Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#7684 Fogjatok össze a fasiszták ellen elvtársak!

2012-02-09 10:34

#7683: az igazi vidéki - Re: Büdöskomcsizósnak

Sajnos ez van. Tudomásul kell venned, kikkel vagy azonos nevezőn. Veletek ellentétben én képes vagyok elhinni, hogy nem Te írtad azt a fröcsögést, különben miért tiltakoznál miatta.

Válaszok

az igazi vidéki

#7685 Re: Fogjatok össze a fasiszták ellen elvtársak!

2012-02-09 10:41:37

#7684: filiszteus - Fogjatok össze a fasiszták ellen elvtársak! 

 Fili!

Azért, mert más írt a nevemben, én nem leszek ám jobbos, sem a nézeteim nem változnak. Az a baj, hogy - hála sok mai "nagyformátumú" politikusnak, akik jó szónokok, tehát gátlástalanul tudnak hatni az emberekre, ennyire szétszakították a két oldalt. Azt Neked is el kell ismerned, hogy a radikálisok jobboldalon vannak. Nekem ez nem tetszik, tehát sosem fogok veletek egyetérteni, de attól még megférünk - remélem, egymás mellett. Nektek nem tetszik, ha balról valaki szót emel, de Ti ezt nyugodtan megtehetitek. A mi tüntetésünre gátlástalanul odamehettek rendet zavarni, a tiétekre viszont el sem mernénk menni a TI agresszív magatartásotok miatt. Lehet, hogy Te személy szerint nem vagy az, de a táborotok mindenképp. Ezért én alapból kerülöm az olyan szituációkat, amikor ilyen helyzetbe kerülhetnék.

Tudod, a baloldaliak legnagyobb részének az nem tetszik, hogy  milyen gátlástalan, agresszív, ellentmondást nem tűrő stílusban tudjátok az embert leugatni, erre nem találok szolídabb kifejezést. Ha viszont balról ugyanezt kapjátok, teljes a felháborodás.  Én ezzel nem tudok azonosulni, én azt szeretném, ha újra béke, nyugalom lenne, ne kelljen összehúzni magam, ha szembejön valaki árpádsávos zászlóba öltözve, Sieg heil-t ordítva és ne kelljen már attól összerezzennem, ha szürkületkor az utcán a hátam mögött cipőkopogást hallok.

Hát ez van, ma nem vagyok jó passzban, úgyhogy be is fejezem, talán egész napra.


Vendég

#7686 Fogjatok össze a fasiszták ellen elvtársak! - sajnos nagy szükség van rá

2012-02-09 10:47:32

#7684: filiszteus - Fogjatok össze a fasiszták ellen elvtársak!

Talán inkább nem olvasta végig a hozzászólásokat (amiket te szaporítottál a fröcsögéseddel - de szép náci kifejezéseket tudsz) és ezért választotta ezt a nicket újból vagy teljesen más emberről van szó, mint az első esetben. Afölött meg könnyedén elsiklottál (már megint, de megszoktuk), hogy a mondandójával egyet ért, csak ő nem így fogalmazna.