Kiemelt Ápolási díj és az Emelt Ápolási díj összege érje el a Nettó Garantált minimálbér összegét, míg az Alap Ápolási díj összege legyen a Nettó Minimálbér összegével azonos!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Soha többé nem írok neked nyomorult hazug Nagy Ferenc!

2021-06-10 15:44:28

A levél szemétbe is raktam az E-mail címedet ezt az E-mail címedet. frankszerencs@citromail.hu

Nekem olyan emberre nincs szükségem a COVID utáni nehéz helyzet után, aki nekem a COVID járvány alatt csak hazudni tudott nekem 12,5 hónapon keresztül E-mailben. 

Arra nem voltál képes, hogy be ismerd időben nekem E-mailen keresztül, hogy nem tudsz nekem segíteni anyagilag egyszeri közepes pénzbeli adományban. Hanem helyette csak hitegettél engem, élethűen manipulálva a hazugságaidat előttem e-mailen keresztül. 

És tavaly tavaszal nem én találtam rád a Forumon keresztül, hanem te találtál rám és nekem írtál elöször még mielőtt én írtam volna elöször E-mailt. És akkor neked volt képed E-mailben megkérdezni, hogy én mit szeretnék tőled hát ezek után nem fogok neked ebben válaszolni.

Arra sem voltál képes, hogy bocsánatott kérjél tőlem amiért hitegettél engem, és nem írtál igazat nekem E-mailben. 

 


X

Kész röhej az Autizmus live blogírójának a gondolata! Mi a bánatnak oltatta be magát a férjével együtt ha nem hisz a Szputyin Vakcinában?!

2021-06-07 20:29:17

Örüljön annak, hogy a Levente Autista kisfia 11 éves kisfia nem kapta el a COVID-ot. 

Lassan meg kéne tanulnia a Leventének az orrát kifújnia, ha soha az életben nem tudta az orrát kifújni mivel nem értelmi fogyatékos Autista hanem átlagos értelmi képességű Autista. És ha 8. osztályig nem tanulja meg kifújni az orrát a Szeptember 1-én 5. osztályt kezdő Levente, akkor az Autizmus Live Blogírója Dóra ne várja el, hogy Középiskolába szakmát tanulhat a Levente mert a Középiskolákban ott nem fogják pátyolgatni a SNI tanulókat akik nem tudják az orrukat kifújni és a nátha miatt nem tudnak bejárni az iskolába. És sokkal nehezebb lesz az EGYMi Speciális Általános iskola Autista osztályánál egy Középiskola, mert még egy erősebb Általános iskolánál is nagyobb a követelmény a Középiskolákban. 

Így jobb ha a szakma tanulása helyett egy Képességfejlesztő Speciális Szakiskolába kerül a Levente ahhol akkár 23 éves koráig maradhat iskolába. 

Napjainkban az utolsó éves alsó tagozatos tanulók számára tanév végén kötelező az osztályozó vizsga, hogy megállapítsák érett-e a felső tagozat kezdésre vagy sem. 

Azon kívül az Autizmus Live Blogírójának van 2 felnőtt gyermeke az egyik Alpolgármesterként dolgozik a másik pályakezdő lesz a Geológiai Szakmában. Míg 2 gyermeke közül az egyik Erdész Technikumi tanulóként ösztöndíjas és 4 év múlva Érettségije lesz. És a Levente sem kicsi már mert 4 év múlva elvégzi az EGYMI Áltanos iskolát. 

 

Valahogy nem vagyok túl boldog,sőt..A helyzet ugyanaz,úgyhogy előbbre nem jutottunk. Annyira utálom már,ezt a merev,minden empátiát nélkülöző oktatási rendszert,ahol hiába mondok bármit, -értve ezt a Leventét körbevevő környezetre, - olyan mintha, lóval imátkoznék. Hiába mondom, hogy NE, az teljesen hiába van. Tudom Magyarországon élek. Ez nem az a hely ahol egy autista gyerek bármit is érne a rendszernek.
A gyerekorvos offolta, neki már megkezdődött a szünet..Így.."Hurrá örülök" 🤬🤬
De ha már lúd,akkor legyen kövér. Az iskolai közösségi vírusok,általában az Uram is mindig és rendre leterítik..Ahogy most is..🤬🤬 Szóval a Szputnyik,nem minden esetben véd a mindenféle adeno-vírusokkal szemben is,mint ahogy lehetőségként,azt IS beharangozták,mindenfèle orosz tanulmányok..😶😶
Szumma,ha Szabi is kidől,az nagy baj,mert a éhhalál..
Nesze neked,vidd vissza a legkisebbet az iskolába..
Azt hiszem,az osztályozó vizsga nem ért meg ennyit..Mondjuk én nem akartam,évismétlést kérvényeztem. Mert a rendszer vizsgálata is,azt a következtetést vonta le,hogy le van maradva,és ez az oktatási környezet hibája.ÉVEK ÓTA !!
Na de ugye,az magasan nem érdekel senkit se,meg a gyerek se,az autizmusával együtt..
Ez a jelen Magyarországa...
No komment......🤬🤬


X

Egy dolgonak örülnék ha csak Július 5-én nyithatna újra a Fejlesztő foglalkoztatói munkahelyem.

2021-06-05 14:03:10

1. Okom: zajlik otthon nálam a terep rendezés a testvérem és a párja által, így a murva kacsos dombon nem szeretnék elesni.

2. Okom: nem emelték a Fejlesztő foglalkoztatói órabéres fizetésemet 3 év után sem, hanem újabb 3 évig marad a Nettó 396 Ft-os órabéres fizetésem.

3. Okom: nagy valószínű a zárt közösségi térben szájmaszkot kéne viselnünk az újra nyitást követően is. Nyáron aztán baromian nem élvezet szájmaszkot viselni zárt közösségi téren belül.

4. Okom: nem szeretnék a Sas Andrea más névén Mészáros Andrea Szociális gondozó asztalánál dolgozni külsős munkákban sem. Bőven elég volt nekem 2017. Október elejétől egészen 2018. Augusztus végéig az ő csoportjába tartoznom.

5. Okom: saját érdekeit nézte a Sas Andrea ő nagyon szereti, ha nyáron is vakító napfény árad be követlenül a munkaterembe amit én utálok. Meg az állandó nyitva lévő ablakot is szereti télen is a nagy hidegben. 

6. Okom: nem tudnám az asztalánál kiteríteni a hímzésre váró nagy táska anyagot, mert nekem nála ott nincs saját asztal területem magam előtt. 

7. Okom: állandóan dülöngélt rám, amikor a 0,5 literes ásvány vízes palackokat kellett átcímkéztem nekem is. Mindig oda akart le ülni ahová én ültem. 

8. Okom: 2024. novemberében úgy is elfogok menni máshová dolgozni, nem kéne meg keserítenie az utolsó 3,5 évemet a 2. védett munkahelyemen belül. 


X

Ha én lennék az ingatlan tulajdonosa vagy haszonélvezője!....

2021-06-02 19:45:01

Nagyon remélem, hogy a Keleti szerencsét hozó karkötőm még a Nyári iskolai szünet előtt megérkezik. Mert abban reménykedem, hogy a testvérem új párja szépen haza fog költözni a szüleihez, és remélhetőleg új párt fog találni magának és a testvérem is remélhetőleg új párt fog keresni magának. 

És ha én lennék az ingatlan tulajdonosa haszon élvezője ahhol én lakom, akkor a testvérem új párja nem maradhatna ott ahhol jelenleg lakna. Lassan egy zöld füves kert terület nem lesz, helyette egy murva kavicsos fű lesz a kert helyett. 

Mivel az egyik szülőm a tulajdonosa az ingatlanak ezért nincs sajnos ebben bele szólásom. Viszont a karkötőben pedig reménykedhetek, hogy hátha lesz valami pozitív változás az életemben.  

 

 


X

Ha nincs család-barát jól fizető állás, akkor 2024-ig ne legyen várandós a testvérem és egyáltalán ne is legyen várandós.

2021-06-02 13:51:55

Felmondás terhesség alatt 2016-ban | Dolgozó mami

Nekem számomra egy nem kívánt gólyahír lenne, ha 2025. előtt a testvérem várandós lenne. Mivel a megalázóan szar alacsony 2 féle Nyugdíjszerű ellátásaimból, és egyben a megalázóan alacsony fizetésemből 2024. Novembere előtt nem fogok tudni munkahelyet váltani. 

Ahhoz, hogy munkahelyet tudjak váltani ahhoz nekem fel kéne zárkóznom anyagilag: mert életmodót kéne váltanom is. 2024. Novembere előtt nem fogok tudni sajnos felzárkoznom. 

És mivel a legtöbb jól fizető állások nem egy család barát állásnak számítanak, ezért a legtöbb esetben a nagyszülők vigyáznak a gyermekeik helyett az unokáikra, ha az óvodában és  alsó tagozatban le betegednének az őszi-téli hónapok alatt. Mert ha a szülők vigyáznának a saját gyermekükre, akkor ,,Kedves" fönökük bármikor elbocsájthatja őket az állásukból. 

Attól félek, hogy ha majd a testvérem és az új párjának a leendő jövendőbeli 1. közös  gyermekük megszületik, akkor nekem fel kell készülnöm arra, hogy nem sokáig lakhatok majd a mellék épületi kisházamba, amivel szemben lévő fő épületi házba a testvérem és a párja lakik. 

Mivel 3 éves kortól legtöbb esetben óvoda kötelesek a gyermekek, magyarán már félig már tankötelesek a gyermekek az iskolába lépésük előtt: így már veszélybe kerülhet számomra a lakhatásom, ahogy a leendő unoka öcsém, vagy leendő unoka húgom 3. születésnapja közeledni fog. 

És a mellék épületben pedig majd az egyik nyugdíjas szülőm költözne oda, én meg mehetek isten hírével lakni oda ahová tudni fogok. És ha az 1. szülött gyermekük számára születne 2-3 éves korában kis testvére, tuti a kis testvére 1 éves korában bölcsödés lesz. 


X

Nem sajnálom a lusta oltás ellenes és vírus tagadó embereknél, ha nem mehetnek egész nyáron Állatkertbe, strandfürdőre stb védettségi igazolványuk nélkül!

2021-05-23 11:05:35

Azokat sajnálom leginkább akik ismeretlen gyógyszerre allergiások, és nem kaphatják meg a COVID-os oltásukat és azokat is sajnálom, akik nem tudnak regisztrálni az oltásukra az interneten keresztül, mert ismeretlen személy vissza élt a személyes adataikkal Pl. Taj számukkal. 

Akik meg lustaságból nem regisztráltak az oltásra, és nem allergiásak az ismeretlen gyógyszerekre azok törödjenek bele abban, hogy 2021. Augusztus 31-ig nem fognak tudni Strandfürdőkbe, Állatkertekbe, Vadasparkokba, Múzeumokba látógatni a COVID járvány alatt. 

 

Akkor van vége teljesen a COVID járványnak, ha 1 fő aktív fertőzöt sem lesz Magyarországon belül. Nagyon remélem, hogy ha már 100 fő alatt lesz a COVID osztályon fekvő betegek száma, és közülök nem fognak szorulni lélegeztető gépre és infúzióra ők már egy mobil kórházba fognak át kerülni. 

 


X

6 dolgot kívántam a születésnapomra és nagyon remélem, hogy teljesülni fog.

2021-05-22 07:20:35

1. Kívánságom: legyen az anyám és a 2. férje között egy vállás még pedig a 11. házassági évfordulójuk után 3 hónappal. Viszont legyen az anyámnak az életében egy 3. férfi a vállás után, akihez oda tudna nyugodt szívvel költözni. És lenne kutya, macska, baromfi, azon kívül lenne kecske, juh, ló is a leendő új mostoha apámnak. Meg lennének unokái is. 

Vállást azért szeretném a mostani mostoha apámnál, mert engem letíltott minden figyelmeztetés és indok nélkül a Facebook-os oldaláról. És az anyámnak pedig a valóságot elferdítve azt hazudta, hogy kidobták őt a Facebook-ról és letiltotta őt a Facebook-ról. És anyám nem hisz nekem mert jobban hisz a jelenlegi vén fasz, mostoha apámnak mint nekem. 

 

2. Kívánságom: legyen a testvérem számára egy harmadik új férfi párja, aki nem csak a testvéremet veszi ember számba hanem engem is. És nem szigetelne el engem a testvéremtől mint a jelenlegi kövér fasz seggfej párja. Nagyon remélem, hogy 2022. őszén meg  fog történi a szakítás köztük, amikor már 26 hónapja fog lakni az új párja a testvéremnél és félig nálam. És remélhetőleg 1-2 hónapon beül új párja lesz a testvéremnek.

 

3. Kívánságom: legyen meg a kívánt összegű megtakarított pénzem legalább idén Karácsony előtt 3 nappal.

4. Kívánságom: valósuljon meg a Petícióm, hogy méltó emelés legyen a Nyugdíjszerű ellátásoknál is. 

5. Kívánságom: legyyen egy saját párkapcsolatom nekem is, mert nagyon rám férne már.

6. Kívánságom: legyen egy új állásom ahhol céges busszal tudnék bejárni dolgozni, és onnan hazafelé is és nem kéne többé az iskolai tanitási napokon tömegközlekedésen sokat utaznom. 

 

 

 


X

Nem igazán kéne pénzbeli adományt utalni az Autizmus Live Blogírójának a bank számlaszámára!

2021-05-19 16:11:25

1. indokom: 4 gyermeke közül 2 gyermeke már kirepült a családi fészekből, elköltözött az Autizmus live Blogíró szülőjétől és a nevelő apjuktól. 

2. indokom: egyik felnőtt gyermeke Óbudán dolgozik Alpolgármesterként míg a másik felnőtt gyermeke pedig, hamarosan dolgozni fog pályakezdőként Geológus Diplomás szakmával a kezében. Azon kívül a közel pályakezdő felnőtt gyermekének van egy életársa is. 

3. indokom: a 2 fő kiskorú gyermeke közül akik még nem repültek ki a családi fészekből, egyik sem kicsi gyermek mivel az egyik 9. osztályt végzi el BTMS-s tanulóként az Erdészeti technikumban, és ösztöndíjat kap havonta egyszer Szeptember óta és 13. osztályban végzi el az Erdészeti Technikumot. Míg a másik kiskorú gyermeke pedig 5. osztályos lesz Szeptembertől mivel ép intellektusú Középsúlyosan Autista. 

4. indokom: Autizmus live blogírójának a 2. férje elég jól keres az új állásában, mert 200.000 Ft-ot adott neki az Autizmus Live blogírójának, hogy magán nőgyógyászati klinikára el tudott menni. 

 

Nem hiszem el én sem, hogy az Autizmus Live Blogírója él anyagilag a legrosszabbul a 2 kiskorú gyermekável, és a 2. férje mellett egy kis panel lakásban és 2 kutya mellett. Azon kívül rendszeresen el tudnak hétvégente menni lovagolni és erdei kirándulásra stb.

 


X

Ha meg lesz a 250.000 Ft-os megtakarított pénzem várhatóan 2021. Decemberében, tuti ki fogok lépni a Zuglói Fejlesztő foglalkoztatói és nappali ellátó intézményből 2024. Novemberében!

2021-05-14 18:00:20

Elmehetnek a jó büdös anyjukba a Zuglói Önkormányzat és a H Bettila is a picsába a munkahelyemnél lévő titkár. És azért mert nem voltak képesek korábban tájékoztatni engem, hogy változót az új önkormányzati rendelet hanem nekem kellett utána járnom ennek. 

Könnyen beszél a H Bettina türelmemet kérte tőlem, mert ő hozzám képest sokkal jobban él anyagilag. És nem beszélve arról, hogy nem tudok sajnos rendszeresen változatos ételeket fogyasztani, amióta zárva van a munkahelyem és igen kevés a Rokkantsági járadékomból megmaradt pénzem és a fizetés pótlásom is. Ha meg elkönteném a teljes pénzemet élelmiszerre stb, akkor nekem nem lenne meg 2021. Decemberében hiányzó 100.000 Ft-om a meglévő 150.000 Ft-os megtakarított pénzem. 

És akkor semmi esélyem nem lenne arra, hogy 2024. Novemberi munkahely váltásomra fel tudjak készülni. NEkem meg senki sem segít anyagilag pénzbeli adományban, nem úgy mint a tartósan beteg SMA-s gyermekeknél a Zolgensman génterápiás kezelésben. 

 

Sajnos Május 12-én sem jött meg a fizetés pótlásom a számlámra.

Üdv H! 

 
Sajnos Május 12-én késő délután sem érkezett meg a számlámra a fizetés pótlásom, pedig a Rokkantsági járadékom tökéletesen megérkezett Május 12-re és a Fogyatékossági támogatást is tökéletesen megérkezett Május 4-re. Megírom ha megérkezett a számlára a fizetés pótlásom, de ha Május 14-én sem érkezne meg a fizetés pótlásom tényleg mérges leszek. 
 
 
Üdv: X
 
 
Szia Évi!
 
Az önkormányzatban új szabály szerint egy héten csak egyszer, csütörtökönként van utalás, ezért a fejlesztő foglalkoztatási díjatok ma lesz utalva!
 
Türelmedet köszönjük!
 
Szép napot!   Betti

 


X

Komolyan ott tartok szakítani fogok a Pünkösdi ünnepek után 1 héttel, az Inkontinens középkorú férfi levelező társammal!

2021-05-06 15:53:23

Mert ha nem akar nekem segíteni egyszeri 20.000 Ft-al amit ígért nekem a születésnapomra, és ezt nem utalná át a születésnapom előtti 2 napig és arra sem venné a fáradtságát, hogy megírja nekem nem tud segíteni nekem a születésnapom előtt akkor menjen a jó büdős picsába az ilyen ember. 

Nekem arra nincs szükségem, hogy hitegessen és fűt-fát ígérgessen nekem üres ígéretett és csalódást okozzon nekem a születésnapom előtt, mikor bőven elég számomra a COVID járvány nehézsége, hogy idén 2. alkalommal nem tudom megtartani a fogyatékossággal élő munkatársaimmal a születésnapomat. 

 

Hiába írt nekem elöször csak nem 1 éve az Inkontinens férfi számomra E-mailt, 1 év után szakítani fogok vele ha Május 14-ig nem küldi el számomra a 20.000 Ft-ot és arra sem venné a fáradtságát, hogy E-mailt írjon nekem nem tud segíteni anyagilag azt is megértem ha nem akar vagy nem tud nekem segíteni. 

 

De hazug hitegető emberre nincs szükségem az ő személyében sem. 


XPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...