Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#7692 tanulmányozd egy kicsit a bűnügyi statisztikákat

2012-02-09 11:35

#7685: az igazi vidéki - Re: Fogjatok össze a fasiszták ellen elvtársak!

Egészen komolyan állítod, hogy te vidéken leginkább a radikálisoktól félsz? Tényleg ők jelentik számodra a legnagyobb veszélyt?

Képzeld, én a XII. kerületben lakom és mégis egészen mások a tapasztalataim:

-sétálunk a Váci utcában a Svájcból idelátogató nagynénémmel, egy cigány suhanc kotorászik a retiküljében és mikor a nagynéném meri ezt észrevenni, akkor a suhanc még fenyegetőleg handabandázik a háta mögött álló két nagydarab cinkosa támogatásával

- a nagyobbik fiam áll a metrón SMS-t ír a telefonján, felszáll egy cigány párocska és a férfi egyszerűen kivszi a telefont a kezéből és a háta mögé dugja( a folytatás lényegtelen az ügy szempontjából, de pechje volt, mert az egyik kezével kapaszkodott, a másikat a háta mögött tartootta a telefonnal)

-a kisebbik fiam az utolsó busszal hazafelé tartott, leült köré 3 cigánylegény és kipakoltatták a zsebét, elvették a telefonját (azzal fenyegetőztek, hogy, ha szól valakinek, megkeresik a cigány rokonaikkal és nagy baj lesz.)

-szakad az eső és furcsa csobogást hallunk, hát ömlik a víz a házfalra, a csatorna alsó tagja hiányzik. lerohanok a garázshoz és még utolérem a cigányt, aki éppen tapossa laposra és teszi egy sporttáskába a csatornadarabot.

Hangsúlyozom ezek az esetek nem Ózdon, vagy Miskolcon, hanem a XII. kerületben történtek.

Eddig még egyetlen árpádsávos lobogóba öltözött radikális nem próbált sem kirabolni, sem bántalmazni.

És aki meri ezeket a jelenségeket észrevenni és szóvátenni, az egyszerűen náci és kész!

 

Válaszok


Vendég

#7693 Re: tanulmányozd egy kicsit a bűnügyi statisztikákat

2012-02-09 11:41:05

#7692: filiszteus - tanulmányozd egy kicsit a bűnügyi statisztikákat

Jaja! Szeretném én azt látni. Érdekes módon még sosem volt ilyenhez szerencsém, soha nem is láttam hasonlót sem, te meg felsoroltad az egész családot, hogy mit is művelnek veletek azok a "lágerbe való cigányok". Aki ezt elhiszi, az kalapáccsal töröl ablakot.

az igazi vidéki
Vendég

#7698 Re: tanulmányozd egy kicsit a bűnügyi statisztikákat

2012-02-09 12:16:26

#7692: filiszteus - tanulmányozd egy kicsit a bűnügyi statisztikákat 

 Én azt hiszem, hogy nem erről beszéltem. Kezdem ott, hogy 5 éve vagyok vidéki, előtte 34 évig a Margit hí budai hífőjénél a Frankel Leó utcában laktam. Azt megelőzően, házasságom előtt a Parlament mellett. Besukalltam a budapesti élettől, ahogy nyugdíjba mentünk, vettünk egy parasztházat, kicsiosítottuk, élhetővé tettük és leköltöztünk. Így lettem vidéki. Erről ennyit. Arról pedig, hogy milyen a fővárosi lét, én is tudnék mesélni, nem véletlen lettem vidéki. Egy példa: Apám haldoklott, hajnalban vittük rohammentővel kórházba. Reggel 8-kor már újra ott voltam az intenzíven, annyira összehozták, hogy még 4 évet élt utána, de nem ezt akarom ebből kihozni, hanem kicsit megnyugodva, de annál fáradtabban mentem haza 9 óra körül. Állok a 4-6-os villamoson, érzem, hogy megrándul a vállamon a táskám. Mondom, megnézem, miért rándul, óvatosan csúsztattam a szabad kezem és hirtelen elkaptam egy csuklót, amint éppen behatolni készül. Egy jólöltözött kamasz volt, akkor vettem észre, hogy még 3-an állnak körbe, szintén jólöltözöttek. Mondom a gyereknek, hogy nem szégyelled magad, iskolában lenne a helyed, mire a gyerek flegmán: talán én tegyek bele valamit? Mondom, hogy most azonnal leszállsz a bandáddal együtt, mert különben szétverem a pofádat, mire a gyerek a képembe röhögött, a villamos pedig pont beért a szigeti bejáró megállóba, belőlem az éjszaka összes indulata kijött és egy akkora pofont kevertem le a gyereknek, hogy kiesett az ajtón. A 3 másik csak nézett, mire én ki a következő, vagy leszálltok? Mindhárom kiugrott. Az emberek csak álltak, néztek. Ajtó bezár, villamos elindul, megszólal egy pasi: Harcias a menyecske! Én ránéztem... mire a pasi: nem szóltam!!! Utána egy perccel már én is leszálltam. Ezek nem voltak cigányok, csak rablópalánták. Ennek az esetnek 16 éve. Ma már alkalmatlan lennék rá. Egyébként ugyanezen a járaton 3x kiraboltak csúcsforgalomban cigányok is, úgyhogy a mérleg a javukra billen. Nem attól náci valaki, hogy szóváteszi a cigánybűnözést. Azt én is szóváteszem és én sem szeretem őket. A jobb az, mikor elrendezik az ügyeiket egymás között. Nálunk a faluban szerencsére nagyon jó az arány, összesen 7 család van és nem is nagyszámúak, ez szerencse.  VOlt egy eset a múlt nyáron, az egyik cigó nevelte az asszonyt, aki ennek megfelelően visított. Átment a szomszéd, aki csak feles és kétszer akkora, mint aki nevelte az asszonyt. A biztonság kedvéért vitt egy karót is magával, rászólt Gyuszira, hogy hagyja abba, az visszaszólt, hogy kuss. Erre a karó eltört a hátán. Józsi, mint aki jólvégezte dolgát, hazaindult. Gyuszi elő a bicskát, utánafutott, belevágta. Nem volt ügyes, felkaron találta Józsit. Közben a szomszédok kihívták a rendőrséget, azok a mentőket. A mentők ellátták mindkét sérültet, majd megkérdezték Józsit, akit megbicskáztak, hogy tesz-e feljelentést. Mondja Józsi, hogy nem teszek, szomszédok maradunk, majd elrendezem. Gyuszi azóta nem nagyon mer mutatkozni.

Félreértettél abban, hogy a faluban félek az árpádsávosoktól. Nem, én akkor félek tőlük, mikor felmegyek Pestre. Itt nincsenek, itt egy nemzeti ünnepen az összes párt és egyház képviselője együtt koszorúzik kéz a kézben a legnagyobb békességben és ilyen a közhangulat, pedig döntően jobbos falu, mégis jól érzem magam.

 

a fene tudja

#7707 Re: tanulmányozd egy kicsit a bűnügyi statisztikákat

2012-02-09 13:44:06

#7692:  filiszteus  bűnügyi statisztikája

Úristen, kik vagytok ti, hogy benneteket szanaszét lopnak ??  Én is arra felé lakom, nekem is vannak gyermekeim, de tőlünk mindössze egyetlen alkalommal lovasítottak meg egy autót, a ház elől, amit a következő utcasarkon megtaláltunk.  Kb. két év múlva lett meg az elkövető, egy másik autólopási ügy kapcsán, egy fehér ember.  Viszont a kerítésem kapujára felakasztották a macskánkat, mégpedig egy piros-fehér csíkos ronggyal, amit  -a szomszéd hölgy vallomása alapján-  egy szőkés hajú,  fiatal felnőtt fehér ember követett el.     Hozzád hasonlóan, hangsúlyozom, hogy ezek az esetek a II. kerületben történtek.