Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

realitás

#7676 Re: Re: filiszteus = az emberiség alja

2012-02-08 22:38

#7674: - Re: A filiszteus = az emberiség alja

De igen,  enélkül a komcsizós nélkül is érdekel eléggé sokunkat ez a fórum. Szerintem inkább csak félve írunk,  mintha nem lennénk magunk között, ami úgye igaz is.  Nekem többek között ezért sem hiányzik ez a filiszteus,  meg azért sem, mert csak 1-2 napig lehet vele emberként beszélgetni,  aztán kitör belőle a zállat, vagy belőlünk hozza ki az állatot és az nem az én világom, inkább félreállok egy időre, jobb a békesség.


Vendég

#7677 Re: Re: Re: filiszteus = az emberiség alja

2012-02-08 23:11

#7676: realitás - Re: Re: filiszteus = az emberiség alja

Sajnos sokan tévednek abban, hogy ebből az alakból néha kitör az állat. Az igazság sokkal inkább az, hogy néha embernek próbálja álcázni magát, de persze nem bírja sokáig. Kilóg a lóláb. Egy ilyen söpredék miatt pedig nem kell elhagyni a fórumot. Gondolj csak arra, hogy miért írtuk alá a petíciót! Javíts ki, ha a Te indokaidban tévedek, de én azért, mert minden nap látom a jobboldali kormányzásnak nevezett szeméthegyet, ami csak növekszik és növekszik, így fojtva meg minket - talán Te is ezért csatlakoztál ehhez a közösséghez. A nácik pont azt szeretik, amit Te csinálsz: elhallgatsz a megfélemlítésüktől. Ha hatalomra kerülnek, már ismerheted a forgatókönyvet a töri könyvből.

  • "A rossz győzelméhez nem kell más, csak az, hogy a jók ne tegyenek semmit."
  • "Amikor a rossz emberek összeállnak, a jóknak társulniuk kell, különben egyenként elbuknak, cseppet sem sajnált áldozatként egy hitvány küzdelemben."
  • "Nincs erős érzelem, mely az embert jobban megfosztja a cselekvés és gondolkodás képességétől, mint a félelem."

[Edmund Burke]

Talán nem árt odafigyelni rá.

filiszteus

#7678 Re: Re: Re: Élősködő sz@rjancsinak !!!

2012-02-09 00:29

#7670: egy nyitott szemmel járó - Re: Re: Élősködő sz@rjancsinak !!!

Mi van a családoddal? Azt sem tudtam, hogy agglegény vagy e, aggszűz, vagy 10 feleséged és 50 gyereked van. Ki emlegette a családodat? Mindenképpen keresel valami ürügyet az elvtársad kifinomult humorára?

filiszteus

#7679 Első számú közellenség<Egységben az erő. Nem törnek át!

2012-02-09 00:44

Nevetségesek vagytok egytől-egyig a nagy felháborodásotokkal és a nagy szavaitokkal:
"az emberiség alja" mert egy kissé más véleménnyel vagyok a ferikéről. Hát bizony ezt el kell viselni, mert ez egy nyílt fórum. Mert szegény szarjancsizós elvtársatok majd meg szakad a nagy igyekezettől, hogy minél sértőbb és gusztustalanabb dolgokat írjon, attól nem fogok szűkölve menekülni innen.
Már párszor elmondtam, hogy nem írtam más néven a büdös kommunistákról, de úgy látszik mindenképpen kell a tökéletes ellenségképetek kialakításához ez a meggyőződés.


Vendég

#7681 Első számú közellenség - a náci söpredék

2012-02-09 07:39

#7679: a náci patkány filiszteus - Első számú közellenség szeretne lenni, de csak egy kártevő

Jajj, te kis érzékeny! Te kis hős! Nem is szolgáltál ám rá a közundorra, csak mi vagyunk ilyen gonoszak. Az erőszakos magatartásod csak "hazafiasság", mi meg ilyen szemétládák vagyunk, akik megérdemlik a diagnózisaid, mint pszichiáter, a titulusaid, mint az összes egyetem dékánja, a rágalmaid, mint Az igazmondó Münchausen juhász, költő, ügyvéd és bíró, a valaha élt egyetlen filozófus, A teológus, A hívő, A matematikusz (nem írtam el), minden tudományok legfőbb tudora, az A. Nem nagy szavakat kaptál, hanem az igazat: a náci a lehető legaljasabb ember és te bevallottad - kérkedtél vele, hogy az vagy.

 

filiszteus

#7682 Csak a láncaitokat veszíthetitek!

2012-02-09 10:05

"csak mi vagyunk ilyen gonoszak" dehogy vagytok Ti gonoszak. Csak szűk látókörűek vagytok és nevetségesek. Aki másként gondolkodik, mint Ti, azt be lehet sorolni nácinak és meg lehet nyugodni ezáltal. Érzékeny lennék? Nincs kizárva, de semmiképpen sem arra, amit itt nagy igyekezettel összehordotok rólam. Az inkább szórakoztat. Szegény nagybetűs homo primitivus fröcsögésit pedig már nem olvasom végig. Azt élvezzétek inkább Ti, mert azt a színvonalat képviseli. Nem mondom van a fórumon egy-két hozzászóló, akin egy kicsit csodálkozom, hogy hogy került ilyen rossz társaságba, de többnyire nem okoztok meglepetést. Amilyen a vezér, olyanok a hívei.
az igazi vidéki

#7683 Re: Büdöskomcsizósnak

2012-02-09 10:19

#7675: Vidéki - Büdöskomcsizósnak 

 Valaki visszaél a nevemmel!!!!

Én, az igazi vidéki ilyen stílusban sosem írok, le sem bírnék ilyen stílusban semmit írni. Használj más nevet, találd ki a sajátodat, légy kreatív. Ez már a második eset volt! Amit ír, azzal egyébként egy véleményen vagyok, csak én másképp fogalmazok.

filiszteus

#7684 Fogjatok össze a fasiszták ellen elvtársak!

2012-02-09 10:34

#7683: az igazi vidéki - Re: Büdöskomcsizósnak

Sajnos ez van. Tudomásul kell venned, kikkel vagy azonos nevezőn. Veletek ellentétben én képes vagyok elhinni, hogy nem Te írtad azt a fröcsögést, különben miért tiltakoznál miatta.

az igazi vidéki

#7685 Re: Fogjatok össze a fasiszták ellen elvtársak!

2012-02-09 10:41

#7684: filiszteus - Fogjatok össze a fasiszták ellen elvtársak! 

 Fili!

Azért, mert más írt a nevemben, én nem leszek ám jobbos, sem a nézeteim nem változnak. Az a baj, hogy - hála sok mai "nagyformátumú" politikusnak, akik jó szónokok, tehát gátlástalanul tudnak hatni az emberekre, ennyire szétszakították a két oldalt. Azt Neked is el kell ismerned, hogy a radikálisok jobboldalon vannak. Nekem ez nem tetszik, tehát sosem fogok veletek egyetérteni, de attól még megférünk - remélem, egymás mellett. Nektek nem tetszik, ha balról valaki szót emel, de Ti ezt nyugodtan megtehetitek. A mi tüntetésünre gátlástalanul odamehettek rendet zavarni, a tiétekre viszont el sem mernénk menni a TI agresszív magatartásotok miatt. Lehet, hogy Te személy szerint nem vagy az, de a táborotok mindenképp. Ezért én alapból kerülöm az olyan szituációkat, amikor ilyen helyzetbe kerülhetnék.

Tudod, a baloldaliak legnagyobb részének az nem tetszik, hogy  milyen gátlástalan, agresszív, ellentmondást nem tűrő stílusban tudjátok az embert leugatni, erre nem találok szolídabb kifejezést. Ha viszont balról ugyanezt kapjátok, teljes a felháborodás.  Én ezzel nem tudok azonosulni, én azt szeretném, ha újra béke, nyugalom lenne, ne kelljen összehúzni magam, ha szembejön valaki árpádsávos zászlóba öltözve, Sieg heil-t ordítva és ne kelljen már attól összerezzennem, ha szürkületkor az utcán a hátam mögött cipőkopogást hallok.

Hát ez van, ma nem vagyok jó passzban, úgyhogy be is fejezem, talán egész napra.


Vendég

#7686 Fogjatok össze a fasiszták ellen elvtársak! - sajnos nagy szükség van rá

2012-02-09 10:47

#7684: filiszteus - Fogjatok össze a fasiszták ellen elvtársak!

Talán inkább nem olvasta végig a hozzászólásokat (amiket te szaporítottál a fröcsögéseddel - de szép náci kifejezéseket tudsz) és ezért választotta ezt a nicket újból vagy teljesen más emberről van szó, mint az első esetben. Afölött meg könnyedén elsiklottál (már megint, de megszoktuk), hogy a mondandójával egyet ért, csak ő nem így fogalmazna.

egy álvidéki, aki vidéken lakik

#7687 Re: Csak a láncaitokat veszíthetitek!

2012-02-09 11:00

egy álvidéki, aki vidéken lakik

#7688 Re: Re: Az igazi vidékinek !

2012-02-09 11:16

#7683: az igazi vidéki - Re: Büdöskomcsizósnak

Légy szíves, írd le a kedvemért, hogy hogyan kellett volna más stílusban írnom és másképp fogalmaznom ??!!  Egyébként én nem láttam "vidéki" nicknevet, pedig több oldalt átolvastam.  Hogy őszinte legyek, az meg sem fordult a fejemben, hogy egy nicknév kiválasztásához kreatívitásra volna szükség, ezt sem olvastam sehol feltételként.  Előre is köszönöm a segítséget.


Vendég

#7689 Re: Re: Fogjatok össze a fasiszták ellen elvtársak!

2012-02-09 11:23

#7685: az igazi vidéki - Re: Fogjatok össze a fasiszták ellen elvtársak!

"Azt Neked is el kell ismerned, hogy a radikálisok jobboldalon vannak."

Ááá! Dehogy vannak ott. Csupaszív, békeszerető emberek, akik csak néha vernek össze valakit az utcán vagy teljesen jogosan romba döntik magát az utcát. Az is abszolút érthető és tolerálandó - kötelezően tolerálandó, hogy rágyújtják 1-2 cigány családra a házat, aztán agyonlövik a menekülő családot, hogy ezzel "felhívják a figyelmet a társadalmi problémákra". Még zsidó családra nem gyújtottak ugyan mostanában semmit, de álmaikban már rég szerepel és ugye milyen szép álom? Ha az is megvolt, akkor jöhetnek azok is, akik szót mernek ez ellen emelni, mert mégis mit képzelnek magukról.

"Nektek nem tetszik, ha balról valaki szót emel, de Ti ezt nyugodtan megtehetitek."

Persze, hogy nyugodtan, hiszen a minimum, hogy összevernek bárkit, akinek a tekintete/bőrszíne/orra nem tetszik.

"A mi tüntetésünre gátlástalanul odamehettek rendet zavarni, a tiétekre viszont el sem mernénk menni a TI agresszív magatartásotok miatt."

Ááá, kedves az igazi vidéki! Senki nem bánt ott téged, feltéve persze, ha nem túl sötét a bőröd és te is az ő szövegeiket üvöltöd.

"Lehet, hogy Te személy szerint nem vagy az,"

Gondolod? Én nem. Ha túlerőben érzik magukat, még a legnyuszibb is hirtelen farkast játszik. Tapasztaltam.

"én azt szeretném, ha újra béke, nyugalom lenne, ne kelljen összehúzni magam, ha szembejön valaki árpádsávos zászlóba öltözve, Sieg heil-t ordítva és ne kelljen már attól összerezzennem, ha szürkületkor az utcán a hátam mögött cipőkopogást hallok."

Csak paranoiád van kedves fórumtársam, amit filiszteus, a pszichológia siegheil-díjas professzora simán diagnosztizál Nálad. Ha mégis összevernének véletlenül, akkor az a Te hibád, mert voltál olyan galád, hogy nem viseltél árpádsávos zászlót, nagymagyarország térképet és nacionalista önkényuralmi jelképeket, de még egy fekete gyakorló sem volt Rajtad és az acélbetétes bakancsod fűzője sem volt fehér, a bakancs hiányáról már nem is beszélve. Teljesen érthetetlen a félelmed akkor is, amikor ilyen békés "magyarok" alig néhány fős csoportja telitorokból üvölti, hogy végezni kell a zsidókkal, mert Te nem vagy zsidó - ha mégis, akkor ráfaragtál, dehát micsoda nemes cél, hogy ne nyomják el ezek az aljas "nem magyarok" a "magyart". Ezek olyan kedves és veszélytelen emberek, hogy alig fegyverkeztek fel egy kicsit. Azt is csak azért, nehogy azok az agresszív, állatias baloldali "nyuggerek" mindet agyonverjék.

az igazi vidéki

#7690 Re: Re: Re: Fogjatok össze a fasiszták ellen elvtársak!

2012-02-09 11:31


Vendég

#7691 Re: Re: Re: Re: Fogjatok össze a fasiszták ellen elvtársak!

2012-02-09 11:35

#7690: az igazi vidéki - Re: Re: Re: Fogjatok össze a fasiszták ellen elvtársak!

Remélem, érzed a szavaimból, hogy valójában mit is gondolok.

filiszteus

#7692 tanulmányozd egy kicsit a bűnügyi statisztikákat

2012-02-09 11:35

#7685: az igazi vidéki - Re: Fogjatok össze a fasiszták ellen elvtársak!

Egészen komolyan állítod, hogy te vidéken leginkább a radikálisoktól félsz? Tényleg ők jelentik számodra a legnagyobb veszélyt?

Képzeld, én a XII. kerületben lakom és mégis egészen mások a tapasztalataim:

-sétálunk a Váci utcában a Svájcból idelátogató nagynénémmel, egy cigány suhanc kotorászik a retiküljében és mikor a nagynéném meri ezt észrevenni, akkor a suhanc még fenyegetőleg handabandázik a háta mögött álló két nagydarab cinkosa támogatásával

- a nagyobbik fiam áll a metrón SMS-t ír a telefonján, felszáll egy cigány párocska és a férfi egyszerűen kivszi a telefont a kezéből és a háta mögé dugja( a folytatás lényegtelen az ügy szempontjából, de pechje volt, mert az egyik kezével kapaszkodott, a másikat a háta mögött tartootta a telefonnal)

-a kisebbik fiam az utolsó busszal hazafelé tartott, leült köré 3 cigánylegény és kipakoltatták a zsebét, elvették a telefonját (azzal fenyegetőztek, hogy, ha szól valakinek, megkeresik a cigány rokonaikkal és nagy baj lesz.)

-szakad az eső és furcsa csobogást hallunk, hát ömlik a víz a házfalra, a csatorna alsó tagja hiányzik. lerohanok a garázshoz és még utolérem a cigányt, aki éppen tapossa laposra és teszi egy sporttáskába a csatornadarabot.

Hangsúlyozom ezek az esetek nem Ózdon, vagy Miskolcon, hanem a XII. kerületben történtek.

Eddig még egyetlen árpádsávos lobogóba öltözött radikális nem próbált sem kirabolni, sem bántalmazni.

És aki meri ezeket a jelenségeket észrevenni és szóvátenni, az egyszerűen náci és kész!

 


Vendég

#7693 Re: tanulmányozd egy kicsit a bűnügyi statisztikákat

2012-02-09 11:41

#7692: filiszteus - tanulmányozd egy kicsit a bűnügyi statisztikákat

Jaja! Szeretném én azt látni. Érdekes módon még sosem volt ilyenhez szerencsém, soha nem is láttam hasonlót sem, te meg felsoroltad az egész családot, hogy mit is művelnek veletek azok a "lágerbe való cigányok". Aki ezt elhiszi, az kalapáccsal töröl ablakot.

filiszteus

#7694 Re: Re: Re: Fogjatok össze a fasiszták ellen elvtársak!

2012-02-09 11:45

#7689: - Re: Re: Fogjatok össze a fasiszták ellen elvtársak!

valóban érdemes lenne orvoshoz fordulnod, mielőtt elhatalmasodik rajtad ez a paranoia.

Csak egy példa:

Február 2. tüntetés az ÚJ Színháznnál Dörner György ellen. A színház előtt visítozik Magyar Fruzsina, az utca lezárva a Balettintézetnél, a kordon egyik felén a tóüntetők, a másik felén a radikálisok az Andrássy út sarkán.

nagyon sokan érkeznek még tüntetők, akiknek át kell furakodniuk a radikálisok tömeggén, hogy a kordonon keresztül egy elvtárs beengesje őket (azt tényleg nem tudom milyen ismérvek alapján döntötte el, kit engedjen be)

Nos végig ott voltam és tanúsíthatom, hogy még szóbeli inzultus sem ért egyetlen átfurakodó liberálist sem.

filiszteus

#7695 Cigánybűnözés márpedig nincs, Moldova gátlástalanul hazudik a "Bűn az élet" című könyvében.

2012-02-09 11:49

#7693: - Re: tanulmányozd egy kicsit a bűnügyi statisztikákat

Most, hogy mondod, tényleg lehet, hogy inkább cseremiszek voltak.


Vendég

#7696 Re: Re: Re: Re: Fogjatok össze a fasiszták ellen elvtársak!

2012-02-09 11:49

#7694: filiszteus - Re: Re: Re: Fogjatok össze a fasiszták ellen elvtársak!

Hazugság! A saját szememmel láttam, amint telitorokból mocskos zsidókat üvöltöztek. Tényleg sport neked a hazudozás. Megalapozott a gyanú, hogy te vagy a büdöskomcsizós, a gáborka és talán még néhány másik is.

filiszteus

#7697 Re: Re: Re: Re: Re: Fogjatok össze a fasiszták ellen elvtársak!

2012-02-09 12:14

#7696: - Re: Re: Re: Re: Fogjatok össze a fasiszták ellen elvtársak!

Nem az üvöltözésről beszélek. Bántották valamelyik tüntetőt, aki átfurakodott köztük a kordon felé tartva? Mert egyesek itt már folyamatosan rettegnek.

az igazi vidéki
Vendég

#7698 Re: tanulmányozd egy kicsit a bűnügyi statisztikákat

2012-02-09 12:16

#7692: filiszteus - tanulmányozd egy kicsit a bűnügyi statisztikákat 

 Én azt hiszem, hogy nem erről beszéltem. Kezdem ott, hogy 5 éve vagyok vidéki, előtte 34 évig a Margit hí budai hífőjénél a Frankel Leó utcában laktam. Azt megelőzően, házasságom előtt a Parlament mellett. Besukalltam a budapesti élettől, ahogy nyugdíjba mentünk, vettünk egy parasztházat, kicsiosítottuk, élhetővé tettük és leköltöztünk. Így lettem vidéki. Erről ennyit. Arról pedig, hogy milyen a fővárosi lét, én is tudnék mesélni, nem véletlen lettem vidéki. Egy példa: Apám haldoklott, hajnalban vittük rohammentővel kórházba. Reggel 8-kor már újra ott voltam az intenzíven, annyira összehozták, hogy még 4 évet élt utána, de nem ezt akarom ebből kihozni, hanem kicsit megnyugodva, de annál fáradtabban mentem haza 9 óra körül. Állok a 4-6-os villamoson, érzem, hogy megrándul a vállamon a táskám. Mondom, megnézem, miért rándul, óvatosan csúsztattam a szabad kezem és hirtelen elkaptam egy csuklót, amint éppen behatolni készül. Egy jólöltözött kamasz volt, akkor vettem észre, hogy még 3-an állnak körbe, szintén jólöltözöttek. Mondom a gyereknek, hogy nem szégyelled magad, iskolában lenne a helyed, mire a gyerek flegmán: talán én tegyek bele valamit? Mondom, hogy most azonnal leszállsz a bandáddal együtt, mert különben szétverem a pofádat, mire a gyerek a képembe röhögött, a villamos pedig pont beért a szigeti bejáró megállóba, belőlem az éjszaka összes indulata kijött és egy akkora pofont kevertem le a gyereknek, hogy kiesett az ajtón. A 3 másik csak nézett, mire én ki a következő, vagy leszálltok? Mindhárom kiugrott. Az emberek csak álltak, néztek. Ajtó bezár, villamos elindul, megszólal egy pasi: Harcias a menyecske! Én ránéztem... mire a pasi: nem szóltam!!! Utána egy perccel már én is leszálltam. Ezek nem voltak cigányok, csak rablópalánták. Ennek az esetnek 16 éve. Ma már alkalmatlan lennék rá. Egyébként ugyanezen a járaton 3x kiraboltak csúcsforgalomban cigányok is, úgyhogy a mérleg a javukra billen. Nem attól náci valaki, hogy szóváteszi a cigánybűnözést. Azt én is szóváteszem és én sem szeretem őket. A jobb az, mikor elrendezik az ügyeiket egymás között. Nálunk a faluban szerencsére nagyon jó az arány, összesen 7 család van és nem is nagyszámúak, ez szerencse.  VOlt egy eset a múlt nyáron, az egyik cigó nevelte az asszonyt, aki ennek megfelelően visított. Átment a szomszéd, aki csak feles és kétszer akkora, mint aki nevelte az asszonyt. A biztonság kedvéért vitt egy karót is magával, rászólt Gyuszira, hogy hagyja abba, az visszaszólt, hogy kuss. Erre a karó eltört a hátán. Józsi, mint aki jólvégezte dolgát, hazaindult. Gyuszi elő a bicskát, utánafutott, belevágta. Nem volt ügyes, felkaron találta Józsit. Közben a szomszédok kihívták a rendőrséget, azok a mentőket. A mentők ellátták mindkét sérültet, majd megkérdezték Józsit, akit megbicskáztak, hogy tesz-e feljelentést. Mondja Józsi, hogy nem teszek, szomszédok maradunk, majd elrendezem. Gyuszi azóta nem nagyon mer mutatkozni.

Félreértettél abban, hogy a faluban félek az árpádsávosoktól. Nem, én akkor félek tőlük, mikor felmegyek Pestre. Itt nincsenek, itt egy nemzeti ünnepen az összes párt és egyház képviselője együtt koszorúzik kéz a kézben a legnagyobb békességben és ilyen a közhangulat, pedig döntően jobbos falu, mégis jól érzem magam.

 

Demokrata

#7699 Re: Re: Re: Re: Fogjatok össze a fasiszták ellen elvtársak!

2012-02-09 12:24

#7694: filiszteus - Re: Re: Re: Fogjatok össze a fasiszták ellen elvtársak! 

 Hú, Fili, most nagyon a lelkembe másztál.  Magyar Fruzsina beszédét rikácsolásnak nevezni több, mint gusztustalan.

Én nem voltam jelen, de láttam a TV-ben és megnéztema HVG.hu-n is azokat a jeleneteket, amelyeket a veled egyformán gondolkodók adtak elő. Példa: egy 40/50 körüli nő hosszú percekig gyűjthette a szájában, telibeköpte a kamerát vele, legalább addig sem ordibált. Egy másik gondolkodó, aki állandó szinházba járónak mondta magát és úgy állt ott, mint a tengerész a szárazföldön, azaz dülöngélve, egyetlen színdarab címét nem tudta megmondani, hogy mit játszanak.

Látod, Fili, itt a nagy baj, hogy Te azt látod helyesnek, ami ott részetekről történt.  Nem is kívánok ebben a témában jobban elmélyedni, mert további csalódást okozol.


Vendég

#7700 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fogjatok össze a fasiszták ellen elvtársak!

2012-02-09 12:36

#7697: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Fogjatok össze a fasiszták ellen elvtársak!

Épp csak mocskos zsidókat őrjöngtél fili. Hazudtál - megint - és tudod nem vet ám ez rossz fényt rád és (a kedvenceim a fasiszta kifejezéseid) a fajtádra. A mondókáid, amiket tényként megállapítgatsz teljesen hiteltelenek. Az persze nektek nem baj, "mert mind tudjátok az igazat".