Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt


Vendég

#7701 Re: Re: Re: Re: Re: Fogjatok össze a fasiszták ellen elvtársak!

2012-02-09 12:38

#7699: Demokrata - Re: Re: Re: Re: Fogjatok össze a fasiszták ellen elvtársak!

"Látod, Fili, itt a nagy baj, hogy Te azt látod helyesnek, ami ott részetekről történt."

Dehogy látja! Az a helyes - szerintük.

Tóth Zsolt

#7702

2012-02-09 12:50

Valami barbár össze-visszafirkálgatja az aláírásokat, hogy kapja be, amire gondolok, aljas fidesznyik.

Vendég

#7703 Re:

2012-02-09 13:05

#7702: Tóth Zsolt -

Üdv nálunk! filiszteus néven sérteget minket.

filiszteus

#7704 özv. Fasiszta Antalné

2012-02-09 13:18

#7700: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fogjatok össze a fasiszták ellen elvtársak!

A "fajtád" fasiszta kifejezés? Azt hiszem el vagy tévedve. A tudomány mai állása szerint emberfajták vannak és nem fajok, mert egy fajhoz tartozunk. Amire Te gondolsz és a nácik használták az a "faj".

Persze tudom én, hogy megy ez. Az Orbán által használt "élettér" kifejezést is rögtön lefordítottátok "Lebensraum"-ra és náviztatok egy jót ennek kapcsán.

Tudod mit? Ha Te meg a Magyar fruzsina vagytok az antifasiszták,  akkor vállalom, én vagyok a fasiszta. Így megfelel neked?


Vendég

#7705 Re: özv. Fasiszta Antalné

2012-02-09 13:25

#7704: filiszteus - özv. Fasiszta Antalné

"A "fajtád" fasiszta kifejezés?"

Tudod, hogy mitől lesz egy kifejezés fajgyűlölő? Hát attól, hogy fajgyűlölők használják ellenségképük kialakítására. Igen, az! Fasiszta kifejezés.

"Tudod mit? Ha Te meg a Magyar fruzsina vagytok az antifasiszták,  akkor vállalom, én vagyok a fasiszta. Így megfelel neked?"

Hogy fasiszta vagy, azt már rég tudom, nem is vagyok egyedül. Hogy néha igyekszel embernek tűnni, az csak gyenge álcád, hamar kibújik belőled a valódi, agresszív éned.

a fene tudja

#7707 Re: tanulmányozd egy kicsit a bűnügyi statisztikákat

2012-02-09 13:44

#7692:  filiszteus  bűnügyi statisztikája

Úristen, kik vagytok ti, hogy benneteket szanaszét lopnak ??  Én is arra felé lakom, nekem is vannak gyermekeim, de tőlünk mindössze egyetlen alkalommal lovasítottak meg egy autót, a ház elől, amit a következő utcasarkon megtaláltunk.  Kb. két év múlva lett meg az elkövető, egy másik autólopási ügy kapcsán, egy fehér ember.  Viszont a kerítésem kapujára felakasztották a macskánkat, mégpedig egy piros-fehér csíkos ronggyal, amit  -a szomszéd hölgy vallomása alapján-  egy szőkés hajú,  fiatal felnőtt fehér ember követett el.     Hozzád hasonlóan, hangsúlyozom, hogy ezek az esetek a II. kerületben történtek.


Vendég

#7708 Re: Szóval te vagy az Elhatárolódó Hód?

2012-02-09 14:07


Vendég

#7709 Re: Re: tanulmányozd egy kicsit a bűnügyi statisztikákat

2012-02-09 14:09

#7707: a fene tudja - Re: tanulmányozd egy kicsit a bűnügyi statisztikákat

Nem esett le Neked, kedves a fene tudja? A náci mindent elkövet, hogy magát igazolja. Se hazugság, se erőszak, se fosztogatás nem áll távol a "szent cél"-tól. Csak egy kis emlékeztető, hogy kik is a fajmajmok:

http://mozicsillag.com/watch_putlocker.php?host=24180&id=5672

Csak előzetesnek az első néhány modat:

"Először a zsidókat gyűjtötték be. Én halgattam, mert nem vagyok zsidó. Aztán a kommunistákat, én hallgattam tovább, mert nem vagyok kommunista. Ezután a római katolikusokat, a szakszervezeti tagokat és az ipari munkásokat vitték el. Én ekkor sem emeltem fel a szavam, mert egyikühöz sem tartoztam. Végül értem jöttek, ám addigra nem maradt senki, aki kiállhatna értem."

Edmund Burke nagyon bölcs ember volt...


Vendég

#7710

2012-02-09 14:10

Igen termékeny ma úgy a jobb, mint a baloldal. Egyedül azt sajnálom, hogy nem közeledik senki senkihez, sajnálattal tapasztalom, hogy a FILISZTEUS nicknévvel önellátott úriember kifejezetten sportot űz abból, hogy baloldali - nem faj, hanem - embertársait folyamatosan hergelje. Ez nem szép dolog.

Vendég

#7711 Re:

2012-02-09 14:21

#7710: -

Ne haragudj meg rám, de szégyellném magam, ha egy kicsit is közelednék a szélsőjobbhoz. Mindig is balos voltam, de ez nem azt jelenti, hogy a véres balt képviselném. Ők sem voltak sokkal jobbak a náciknál. Időnként puszi pajtásokként tanulták egymás módszereit. Meg is lett az eredménye.


Vendég

#7712 Re: Re:

2012-02-09 14:27

#7711: - Re:  

 Dehogy haragszom, én nem azt akarom, hogy az emberek bármely irányba "megtérjenek", én csak azt szeretném, ha békében tudnánk egymás mellett élni. Az, hogy ez nem megy, nem a baloldal bűne. Az okot én abban látom, hogy a nagy büdös szólásszabadsággal az emberek nekibátorodtak és -az idősebbek 50 év sérelmét, a fiatalok pedig az ölükbe hullt mindent szabad elvet követve - mindent meg is tesznek azért, hogy ne legyen nyugalom.  

Egyébként az emberi közöny nem magyar sajátosság. Nem tudom, láttad-e tegnapelőtt több híradóban látható volt egy usztráliai város metromegállójában ipari kamerával készült jelenet, amikor egy anyuka egy pillanatra elengedi a babakocsit, az önálló életet kezd élni és gurulni kezd a sinek felé. Egy mobilozó pasas (férfiak!) még ki kis kerüli, hogy a szabad mozgásban ne gátolja. Az anya úgy ugrott a sinek közé a kocsi után. Másodperceken múlt, hogy nem történt tragédia.

filiszteus

#7713 csak egy szőke fenevad gyilkolhatta meg a macskátokat. Biztos Siegfriednek hívták.

2012-02-09 14:28

#7707: a fene tudja - Re: tanulmányozd egy kicsit a bűnügyi statisztikákat

Most mit mondjak? Tényeket írtam le. Legfeljebb nem hiszed el. Nem izgat különösebben. Tekintsd náczi uszításnak, ha úgy megnyugtatóbb számodra.

CSONGORÁDI KISBÍRÓ

#7714 Re: SZÉP KISPAPA AZ ILYEN.

2012-02-09 14:29

#7710: - "FILISZTEUS NICKNEVŰ ÚRIEMBER SPORTOT ŰZ ABBÓL, HOGY A BALOLDALT HERGELJE"

AHELYETT, HOGY HAZAMENNE SZOPTATNI AZ ÚJSZÜLÖTT  KIS TÖRPEÖSZVÉRÉT.


Vendég

#7715 Re: csak egy szőke fenevad gyilkolhatta meg a macskátokat. Biztos Siegfriednek hívták.

2012-02-09 14:30

#7713: filiszteus - csak egy szőke fenevad gyilkolhatta meg a macskátokat. Biztos Siegfriednek hívták.

Hát persze, hogy tényeket írtál le. A saját "tényeidet", ahogy szoktad.

a fene tudja

#7716 Re: Erről ennyit.

2012-02-09 14:55

#7713: filiszteus - "legfeljebb nem hiszed el, nem izgat különösebben"

Engem sem hoz különösebben izgalomba, de ami igaz, az igaz.   Egy nő ismerősöm jött hozzánk, kérdem tőle: mit vétett a táskád, hogy nem riglizted be ?  Na, volt visítozás.  Aztán mesélte, hogy az Astoriánál fényes nappal, amíg nézegette a kirakatot, akkor lophatták ki a vállára akasztott táskájából a pénztárcáját.  A kirakatüvegben látta, hogy állt mögötte egy középkorú pasi, biztosan azt hitte őt nézegeti.      A másik ismerősöm,  egy 70 éves papa kezéből Wekerlén, a rendőrség mellett -fényes nappal- egy futóbolond kapta le a csuklóján lógó kistáskáját,  csak úgy futtában.

filiszteus

#7717 csak a náczik!

2012-02-09 15:17

#7716: a fene tudja - Re: Erről ennyit.

Ilyen esetek nem fordulnak elő. Csak olyan bűntények vannak, hogy a skinheadek megtámadják a zsidókat és a cigányokat, valamint szigorúan szőke, nordikus alaktú fiatalemberek meggyilkolják baloldali érzelmű emberek macskáit.

Olvasd el a kommenteket és magad is rájössz erre.

Demokrata

#7718 Re: csak a náczik!

2012-02-09 15:36

#7717: filiszteus - csak a náczik! 

 Fili, tegnap telihold volt, ez látszik ma rajtad, ráadásul erőspaprikába is nyaltál - gondolom.

Igaz, hogy nem nekem írtál, de ma már nekem is írtál, abban is csipkelődtél. Attól, hogy mint egy sértett herceg, amolyan okos enged, szamár szenved módra mondod, hogy persze, hogy neked van igazad, attól még marsz minden mondatoddal.


Vendég

#7719 Re: csak a náczik!

2012-02-09 15:41

#7717: filiszteus - csak a náczik!

Mint ahogy az sem, hogy cigányokra húzzák a vizes lepedőt azért is, amit el sem követtek. Mert hát "mind tudjuk", hogy a cigány bűnöző. Az sem fordult elő, hogy egy falu cigány lakosságára kentek "nap, mint nap" elkövetett "bűnöket". A szélsőjobb médiában szépen meg is jelentek a cikkek és soha, senki nem firtatta igazságtartalmukat. "Mind tudjuk"... Később az elkövetőket (összesen 3 eset) a nyomozás leleplezte, de mind cigány volt ám (egy sem volt az, vsz arra számítottak, hogy majd őket teszik felelőssé)! Mivel a "cigánybűnözők" egyike sem volt roma származású, hamar el is simították az ügyeket. A náci médiában? Ott máig olvasható a "falu rémeinek" "cigánybűnöző" mivolta. Tényleg! Rájönnél a dolgok miértjére, ha képes lennél rá, de nem vagy.

egy magyar

#7720 Bűnözőnek születni kell (szerintem).

2012-02-09 16:45

Van egy Svédben élő gyermekkori barátom, aki nálunk szokott megszállni, ha Bp-en jár. Elvett Kínában egy olyan kínai nőt, aki ott élte, éli az életét, a férj megy hozzá évente látogatóba. Azóta ez az ember, aki addig nagyon büszke volt a magyarságára, most a kínaikat isteníti, hogy azok nem bűnöznek, dolgosak, mennyivel különbek, mint mi vagyunk. Végighallgattam, oszt' kapott tőlem apait-anyait, hogy a kínaiak itt külhonban -igaz, hogy javarészt maguk között, ezzel az erővel otthon is maradhattak volna- a saját fajtájukat csapják be, lopják meg és gyilkolják le, csempészek, adócsalók és, ami a legmocskosabb, hogy egymás gyermekeit rabolják el válságdíjért(amit én a magyarokról még sosem hallottam.) Ennyi.
filiszteus

#7721 nem tudom mire gondolsz

2012-02-09 16:58

#7718: Demokrata - Re: csak a náczik!

Tudtommal még egyáltalán nem írtam ma Neked. Ha csak nem te írtad valamelyik kommentet név nélkül.  Tényleg kezd teljesen meddővé válni a vita. Egyesek homokba dugják a fejüket és nem vesznek tudomást a valóságról a cigánybűnözéssel kapcsolatban. Ugyanakkor a számba adnak olyasmiket, amiket soha nem mondtam és nem is gondoltam. Az, hogy létezikl a cigánybűnözés, sajátos elkövetői módszerekkel, egyáltalán nem azt jelenti, hogy a cigányok bűnözők lennének és épeszű ember nem is állít ilyet. Sok itteni kommentelő szerint pl. orbán Viktor is cigány.

Leírtam néhány tapasztalatomat cigánybűnözőkkel és az elvtársaid kapásból meghazudtoltak. Azt persze klészséggel elhiszitek, hogy elvtársnőtök macskáját egy szőke fiatalember akasztotta fel, mivel mással, mint árpádsávos zászlóval. Gondolom zenei kiséret a "Deutschland deutschland über alles" volthozzá.

a fene tudja

#7722 Re: cigány, magyar, kínai bűnözők és a többiek

2012-02-09 18:13

#7721: filiszteus - nem tudom mire gondolsz

Sajnos, a bűnözés létezik és nem is kevés, minél csövesebbek lesznek a zemberek, annál inkább növekedni fog.  A cigányokat én sem szeretem,  és ezzel bizony rengetegen így vannak ebben az országban, nem veszik fel, vagy csak elvétve, a munkahelyekre,  pl. én sem.  Akkor mi a fenéből éljenek,  ráadásul gyerekük meg mindig is min. 2x annyi volt, mint a magyarnak és nem hinném, hogy csak a családipótlék miatt.  Nehéz ügy, de oldja meg viktátor,  a cigányok őt választották.    - Egyébként nem árpádsávos zászlóval, hanem piros-fehér csíkos ronggyal kötötték fel a cicát, és nem szőke, hanem szőkés fiatal felnőtt, legalábbis a tanú vallomása szerint,  - az pedig nincs kiírva a kapumra, hogy baloldali vók.

Demokrata
Vendég

#7723 Re: nem tudom mire gondolsz

2012-02-09 18:16

De írtál, én meg valóbsn név nélkül válaszoltam, de néha elfelejtem kiírni a nevem. Elnézést, ha valamivel megbántottlak volna, de valóban úgy éreztem, hogy ma paprikásabb hangulatban vagy. Rám egyébként hatott a telihold, ezért gondoltam, hogy rád is.

Demokrata

#7724 Re: Re: cigány, magyar, kínai bűnözők és a többiek

2012-02-09 18:21

Én már láttam szőke cigányt!

Itt a faluban egy egész család van belőlük.

filiszteus

#7725 Aki náczi megdöglik... régi kínai közmondás.

2012-02-09 18:46

#7723: Demokrata - Re: nem tudom mire gondolsz

Még a dús fantáziájú szarjancsiházizó sem tud megbántani bármennyire is erőlködik. Ez itt egy virtuális fórum. Nem érint érzelmileg, de ettől függetlenül, nem emlékszem, hogy valaha is írtál volna nekem sértő dolgot. Különben telihold ide, telihold oda, semmi bajom, csak biztos megnáczultam. Hívatni kell az elhatárolódó hódot. Majd az rendet teremt.