Kiemelt Ápolási díj és az Emelt Ápolási díj összege érje el a Nettó Garantált minimálbér összegét, míg az Alap Ápolási díj összege legyen a Nettó Minimálbér összegével azonos!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Két dolgot szeretnék, ha 6 éven belül meghalna az egyetlen élő anyagilag nagyon jól élő nagyszülőm, és örökölnék tőle egy lakást!

2021-11-12 10:36:19

És azért vágyom erre, hogy 6 éven belül meghaljon mert semmiben sem képes nekem segíteni anyagilag. Más részt pedig szeretnék elköltözni a testvéremtől és a párjától a kertes házból a lakásba, és azért szeretnék elköltözni tőlük mert már lassan nem lesz egyetlen egy olyan üres helyem sem ahová majd rakhatom a cserepes futó paradicsomomat. 

Pedig az lenne a legjobb ha testvérem szakítana végre a jelenlegi párjával, és szépen haza költözne vidékra a szüleihez és helyette olyan párja legyen a testvéremnek aki figyelembe veszi a saját érdekeimet is, és nem csak a saját éredeke meg a testvérem érdeke lenne fontosabb számára. 


X

Igazságtalanak tartanám a Zuglói önkormányzat részéról, ha nem bontana munkaszerződést a Szociális ételt szállító alkalmazóttjával szemben!

2021-11-05 20:07:38

Azt veszem Bölcsődétől az Általános iskola alsó tagozatának utolsó évéig 4. osztályig a szülőket terheli a felelőlég ha egy gyermekük nem ér be időben a bölcsödébe, óvodába és alsó tagozatos iskolába. Míg Általános iskola felső tagozatában már a gyerekeket is felelőség terheli, ha nem érnek be időben az iskolába és röntja a szorgalmukat és a jegyüket. Míg Középiskolában már aztán ott már végképp a diákokat terheli felelőség ha nem érnek be időben a Középiskolájukba. 

És ha egy megváltozót munkaképességű dolgozó késne a védett munkahelyétől 1 hónapon belül 3-5 alkalommal, már a következő hónapban munkanélkülivé válhatnak. 

És a Zsolt nevű ételszállító pedig szándékosan elkésik az ételhordónk kiszállításában, a Zuglói Csömöri úti konyhai föző étel kiadótól, a Zuglói Patrónus Nappali ellátó és Fejlesztő foglalkoztatói intézménybe lévő étel szállításban. És ha csak hozzánk kéne hoznia az ételhordónkat mert rajta kívül lenne 2 fő ember, akik csak az időseknek vinnék ki a ételhordójukat akkor is ugyan úgy elkésne a Zsolt az ételhordónk kiszállításában.  

Ne haragudjon már a fél világ, a Zuglói Csömöri úti étel kiadó konyha nincs messze autóval, a Zuglói Nappali ellátó és Fejlesztő foglalkoztató Gyarmat utcai munkahelyemtől. 

Egy Taxis amikor helyetesítette a Zsoltot, már 11:30 órakor ki tudta hozni az ételhordónkat. Ezért 2022. Január elejétől 2022. Március végéig nem leszek Péntekenként ebédes, mert nem fogok feleslegesen fizetni az étkezésemért teljes 5 napot, hogy ezekben a hónapokban ne tudjak Péntekenként 12:00 órakor haza menni amikor lejár a műszakom. 

Péntekenként azért szeretnék 12:00 órakor haza menni Januártól-Márciusáig, mert abban a hónapban van a leghidegebb csapadékosabb idő is. És ha később indulnék haza péntekenként, a 82 troli busszal és a H8 hévvel Szilasligetig egyszerűen Szilasligetről nem tudnék leszállni a gurulós bevásárló táskámmal, mert annyira sokan szoktak lenni a leszálló utasok Szilasligeten Péntekenként az iskolai tanítási időszak délutánján, hogy jobb ha Gödöllőig megyek a H8 hévvel, és onnan visszafordulva szállok le Szilasligetről ahhol szélesebb a Hév peronja és nincsenek sokan a leszálló utasok közül. 

 

És Januártól-Márciusig pedig Péntekenként hagy ne menjek már haza korábban ha 12:00 órakor lejár a műszakom, mert igen hideg szokott lenni a késő délutáni időszakban a szabadban azokban a hónapokban. Mert Decemberben csupán csak 2 hetett szoktam dolgozni. Míg Novemberben meg nincs annyira hideg, hogy fázva menjek haza felé. 


X

4. Kívánságom van az idei Karácsonyra.

2021-11-05 19:30:09

1. Kívánságom: bontson munkaszerződést a Zuglói Önkormányzat 2022. Január 1. napon a Szociális ételt szállító Zsolt nevű úriemberrel, mert rendszeresen nem tudja késés nélkül a munkahelyemre hozni nekem sem az ételhordómat. Nekem is 12:00 órakor jár le a műszakom, és nem akarok én sem 12:15 óráig vagy 12:30 óráig várni az ebédemre. És helyette vagyen fel két új ételszállítot az Zuglói Önkormányzat, akik időben ki tudnák hozni az ebédet késés nélkül a Csömöri úti tállalóból. Ha még sem lenne munka szerződés bontva vele, akkor 2023. Január 1-én történjen meg minden képpen. 

2. Kívánságom: legyen nagyobb nekem is a Nettó 396 Ft-os Fejlesztő foglalkoztatói órabérem, mert a Bruttó 1 havi minimálbér 200.000 Ft lesz havonta 2022. Január 1-től.

3. Kívánságom: Magyarország 365 fotó pályázatán 2021-ben legyek I. helyezett, és egyben az internetes Közönsség szavazást is nyerjem meg. Ha még sem lennék az I. helyezett és a közösségi szavazást sem nyerném meg, akkor legalább III. helyezést nyerjem meg. 

4. Kívánságom: legyen megtartva az idei Karácsonyi családi összejövetel 2022. Február közepén, ha a testvérem nem szeretné idén December 25-26. napokban megtartni az évégi hajtását kipihenve 


X

Egy dolgot szeretnék Karácsonyra, ha a testvérem és a jelenlegi párja között szakítás lenne!

2021-11-01 15:03:35

Amióta jelen van a testvérem életében a jelenlegi párja, azóta a testvérem sokkal zárkótabb lett irántam már a közösségi portálon keresztül is. Most már a Húsvéti ünnepek mellett már a Karácsonyi ünnepségről sem akar hallani. Azt megértem, hogy hogy sok a dolga és nem maradhat otthon a két ünnep között sem.

De az már durva lenne számomra, ha leutazna a párjával együtt Karácsonykor a párja szüleihez a pihenése helyett és ez minden évben így lenne. 

Nem is lenne nagy baj számomra, ha nem a testvéremmel és a párjával laknék egy lakcím alatt alatt, hanem eltudnék már költözni tőlük vagy lenne legalább egy párkapcsolatom aki legalább ha nem is személyesen de E-mailben de foglalkozna velem. 

De azt is elfogadnám még ha végre benne lenne az egyik médiában az egyik Petícióm ha már aHang csoport 2 fő munkatársa faképnél hagyott engem a Petíciómmal együtt, és nem akarták nekem szervezni a Petíciómnál lévő interjúmat. Sabrina és Enikő aHang két munkatársa még arra sem volt képes, hogy legalább bevallották volna nekem, hogy nem tudnak segíteni az interjúm szervezésében. 


X

Meg fogadtam magamban, hogy idén Augusztus után már nem megyek idén újra a magán fogászatra.

2021-10-27 19:29:49

1. Okom: nem várhatom el örökké Dr. Balsai Tamás fogorvos úrtól, hogy mindig kedvezményesen vagy ingyenesen csinálja meg a fogtömésemet.

2. Okom: ha elmennék idén Szilveszter előtt Dr. Balsai Tamás fogászati rendelőjébe akkor elfelejthettem, hogy idén Szent este előtt 3 nappal meg legyen saját önerőmből, a 202.000 Ft-om Szuper Állampapírba lekötve. Azért szeretném ha meg lenne legalább annyi ha már 250.000 Ft-os megtakarított pénzem nem lesz meg az idén, hogy jobban tudjon kamatozni a 5 év leforgása alatt. 

3. Okom: ,,drága" egyetlen élő nagyszülőm aki nagyon vagyonos minden idős nyugdíjas embertől, nem fog nekem anyagilag besegíteni idén Karácsony előtt még kicsit sem. Arra ,,nagyon jó nagyszülő számomra", hogy olyan dolgokért hibáztasson amit nem követtem el. 

4. Okom: Nem biztos, hogy meg fogom nyerni legalább egy III. helyezést a fotóimmal ami 300.000 Ft nyereményt takar, és a legszebb Karácsonyi ajándékom lenne számomra, hanem biztos azt is egy csókos szájú személy fogja megnyerni. 

5. Okom: nem sok kedvem van Dr. Balsai Tamás fogászati rendelőjébe menni nem csak azért, mert tartók a kiszámíthatatlan kezeléstől és az ártól, hanem elegem lett az egyik recepciósból Tomács Krisztinából amikor telefonon időpontott kértem a fogászatra, éreztem a hangsúlyán keresztül szó szerint rossz kedvel csinálta a munkáját és a hanglejtése alapján éreztem közömbös volt velem szemben, és nem szívesen fogadta a hívásomat és nem szívesen látott engem a rendelőben nem mosolygot stb. 

Nagyon szívesen átkerülnék a Dr. Gombos Ádám fogorvoshoz de őt nem bírom sajnos megfizetni, és talán jobban figyelmbe veszi a kérésemet és problémámat, nem úgy mint Dr. Balsai Tamás fogorvos úr akinek inkább a saját véleménye és aggodalma jobban számított, és a fogorvos munkatársainak az aggodalma nem úgy mint nekem. 

Előbb-utóbb a Dr. Balsai Tamás fogorvos úr rendelője bővítésre és felújításra fog szorulni, mert nincs gyermek sarok a kisebb gyermekek részére, és a váró helyiség nagyon kicsi és előbb-utóbb be kell majd zárnia átmentileg vagy véglegsen a magán fogászati rendelőjét. 

 

 

 


X

Meg fogadtam magamban, hogy akkár tetszik a hozzátartozóimnak akkár nem tetszik 2027. Novembere előtt nem fogok munkahelyet váltani!

2021-10-27 18:56:41

Nem érdekel, hogy a testvéremnek nem tetszett az hogy otthon maradtam és nem mentem el dolgozni hanem a Laptopom belsejét takarítattam ki. 

Saját dolgával foglalkozón a testvérem és ne az én dolgommal. Ha nem a Fejlesztő foglalkotatói munkahelyemre járnék dolgozni, akkor meg sem tudtam volna tenni azt, hogy otthon maradjak a Gödöllői Hév részleges őszi iskolai szünet alatt lévő lezárása alatt.

Taxira meg nem telt nekem, hogy Örs cinkotáig menjek vele mert 144 busz Örs vezér terétől hétköznap csak késő délután megy, mikor 12:00 órakor végzek a műszakommal és nincs messze a Fejlesztő foglalkoztatói munkahelyem az Örs vezér terétől.  

Nem hiányzót számomra, hogy a sötétben Cinkotán a félhomályos megvilágítatású keskeny Hév peronon véletlenül laptopostúl megcsúsztam volna, és a sinek közé estem volna és a lábam és a kezem meg a laptopom pedig eltört volna. 

Viszont 2027. Novembere előtt nem leszek sajnos teljesen felkészült anyagilag sem, hogy munkahelyet tudjak váltani és lehet, hogy még 2027. Novemberében is kénytelen a jelenlegi 2014. tavasza óta lévő jelenlegi munkahelyemen maradni, ha 2027. Novembere előtt nem hal meg természetes úton az egyetlen élő, de rosszindulatú Nárcisztikus személyiségű zsugori nagyszülőm, aki tele van mindenféle vagyonával és a nehéz helyeztben még kicsit sem segített nekem anyagilag sem. 

És akkor fog kiderülni, hogy valóban segíteni akart volna nekem is anyagilag vagy sem, ha természetes úton meghal.  De amíg él és virul addig semmit sem lehet erről tudni. 

 

 

 

 


x

Vegyes hangulatom és érzelmeim vannak a karácsonyhoz közeledve.

2021-10-19 19:09:57

Néha úgy érzem, hogy jobb lenne az egyetlen élő nagyszülőm ha 6 éven belül meghalna természetes úton, aki nárcisztikus személyiségű és zsugori volt velem szemben is, amikor nehéz helyzetben voltam én is 6 évvel ezelőtt és semmiben sem segített nekem sem anyagilag. De abban ,,tudott nekem segíteni", hogy szemétkedett nagyon velem stb. 

Mivel annyi vagyona van mint a Mészáros Lőrincnek, ezért a leendő természetes halála után szeretnék majd reménykedni, hogy talán pozívan megváltozik gyökeresen az életem, hogy talán én is fogok tudni örökölni egy nagyobb vagyon egyik részét, és anyagilag 1-3 évig jobb lesz nekem. 

Meg fogadtam magamban, hogy amíg él és virul az egyetlen élő nagy szülőm addig nem tervezem a munkahely váltásomat sem. Van egy mondás, hogy halál után új élet sarjad illetve kezdődik. Még pedig a hozzátartozók élete változhat meg pozítívabban, ha meghal természetes modón az idős hozzátartozóik, hogy akkár több vagyont is örökölhetnek. 

Elöbb-utóbb szeretnék elköltözni a testvéremtől és a jelenlegi párjától, hogy legyen nekem is saját birodalmam és saját életem. De lőhetek a saját jövőmnek, ha csak 100 éves korában vagy annál idősebb korábban hal meg az egyetlen élő nagyszülőm. 

Azon kívül abban is reménykedem, hogy December 24-26. napokon senki se jöjjön hozzám karácsonyozni a szüleim közül, inkább jöjjenek úgy mint tavaly December 24. előtt 1 nappal mert nem igazán érzem jól magamat, ha azokkal kell egyszerre együtt lennem Karácsonykor, akiknek van saját párjuk vagy saját házastársuk mert nekem nincs egyetlen egy párom sem, rá adásul családon belül az egyedüli vagyok akinek nincs saját párkapcsolata stb. 

Mert ha tudnék arról, hogy rajtam kívül mások is párkapcsolat nélkül élnének a rokonságban vagy családon belül, akkor sokkal jobban érezném magamat egyedülálló felnőttként. 

És azt is kizártnak tartom, hogy a fotó pályázaton nyerni tudjak legalább III. helyezést Karácsonyi ünnepek előtt Decemberben ami 300.000 Ft-ot ér. 

 


x

Alig várom, már hogy végre nyugdíjba vonuljon M. Tibor a Fejlesztő foglalkoztatói munkahelyemen belül jövő Októberben.

2021-10-09 20:29:49

Azért várom már nagyon, mert akkor legalább nem fogja állandóan felém tolni az 1. csoportos nyomorult asztalát a saját 1 személyes asztalomhoz. És nekem ne modja a H. Bettina, hogy az 1-2. csoportos asztal között és az egyszemélyes asztalom és az 1. csoportos asztalom között ugyan akkora hely van. 

Ha meg nyerem 2021. Decemberében a Magyarország 365 fotó pályázatán az 1. helyezetést ami 1 millió Ft-ot ér, és mellette pedig a Közönségdíjas szavazást is ami szintén 1 millió Ft-ot ér akkor jövő Januártól egészen jövő Szeptemberig havont egyszer 2 hetett be sem fogok menni dolgozni. 

2021. Szeptembere óta állandóan felém tologatja azt a nyomorult csoportos asztalát, hogy a végén a mögöttem ülő munkatársamnak a székének a hátámlájába fog ütközni, a saját székem hát támlája és csak segítséggel tudnám ülő helyzetbe kitolni a székemet, hogy fel tudjak állni és ki tudjak menni a mosdóba ha munka időm alatt rám jön a szükséglet.

Sokkal jobban örülnék ha jövő Január elejétől, egészen jövő Június végéig zárva lenne a Delta vírus varriáns miatt a munkahelyem. Legalább nem készít ki engem az M Tibor. 

 

1. Kép: 1.  csoportos asztal és a 2. csoportos asztal közötti közlekedő már sokkal nagyobb. És az 1. csoportos asztalt azért nem tudtam hátra tolni a 2. csportos asztalhoz, mert az egyik munka társam az 1. asztalnál ült, és újságot olvasot a kávé szünet alatt, és nem akartam elmondja az 1. asztalnál lévő csoport vezetőnek az asztal vissza tolásomat.

2021._Október_mobil_telefon_fotó_109_.jpg

2. Kép: baloldalon az 1 személyes asztalom, és jobb oldalt pedig az 1. csoportos asztal. És a két asztal között a közlekedő rész egyre keskenyebb.

2021._Október_mobil_telefon_fotó_117_.jpg

3. Kép: Egyik mögöttem ülő munka társam az 1. csoportos asztal előtt ülve, 2021. Szeptember 30-én készítettem a fotót titokban.
2021._Október_mobil_telefon_fotó_085_.jpg

4. Kép: Itt már sokkal közelebb ülnek a hátam mögött az 1. csoportos asztalnál a baloldali munkatársam és a jobb oldali munka társam. És a székemet nem toltam hátra amikor ezt a fotót készítettem titokba, még 2021. Október 7-én. 

2021._Október_mobil_telefon_fotó_124_.jpg


X

Jobb lenne ha jövő Január elejétől újra bezárna csak nem 6 hónapig, a Szociális intézményes munkahelyem.

2021-10-04 19:50:27

1. Okom: csomó hiányoság lett az elmúlt évek alatt. Most már egy háziorvos sincs a munkahelyemen belül, aki hetente egyszer rendelne az orvosi szobában. És lehet, hogy nem is lesz másik házi orvos jó darabig.

2. Okom: télen szenvedés lenne sorban állva a bejárat előtt testhőmérséklet mérést és kézfertőtlenítésért várakozni, és ráadásul még szájmaszkban lenni zárt közösségi térben, hogy a saját kilélegzet levegőnket szívjuk be a friss levegő helyett. 

3. Okom: úgy is levegőnek tekintenek a munkatársaim és a szociális ágazatban dolgozók egyrésze is szociális téren. 

4. Okom: nem kell feleslegesen télen is kora hajnali órákban kellnem, és majd a korúsban lévő hangos harsogó csevegést hallgatnom, ha éppen nincs külsős bérmunka időszaka. 

5. Okom: tuti nem fogják emelni a Fejlesztő foglalkoztatói óra béres fizetésemen nekem sem, annak ellenére ha bruttó 200.000 Ft lesz a minimálbér 2022-ben. 

6. Okom: Ha meg lesz a 250.000 Ft-os megtakarított pénzem vagy ahhoz közeli pénzem a Nyugdíjprémium, és a nyugdíjkiegészítés segítségével a Nyugdíjszerű ellátásaimnál fogva, tuti már kb 2026 nyarán már elkezdek ismerkedni a leendő a munkahelyemmel Gödöllőn belül. És nagyon remélem, hogy 2027. Novemberében már csak oda járhatok dolgozni. 

 


X

Rohadt jó lenne ha haza takarodna 6 éven belül a szüleihez a testvérem párja. Nekem fogja meg mondani 6 év múlva, hogy hétköznap ne zuhanyozzak délelőtt 8:00 óra előtt a kurva életben.

2021-09-26 20:03:54

A francnak kellett ide költöznie a testvéremhez 2020. Július 12-én, hogy félig hozzám is hogy nekem meg modja mikor zuhanyozzak hétköznap. Én meg 6 év múlva munkahelyet szeretnék váltani, és az új munkahelyemnél nem tehettem meg, hogy ott zuhanyozzak nem lesz olyan mint a Védett munkahelyem ahhol meg van engedve nekem. 

Mivel nem a saját tulajnodomban van az ingatlan így ki sem dobhatom őt, mert az anyám nevén van de az anyámat baromian nem érdekli a helyzetem ebben mert vidéken lakik a 2. férjével. 

Arra lusta a testvérem jelenlegi párja, hogy a főépület garázsában lévő vízszivattyúnál külső mobil hangszigetelést csináltasson vagy rendeljen. És még a javaslatomat sem volt képes ebben elfogani. 

Nekem nem sok esélyem lesz, hogy párkacsolatom legyen Magyarországon belül mert a Speciális fogyatékossági állapotomat senki sem fogadja el. És anyagilag sem állok jól, hogy saját párkapcsolatom legyen mert akkor elköltöznék a testvéremtől és a jelenlegi párjától. 

Viszont ha az egyetlen élő nagy vagyonos, de önző és gonosz nagy szülőm 6 éven belül nem hal meg nem sok reményem lesz arra, hogy eltudjak költözni a testvéremtől és a jelenlegi párjától. 

Meg is érdemelte a testvérem párja, hogy balszerencséje lett 4 alkalommal, jó darabig egy autója nem is lesz ami összetört neki a balesetben. Egyáltalán nem sajnálom őt ebben, amióta létezik a testvéremnek majd nem 3 éve azóta a testvérem ritkán áll velem szóba még a közösségi portál privát üzenetében is. 

 


XPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...