Kiemelt Ápolási díj és az Emelt Ápolási díj összege érje el a Nettó Garantált minimálbér összegét, míg az Alap Ápolási díj összege legyen a Nettó Minimálbér összegével azonos!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Egy dologban reménykedem 2021. Karácsonyán, hogy sűrgösen takarodjon haza illetve költözön haza a szüleihez 5-6 év múlva a húgom jelenlegi párja!

2021-12-26 19:14:02

2021. nyarán hisztizet, hogy a vízszivattyú miatt amikor hétköznap délelőtt 8:00 óra előtt zuhanyoztam, és mostam hajat mert készültem a munkámba. Hála a jó égnek ezt 2021. őszén befejezte. 

Viszont a mikrohullámú sütőben egy levest nem fogok ételhordó nélkül melegíteni egy mély tányérban, mert egy kibaszott konyha pult nem fér el nálam az egy szintes 25 Nm-es kis házamban, mert galériázni nem lehet sajnos az alacsony bel magasság miatt. Így levest a tányérből csak ki öntöm, mielőtt a nyitott mikrohullámú sütőbe raknám be. 

Húgomnak meg jobb lenne ha sokkal jobb párja lenne mert 3 az igazság és 1 a ráadás, és nagyon remélem a 3. leendő párja sokkal normálisabb lesz velem szemben de a húgommal is normális lesz. És inkább ő legyen a húgom leendő vőlegénye majd a leendő férje is. 

Egy dolgot szeretnék ha a 2. párja aki jelenleg van a húgomnak szépen haza költözne legkorábban 2022. augusztus végén, és az új párja a húgomnak pedig 2022. Októberében lenne. De legkésőbb 2026. Júniusában mindenképpen költözön haza a húgom a jelenlegi párja a szüleihez. És legyen olyan új párja a húgomnak 2026. nyarán aki velem szemben is normálisabb. 

 

ADDIG SAJNOS KÉNYTELEN VAGYOK EGY 25 NM-ES MINI GARZONBAN LAKNI AMIT MÉG GALÉRIÁZNI SEM LEHET, ÉS MÁR TÖBB MINT 5 ÉVE VAGYOK KÉNYELEN ÍGY LAKNI ADDIG AMÍG AZ EGYETLEN ÉLŐ GAZDAG DE ZSUGORI NAGY SZÜLŐM NEM HAL MEG ÉS NEM ÖRÖKLÖM MEG AZ EGYIK LAKÁSÁT, ÉS A PÉNZÉNEK AZ EGY RÉSZÉT MERT AKKOR TUTI ELKÖLTÖZÖM A TESTVÉREMTŐL ÉS A PÁRJÁTÓL.

 

 

 

 


x

Alig várom, hogy elmejen végre nyugdíjba jövő nyáron a Molnár Tibor a Zuglói fejlesztő foglalkoztató és Nappali ellátó intézményből.

2021-12-17 18:32:45

 

 

A Felső képen látható a baloldali széknél a Molnár Tibor széke és a jobb oldali szék pedig a 2. csoportos asztal. Míg az alsó képen látható a baloldali 1 személyes asztalom és a jobb oldalt pedig az 1. csoportos asztal Molnár Tibor asztala. És Molnár Tibor Szociális ágazatban dolgozó 2021. Szeptember óta, állandóan a székem hát támlája közelébe tolja azt a kibaszot asztalát. És annak a következménye van itt, hogy J. Zsuzsanna és P. András szinte alig hiányoznak a munkahelyükről, viszont J. Zsuzsanna és P. András akik a hátam mögött ülnek kövérek. És állandóan hangosan beszélnek közvetlenül a fülem közelében, és mind azért van így mert ha nincs külsős céges munka, akkor a Molnár Tibor Szociális ágazatban dolgozó semmilyen elfoglaltságon nem ad nekik. 

Viszont örülök annak, hogy 2021. December 21-én meg lesz végre az 1. mérföldköves anyagi fejlődésem a 84. havi Fejlesztő foglalkoztatói fizetésem után. És alig várom már 2021. Októbere óta, hogy elmenjen végre valahára nyugdíjba 2022. nyarán nagyon remélem, hogy már 2022. Júniusában el fog menni végre. 

Nagyon remélem, hogy sokkal normálisabb Szociális ágazatban dolgozó fog jönni a Molnár Tibor helyett.  Nagyon remélem, hogy ha minden kötél szakadna, akkor a lakóhelyemhez közeli leendő Fejlesztő foglalkoztatóba tudjak felvételt nyerni. De nagyon remélem, hogy nem fog monden kötél szakadni, hanem el fog menni a Molnár Tibor Szociális ágazatban dolgozó a büdős francba nyugdíjba még pedig már 2022. Június 1-vel. És remélem az új Szociális ágazatban dolgozó személy megértőbb lesz velem szemben, és ad értelmes elfogaltságot a J Zsuzsannának, P. Andrásnak és a többieknek, az 1. csoportos asztalon ülőknek ha nincs külsős megrendelői munka. 

 

Ha új felesztő foglalkoztatóba dolgoznék majd, akkor tuti az első 3 hónapban nyugtatóval fogom átvészelni a napjaimat amíg nem fognak jól ismerni engem. Mert nem szeretném ha apró igazságtalanság is ki hozna a sodromból, és azért lettem ilyen mert reneteg csalódásban volt részem az oktatás területén belül amikor elvégeztem a 8. osztályt. És utána a volt 1. védett munkahelyemnél is csalódtam, és a jelenlegi 2. védett munkahelyemnél is csalódott lettem és nem kicsit. A volt 1. védett munkahelyemnél csupán 1 fokozóttan jobb a 2. védett munkahelyem ahhol dolgozóm. 

 

 

 

2021._Október_mobil_telefon_fotó_109_3.jpg

2021._Október_mobil_telefon_fotó_116_.jpg

 

Ime a következmény amikor ülnek a hátam mögött. Lassan a székem és a mögöttem ülők széke 50 cm-en belül kezd lenni. Jobban örülnék ha 2022-ben Omikron COVID Vírus járvány miatt bezárna a franca a munkahelyem átmenetileg. Sokkal jobb lenne ez nekem és megváltás lenne számomra. 

2021._Október_mobil_telefon_fotó_124_1.jpg

 

 

 

 

 

 


X

Kegyetlen nagy igazság de csak így tudnék önállóan családi összejöveteles Karácsonyt szervezni, ha már a testvérem és a párja nem akarja a Karácsonyi ünnepeket megtartani.

2021-12-12 13:37:24

6 féle lehetőségem van de csak az egyik lehetőség valósulhat meg számomra. 

1. Lehetőségem: megvalósul a Rokkantsági járadékos és Fogyatékossági támogatásos Petícióm, és akkor el fogok tudni költözni a testvéremtől és a párjától a 25 Nm-es kis ikerházamból egy 50 Nm-es olcsóbb 1 szintes albéreletes ingatlanban. 

2. Lehetőségem: ha egy férfi lesz az életemben akihez hozzá költözhetnék, és anyagilag bármiben tudna nekem segíteni és akkor ott tudnám megtakartani a Karácsonyi családi össze jövetelt, ha már a testvérem és a jelenlegi párja már nem csak Decemberben jövő Januárban és jövő Februárban sem fogja akarni pár év múlva a Karácsonyi ünnepeket megtartani. 

3. Lehetőségem: meghalt a kapzsi és rosszindulatú, de nagyon gazdag egyetlen élő nagyszülőm és meg örökölném a vagyonának az egyrészét én is, és az egyik lakását mert akkor már teljesen életem lehetne, és nem a testvéremmel meg a jelenlegi párjával kéne együtt élnem vele. De attól tartók, hogy a 90 éveiben sem fog meghalni pedig 1,5 év múlva 90. életévét fogja betölteni. Azt sajnálom a legjobban, hogy mindig a jó emberek halnak meg előbb és nem a rosszindulatú emberek halnak meg hamarabb. Olyan boldog lettem volna, ha a másik nagyszülőm megélte volna a felnőtt koromat, mert akkor tudott volna nekem anyagilag segíteni amiben még 18 év alatti koromban nem segíthetett nekem. 

4. Lehetőségem: igyekszem folytatni a havi 1x kaparós sorsjegy vásárlásomat, hogy meg tudjam nyerni talán a fődíjat az olcsóbb kaparós sorsjegynél, mert akkor talán lenne Novembertől jövő Január 6-ig egy olcsóbb albérletem, ahhol meg tudnám tartani a Karácsonyi családi összejövetelt.

5. Lehetőségem: ha a testvéremnek egy másik munkahelye lenne ahhol figyelembe veszik a Karácsonyi készülődéseket is, a dolgozók számára és a két ünnep között pedig hagynák a dolgozókat pihenni. 

6. Lehetőségem: a testvéremnek lenne egy másik párkapcsolata, és a jelelenlegi párja szépen haza költözne vidékre a szüleihez, és a leendő új párja pedig megtanítaná a testvéremet, hogy a Karácsonyi ünnepek és a Húsvéti ünnepek megtartása és előkészülete az nem nyűg és teher. Jobban is örülnék ha megvalósulna ez a dolog, és olyan új párja lenne a testvéremnek, aki nem arra vágyik Karácsonykor, hogy édes kettesben legyen a testvéremmel és minden más személyt pedig az életéből kizárni Karácsonykor is. 

 

 


X

7 kívánságom van Mikulásra és Karácsonyra.

2021-11-29 18:44:15

1. Kívánságom: legyen szakítás a húgom és a jelenlegi párja között, és legyen helyette olyan párja a hőgomnak akivel sokkal boldogabb lenne, és velem szemben is őszinte lenne a testvéremen keresztül, és nem kényszerítené a testvéremet velem szemben időnként hazugságokra. És a jelenlegi párja pedig költözzön haza a szüleihez a picsába, és ne akarjon a húgom vőlegénye és még a férje sem lenni mert később majd a húgomnak fog időnként hazudni. 

 

2. Kívánságom: az anyám és a 2. férje között legyen szépen vállás a 11. házassági évfordulójuk után pár hónappal, és olyan férfi legyen az életében aki nem fog nekem és az anyámnak hazudni, hogy nem tiltott le engem szó nélkül és figyelmeztetése nélkül a Facebook-os oldaláról, hanem a Facebook-os oldal Adminjai tiltották el őt. A nagy faszt mert a Titkos Facebook-os oldalamon tökéletesen láttom a Profil De a fő Facebook-os oldalamon nem találom meg az oldalát. https://www.facebook.com/laszlo.barkanyi.3 

 

3. Kívánságom: jó lenne ha már legkésőbb 5,5 éven belül természetes halál útján meghalna az egyetlen élő zsugori és kapzsi meg gonosz de gazdag nagyszülőm, mert ha nem így lesz akkor soha nem esélyem elköltözni a testvéremtől és a jelenlegi párjától. Én meg nem szeretnék a testvéremmel és a jelenlegi párjával együtt élni, amikor majd házastársak lesznek egymásnak. 

 

4. Kívánságom: jobb lenne ha újra bezárna a munkahelyem jövő Januárban a COVID járvány 3. hullámának erősődése miatt, mert nem akarok sokáig találkozni vele személyesen a 2022. jövő Októberben nyugdíjba vonuló Szociális ágazatban lévő dolgozó személyel, aki 2021. Szeptembere óta állandóan felém tolna a nyomorult csoportos asztalát, hogy már lassan a nyakamon vannak a hátam mögött ülő munkatársaim. 

 

5. Kívánságom: legyek az idei fotólyázat I. helyezettjének az egyike az idei Magyarország 365 fotó pályázatán, aki szintén 1 millió Ft-ot nyer.

 

6. Kívánságom: Legyen esélyem felvételt nyerni a lakóhelyemhez közel lévő fejlősztő foglalkoztatóban, és érezzem jól magamat az új környezetemben mert ott empatikusabbak lennének velem szemben. És a saját érdekeimben is foglalkoznának. 

 

7. Kívánságom: ne jöjjön senki sem hozzám és a testvéremmel sem December 24-26. között. Mert nekem nincs szükségem arra, hogy levegőnek nézenek engem a társaságban, mert nekem nincs párkapcsolatom stb. 


x

Pár dolgot szeretnék idén Mikulásra, Karácsonyra és Újévre!

2021-11-28 15:42:21

Legyen szakítás a testvérem és a jelenlegi párja között, és helyette olyan párja legyen a testvéremnek aki meg tudja győzni a testvéremet, hogy igen is vegye fel a COVID elleni védőoltását. És példát is mutatna ebben a testvéremnek. Testvérem és a jelenlegi párja miatt kellett nekem is otthon gebednem teljesen egészségesen 3x COVID elleni beoltottként és az Influenza elleni oltás beoltotjaként teljesen egészségesen. 

Nem beszélve arról, hogy senki sem fogja az égadta világon megtéríteni a bevétel kiesésemet a Novemberi fizetésem egy részéből. Mert a nyomorult Fejlesztő foglalkoztatói órabéres fizetésemből, semmilyen fizetett szabadságom és betegállományom nincs 1 napra sem.

És az egyetlen élő de gazdag Nagyim nem venné egyetlen egyszer sem a fáradtságát, hogy idén Karácsony előtt felhívjon telefonon engem és megkérdezze tőlem, hogy nincs-e szükségem anyagi segítségre meg hogy vagyok stb.

 

AZT MONDANÁM NEKI LENNE NEKEM SZÜKSÉGEM ANYAGI SEGÍTSÉGRE A COVID HELYZET ÉS A KARÁCSONY KÖZELEDTÉVEL! Csak senkit az ég adta világon nem érdekel, hogy mennyi bevétel kiesésem lesz 2021. Novemberében a testvérem és a párja COVID fertőzése, miatt mert ha felvették volna időben a 3. körös COVID elleni oltásaikat akkor nem volna tüneteik a COVID fertőzésükben és eltudtam volna menni dolgozni megszakítások nélkül Novemberben. 

 

Szeretnék reménykedni abban, hogy az újságíró nő December 6-ig fog jelentkezni E-mailben, hogy időpontott adjon nekem a Petíciómról írásos és fényképes interjúm alapján ha már lusták voltak aHang csoportból arra, hogy megmonták volna az igazat nekem, hogy őket nem érdeklik a Petíció sorsának az alakulása. 

Nagyon remélem, hogy a Perfect Smile fogászaton ingyenes lesz számomra a fogszuvasodásom kezelése legalább a 2 közül az egyik ha nem lenne ingyenes akkor jövő Januárban lehessen fizetnem számomra. Mert a Karácsonyi pénzem is oda lesz a végén, mert a ,,Drága egyetlen élő Nagyim" semmiben nem képes nekem sem segíteni anyagilag legalább Karácsonyi ünnepekhez közeledve. 

A COVID elleni oltásokat lustaságból fel nem vevő dolgozó emberek pedig menjenek csak szépen munkanélkülinek, még 2022. Január 1-vel ha nem képesek 2021. Decemberéig felvenni az oltásaikat. Mert a beoltott személyek nem akarnak főleg nem fizetés nélküli karanténban gebedni ha a felnőtt hozzátartozóik COVID fertőzöttek lennének. 

 

Sokkal boldogabb lennék ha meg nyerném legalább a III. helyezést, az idei Magyarország 365 fotó pályázatán belül. 

 

 


X

Nem sok reményem van, hogy az idei Karácsonyi készülődésem jól fog végződni.

2021-11-26 18:01:40

Azért nem láttok ebben sok reményt, mert kizárt dolognak tartom azt, hogy meg tudjam úszni ingyenes Decemberben a 2 szuvas fogam közül az egyik fogam kezelését. Más részt elfejthettem, hogy meg nyerem valaha is a Magyarország 365 fotó pályázatán legalább egy III. helyezést ami 300.000 Ft-ot ér, mert a különdíjasok csak tárgy nyereményre számíthatnak. 

Harmadik indokom ha nem lett volan beteg a testvérem és párja a COVID-tól, hanem felvették volna rendesen a 3. körös COVID elleni oltásaikat, akkor nem jött volna elő a COVID-os tüneteik és nem kellett volna itthon dekolnom. 

,,Drága egyetlen élő gazdag Nagyim" nem venné a fáradtságát egyetlen egyszer sem, hogy engem felhívjon és meg kérdezze tőlem nincs-e szükségem anyagi segítségre számomra Karácsony előttm és a COVID miatt. Pedig lenne rá szükségem legalább egy 50.000 Ft-os anyagi segítségemre!!! És Karácsonykor pedig inkább felhív elmodja a szokásos Karácsonyi köszöntöjét és ennyi, és akkor sem kérdezi meg tőlem nincs-e szükségem anyagi segítségre számomra. 

 

Nem sok kedvem lesz dolgozni menni jövő Januárban az hétszentség, ha nem emelik a meg a Fejlesztő foglalkoztatói órabéres fizetésemet mikor a Minimálbért és a többi fizetést persze fogják emelni. Viszont azért vagyok ennek ellenére kénytelen oda járni mert arra várok, hogy be legyen fejezve végre a nyomorult házunk színezése, és a kis házam belső átfestése is. Aztán pedig a nagy kert pedig át legyen rendesen végre építve, mert nem arra vágyom, hogy a leendő új munkahelyemről otthoni felfordulásra érkezek haza. 

 

 

 


X

Ahogy elnézem elég jól él anyagilag az Autizmus Live blogírója a 2. férjével és a 2 kamasz gyermekeivel együtt.

2021-11-24 10:12:28

És onnan sejtem, hogy már 2021. Szeptember 24-óta nem írt semmit sem a Blogjában. Tudok arról, hogy nem csak erdei túrára járnak és lovas terrápiára járnak hanem már erdei terep tájfutásra is járnak versenyel és verseny nélkül. Onnan érzem, hogy kapja a közel 12 éves Levente fia után a GYOD-ot aki ép értelmi képességű középsúlyosan Autista. Míg az Erdésznek tanuló 10. osztályos Zalán, aki enyhén Autista és magas értelmi képességel rendelkezik, ő meg 9. osztály elejétől kezdve kapja a tanulmányi ösztön díját. Azon kívül ott van az Autizmus Live Blogírójának a 2. férje aki nagyon jól keres Kamionosként, és ráadásul családi adó visszatérítésben is fognak rendesen rsézesülni. 

És az Autizmus Live blogírójának ott van a 2 felnőtt gyermeke akik már elköltöztek tőle és a 2. férjétől és a testvéreiktől, és az egyik felnőtt gyermeke az Asperger szindrómás Dani ő meg Alpolgármesterként dolgozik Óbudán 2019. Október óta, és elég nagy lábon él anyagilag, hogy nem kottyan meg neki ha támogatja a szüleit és a 2 kamasz testvéreit. Míg a felnőtt korú lány testvére Betti aki Dixlexiás ő már végezhetett az ELTE Geologiai karon és már pályákezdő lett és neki lett már saját párkapcsolata. 

 

Olyan családokat kéne támogatni anyagilag legelső sorban, ahhol 1-4 vagy több kiskorú gyermek van, és az egyik kiskorú gyermek pedig súlyosan krónikusan beteg és rendszeres műtétekre és kontroll vizsgálatokra van szüksége. Vagy mélyszegénységben élnek mindkét szüleikkel együtt mert nincs nagyszülői segítség sem számukra. Vagy COVID árváknak vagy COVID fél árváknak számítanak. 


X

Egy dolgot szeretnék Mikulásra és Karácsonyra, hogy zárjon be átmenetileg a Zuglói Patrónus Nappali ellátó és Fejlesztő foglalkoztatói intézmény, és addig maradjon zárva amíg a COVID-19 járvány 4. hulláma nem fog enyhülni normálisan.

2021-11-20 09:13:09

Igazságtalanak tartom minden Nappali ellátó és Fejlesztő foglalkoztatói intézménynél ahhol egy teremben 30 fős dolgozói létszám van jelen, és a kötelező szájmaszk használata és kézfertőtlenítése mellett fizetés nélküli kötelező kényszer szabadságon kell lenniük a fogyatékossággal éló Fejlesztő foglalkoztatásban részesülőknek, akik felvették a 3. körös COVID elleni oltásaikat és nem betegek és negatív a COVID tesztjük is, de a hozzátartozóik náthásak és lázasak lettek vagy COVID-os lettek. 

Nekem rosszul esne, ha nem tudnék a December 6. Mikulás napon ott lenni és egyben a December 17. Karácsonyi ünnepségen sem tudnék ott lenni, ha a testvérem és a párja újra beteg lenne és közben meg a Fejlesztő foglalkoztató és Nappali Ellátó intézményen belül meg boldogan zajlana le a Mikulás napozás és a Karácsonyi ünnepség is. 

Inkább zárjon be a munkahelyem: mert akkor legalább minden Fejlesztő foglalkoztatott személy meg kapja, egyformán a fizetés pótlását és ne legyen az aki nem tud bejárni dolgozni a saját hibáján kívül akkor kevesebb fizetést vigyen haza. Mintha érintett dolgozó tehetne arról, hogy beteg lesz vagy a hozzátartózik lesznek betegekkel akikkel együtt laknak. 

És addig maradjon is így amíg nem lesz vége a 4. hullámnak a COVID-19 járványnál. 

 

 

 


X

Szégyen nem szégyen egy dolgot kérnék Karácsonyra, hogy legyen már egyszer annyi pénzem, hogy Dr. Gombos Ádám Gombos Dental fogorvosi rendelőjébe kerülhessek.

2021-11-19 19:45:00

Azért szeretnék Dr. Gombos Ádám fogorvosi rendelőjébe kerülni mert nincsenek jó állapotban sajnos egyes fogaim. Más részt szeretnék olyan fogorvoshoz kerülni ahhol a Recepciós nem rossz hangulatú hang lejtéssel beszél velem amikor időpontott kérek tőle, mert a Perfect Smile fogászati rendelőjében lévő recepciós nő olyan rossz hangulattal beszélt hozzám közömbös, valahogy nem szívesen lát engem a Perfect Smile fogászati rendelőjébe. 

És amikor 2020. December elején éjszaka kellős közepén megfájdult az egyik hátsó tömött rágó fogam, Dr. Balsai Tamás fogorvos vezetője és fogorvosi rendelő tulajdonosa nem nézette meg röntgen felvétellel a fájó fogamat, és friss panoráma röntgent sem kaptam pedig a régebbi már 2017. Október 11-én készült. Ezért hiába ismertem meg a Dr. Balsai Tamás fogászati rendelőjét még 2017. nyár végén kénytelen vagyok új magán fogorvos után néznem.

Viszont a számomra volt 1. állandó magán fogászatra a Villányi Dentben nem megyek vissza oda, amit 2006. Decemberében ismertem meg és egészen 2017. nyár közepéig jártam oda. És sokáig azt hittem, hogy sokáig jó kezekben leszek még de sajnos rá kellett jönnöm 2016-ban, hogy nem voltam 100%-an jó kezekben. 

Aztán megváltás volt számomra amikor a Perfect Smile fogászatra kerültem, de akkor még 2020. ősze előtt nem is tudtam milyen valójában Dr. Balsai Tamás munkája a fogaimnál. A rágó felszínetem a rágó fogaimnál le csiszolta egy kicsit és fel sem építette rendesen. Míg a másik fogam rágófelszínét igen rosszul építette fel, a magassága nagyobb lett és a hosszúsága kicsi lett a fogamnak. És normális rágó felszínt nem alakított ki nekem. 

Nagyon remélem Dr. Gombos Ádám fogászati rendelőjében valóban jó kezekben leszek, és valóban jó ellátást fogok kapni nála. 

 


X

Szégyelje magát minden olyan Fejlesztő foglalkoztató és Nappali ellátó Szociális intézményes munkahely, ahol a fogyatékossággal élő dolgozókkal ki csesznek a járvány alatt.

2021-11-19 16:17:38

Nagyon rosszul esett számomra, hogy nem várhattam meg az ebédemet és haza lettem küldve annyit sem mondott a fő csoport vezetőm, hogy jobbulást kíván a hozzá tartozómnak és engem meg szeretettel vár vissza 10 nap múlva. Csak annyit mondott 10 nap múlva mehettek vissza, és ne legyek ideges még akkor sem ha fizetés nélküli szabadságon leszek saját hibámon kívül. 

Azt kívánom, hogy zárjon be a munkahelyem a picsába ha ennyire súlyos a COVID járvány 4. hulláma, és ne a fogyatékossággal élő dolgozó emberekkel szúrjanak már ki, hogy fizetés nélküli kötelező kényszer szabadságra küldik őket akkor is, ha egyik hozzátartozóik náthás lesz amiről ők nem tehetnek a fogyatékossággal élő dolgozók ha a hozzátartozóik náthás lesz. 

Dögöljenek meg az illetékesek ha nem zárják be a munkahelyemet átmenetileg újra amig a COVID 4. hulláma nem csillapodik le, mert nincs szükség diszkriminációra a fogyatékossággal élő emberek iránt. 


XPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...