Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#7679 Első számú közellenség<Egységben az erő. Nem törnek át!

2012-02-09 00:44

Nevetségesek vagytok egytől-egyig a nagy felháborodásotokkal és a nagy szavaitokkal:
"az emberiség alja" mert egy kissé más véleménnyel vagyok a ferikéről. Hát bizony ezt el kell viselni, mert ez egy nyílt fórum. Mert szegény szarjancsizós elvtársatok majd meg szakad a nagy igyekezettől, hogy minél sértőbb és gusztustalanabb dolgokat írjon, attól nem fogok szűkölve menekülni innen.
Már párszor elmondtam, hogy nem írtam más néven a büdös kommunistákról, de úgy látszik mindenképpen kell a tökéletes ellenségképetek kialakításához ez a meggyőződés.

Válaszok


Vendég

#7681 Első számú közellenség - a náci söpredék

2012-02-09 07:39:06

#7679: a náci patkány filiszteus - Első számú közellenség szeretne lenni, de csak egy kártevő

Jajj, te kis érzékeny! Te kis hős! Nem is szolgáltál ám rá a közundorra, csak mi vagyunk ilyen gonoszak. Az erőszakos magatartásod csak "hazafiasság", mi meg ilyen szemétládák vagyunk, akik megérdemlik a diagnózisaid, mint pszichiáter, a titulusaid, mint az összes egyetem dékánja, a rágalmaid, mint Az igazmondó Münchausen juhász, költő, ügyvéd és bíró, a valaha élt egyetlen filozófus, A teológus, A hívő, A matematikusz (nem írtam el), minden tudományok legfőbb tudora, az A. Nem nagy szavakat kaptál, hanem az igazat: a náci a lehető legaljasabb ember és te bevallottad - kérkedtél vele, hogy az vagy.