Kiemelt Ápolási díj és az Emelt Ápolási díj összege érje el a Nettó Garantált minimálbér összegét, míg az Alap Ápolási díj összege legyen a Nettó Minimálbér összegével azonos!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Nagyon örülnék ha Június 16. előtt nem nyitna újra a munkahelyem!

2021-05-03 12:58:13

Mivel csak Május 28-án kapom meg a 2. dózisú vakcinámat a Pfizer oltó anyagban, és utána pedig 2 hétnek kell eltelnie ahhoz, hogy kifejtse nálam a hatását ezért jobban örülnék ha zárva maradna a munkahelyem. 

1. Okom: nem szeretném elkapni a Koronavírust a 2. dózisú Pfizer oltásom előtt. Ha eddig nem kaptam el szerencsémre az 1. oltásom előtt, ezért úgy érzem jobb lenne ha az 1-2. dózisú oltásom között nem kapnám el.

2. Okom: egyáltalán nem lakom közel a munkahelyemhez, és a tömegközlekedésnél is sokat kell utaznom mire a munkahelyemre érek, és aztán pedig haza térek a munkám után. 

3. Okom: Május 10-én már a felső tagozatos és a középiskolások előtt is megnyilik az iskola, így már még többen lesznek a tömegközlekedési járműveken: az Április 19. Óvoda és Alsó tagozat és felnőtt képzés megnyitása után. 

4. Okom: nem telik nekem anyagilag, hogy taxi-val járnak be dolgozni és onnan pedig haza felé menjek vele, amíg nem kezdődik el a Nyári iskolai szünet 2021. Június 16-án.

5. Okom: ha nyitva lenne a munkahelyem és nem járnék be dolgozni, akkor számomra a hiányzó napjaimra nem jár fizetés? mert a Fejlesztő foglalkoztatói fizetésnél nincs fizetett szabadság, és fizetett betegállomány 1 napra sem. 

6. Okom: senkit sem érdekelne ha ki esne a bevéltelem mert otthon maradnék a 2. dózisom megvárása miatt, és az utána való 2 hét letelte miatt.

Alig várom, hogy elkezdődjön a Nyári iskolai szünet, mert akkor már csak az Érettségizők és Diploma vizsgázók fognak már csak tömegközlekedni Június 16-tól, Június 30. között hétköznapokon. Akkor már védett leszek a COVID-al szemben, és egyben Szeptember 1-től hétköznap is biztonságosan merek majd tömegközlekedni. 

 

 


X

Drága jó istenem megint segíts rajtam!

2021-04-27 10:28:58

Nagyon szeretnék ha az egyik szülőm rá jönne arra, hogy ki is valójában a 2. házastársa akivel lassan 9 éve házas és lassan 11 éve lakik már nála. És több mint 12 éve jöttek össze egymással. 

Aljas szemét gerinctelen ember számomra az egyik szülőm 2. házastársa, aki szó nélkül le mert engem tiltani a FB-os oldaláról csak azért megosztottam a demostráció tartalmát a közösségi portál nyilt üzenő falán. És azért osztottam meg, mert nem bíróm azt ha utcára tesznek bárkit is a járvány III. hulláma alatt. 

És nem is az egyik szülőm 2. házastársa FB-os oldalán osztottam meg, és nem is írtam privátban sem erről neki. És hiába mondtam el az egyik szülőmnek és mutattam fényképeken is a dolgot, amit művelt velem a 2. házastársa sajnos az érintett egyik szülőm nem hisz nekem. De a másik szülőm sem hisz nekem és a testvérem sem. De a testvérem párja sem hinne nekem. 

Mivel az érintett egyik szülőm 2. házastársa elferdíti a valóságot, és sajnos a hozzátartozóim többsége nem lát át a szitán. Csak én vagyok az egyetlen aki át lát ezen. Viszont sajnos nem tudom meg győzni egyik hozzátartozóimat sem, hogy az érintett egyik szülőm 2. házastársa hazudik. 

 

Tudom és érzem, hogy az egyetlen élő nagyszülőmnek igaza volt, mert az érintett egyik szülőm 2. házastársa csak az egyik szülőmnek a pénze a fontosabb. Magyarán pénzért szereti őt, csak sajnos az érintett szülőm erre nem tud rá jönni pedig jó lenne ha rá jönne erre a dologra.

 

 


X

Nagyon jól tudom, hogy a mostoha apán hazudik sajnos manipulálja elferdítve a valóságot az anyám előtt.

2021-04-17 12:54:18

Tisztált jól emlékszem arra is egyik Karácsonyi napon, mit mondott nekem a mostoha apám amikor a hűtőszekrényem elromlott. De az anyám sajnos védte őt ebben. 

És nagyon jól tudom azt is, hogy a mostoha apám szó nélkül letiltott a Facebook-os oldaláróm még idén Húsvéti ünnepek előtt 6 nappal. De azt is lehazudta az anyám előtt az igazságot, elferdítve a valós tényeket. 

Nagyon remélem, hogy előbb-utóbb rá fog jönni az anyám ki is valójában a 2. férje, és be fogja adni előbb-utóbb a vállópert iránta és lesz helyette remélhetőleg egy másik férfi az életben. Aki sokkal jobb lesz a jelenlegi mostoha apámnál is, és nem csak baromfiaja lesznek szén gyönyörű nagy kerttel és kutyákkal és macskákkal is. Hanem lesz neki egy lova is. 

 

Azon kívül pedig egy normális becsületes alak lesz velem szemben, és nem egy képmutató lesz titokban. Sajnos az a baj, hogy az anyám és a testvérem csak akkor vesznek észre bizonyos dolgokat ha már túl késő!!! Én meg hiába írnám le valós tényeket, anyámat és testvéremet szinte lehetetlen a manipulációból kizökkentenem, mivel az Autizmusos kommunikációs szinten túl gyenge ahhoz, hogy megértessem velük azt a dolgot ami nem úgy van ahogy gondolják. 


X

Már nem csak a COVID-19 járvány elleni 1. dózisú 1. oltásomat várom türelmetlenül. Hanem már a 2024. Önkormányzati választást is a k.... életbe!!!

2021-04-15 20:03:06

Alig várom, hogy 2024. Októberi önkormányzati választás itt legyen és szépen a süllyesztőbe kerüljenek a mocskos, és rohadt narancsos FIDESZ-es önkormányzati képviselők is. 

1. Okom: Meg van tiltva minden érintett lakosnak, hogy a körzeti felnőtt háziorvosuknál érdeklődjenek a COVID-19 járvány elleni vakcina iránt.

2. Okom:  nekem a személyiségi jogomat sértette meg az egyik FIDESZ-es mocskos önkormányzati képviselő propaganda pénz éhes, és hatalom mániás dög: a tudtom és a bele egyezésem nélkül képes volt a hozzátartozómat felhívni, hogy vele beszélje meg az irántam lévő problémámat. 

3. Okom: és képes volt a testvéremen keresztül fenyegetni, hogy kibasz engem a csoportjából, hát baszon ki ha ennyire rohadt pénz éhes. Mert én nem választottam meg 2019. Önkormányzati képviselőnek őt. 

Reménykedem ha bezárul egy kapu talán nyílik egy másik kapu. 

Ha nem hívna a háziorvosom engem 2021. Június 15-ig a COVID-19 járvány elleni vakcinára, akkor én fogom beoltatni magamat egy olcsóbb magán kórház oltóközpontjába nem fog érdekelni. 

Elegem van a jelenlegi Magyar Állami egészségügyi rendszerből, hogy már az Alsó tagozatos, Óvodás gyermekek egészségének a védelme a COVID-19 járványal szemben már az sem számít, csak menjenek a szülők minél előbb termelni míg az iskolás gyermekek pedig menjenek szépen tanulni mert az fontosabb az egészség védelemnél is. És az óvodás gyermekek iskolára felkészülése is fontosabb az egészségük megőrzése helyett. 

 

 


X

Takarodj haza jövő nyáron a szüleidhez Zsolti! Rohadtúl elegem van belőled, hogy ki akarsz engem túrni csak azért, hogy édes kettesben élhessél a hugommal!

2021-04-08 18:11:29

Nincs jogod kitúrni a dolgaimat a fő épületnél lévő garázs szekrényéből, csak azért mert a hülye kocsidat a garázsba szeretnék tárolni a testvérem kocsijával együtt. 

25 Nm mellék épületes kisházamból nincs hová pakolnom a Karácsonyfa diszeimet és nekem jogom van a garázst használni a garázst tárolásra. 

Mert nem a te neveden van az ingatlan bazd meg Zsolt, és hanem az egyik szülőm nevén van az ingatlan haszonélvező nélkül. Amiben a hugommal együtt élsz és virulsz és a mellék épületében pedig én élek és virulók. 

Akkor legyen kifogásod a garázs használatommal kapcsolatban Zsoltika, ha az ingatlan a hugom és a te neveden lesz haszonélvező nélkül és nekem nem lenne tulajdon jogom és haszonélvezője sem lennék annak az ingatlannak ahol jelenleg lakom. 

Álljon meg a fáklyás körmenet én meg idén ősszel már 5 éve lesz, hogy a Pest megyei településen lévő lakóhelyemen lakom. Te meg Zsoltika idén nyáron még csak 1 éve fogsz itt lakni ahhol a testvérem és én lakom jelenleg. 

Jobb lenne ha szépen befognád a pofádat a garázs használatommal kapcsolatban, mert előbb-utóbb rá fog jönni a húgom milyen vagy velem szemben és szépen szégyen szemre haza mehetsz újra a szüleiddel együtt lakni vidéken. 

 

Remélem hamar rá fog jönni a hugom milyen vagy velem szemben, és szépen ki adja az utadat haza költözve vidékre a szüleidhez. 

 


x

Szeretnék reménykedni, hogy Május 3. előtt maradjon csak szépen zárva a munkahelyem!

2021-04-06 11:12:50

Azért szeretném ha zárva maradna 2021. Május 3. előtt a munkahelyem, ami a COVID-19 járvány miatt újra bezárt 2021. Január 4-én: mert nem szeretnék reggelente fagyoskodva várni a 8:00 órás nyitást 7:45 órakor.

 

Szégyen nem szégyen azért vagyok olyan korán a munkahelyem előtt a nyitást várva, mert messze lakom a munkahelyemtől és tömegközlekedéssel utazom. Ráadásul az utcán vagyok kénytelen reggelizni a munkahelyem előtt, a nyitásra várakozva mivel 8:00 órás nyitás után csak 15 percem van, hogy én is lerakjam a cuccaimat és átöltözzek és reggelizni már nem tudnék. Mivel 8:15 órakor kezdődik a műszakom. 

 

És az 1. kávé szünet alatt ami 15 perces szinte nem tudnék a konyha asztal elé ülni mert olyan kicsi a honyha, hogy kevesebb az asztal helyiség mint ahányan éppen reggelizni szeretnénk. 

 

Ráaásul Április hónapban kora reggelente ritkán kellemesebb a hőmérséklet. Azt szeretném ha előbb az Óvodák, Általános iskolák, Középiskolák, és Egyetemek nyissanak újra 2021. Április 19-én, és aztán pedig a Nappali Ellátó és Fejlesztő foglalkoztatói Szociális intézmények nyissanak újra 2021. Május 3-án. 

Májusban már a kora reggeli órák is sokkal melegebbek legtöbb esetben. És ha hüvősebbek is lennének a kora reggeli órák nem tartanának sokáig napokig. 

 

 

 

 


X

Előbb-utóbb sajnos fogorvos vezetőként gondnokság alá fog kerülni Dr. Balsai Tamás fogorvosként.

2021-03-31 09:36:22

Sajnos észre vettem a viselkedésén nagyon fel volt pörögve Dr. Balsai Tamás fogorvos vezetőként és asszinsztensnek kellett rászólnia, hogy csillapodjon már egy kicsit ha páciense van nála. Kezdem úgy érezni, hogy mentálisan beteg lehet Dr. Balsai Tamás fogorvos szakmája ellenére is. 

Édes jó istenem kérlek segíts nekem, hogy találjak egy nagyon jó fogorvost és lecserélhessem Dr. Balsai Tamás fogászati rendelőjént egy normális, empatikus és alkalmazótjainak a munkáját felelősség teljesen és szigóruan ellenőrző orvosra. 

Érzem és sajnos tudom, hogy nem egészséges mentálisan a viselkedése területén. Ne legyen szégyen ha előbb-utóbb nem dolgozhat fogorvosként, és ha előbb-utóbb gondnokság alá kerülhet úgy érzem szellemileg is kezd leépülni szépen és fokozatosan sajnos. 

A Mokka hivatalos oldala.


X

Mocskos rohadt FIDESZ-KDNP aki képes volt Diktatúrát csinálni a családokban is!!

2021-03-29 19:26:23

Már a családom is ellenzi, hogy politkai véleményt írok és nem is írnék politikai véleményt a kurva életbe ha nem a rohadt FIDESZ lenne már kormányon, aki tönkre teszi a Rokkant emberek jövőjét és jelenjét és akik anyagilag jobban élnek nekik fogalmuk sincsen arról, hogy a másik embernek az élete megy tönkre a FIDESZ-KDNP kormányzása alatt.

Semmilyen szakmát nem tudtam tanulni amikor a FIDESZ 1. kormányzása volt 1998-2002. között. És csak akkor tudtam tanulni szakmát amikor a FIDESZ 1. kormánya megbukott. FIDESZ kormányzása miatt volt magasabb a rezsi számla 1 fő kereső ember számára 2 gyermeke mellett egy 120 Nm-es családi házban. Emiatt lett eladva a szüleim vállása miatt az 1. szülői házam. 

Aztán 2010-2014. a FIDESZ 2. kormányzása alatt nem engedtek végzősként 2. OKJ Szakmámmal vizsgázni, nem akarták jó szakmám legyen Fogyatékossággal élőként. Rá évre elbocsájtottak engem az állásomból következő 1 évre, pedig egy Alapítvány által lévő munkahelyi tréringen vettem részt. És ott sajnos kiderült a munkahelyi tréring után, hogy nem akartak nekem munkahelyet keresni. 

2014-ben pedig amikor lett nagy nehezen új állásom, akkor közölte az egyik szülőm el lesz adva a 2. szülői házunk anyagi okom miatt és a testvérem párja miatt. 

2014-2018 év között a FIDESZ 3. kormányzása alatt, 2015-ben pakolhattam is a cuccaimat mert költözésre kellett már 2015. Húsvétja után már sajnos készülődnöm. 

2015-ben pedig sajnos 1 évig kellett átmenetileg nyaralóban laknom, mert egyébb indok miatt és felújítás hiánya végett nem lehetett beköltöznöm nekem sem. 

2016-ban már nagyon elegem volt a nyaralói lakhatásomból.

2017-ben lecsökkentették a fizetésemet a FIDESZ-KDNP által.

2018-ban vissza állítótták normálisan a megalázó órabéres fizetésemet. 

2019-ben pedig megszüntették nekem is a Szociális étkezésemnél a heti 3x7 Szociális étkezésemet, helyette csak heti 1x5 Szociális étkezést kaptam.

2020-ban amikor bezárt a munkahelyem a járvány miatt, akkor arra sem voltak képesek, hogy a munkahelyemet tájékoztasság Márciusban, hogy fizetés pótlás jár nekünk ilyenkor.  

2021-ben pedig újra bezárt a munkahelyünk de akkor sajnos tavasszal egyik családtagom kitaszított engem a közösségi portálon. Mert nem vagyok neki szimpatikus amiért hangomat fel mertem emelni a nehéz helyzet miatt. 

 

Nyíssátok már ki a szemeteket legalább a rászoruló embereket többsége, Diktatúra van Magyarországon!!!!

 


X

Nem bíróm az olyan kamaszokat mint Zalánt, aki meg szállottam mindennap 5. osztályos kora óta csak a jövőjére gondol állandóan.

2021-03-22 09:36:40

Lehet, hogy egy kép erről: 4 ember, álló emberek és szabadtéri

 

Eléggé unaltas számomra ez a 15. születésnapját ünneplő Zalán! 

5. osztályosként már évelejétől kezdve, csak az Erdész szakmai továbbtanulására gondolt állandóan megszállottan minden egyes nap. Ahelyett, hogy örült volna annak, hogy még 5. osztályba járhatott most meg 9. osztálytól már az év közepétől kezdve várja megszállottam minden nap, hogy elvégezze a 13. évfolyamot az Erdész Technikusi Szakközépiskolát, mert már avval sem nagyon elégdett ami éppen jeleneg van mert az Erdőmérnöki Egyetemre vágyik már most.

És amikor elkezdi az Erdőmérnöki Egyetelet akkor meg már az 1. hallagatói éveiben azt fogja várni, hogy Diplomája legyen és állása legyen meg majd elköltözhessen a szüleitől és családod alapítson stb. 

Míg alsó tagozatos tanulóként pedig legtöbbször csak átlag alatt teljesített, pl. 1. osztályosként az első 3 hónapban utált tanulni és csak 3-4. osztályban lett átlagos gyermek és aztán 5. osztálytól kezdve már géniusz képességei lettek. 

 

Míg más Autizmussal élő emberkenek nem sok esélyük van a teljesebb életre mert hozzátársul értelmi fogyatékossággal is az Autizmus, és ezt meg elfejti a Zalán anyja a Dóra Zalának csak azért van szerencséje mert magas intelligenciával van megáldva és ezért sokkal jobban fejleszthetőbb volt a többi Autista gyermekekkel szemben. 

 

 


X

Húsvétra lenne pár kívánogom!

2021-03-19 15:16:18

1. Kívánságom: szakadjon napközben is egész nap az eső idén Húsvét vasárnap és Húsvét hétfőn, ha az Operatív törzs nem nyithathatná újra a szabadídős és kulturális központokat Húsvéti 4 napos hosszú hétvége alatt. 

2. Kívánságom: legyen legkorábban Húsvét hétfő után 2 nappal, a ház külső falának a festésének a kezdete. 

3. Kívánságom: ússzam meg kedvezményesen a gyökérkezelésemet az érintett magán fogászaton. 

4. Kívánságom: legyen szakítás a testvérem és a 2. párja között, és legyen olyan párja a testvéremnek aki szereti a Húsvéti ünnepeket tartani, meg felém nyitottabb és a testvéremet megtanítja a Fogyatékossággal élő köztük Autizmussal élő emberek elfogadására. 

5. Kívánságom: valósiuljon meg a Petícióm, hogy minél inkább önálló életett tudjak élni amennyire csak lehetséges és a képességeim engedik. 

6. Kívánságom: legyen esélyem olcsóbb  de jól dolgozó magán fogászatra kerülnöm, és egyben magán fogorvost is váltanom. 

 

Hásvétra nekem egy csendéletre van szükségem ha zárva maradna a szabadidős intézmények a járvány III. hulláma miatt. 

Húsvét 2020 – minden, amit tudnod kell - Danubius Magazin

 

És nem pedig erre van számomra szükségem Húsvét vasárnap és Húsvét hétfőn. Nem ezt akarom látni a mini garzonos 25 Nm kertes házam ablakából, aminél a nagyobb ablak pont a főépület felé néz!!!! 

Remélem a színezőnek is több esze lesz, és azt fogja mondani a testvéremnek és párjának, hogy majd Húsvét hétfő után 2 nappal tudna csak eljönni festeni.

A homlokzat festése


XPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...