Kiemelt Ápolási díj és az Emelt Ápolási díj összege érje el a Nettó Garantált minimálbér összegét, míg az Alap Ápolási díj összege legyen a Nettó Minimálbér összegével azonos!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Senki ne segítsen az emberek többsége az Autizmus Live Blog írójának, mert egyáltalán nem érdemli meg, hogy segítséget kapjon az emberek többségétől!

2021-09-24 16:54:53

1. Okom: amikor megosztottam a Facebook-os oldalán a bejegyzését, ami alatt rá írtva osztható a bejegyzése és sürgösen keresett segítséget, mert iskola kezdés előtt 1 héttel bedöglőtt a gáztűzhelye és a mosogató csapja a saját otthonában, szépen minden szó nélkül és figyelmeztetése nélkül 2021. Szeptember 15-én letiltott engem a Facebook-os oldaláról.

2. Okom: mások előtt személyesen ígért nekem valamit és nem tartotta be az ígéretétt nekem, de még arra sem volt képes, hogy E-mailben meg írta volna nekem elnézést kér tőlem de nem tudja az ígéreteit betartani. 

3. Okom: egyik Autista gyermeket nevelő szülőnél le baszta a telefont Autista mentor szülőként az Autizmus Live Blogírója. Pedig az érintett Autista gyermeket nevelő szülő segítséget kért. 

4. Okom: van neki az Óbudai Alpolgármester fia Turgonyi Dániel aki a saját fizetéséből tudná segíteni a kisebb öcsét a magán Általános iskolába, de lusta ebben a dologban segíteni és már elköltözött már a szülői fészektől. 

5. Okom: Bettina lánya is már felnőtt ember akkár csak a Dani fia és szintén elköltözött a szülői családi fészekből, és hamarosan végez a Geológiai ELTE szakon az egyetemen. 

6. Okom: Zalán fia pedig 9. osztály elejétől kezdve ösztöndíjas, és a 10. osztályt kezdte el az Erdészeti technikum Szakközépiskolában és a 13. osztályban lesz végzős Szakközépiskolás. Zalán is lusta besegíteni az ösztön díjából akkár csak a bátya Dani az Alpolgármesteri fizetéséből és a nővére Betti a diák munkájából és az Egyetemi ösztön díjából. 

 

https://autizmuslive.blog.hu/2021/09/24/az_iskolakezdes_margojara_levente 


X

Minden embernek szíve joga, hogy kinek adományoz pénzt, de az Autizmus live blogírója ne kapjon pénzbeli adományt rendszeresen, és főleg ne nagy összegűt kapjon.

2021-09-19 13:22:44

1. Okom: Szépen elegánsan letiltott minden írása és figyelmeztetése nélkül a Facebook-os oldaláról, csak azért mert megosztottam azt a bejegyzését amire rá írta, hogy osztható a bejegyzése és azt a bejegyzését osztottam meg, még pedig ahhol a gáz sütője, és a mosogató csapja bedöglött nála.  

2. Okom: nem is költ a legkisebb Autista fiára arra, hogy az elől a felső kitört fogait pótoltassa a fogorvossal. Helyette lovaglásra és erdei kirándulásra viszi, a 2. férjével együtt a legkisebb Autista fiát és a középső Autista fiát is. Ahelyett, hogy a legkisebb fiának a fogát is pótoltatná neki fogorvossal. 

3. Okom: legnagyobb Autista fia pedig Óbudai Alpolgármester a Momentum színeiben, és nyugodtan tudhatna segíteni a szüleinek és a 2 testvéreinek az Alpolgármesteri fizetésének az egyrészével. Csak ő lusta rá erre. 

4. Okom: a lánya szintén felnőtt ember az Autizmus Live blogírójának, és végzős Egyetemi hallgató de már lassan 1 éve elköltözött a szüleitől és a két testvéreitől. És az Alpolgármesterként dolgozó Autista fia pedig lassan már 5 éve lesz annak, hogy elköltözött a szüleitől és akkor még 3 testvéreitől. 

5. Okom:  A középső fia pedig 10. osztályos tanuló és 9. osztály elejétől kezve kap ösztön díjat, és 13. évfolyamban végzi el az Erdész Technikumi Szakközépiskolát. 

6. Okom: a kisebbik fia után pedig hamarosan GYOD-ot fog kapni utána, és nem csak az Emelt összegű családi pótlékot fog utána kapni. 

7. Okom: egyik Autista kisgyermeket nevelő szülő számára minden szó nélkül lecsapta a telefont, és az E-mailre nem válaszol a legtöbb Autista gyermekeket nevelő szülőknek, csak azoknak akik számára szimpatikusnak talál a Turgonyi Tóth Dóra Autizmus Live Blogírója. 

8. Okom: a hírnevét sértegeti időnként az Óbudai Szellő EGYMi iskolának a sajátt Facebook-os oldalán nyíltan. És sok gyógypedagogus tanárt is megbántott. 

 

És ha lehet akkor aki teheti egy fillér vasat se adjon a Tóth Dóra Autizmus Live Blogírójának a bankszámlaszámára. 

 

Adomány

Ha támogatni szeretnéd a fiúkat, Zalánt és Leventét, illetve a családot az alábbi számlaszámon megteheted. Köszönünk minden segítséget!

11773030-10575035-00000000

Tóth Dóra

Otp Bank

Autizmus Live

Autizmus Live...a mindennapokban..Írások egy családról,az autizmusról,az aspergerről..és mindenről ami vele jár..


X

Soha nem lesz neked saját időd amig élsz Autizmus Live írójaként, és amig a földi életben élni fogsz.

2021-09-15 19:28:47

4745 nap énidő nélkül - Női váltó

Neked családnak számít az is ha azonos neműek az esküvőjük után gyermeket fogadnak örökbe, és a gyermekeknek pedig nem sok esélyük van a két apán vagy két anyán kívül megismerni az apai nevelést és szeretett. 

És egyes Autista gyermeküket nevelő szülők ha felhívnak téged Dórikám a tanács adásuk végett, akkor szó nélkül lebaszod a telefonodat. És csak a neked tetsző Autista gyermekeket nevelő szülőkkel váltasz telefonon keresztül pár szót, vagy E-mailre csak nekik válaszolsz. Szerintem ideje lenne kilépnek az AOSZ-ból Mentor szülőként, ha annyira nehéz Mentorszülőként megállni a helyedett. 

Engem is rohadt jól letiltottál a Facebook-ról, minden figyelmeztetésed és szó nélkül mert nem bírtad a búrámat, csak azért mert nem vagyok meleg: mint a legnagyobb fiad aki alpolgármesterként dolgozik, és egyben még Asperger szindrómás is. 

Rendeszeresen gyalázód az Óbudai EGYMI Szellő utcai iskolát, ahhol vannak fáradtságot nem tűrő tanárok is, akik mindent megtesznek a gyermekek fejlődésében, és a kisebb Autista fiad azért nem kapok rendes fejlesztést, mert neked soha semmi sem volt jó amit a tanárok kevés fizetésért is fáradthatatlanul dolgoztak, csak azt a fejlesztést nem voltál képes alkalmazni a kisebb fiadnál otthon amit az EGYMI-ben tanult. 

Nem csak Elit Speciális Általános iskolába tervezd majd beiratni a legkisebb Autista gyermekedet, hanem a fogpótlását is csináltasd meg mert elől a felső középső fogai hiányosak, és a pályavalasztása idején már nem fogják őt felvenni sehová sem egy jó szakmát adó iskolába hiányos foggakkal. 

Már 3 tanév múlva már 8. osztályos lesz a legkisebb gyermeked Dóra, 8. osztály előtt kéne a fogait megcsináltatnod neki. 

 

 

Ázsiában elsőként: a tajvani parlament megszavazta az azonos neműek  házasságát | ma7.sk

Feljelentés az idei Pride ellen a Szent Korona meggyalázása miatt | Számok  - a baloldali álhírek ellenszere

 


X

2 dolgot várok a jelenlegi állásomban, és 2 dolgot pedig otthon várok el.

2021-09-10 20:02:44

Amit otthon elvárok, hogy költözzön haza vidékre a testvérem jelenlegi párja lehetőleg 2026. December végéig. És legyen olyan párja a testvéremnek, aki nem megtiltja a hétköznap délelőtt 8:00 órás előtti zuhanyzásomat, és hajmosásomat amikor munkámba készülődöm, hanem ellátja a vízszivattyút mobil hangszigeteléssel. 

Amennyiben még sem költözne el a testvérem jelenlegi párja 2026. December végéig haza a szülői házában, akkor csak egy dologban szeretnék erősen reménykedni, hogy a nárcisztikus személyiségű, rosszindulatú és kapzsi és zsugori egyetlen élő nagyszülőm 5 éven belül meghaljon.

 

Mert máskülönben nem sok esélyem lesz a 2027 őszi munkahely váltásomra, és a 2027. nyarán lévő elköltözésemre a testvéremtől és a jelenlegi párjától. Ha nem örökölnék semmit sem az egyetlen élő nagyszülőmtől, viszont a testvérem a jelenlegi párja ha megmaradna a jelenlegi lakóhelyemen  belül még 2027. nyarán is, akkor sajnos kénytelen leszek 2029. őszig várni a munkahely váltásomra, és reménykedni abban, hogy talán akkor lesz végre a testvérem és a jelenlegi párja között szakítás 2027. nyara és 2029. nyara között.

 

A reggeli zuhanyzás és hajmosás számomra az olyan, mint másoknak a kávézás a munkába menetelkor lévő készülődésben. Nagyon szeretnék már reménykedni, hogy történi fog valami csoda velem végre egy jó dolog amire nem is merek álmodni sem róla, de nem is tudnám elképzelni sem azt. 

 

Azért szeretnék a testvéremtől és a jelenlegi párjától elköltözni, mert nem szeretném ha úgy mennék majd 2027. őszén új munkahelyre, hogy a munkámba indulásom előtt nem zuhanyozhatnék és nem moshatnék hajat sem. 

 

A jelenlegi munkahelyemnél pedig azt szeretném, ha már jövő Augusztusban nyugdíjba vonulna a jövő Október végén a 65. életévét betöltő egyik Szociális ágazatban gondozó. És legyen olyan új Szociális ágazatban dolgozó, akivel többet tudnék beszélgetni az élet nagy dolgairól és hozzám is szólna, és nem csak akkor szólna hozzám amikor munkafolyamatban utasít engem. És ugyan úgy meg engedné nekem, hogy a munkahelyemen belül zuhanyozhassak és hajat moshassak, még a 8:15 órás műszak kezdésem előtt is akkár. 

 

 


X

Szeretném remélni, hogy mire 2027. őszén munkahelyet váltok előtte 1-3 évvel jobb lesz az életem.

2021-09-02 16:41:34

Nagyon szeretném ha a testvérem párja szépen haza költözne a szüleihez, és helyette a testvéremnek olyan új párja lesz, aki nem fog panaszkodni a főépület garázsában lévő vízszívattyú hangjára, ha hétköznap reggel 8:00 óra előtt zuhanyzóm és mosok hajat mert készülödőm a munkahelyemre. Hanem mobil külső hangszigeteléssel látja el a garázsban lévő vízszivattyút. 

Mivel nekem soha nem lesz annyi jövedelmem, hogy akkár egy legolcsóbb albérletbe tudjak költözni pedig nagyon szívesen elköltöznék az alig fejlődő kis kertvárosból, aminél Héven kívül csak Autóval, taxival, motorral lehet Budapestre bejárni dolgozni. És a kis kertvároson belül nincs egy normális helyi autóbusz járat, ami gyakrabban járna a hév állomás és az Iskolák és óvodák közelében. 

 

Nagyon fáj, hogy a nagy büdős semmiért kellett egy jól fejlett kis szülői kertvárosból elköltöznöm saját akaratom ellenére, anyagi okok és családi élethelyzet változása miatt egy alig fejlödő kis kertvárosba költöznöm. Nem szeretnék együtt élni a testvéremmel főleg ha a jelenlegi párja nem lenne képes haza költözni 2027. ősze előttig. Ha nem költözik haza a szüleihez, akkor sajnos 2027. őszén oda lesz a munkahely váltásom. 

Idén nyáron úgy tudtam hétköznap délelőtt 8:00 óra előtt zuhanyozni és hajat mosni, hogy lábbal pumpálhatós mobil zuhanyzót használtam jelenleg már nem tudom azt használni mert ahhoz már túl hideg van kore hajnali órákban. 

Így már csak a munkahelyemnél zuhanyozhatok, de nyílt munkaerő piacos munkahelyem lenne, akkor nem tehetném meg azt, hogy ott zuhanyozzak és mossak hajat. 

Olyan mobil zuhanyzó sajnos nem fog soha létezni, aminél a benne lévő vízet fel lehetne melegíteni akkumulátor segítségével is. Mert ha lenne akkor vennék olyan zuhanyzót. 


X

Minek szurkoljan neked Bogi a Paralimpián mikor Jogászként dolgozól, és magasabb munkabérrel rendelkezzel azon kívül Rokkantsági járadékot és Fogyatékossági támogatást is kaphatsz?! Nem is fogok gratulálni sem neked ha Arany érmet nyernél.

2021-08-14 08:50:15

Elegem van abból, hogy a Speciális Olimpiára induló Magyar versenyzőkről és a Siketlimpián induló Magyar versenyzőkről szinte ritkán esik szó a médiában és a közösségi oldalakon is. Legtöbb esetben az érintett versenyzők nincsenek megbecsülve Magyarországon belül. 

Sokkal jobban szurkolok azoknak a versenyzőknek akik alacsonyabb jövedelemmel élnek civilként, és parkot gondóznak gyomot írtnak fűvet nyírnak a nagy melegben is. 

Mindig azok a fogyatékossággal élő emberek vannak jobban megbecsülve, akik kiemelkedő karrierjük és sportban is kiemelkedőek a hétköznapi fogyatékossággal élő emberektől. Majd nem úgy vannak meg becsülve mint az Olimpiai bajnokok.

Én meg tengödőm nehéz anyagi helyzetemben mert az egyetlen élő nagyszülőm nem segítene nekem még véletlenül sem,  hogy egyszeri komolyabb összegű pénzbeli adományban mert ha nekem meg lenne 2021. Decemberében a 250.000 Ft-os megtakarított pénzem, akkor én már teljesen új munkahelyre mennék el dolgozni már 2025. január hónaptól kezdve. 

Nekem nem lett volna az, hogy a szüleim vállása után a Fogyatékossági támogatásom 100%-os összegéről és a Rokkantsági járadékom feléről le kellett volna mondanom 2003. Augusztusától 2009. Decemberéig. Aztán szépen 2010. Januárjától a saját bankszámlámra került a saját Fogyatékossági támogatásom. Mert rá írattam szépen, mert nem voltam hajlandó bele törödni, hogy az anyám bankszámlájára menjen a saját Fogyatékossági támogatásom utalva. Ha meg ki utazot volna pl. külföldre az anyám, hogy ott élje le a hátra lévő életét esetleg akkor nekem nem járt volna a Fogyatékossági támogatás, hanem örökre megszűnt volna számomra ez. 

 

És az egyetlen élő nagyszülőm arra sem volt képes, hogy meg vettem volna az anyám számára Kerepesen az ikerház egyik felét, és a testvérem meg a volt párja oda költözött volna én meg éltem volna Gyálon egyedül a 2. szülői házamba és lenne számomra egy inkontinens férfi párom és boldogan élhetnék párkapcsolatban vele. És akkor nem lenne probléma ha délelőtt 8:00 óra előtt zuhanyzóm le hétköznaponként és mosok hajat, mert a vízszívattyú hangja nem hallatszana fel a főépület garázsából a magas földszinti hálószobába. 

És 2015. Augusztusától egészen 2019. Február hónapig alig volt maradék pénzem a Rokkantsági járadékomból is, mert volt pénz a gázfűtés bevezetésére amikor 1 év után Gárdonyból Keresre költöztem a hagyatéki tárgyalás után. És akkor sem segített a vén tetű egyetlen élő nagyszülőm, hogy kieső bevételemet tudjam pótoltatni mert a jenlegi fejlesztő foglalkoztatói munkabérből nem lehet meg élni. 

Lassan nem fogok tudni kifizetni az olcsóbb magán fogászatot a 20.000 Ft-ot 1 napon belül. És nem is mennék magán fogászatra, ha a nyomorult SOTE fogászati klinika várólista nélkül ellátna engem. 

És a halmozóttan fogyatékossággal élő emberek akik súlyosan vagy középsúlyosan értelmi fogyatékossággal is élnek, gyakran nem veszi fel egyik bentlakásos intézmény sem még átmenetileg sem, hogy az egyetlen szüleik műtátjükre és rehabilitációjukra tudjanak menni és a rokonság sem foglalkozik velük, hogy magukkal vegyenek átmenetileg egy felnőtt halmozóttan fogyatékos embert. 

Lehet, hogy egy kép erről: 7 ember, álló emberek és belső tér


X

Drága jó istenem segítst nekem kérlek szépen most az egyszer!

2021-08-12 08:58:22

Zárjon be újra a munkahelyem átmenetileg a COVID 4. hulláma alatt illetve a Delta Varriáns terjedése miatt, mert szeretnék reménykedni abban, hogy ha újra bezár a munkahelyem a kényszer szabadság alatt, remélhetőleg a húgom szakítani fog a jelenlegi párjával. 

Ha nem zárna be újra átmenetileg a munkahelyem őszi vagy téli hónapok egyikében, akkor sajnos a munkahelyemen belül leszek kénytelen az őszi-téli-tavaszi hónapok alatt zuhanyozni, mert amikor munkámba megyek nem zuhanyozhatok sajnos 8:00 óra előtt. Viszont a mobil zuhanyzóm ami lábbal pumpálhatós csak nyáron alkalmas a vele való zuhanyzásom. 

Szeretném ha húgomnak olyan párja lenne aki a saját érdekeimet is szem előtt tartja, és ha szükséges akkor mobil külső hangszigeteléssel oldja meg a garázsban lévő vízszivattyú hang tompítását. 

Nagyon nem szeretném ha sokáig tartana a szerelem a húgom és a jelenlegi párja között, anyagilag soha nem fogok jól állni ahhoz, hogy egy férfi párom legyen és eltudjak vele költözni a húgomtól és a jelenlegi párjától. És arra sincs elég pénzem rá, hogy egy olcsóbb albérletbe tudjak költözni. Pedig nagyon szívesen elköltöznék Kerepesről a húgomtól és a jelenlegi párjától. 

Ki rakni meg nem rakhatom ki a húgom jelenlegi párját mert nem én vagyok sajnos az ingatlan tulajdonosa, és még haszonélvezeti jogom sincs az ingatlan felett ahhol lakom. Míg az anyám aki a tulajdonosa az ingatlanak ő minden szart a húgomra és a párjára hagy!!!! 

 

 


X

Nagyon örülök, hogy ki léptem a Brigittával az Autistákért csoportból!

2021-08-12 08:43:26

Nekem kurvára nincs szükségem, hogy olyan felnőtt Autista gyermekeket nevelő szülő csoportjába maradjak, ahhol a Briginek csak az a fontosabb, hogy a felnőtt Autista gyermekei ne kapjanak diszkriminációt stb. 

Viszont a szüleikkel nem együtt élő Autista felnőttek nehéz helyzetét meg le sem szarja. Ezek után nem csodálkozóm, ha nem sokan foglalkoznak a videojával.

 

Én meg reménykedhetek abban, hogy előbb-utóbb a húgom jelenlegi párja haza fog szépen költözni szüleohez, és akkor nem lesz talán gond ha húgomnak olyan új férfi párja lesz aki megérti, hogy nekem hétköznap délelőtt 8:00 óra előtt nekem muszáj lesz zuhanyoznom, mert nem lakom közel a munkahelyemhez és tömegközlekedéssel utazom, hogy bassza meg a húgom jelenlegi férfi párját nem képes örülni annak, hogy a mellék épületben lakom és nem kell velem is osztozkodni a fürdőszobán.

 

https://www.youtube.com/watch?v=kIlhRssnvBc 


X

Nem fogom vissza adni egy hazudozó, rágalmazó és szélhámos férfinek a pénzét!

2021-07-23 14:21:44

1. Okom: több mint 1 éven keresztül hitegetett, E-mailen keresztül amikor egy forumon keresztül rám talált E-mailemen keresztül, hogy bármi anyagi nehézségem adódna nyugodtan fordulhatok hozzá, és segít nekem pénzbeli adományban akkár tanácsban is. 

2. Okom: de tavaly Augusztusban igérte nekem, hogy Szeptemberben segít nekem viszont nem tartotta be tavaly az ígéretétt és nem segített nekem tavaly Szeptemberben, e még arra sem vette a fáradtságát megírja nekem E-mailben, hogy nem tud segíteni nekem és bocsánatott kért volna tőlem, amiért hitegetett mert akkor tökéletesen meg értettem volna. 

3. Okom: Viszont amikor számonkértem a dolgot tőle tavaly Októberben E-mailben, rögtön meg volt sértődve rám amiért mit képzelem, hogy olyan dologgal vádolom őt nem tartja be az ígéretét számomra. 

4. Okom: Amikor átutalt nekem összesen 45.000 Ft-ot azt nem említette nekem E-mailben átutalása előtt, hogy kölcsön adja a pénzt és nem örökbe adja nekem. És utólag említette nekem, hogy kölcsön utalta nekem a pénzt. 

5. Okom: viszont az E-mail címjénél szereplő neve eltért az SMS üzenetemben lévő, tőle kapott pénzbeli átutalásban lévő banki tranzakciós nevétől. Magyarán ál neve szerepelt az E-mail címeként lévő neve. 

6. Okom: állandóan gúnyolódő megjegyzést tett nekem a fogyatékosságomról, és olyasmit állítva rólam ami nem igaz rám. 

 

Amit teszek, hogy nem veszem a szívemre, és az E-mail levelére nem reagálok rá: és a 45.000 Ft-ot nem adom vissza neki. Mert nem hazudott volna nekem az orromnál fogva vezetve a járvány karatén helyzet alatt is, és még a banki átutalása előtt írta volna, hogy nem örökbe adja nekem a pénzt hanem kölcsönbe, akkor részletekben törlesztve vissza utalnám neki. 

 


X

Elmehetnek a jó büdős francba a LightInTheBox kiskereskedől: idén Május 4-én rendeltem meg a vagyoni karkörtőmet, és a mai napig sem érkezett meg a megrendelésem!

2021-07-04 08:50:06

Amíg nem tudom viselni a szerencsét hozó vagyoni karkötőmet, addig sajnos engem csak a balszerencse ér Pl Július 3-án sajnos begyulladt, a felső szélső tömött metszőfogam gyökércsúcsa és nem tudok elmenni a Gombos Dental fogászatra ahhol még soha az életemben nem voltam. Mert nem bírnám az esetleges mikrószkópos gyökérkezelésemet megfizetni. 

Míg a a Perfect Smile fogászatra meg azért nem szeretnék többé oda menni, mert ottani fogorvosok szar munkát végeztek és végeznek a fogaim kezelésében. És Dr. Balsai Tamás fogorvos vezető pedig úgy káromkodik időnként, mint ha Bayer Zsolt Show müsorját hallgatnám nekem ilyen fogorvosra nincs szükségem többé. 

 

És segítséget pedig senkitől sem kapok sajnos, és nem is nagyon merek segítséget kérni. 


XPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...