Kiemelt Ápolási díj és az Emelt Ápolási díj összege érje el a Nettó Garantált minimálbér összegét, míg az Alap Ápolási díj összege legyen a Nettó Minimálbér összegével azonos!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Nem fogom vissza adni egy hazudozó, rágalmazó és szélhámos férfinek a pénzét!

2021-07-23 14:21:44

1. Okom: több mint 1 éven keresztül hitegetett, E-mailen keresztül amikor egy forumon keresztül rám talált E-mailemen keresztül, hogy bármi anyagi nehézségem adódna nyugodtan fordulhatok hozzá, és segít nekem pénzbeli adományban akkár tanácsban is. 

2. Okom: de tavaly Augusztusban igérte nekem, hogy Szeptemberben segít nekem viszont nem tartotta be tavaly az ígéretétt és nem segített nekem tavaly Szeptemberben, e még arra sem vette a fáradtságát megírja nekem E-mailben, hogy nem tud segíteni nekem és bocsánatott kért volna tőlem, amiért hitegetett mert akkor tökéletesen meg értettem volna. 

3. Okom: Viszont amikor számonkértem a dolgot tőle tavaly Októberben E-mailben, rögtön meg volt sértődve rám amiért mit képzelem, hogy olyan dologgal vádolom őt nem tartja be az ígéretét számomra. 

4. Okom: Amikor átutalt nekem összesen 45.000 Ft-ot azt nem említette nekem E-mailben átutalása előtt, hogy kölcsön adja a pénzt és nem örökbe adja nekem. És utólag említette nekem, hogy kölcsön utalta nekem a pénzt. 

5. Okom: viszont az E-mail címjénél szereplő neve eltért az SMS üzenetemben lévő, tőle kapott pénzbeli átutalásban lévő banki tranzakciós nevétől. Magyarán ál neve szerepelt az E-mail címeként lévő neve. 

6. Okom: állandóan gúnyolódő megjegyzést tett nekem a fogyatékosságomról, és olyasmit állítva rólam ami nem igaz rám. 

 

Amit teszek, hogy nem veszem a szívemre, és az E-mail levelére nem reagálok rá: és a 45.000 Ft-ot nem adom vissza neki. Mert nem hazudott volna nekem az orromnál fogva vezetve a járvány karatén helyzet alatt is, és még a banki átutalása előtt írta volna, hogy nem örökbe adja nekem a pénzt hanem kölcsönbe, akkor részletekben törlesztve vissza utalnám neki. 

 


X

Elmehetnek a jó büdős francba a LightInTheBox kiskereskedől: idén Május 4-én rendeltem meg a vagyoni karkörtőmet, és a mai napig sem érkezett meg a megrendelésem!

2021-07-04 08:50:06

Amíg nem tudom viselni a szerencsét hozó vagyoni karkötőmet, addig sajnos engem csak a balszerencse ér Pl Július 3-án sajnos begyulladt, a felső szélső tömött metszőfogam gyökércsúcsa és nem tudok elmenni a Gombos Dental fogászatra ahhol még soha az életemben nem voltam. Mert nem bírnám az esetleges mikrószkópos gyökérkezelésemet megfizetni. 

Míg a a Perfect Smile fogászatra meg azért nem szeretnék többé oda menni, mert ottani fogorvosok szar munkát végeztek és végeznek a fogaim kezelésében. És Dr. Balsai Tamás fogorvos vezető pedig úgy káromkodik időnként, mint ha Bayer Zsolt Show müsorját hallgatnám nekem ilyen fogorvosra nincs szükségem többé. 

 

És segítséget pedig senkitől sem kapok sajnos, és nem is nagyon merek segítséget kérni. 


X

Rángatom én is vállamat az autizmus live Blogírójára!

2021-06-26 10:30:55

https://autizmuslive.blog.hu/2021/06/21/moratorium?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare&fbclid=IwAR2w7ct6K1bfoK2olRw_vbTxFZrMAlBv5Pc0vhs3v36LZ_tepl6d1pLhG1o 

 

4 gyermeke van a 2. férje mellett. És az első két gyermeke az Autizmus Blogírójának nmár felnőtt embereknek számítanak és külön élnek az Autizmus Blogírójának a családjától. Az 1. szülött gyermeke Alpolgármesterként dolgozik, a 2. szülött gyermeke pedig Geologosként végzős Egyetemi hallgató és hamarosan pályát kezd. 

És a 2 kiskorú gyermeke közül az egyik 2,5 év múlva már felnőtt ember lesz hivatalosan. 19 éves korában végzi el a Középiskolai tanulmányait. 9. osztály elejétől kezdve ösztöndíjas, és jövő nyáron már mehet diákmunkásként dolgozni. 

Míg a másik kiskorú gyermeke pedig jövő Januárban már 12 éves lesz és idén Szeptemberben kezdi az 5. osztályt. Ő sem kicsi gyermek már. Oldja meg szépen az Autizmus Live blogírója ezt a dolgot. 

 

Alpolgármesterként dolgozó felnőtt gyermeke nyugodtan tudná támogatni, az Autizmus Live Blogíróját és családját a fizetésének az egyrészéből. És a pályakezdő másik felnőtt gyermeke is nyugodtan tudná támogatni a fizetéséből. Meg az egyik kiskorú gyermeke is tudná nyugodtan támogatni, az ösztöndíjából és a leendő diák munkájával.

 

Akik meg valóban rászorulnának pénzbeli adományra, azok meg alig kapnak bármilyen anyagi segítséget. 

 

 


X

Rohadt jó lenne ha végre megérkezne a szerencsét hozó karkötöm, de most már tényleg jöjjön már meg!

2021-06-22 19:35:40

Tényleg földhöz vágom jelképesen a tányérjaimat a mellék épületi kisházamba, ha nem érkezne meg a Május 4. megrendelésen Június 23-24. napokban. 

Nekem számomra az egyetlen egy reményem, hogy fekete obszidián szerencsét hozó kartkötő varázs erejében bízzak, és talán a testvárem jelenlegi párjával még idén Szeptember 1. iskolai kezdés előtt szakítani fog vele. És szépen haza költözhet a szüleihez a testvérem jelenlegi párja. 

Olyan boldog lennék, hogy úsznék a boldogságtól ha a testvéremnek olyan új párja lenne aki panaszkodása helyett a megoldást találná meg, pl. külső hangszigetelést csináltatva a vízszívattyúnál. És figyelembe venné  a szükségleteimet nekem is stb. 

 

Szerentném vissza kapni a régi életemet, nem akarom a testvérem jelenlegi párjánál azt, hogy 2024. Novembere előtt és után is a testvéremmel és félig nálam lakjon, mivel komolyabb munkahelyre fogok majd menni 2024. Novembere előtt és nagyon nem szeretném, ha délelőtt 8:00 óra előtt nem tudnék zuhanyozni hétköznaponként a munkámba indulásom előtt. Komolyabb munkahelyem belül nem fogják meg engedni, hogy ott zuhanyozzak munka kezdésem előtt vagy a kávé szünetek alatt.


X

Megkapta a magáét az Autizmus Live Blogírójának a középső gyermek Kiss Máté Zalán erdész tanonc!

2021-06-18 20:07:32

Én már 5. osztályos kora óta nem bírtam és nem bíróm, hogy az erdőn-nezőn és túrán meg a lovágláson és a kutyázáson kívül más dolog nem érdekelte nagyon. 

5. osztály kora óta várta a 8. osztály elvégzését, 9. osztály közepe óta várja a 13. osztály elvégzését az Erdészeti technikumot elvégezze, és aztán Erdészmérnöki Egyetemre menjen. Nem is az a baj ha előre tervez dolgokat, hanem a megszállotság idegesítő benne. 

Nem csodálkoztam azon, hogy ha a 10 éves kora óta ismert Erdész dolgozó aki már vezetői pozícióba került, nem hívta magához a Zalánt az erdőbe erdész elméleti oktatásra az erdészek munka végzése alatt amikor a 10. osztályba készül. Mert az iskola dolga lenne a felügyelő szaktanárokkal együtt, az erdészek munkáját nézve a helyszínen elméletben oktatni az Erdész technikumi tanulókat. 

Másrészt pedig a Zalán 2,5 év múlva felnőtt férfi lesz, és meg kell tanulnia bizonyos dolgokat olyasmikat, hogy nem mindig lehet minden Erdésznek a kedvence és nem minden Erdésznél lehet közép pontban az erdőben. 

 

15,5 évesen már nem igazán kéne sírnia a Zalánnak ha valami nem úgy sikerül ami korábban el volt tervezve, hanem a megoldásokat kell keresnie lassan már felnőtt férfi lesz belőle. 


x

6 kívánságom van és nagyon szeretném ha megvalósulna.

2021-06-17 20:44:46

1. Kívánságom: Június 23-án délig érkezzen meg hozzám a megrendelt karkötőm, amit Május 4-én rendeltem meg.

2. Kívánságom: legyen kapható a mobil összecsukhatós lábbal nyomható zuhanyzó augusztus közepén is.

3. Kívánságom: elégedjen meg a tesvérem és a jelenlegi párja a mobil zuhanyzóval, hogy nem fogok kora hajnali órákban zörögni a vízszívatyúval müködő zuhanyzóval.

4. Kívánságom: legyen hamar vége az átépítési munkálatoknak a tömegközlekedéseknél.

5. Kívánságom: ne jöjjön vissza a S. Andrea a munkahelyemre hanem maradjon szépen otthon leszázalékolását intézve. Mert korábban szemét volt velem munka közben.

6. Kívánságom: ha még is vissza jönne az S. Andrea Szociális gondozó, akkor nem az ő asztala előtt szeretnék dolgozni még a külsős bérmunkát sem. Mert nem tartozóm az ő csoportjába, és nem szeretnék többé oda tartozni. 


x

Drága jó istenem kérlek segíts nekem!

2021-06-17 09:03:06

Kérlek szépen Drága jó istenem Június 23-án tedd meg, hogy megérkezzen késő délelőtt a Május 4-én megrendelt feng shui pixiu fekete obszidián vagyon karkötőm. Nagyon nem boldogulók az életben és a hullámok is fejem felett csapnak, és ez így is fog maradni addig amíg nálam nem lesz a feng shui pixiu fekete obszidián karkötőm. 

Nagyon szeretném ha a húgon új párja elfogadná azt, hogy ha lebuknék Augusztus közepén a mobil zuhanyzóm rendelésében elfogadja azt számomra reggelente. 

Mert őt nagyon zavarja a vízszivattyú hangja, ha délelőtt 8:00 óra zuhanyzom amikor munkámba készülödőm. Ha ez sem lenne neki elég a mobil zuhanyzó, akkor vedd el a húgom szeméből az Ámor nyílát a jelenlegi férfi párja iránt, és a húgomnak legyen olyan új férfi párja aki a saját érdekeit is szem előtt tartja. 

És a jelenlegi párja pedig költözön haza a szüleihez, és legyen olyan új nő az életében ahhol otthon érezhetné magát mintha a szülői házban lakna. 

Meg te vagy az egyedüli reményem és a szűz anya is drága jó istenem a szerencsét hozó vagyoni karkötő mellett. Anyám sem foglalkozik velem, mert neki fontosabb a testvérem és a jelenlegi párjának az érdekei a saját érdekeimnél fogva. 

 

 


X

Nagyon remélem, hogy be fogja a száját szépen a húgom új párja!

2021-06-16 20:48:01

Nem fogok zuhany nélkül maradni reggelente előre vízzel feltöltőtt 2 db 2 literes üdítős palackokban fogok délelőtt 8:00 óra előtt tusolni. És ha majd Augusztus közepén meg fogom tudni rendelni, az összecsúkhatós mobil lábbal pumpálos 11 literes zuhanyzómat, onnantól kezdve hallgasson a húgom új párja és a húgom is, inkább örüljenek annak hogy tudnak délelőtt 8:00 óra előtt aludni. 

Egyáltalán nem tartom luxusnak főleg iskolai tanítási napokon pláne nem, hogy Pest megyei településből a fővárosba ingázom tömegközlekedéssel, mivel a lakóhelyem nincs közel a munkahelyemhez. És munka időm pedig 8:15 órakor kezdődik, és déli 12:00 órakor van vége számomra. És a fővárosban a tömegközlekedés csomó pontján kell felszállnom a tömegközlekedéssel, hogy haza tudjak érni és sajnos nem 1-4 megállót kell utaznom hanem sokkal többet kell utaznom. És utána pedig sokat kell gyalogolnom mire haza érek. 

Amennyibe a testvérem új párjanak netán nem tetszene az mobil zuhanyzóm, akkor sokkal jobban tenné ha szendné a sátorfáját, és szépen haza költözne a szüleihez és a húgomnak meg olyan új férfi párja legyen, aki nem csak a saját érdekeit és a húgom érdekeit nézi hanem a saját érdekeimet is szem elől tartja és a vízszivattyúnál pedig hangszigetelését meg tudná csinálni, hogy az ne zörögjön stb. Tudom nagyon jól, hogy a testvérem el sem ültette amit adtam Húsvétra virág magokat, de nem fogom az orrára kötni miképp jöttem rá erre. Gondolom nem volt hová tenni a virág magokat, vagy nem akarta el fagyjon tavasszal és elfelejtette elültetni. Viszont a hazugságából elegem lett. 

De mivel illemszabályt sértetve tudtam meg a testvérem hazugságát, ezért nem fogom az orrára kötni ezt a dolgot nem mondott igazat. Legközelebb nem fogok venni neki virág magot vagy ha vennék is neki, akkor elültettem és úgy adom át neki amikor kihajt szépen. 

 

 


X

Tényleg jó lenne ha szépen haza takarodnál vidékre a szüleidhez Zsolti!

2021-06-14 12:58:13

Neked nincs jogod bele szólni, hogy mikor zuhanyozzak hétköznap ha majd újra nyit a munkahelyem. Szégyelld magadat amiért a testvéremet is rá merted beszélni erre, hogy ha újra nyitna a munkahelyem akkor sem zuhanyozzak 8:00 előtt.

Mert azt még be tudtam tartani, hogy hétvégén és ünnep napokon és hétköznap amíg a munkahelyem zárva volt és zárva tart, hogy addig nem fogok délelőtt 8:00 óra előtt zuhanyozni. Nekem nincs elég pénzem arra, hogy el tudjak költözni és venni tudjak egy házat magamnak. Vagy egy albérletbe tudjak költözni.

Ha a kibaszot kormány meg emelné végre a Rokkantasági járadékot és a Fogyatékossági támogatást, akkor nagyobb esélyel egy olcsóbb albérletbe költöznék el a picsába el tőled és a testvéremtől. 

De ha az ingyenes jogsegély szolgálat nem tesz ebben semmit sem, akkor én fogom magamat és ha újra nyit a munkahelyem akkor szépen el fogok költözni egy olcsóbb munkás szállóba. Addig ott is fogok maradni, amíg haza nem takarodsz a szüleidhez magyarán újra vissza nem költözől. 

 

Mivel ez a kibaszot ingatlan nincs a saját nevemen és haszonélvezeti jogom sincs az ingatlan felett, ezért nem rakhatlak ki sajnos téged az ingatlanból pedig szívesen kiraknálak. És még a testvéremet is kiraknám ha annyira ragaszkodik hozzád. 

Üzenem itt, hogy ha egy vízszivattyú hangját nem bírod elviselni, akkor neked testvéremmel együtt ne legyen közös kisbabátok, mert nem fogod tudni a kora reggeli sírását sem elviselni. 

Édes jó istenem kérlek téged segíts nékem, hogy a testvérem és a párja útja elválljon és olyan párja legyen a testvéremnek, aki elfogad engem olyanak amilyen vagyok. És tud tenni valamit a vízszivattyú külső hangszigetelésében. 


X

Jobb lenne ha szépen takarodnál haza Zsolti vidékre ahonnan jöttél.

2021-06-11 17:34:48

Sokkal jobban örülnék ha lenne végre a testvéremnek olyan új párja, ahhol a saját véleményem is számítana milyen legyen a kert rendezése stb. 

Ne haragudjon a félvilág attól, hogy az ingatlan nem a saját tulajdonában van és nem a testvérem tulajdonában, hanem az egyik szülőm tulajdonában van ennek ellenére még is úgy használják az ingatlant mintha a saját tulajdonukban lenne.  Ezért jogom lenne nekem is bele szólnom ebben, de Zsolti baszik a véleményemmel foglalkozni jobban örülnék ha takarodna a hugom életéből olyan gyorsan amilyen gyorsan csak tud! 

Hiába lesz 1 éve Július közepén, hogy a testvéremhez költözött és félig hozzám is költözöt továbbra nem maradjon a testvérem életében, hanem 2022. őszén vagy 2023. nyarán mindenképpen tünjön el a testvérem életéből. 

És a Murva kavics meg szarul fog kinézni a kertben 1-2 év múlva, és sokkal jobban nézne ki ha maradt volna a szép és jó minőségű fű, a szomszéd át logó fa ágának az árnyékában. Nagyon remélem, hogy nem marad sokáig testvérem életében a Zsolt 5 évig ne is maradjon takarodjon haza a szüleihez. 

 


XPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...