annak házastársával nem tudnának normálisan Húsvétozni 4 hosszú hétvége alatt. 

 

Képtalálatok a következőre: Válás

Takarodj Zsolti a hugomtól és költözz haza a szüleidhez amíg szépen nem kérem magamban a szívem mélyén, és a hugom meg azért nem értékeli már a Húsvéti 4 napos hosszú hétvége normális eltöltését és feltöltődését, mert téged csak a rohadt munka érdekel a Húsvéti 4 napos hosszú hétvége alatt is. 

És nem is szeretném ha a hugom leendő jövőndőbeli gyermekének is te lennél az apja, mert akkor gondolom iskolás korában Karácsonykor és Húsvétkor is egész nap tanulhatna stb. 

 


x

Öröljenek annak ami éppen van, mert bezárva csak akkor lennének igazán ha hetente egyszer nem tudnának lovagolni járni, és erdőt járni sem tudnának.

2021-02-03 15:26:16

Lehet, hogy egy kép erről: egy vagy több ember, ülő emberek és belső tér

 

Nekem egyáltalán nem hiányozna a munkahelyemnél az újra nyitás 2021. Május 3. előtt, és ha újra nyitna a Zalán Középiskolája akkor  nekem is vissza kéne mennem dolgozni. Csak hogy a kutyát sem érdekli, hogy a Speciális igényű felnőtt dolgozó emberekkel kesztyűs kézzel bánnak-e vagy sem. 

Jobb lenne ha már 15 éves fejjel megtanulná a Zalán, hogy vannak olyan dolgok amik nem úgy müködnek mint ahogy megszokta 8. osztályig. 

Mivel a Bölcsdődésektől az Általános iskola Alsó tagozatáig sok gyermekért értük jönnek a szüleik, ők nem terjesztik a vírust mert a szüleik nyíl egyenesen haza viszik őket vagy a külön órákra viszik az alsó tagozatos tanuló gyermekeiket. 

Míg a Felső tagozatos tanulók többsége is nyíl egyenesen haza érkeznek az iskolai tanitási idejük után vagy a külön órákra mennek el, mert a szüleik rá telefonálnak otthon vannak-e vagy a külön órán vannak-e. Mert nem otthon vagy a külön órákon vannak, akkor legközelebb az iskolai tanítási napjuk után értük mennek a szüleik. 

Míg a Középiskolások mint az Egyetemisták körében, haza felé menetelükor csak csoportosulnának hülyéskednének és így ők a legtöbbször a COVID-19 vírus hordozók. Legtöbb esetben csak fittyet hánynának a szabályokra mert azt hiszik ettől menőek és nagyobbak és tökéletesen másoknál. 

Örüljön neki a Zalán, hogy van egy nagyobb hálószobája és nem az öcsével kéne osztozkodnia egy hálószobán bele értve az iróasztalt is. 

És a szakmáján belül is lesz olyan időszak amikor úgy lesz kénytelen dolgozni, hogy az erdészházon belül kell egyedül boldogulnia ingerszegény környezeteben jegyzetelni stb. Most kell ehhez hozzászoknia és nem pedig akkor amikoár már 19,5 éves nem lesz. 

3 év múlva pedig úgy is nagykorú felnőtt ember lesz és nem is srác lesz belőle hanem egy felnőtt ifjú férfi lesz belőle. 

 


XPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...