Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt


Vendég

/ #7689 Re: Re: Fogjatok össze a fasiszták ellen elvtársak!

2012-02-09 11:23

#7685: az igazi vidéki - Re: Fogjatok össze a fasiszták ellen elvtársak!

"Azt Neked is el kell ismerned, hogy a radikálisok jobboldalon vannak."

Ááá! Dehogy vannak ott. Csupaszív, békeszerető emberek, akik csak néha vernek össze valakit az utcán vagy teljesen jogosan romba döntik magát az utcát. Az is abszolút érthető és tolerálandó - kötelezően tolerálandó, hogy rágyújtják 1-2 cigány családra a házat, aztán agyonlövik a menekülő családot, hogy ezzel "felhívják a figyelmet a társadalmi problémákra". Még zsidó családra nem gyújtottak ugyan mostanában semmit, de álmaikban már rég szerepel és ugye milyen szép álom? Ha az is megvolt, akkor jöhetnek azok is, akik szót mernek ez ellen emelni, mert mégis mit képzelnek magukról.

"Nektek nem tetszik, ha balról valaki szót emel, de Ti ezt nyugodtan megtehetitek."

Persze, hogy nyugodtan, hiszen a minimum, hogy összevernek bárkit, akinek a tekintete/bőrszíne/orra nem tetszik.

"A mi tüntetésünre gátlástalanul odamehettek rendet zavarni, a tiétekre viszont el sem mernénk menni a TI agresszív magatartásotok miatt."

Ááá, kedves az igazi vidéki! Senki nem bánt ott téged, feltéve persze, ha nem túl sötét a bőröd és te is az ő szövegeiket üvöltöd.

"Lehet, hogy Te személy szerint nem vagy az,"

Gondolod? Én nem. Ha túlerőben érzik magukat, még a legnyuszibb is hirtelen farkast játszik. Tapasztaltam.

"én azt szeretném, ha újra béke, nyugalom lenne, ne kelljen összehúzni magam, ha szembejön valaki árpádsávos zászlóba öltözve, Sieg heil-t ordítva és ne kelljen már attól összerezzennem, ha szürkületkor az utcán a hátam mögött cipőkopogást hallok."

Csak paranoiád van kedves fórumtársam, amit filiszteus, a pszichológia siegheil-díjas professzora simán diagnosztizál Nálad. Ha mégis összevernének véletlenül, akkor az a Te hibád, mert voltál olyan galád, hogy nem viseltél árpádsávos zászlót, nagymagyarország térképet és nacionalista önkényuralmi jelképeket, de még egy fekete gyakorló sem volt Rajtad és az acélbetétes bakancsod fűzője sem volt fehér, a bakancs hiányáról már nem is beszélve. Teljesen érthetetlen a félelmed akkor is, amikor ilyen békés "magyarok" alig néhány fős csoportja telitorokból üvölti, hogy végezni kell a zsidókkal, mert Te nem vagy zsidó - ha mégis, akkor ráfaragtál, dehát micsoda nemes cél, hogy ne nyomják el ezek az aljas "nem magyarok" a "magyart". Ezek olyan kedves és veszélytelen emberek, hogy alig fegyverkeztek fel egy kicsit. Azt is csak azért, nehogy azok az agresszív, állatias baloldali "nyuggerek" mindet agyonverjék.