1D kerülje a Magyarokat

Quoted post

THErockerGirl998

#1 Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-04-27 10:07

Okok, amiért utálni lehet a 1D-t (meg a többit..)
1. Dalszöveg: Gyakran értelmetlen, egyhangú, tizenakárhány éveseknek szóló baromság. 3 téma össz-vissz az egész amiről írni tudnak: szerelem, buli, szakítás.
Ezeken kívül van még rengeteeeeeegsok dolog, amiről írni lehetne, de nem, ők ezekről írnak.Mert: túl fiatalok, élettapasztalat egyenlő nulla, vagy: nem is ők írják a szöveget, hanem valami hapi, jó pénzért, ami azért nem túl előnyös, mert nem tudja hogy akinek írja, hogyan is érez/fejezné ki ezt pontosan (kivéve ha gondolatolvasó, amire nincs sok esély).
2. Hang: az a baj, hogy nincs benne semmi egyedi, felismerhető. Járt énektanárhoz pár hónapot, és egyből énekes lesz belőle, jellegzetes hang nélkül. Éééés elvileg ebben a vándireksönben öten vannak. Ha hallom (rádióba szokott menni,) nem tudom megkülönböztetni, hogy mikor ki énekel, mert olyan, mintha az egészet egy ember énekelné. És nem csak ezen a csapaton belül megkülönböztethetetlen, hanem az egész pop-szakmában, mert mindenki, de mindenki, aki eltalálja a hangokat, képes tinibálvánnyá válni.
3. Buzi vs. nem buzi: Erről megy a vita direktionerek, belieberek és normál emberek között, nem is teljesen alaptalanul.Ők nem tudnak érvelni, hogy miért nem buzik, mi viszont tudunk, hogy miért azok, mert láttunk képeket, látjuk, milyen ruhákat hordanak ( ez elkerülhetetlen, mert mindenki ismerősei között van néhány directioner, akik örömmel posztolnak képeket -.-). És levisítják a fejünkről a hajat, ha azt mondjuk, buzik. van bizonyítékunk, ne próbálkozzatok!!!
4. Divat: Ez a stílus, kinézet, max. 1-2 évig lesz menő, aztán már jajjdenagyonfujj. És akkor hol lesznek ők?! SEHOL!!! Majd jön más, akitől olvadozni lehet, de ezek a dolgok ugyanígy igazak lesznek rájuk, kivétel nélkül.

Válaszok

pinkibullit

#2 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-04-27 10:51:40

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Teljesen jó érvek, jogos és megcáfolhatatlan, de én azt is hozzáfűzném,hogy a média az ilyeneket adja naponta.

Számukra nem fontos más? a híradóba bemondják ha JB elrontja a szöveget ,de ha 7 banda egymás után oszlana fel le sem szarják.

van még az MTV /music tv/ ott ugye pop hírek vannak megminden de a rocknak már külön mtv rocks-ot csinbáltak. ahogy az mtv classic.... ezért most ezt értsük úgy,hogy "nem valóak ezek a szaroka vegyes zeneadóra"? -.-

vvvvv

#3 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-28 09:22:10

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

kurva anyádat okok
1. mert hazudsz
2 mert 1 buzi vagy ;)
3 nem is tudod kik ők xd

Csak egy lány...!

#4 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-28 17:48:02

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

1.Sajnálom hogy számodra értelmetlen dolog a szerelem. -.-"

2.Csak sinplán süket vagy hozzá! :)

3. Buzik? ÉS mi van ha melegek? (mert a buzi elég bunkó kifejezés -.- de egy ilyentől mindt te mit is vártam -.-") Iszonyat sok sztár van aki meleg és még is több milliárdan rajongnak érte...Vegyük pl.: Neil Patrick Harris-t iszonyat sokan imádják még is meleg...

4.Ízlések és pofonok!!

U.I.:Csak felkéne nőni és abba hagyni az utálokást....!!!!

azakittenemismersz

#5 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-28 19:48:07

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

van aki így látja a dolgokat valaki nem. csak azt nem értem hogy miért nem lehet békén hagyni őket. van aki szereti van aki nem. ENNYI. mindenkinek van olyan akit szeret és nem. Biztos fel tudnék sorolni olyan embereket amelyeket az Író szeret és  én vagy akár a többi Directioner sem szeret, de ettől nem ítéljük el őket és nem is foglalkozunk vele. mindenkinek megvan a joga ahhoz hogy maga döntsön. nem ismerjük és Ti sem ismeritek az igazi éneiket,ezért felesleges találgatni. a dalszövegről annyit hogy sokkal értelmesebb mint az ilyen rockos zenék vagy az ilyen partis amiben nincs is szöveg vagy ugyanazt ismétlik az egész dalon át.(Gangam Style) és az nem igaz a dalokat ők írják egy kis segítséggel, de nem mást kérnek meg. egy számuk van olyan amit nem ők írtak hanem egy feldolgozás. A hangjukkkal sincs semmi baj valakinek nem tetszik az ne hallgassa őket és ennyi. azért mert eggyeseknek nem tetszik azért nem kell elítélni őket. mindenkinek van olyan valaki akinek nem szereti a hangját és nem is hallgatja, nem foglalkozik vele. a dalok meg nagyjából tizenéveseknek készültek. a buzik vs. nem buzikról csak annyit mint eddig: mindenki eldönti saját magának de akkor tartsa is meg a véleményét,nem kell másra is ráerőszakolni sem tényként kimondani. a divatról pedig azt hogy a stylisttyaik(nem tudom hogy jol irtam-e) öltöztetik őket és mindenkinek van saját stílusa mint például a fültágítosoknak. nekem az se tetszik de nem foglalkozok vele mert az ő élete nem az enyém. lehet hogy jön más lehet nem. nem kell előre tényként kimondani. SZÓVAL MINDENKINEK SAJÁT JOGA ELDÖNTENI HOGY SZERETI ŐKET VAGY SEM, HA SZERETI AKKOR SZERESSE ŐKET ÉS ÉRDEKELJE, HA NEM AKKOR MARADJON CSENDBE ÉS NE FOGLALKOZZON VELE. ENNYI.

Timii.xx

#7 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 08:44:06

Drágám,már ne is haragudj,de ki vagy te?Ahogy látom egy senki!Menj el Simon Crowell-hez és tőle kérdezd meg,hogy mért lettek 3.-ak a világ egyik legnagyobb tehetég kutatójában!

Ahogy látom már sokkal többet értek el nálad!Hogy miért?Tehetségesek!!!Ezért.Az másik téma,hogy te a rock-ot szereted vagy tdom is én,ami arról szól,hogy tépjük szét az embereket stb...

Mért lenne értelmetlen szöveg?Meg folyton a szerelemről...hülyeség csillag vésd az eszedbe.Ők maguk írják a szöveget,legalábbis jó párat ők írtak.És képzeld,ahhoz,hogy felismerd a hangukat egy jó pár számot meg kell hallgass és ki kell ismerned a fiúkat.Látom,ez egyeseknek nem megy...

Buzik?!Haha röhögnöm kell!!:') beütöd a Google-ba 'One Direction barátnők' és ki ad:Modellt,Táncost,Énekest,de átlagos embereket is!!;)

Öltözködés?!xdd Hagyjuk...jó a szemed?!Látom nem...Menj keress utána miket hordanak a mostani fiúk..meglepődsz az eltérésen..

Jaa képek arról,hogy buzik?!:')Hallottál már a Pohotshop-ról?Vagy esetleg a többi képszerkesztőről?!:) Látom nem.Na szóval Röviden ennyi.

Vésd azeszedbe!!!Azért mert te utálod,mi akkor is  szeretni fogjuk őket!!!És pont az ilyen személyek miatt,mint te még jobban!!A Directionerek örökké összetartanak!!!!

vivienTapolca

#8 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 08:44:28

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

HÁT TE TELJESEN HÜLYE VAGY!!! ezek szerint süket és vak is vagy!:* ---->ORVOS!! jabocs..rajtad már az se segít. az a baj veletek..az ilyen utákozokkal hogy ti csak a külsőt lájátok. és nehogy azt mond /ha már a külsőnél tartunk/ hogy 5 izmos,sexy,stílusos fiatal fiu nam sexy?! bocs..de ha szerinded ez undorító akkor vagy lezbi/buzi/homoszekszuális/transzfesztita vagy mittudomén mivagy.!!! a hangjukról meg csak annyit hogy szerinted akkor mi az egyedi hang ? -.-" ebben a bandában 5 különbözö hangal megáldott fiu énekel...és ha te ezt eggyátalán nem hallod a rádióból akkor ott a YOUTUBE,és ha az se segit megkülömböztetni őket..akor drágám..rosszhírem van. te tényleg súlyos betegségben szenvedsz:(-.-" ..................................................jah és ha eennyire gyűllöölöddd őket akkor meg lehet kusban magadbafolytani,mert szentem semmi szükséged arra hogy a félfilágot magadra uszitsd!!:*♥-.-

thia

#11 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 08:51:59

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

1) Dalszöveg: Ha lenne annyi kurázsi benned, szépen végig nézhetnéd az összes zeneiparban dolgozó celeb zenéjét, és rájöhetnél, hogy 10 ből 8 a három megadott témád közül valamelyikről szól. Arról nem is beszélve, hogy az Another World, a Stand Up és még sorolhatnám tovább sem a buliról, a szerelemről, vagy a szakításról szól, tény, hogy megfordul benne a téma.
2) Hang: Nincs benne semmi eredeti? Ne haragudj, de aki több mi 3 zeneszámukat meghallgatja, az utána 100 közül felismeri a hangjukat. És irtad, pop szakma. Igen, ott ez az elvárt, hogy eltalálják a hangokat, és hogy élvezhető legyen az emberek számára, nem pedig az, hogy a te fülednek különlegesen hangozzon, ugyanis másoknak igenis különleges!!
3) Buzi vs Nem buzi: Valljuk be: 5 srác egész évben szinte napi 0-24ben együtt van. Azthiszem, egy idő után mindenkiben kiaalkulna egy apró ferdehajlam, gondolj csak bele a helyzetükbe: 4 veled azonos neművel minden nap, úgy, hogy nem lehetsz ellenkező nemüvel, nem folytathatsz velük különösebb viszonyt. Érthető.
4) Divat: Jól mondod, max. 1-2 évig. És tudod mi a pop bandák legfőbb dolga a zene és az élvezhetőség után? A külső megjelenéssel való foglalkozás. A divat változik, ezáltal az ő külsejük is változni fog. Meglepő? Részemről nem.

Ezekután, kérnék egy újabb értelmes érvelést, mert mondhatni annyi valólatan, átgondolatlan érvet hoztál fel, hogy megfordult bennem: nem az 1Dvel hanem a pop szakmával van gondod. És igen: Van aki szereti, van aki nem. Miért kéne azért kerülnie egész Magyarországot az 1D-nek mert te épp nem rajongasz értük? Rossz hírem van számodra: nem körülötted forog a világ :)

Directioner ;)

#12 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 08:57:16

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Kedves akár mi a neved.! Szerintem nagyon szánalmas, hogy próbálsz okokat szerezni arra hogy a One Direction buzi.!

Attól,hogy te ilyeneket írsz róluk szerinted így a Directionerek nem fogják őket ugyan úgy szeretni.? -,-" Hát akkor nagyon nagyot tévedsz.!!!!

Mert mi Directionerek tudjuk hogy van barátnőjük.!!! És tudod a képek szerkesztésére ott van a Photoshop.! ;) Tudod az olyan ezköz amivel képeket lehet szerkeszteni kedvünkre.! ;) -.-"

Ja és a zenéjük...Hát igen lehet,hogy a legtöbb számukezekről szólnak. És akkormivan.? Ha valami nem tetszik akkor minek kell véleményt írni róluk.? -.-" Mindenkinek van véleménye és azt szerintem tartsa meg magának.!!!! ;) Ja és a hangjukkal és a ruhájukkal kapcsolatban.: A hangjuk mind az 5-nek különböző.! Csak vannak emberek mint például TE akik nem tudnak külömbséget tenni a dolgok között.!!! ;) -,-  A ruhájukat pedig csak azért szólod le mert neked nincsenek olyan ruháid.? CSak tudod nem a ruha teszi az embert.!!!!

Ja és még valami szerintem ennek semmi értelme nem volt csak annyi hogy lejáratod magad hogy te milyen jó vagy mert te mindenkiről tudsz véleményt írni....Képzel én is vagy bárki más is tud bárkiről véleményt írni de vannak olyan normális  emberek akik ez magukban tudják tartani.!!! -.-" ;) Puszi: Egy Directioner :*

directioner

#13 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 09:00:59

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

na idefigyelj drágalelkem.:) idézlek : "Ők nem tudnak érvelni, hogy miért nem buzik, mi viszont tudunk, hogy miért azok, mert láttunk képeket, látjuk, milyen ruhákat hordanak"

felmerül bennem pár kérdés. az első, hogy MI, DIRECTIONEREK, hogy a f...ba nem tudnánk érvelni amellett, hogy nem buzik? nézzük szerre őket.

Harry: Taylor Swift-tel kavart, amelett meg számtalan barátnője volt (nem úgy mint neked ;) )

Louis: Eleanor Calder

Liam: exe Danielle Peazer

Niall: ott VOLT neki Amy, amíg 1D-s nem lett

Zayn: Perrie Edwards

És mi az, hogy ti a ruháik alapján buzizzátok le őket? azért, mert stílusosan öltöznek, nem buzik. van is egy közmondás. nemde? "Ne ítéld meg a könyvet a borítójáról." Viszont én téged szívesen megnéznélek. Nem akarok senkit se jelzőkkel illetni, főleg nem titeket/téged, mert meg sem érdemlitek/érdemled.

És még egy kérdés. Ha nem szereted őket, miért foglalkozol velük? Lassan több utálkozó fog az 1D-vel foglalkozni, mint a directioner-ek.... Hagyjad jönnenek koncertezni, te úgysem szereted, elkerülöd. Ilyen egy normális, épeszű ember (ellentétben veled).

És akkor most had aktiváljam a "hülye tinipicsarajongó mód''-ot.

-mikor lesz neked telt házad a MSG-ben?

-mikor lesz annyi jóindulat benned, hogy segítesz az afrikai szegény családokon-gyerekeken?

-mikor lesz beléd annyi csaj szerelmes, mint beléjük? (haha, erre ne válaszolj, költői kérdés volt.)

-mikor hagyod abba az utálkozást? mikor szállsz le róluk? mikor nem veszel tudomást róluk? mikor nem leszel ilyen gyerekes?

U.I.: bekaphatjátok!

Directioner 4ever

#15 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 09:03:51

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Na ide figyelj még egy ilyen úgy kioltalak hogy megdöglesz + egyáltalán nincs igazad + addig ne szóld le őket amíg nincs annyi rajongód,nem keresel 700.000 000 forintot és nem leszel dobogós egy nagyon híres ének versenyen szóval ebből az a lényeg hogy pofád lapos és kusba vagy okés!? remélem megértettük egymást (téged még a parasztképzőbe sem vennének föl )

Nono

#21 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 09:32:47

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Miért fáj ha mi szeretjük, az ilyenekre már csak azt hiszem, hogy irigyek, mert ez így is van!!!!

most én is vegyem pontokba??!!!!..nos hát legyen:

1. a dalszöveg:először is ha nem tetszik akkor minek hallgatod meg őket?? másodszor a dalok a szerelemről szólnak szerintem ez a bajod vele nem az, hogy nem jó!!

2.a hang: ezek szerint szintén hallgatod őket és érdekel, hogy milyen a hangjuk....na szép vagy!!Egyáltalán, hogyan szeretnéd megkülönböztetni a hangjukat, ha nem ismered??Azt elismerem, hogy talán nem annyira különleges a hangjuk, de ezért vannak a fülbemászó dalszövegek!DE Zaynnek,Harrynek és Niallnek igenis különleges a hangja és ha már itt tartunk akkor Liamnek és Louisnak is(hallgasd meg a 'more than this'-t és hallgasd ahogyan a szőke fiú énekel)......IGEN??????AZ EGÉSZ POP-SZAKMÁBAN na ezen kiakadtam....egyszer hallgasd már meg Ed Sheeran-t vagy Alexandra Bruke-t.....és eltalálni a hangokat??? 1000000000x jobb a hangjuk mint neked ezt még így is tudom, hogy nem hallottam!!!!!

3.buzi vagy NEM(!!!) BUZI:Mi a f*sz?????van bizonyíték????!!! hol?!...ez a bizonyíték: http://24.media.tumblr.com/05be2b1a86f35cd1ed35739a83a1a38d/tumblr_mm2rdnouyR1r0igh7o1_500.jpg

http://25.media.tumblr.com/f177dd85d9ab821eceee402326372ebd/tumblr_mp4t85M62c1s9kqi7o3_500.jpg

 

most komolyan az volt a kifogás, hogy hogyan öltöznek???....nézz már utána úgy öltöznek!!ahogyan egy normál 19 éves!!(tudom, hogy nem mind ennyi éves)

4. a divat: nem értem miért ez raktad be címnek...inkább lehet volna 'irigy vagyok ezért fikázok'...

Én nem szerettelek volna bántani.Nem teszek olyat amilyet most te tettél sok directionerrel, mert az ilyenek nekünk nagyon rosszul esnek és szerintem te ezt pontosan tudod.Kérlek legközelebb tartsd meg a véleményedet és másokat se buzdíts arra, hogy utálják őket.Mert rettentően örülnénk neki, ha Magyarországra jönnének és én vagy a többiek nem tudom, hogy mikor ártottunk neked, hogy ezt az örömöt legszívesebben elvennéd tőlünk.Látom, hogy szereted a rockot...én nagyon nagyon sok ideig csak a rockot és a rapet szerettem és kimondhatatlanul gyűlöltem az 1D-t...de aztán rá kellett jönnöm, hogy nem is utálom őket hanem még közben magamnak is hazudok..szerintem veled is ez van és igen lehet, hogy pár év múlva eltűnnek, de az, hogy sehol legyenek azt kétlem, hisz egy csomó rekordot döntöttek és még nagyon sok is lesz.(tudom, hogy most biztosan azt mondod, hogy azt majd megdöntik mások) és még ez is lehet, mert semmi nem tart örökké, ahogyan remélem az sem, hogy ennyire gyűlölöd őket.

 

nemérdekel kimitmond énakkoris szeretem

#23 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 09:34:25

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

1.tanulj meg írni,2.akkor beszélj mikor már te is elérted azt amit ők!,3.senki se tökéletes,de te főleg nem,4.és az a szám amit Harry írt??-azt 12 évesen írta EGYEDÜL!!!,4.megnézném,hogy te hogyan írnál MAGADTÓL dalszövegeket és hogyan adnád elő!!,5.mert te olyan jól öltözködöl-.-,6.nem vándireksönnek kell ejteni(vándájreksön),de hadjuk te mindent jobban tudsz-.-,7.és mi Directionerek vagyunk nem direktionerek!!!       NA 7 OK,HOGY IRIGY ÉS BAMBA VAGY!!!S NEKED NINCS SZíVED!

Just a Directioner.

#24 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 09:39:04

Directioner44

#27 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 09:51:22

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Ha valaki nem szereti az 1D az a ő baja de attól nem kell fikázni meg lehordani,nem ártotak ők senkinek. EGyáltalán nem buzik,az 5-ből 3nak barátnője van. ÉS olyan képeket én is tudok csinálni ps-el. ÉS ha nekik ez a stílus tetszik akkor mi van?! SENKINEK SEMMI KŐZE HOZZÁ!és mindenki akkor pofázon meg akkor legyen a nagy a szája ha már annyit elért mint ők,szal lehet kussolni! és ha nem szereted őket akkor ink fogd be a szád és tarcsd meg magadnak a véleményed mert 1. senki nem kíváncsi rá 2.mi directionerek úgy is 100x többen vagyunk mint ti!!!!!

ANYÁD

#36 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 10:30:55

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

OKOK AMIÉRTZ HÜLYE BUZI VAGY

1.NEM ISMERED ŐKET

2. BUZI KURVA GECI SENKI HÁZI VAGY AKI

3.SZAR ÉLETŰ VERÉB VAGY

4.SOROLHATNÁM DE AZ URVA LENNE.-.-

Kiraakiyra1

#38 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 10:37:48

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t 1.Ha nem tudod megkülönböztetni a hangjukat akkor tanuld meg a füledet használni kisanyám .. ._. 2.olyan szánalmas vagy THErockerGirl998 ..3. és képzeld nem buzik van normális barátnőjük nyugodtan nézd meg, Google a barátod .. 4. Ja .. és a divatjuk teljesen normális ha ezt viselik akkor ezt viselik te se tudsz tenni érte semmit ... ha meg ócsárolod a divatjukat akkor hogy akarod őket látni pucéran vagy mi ?? .. és most nem azért visítottam le az utálkozók fejüket mert buzik !! hanem megmondtam az igazaat !! ..,

 

Niky

#43 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 11:27:25


Vendég

#45 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 11:43:14

..

#46 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 11:43:22

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Divat: meg se bírnád venni azokat a ruhákat amiet ők hordanak;D nagy márkás ruhák neked meg esetleg a hamisitott jut ;D napuszpá

S.

#48 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 11:53:37

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Mi a szar ez? Egyáltalán ki vagy te? Most te fikázod a 1D-t? LOL!  Bocs, ezen nevetnem kell. Ja, várj, nem bocs. Jobb lenne, ha inkább magaddal foglalkoznál. Te is egy olyan hülyegyerek vagy, aki unatkozik nyáron, és nem tud mit csinálni? Hát akkor ne őket PRÓBÁLD ,,oltogatni", hanem próbálj olyan sikeres lenni, mint ők! De amúgy tényleg nem értem, ez mire volt jó. -.-"

valakiakitnemismersz

#49 Hülyeség a legfelsőbb szinteken.

2013-06-29 11:56:22

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Ugye ezeket te sem gondoltad komolyan?!

Ki vagy t,hogy ítélkezz akárkiről is?

Elértél már annyit a te rohadt szánalmas és unalmas kis életedbe?NEM! Hát akkor?Miért kötsz bele olyan emberekbe,akik semmi rosszat nem tettek ellened?

Te mikor jótékonykodtál?Mikor mennél el Ghánába csak azért,hogy beteg gyerekeken segíts? és sorolhatnám még a dolgokat,amiket te sosem tennél meg!

na akkor nézzük sorjába az okokat:

1.ja,tényleg csak erről a 3 dologról szól az összes daluk.meglátszik,hogy nem jártál utána a dolgoknak,amikor ezt írtad.Amúgy meg szerintem ha megnézed a legtöbb énekes ilyenekről énekel,szóval legyél szíves,köss bele mindenkibe,aki pl.:pár dalt énekelt a szerelemről-.-

2.baszki,ezeket te nem részegen írtad?! >.< annyira leszólod a hangukat,ahhoz képest a te hangodnál szerintem még a fűnyíró hangja is jobb.Akkor szóld le őket,ha legalább negyedannyira van jó hangod,mint nekik!

3.NEEEEEE!már megint ez a buzi téma.ismered a photoshopot?tudod,az csodákra képes.a te képeidből is lehetne olyan képeket csinálni,hogy rögtön kapnád a szidásokat.amúgy,jó hogy a buziknak van/volt barátnőjük?ja persze.biztos,hogy Perrie,Eleanor,Danielle,Taylor,Amy,Demi,Hannah stb. fiú :'Dddd röhejesek vagytok.

4.ASZTAKURVA!TE EGY KIBASZOTT IDŐJÓS VAGY!Elmondjam,hogy te hol leszel pár év múlva?A híd alatt haver,a híd alatt! ;)

BIGDIRECTIONER

#58 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 12:15:13

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Istenem... Te egy méretes köcsög vagy b+! :DDD Igazából téged  is sajnálhatnálak, amiért ennyire, de ennyire nem ismered ezt a bandát. Mert egyáltalán nem igaz az, amit leírtál. Meg hogy buzik.. és bizonyíték? Te vak vagy? Azok a képet PHOTOSHOP-OK! Amúgy.. Igen, most azon vagyok, hogy ,,Levisítsam a fejedről a hajad!". -.-

Na, szóval téged is sajnálhatnálak, de igazából anyádat sajnálom! Igen.. Szegény anyád egy normális gyereket akart.. És.. hát, hogy is mondjam.. te lettél neki! :/ Na pá.

fanka21

#59 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 12:15:23

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

1. Én szeretem a dalszövegeiket . Tizenakárhány éveseknek szóló baromság ? Igen ,képzeld 14 éves vagyok ,és lehet ,hogy neked baromság ,de én teljesen azonosulni tudok a szövegeikkel . Buli ,szerelem ,szakítás ? Ennek a korosztálynak ezek azok a dolgai/érzelmei ,amiket sokkal könnyebb úgy kezelni ,hogy zenét hallgatnak . Erről a témáról ennyit.

2. Erről is csak annyit ,hogy mivel én sokat hallgatok tőlük zenét ,rögtön felismerem a hangjukat . Viszont ha nem tudod megkülönböztetni a hangjukat ,akkor ez azt jelenti , hogy meg kellet hogy hallgas tőlük egy számot . ;)

3. Nekem teljesen mindegy ,hogy melegek vagy sem ,az az ő saját dolguk . Nem a kinézetüket/öltözködésüket hallgatom ,hanem a hangjukat .

4. Lásd előző pont .

Amúgy a nevedből annyira következtetek (998 ) ,hogy te is az a korosztály vagy ,mint mi . Mindenkinek más a stílusa ,ergo más zenéket szeret . Nekem például hangulatfüggő a zenei ízlésem . Ha ideges vagyok Linkin Parkot hallgatok ,de ha boldog ,akkor pl 1D-t. Úgyhogy szerintem nincs miről beszélni ,minden emberi lény ebben a korban keresi/találja meg önmagát. Egyes dolgokban neked van igazad . Más dolgokban viszont nem .

 

Kata:3

#60 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 12:25:23

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Sztem ha nem ismered őket, akkor ne pofázzatok bele a dolgaikba és foglalkkozz(atok) a saját kis nyomorult életetekkel!Kösz. -.-

Little princess

#62 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 13:00:14

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Sajnállak,hogy nincs hallásod,sem szemed,és nem ismered fel a ps-t ;)

Verona

#66 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 13:50:07

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Csak tudnám miért van ennyi időd?!! Menny azt tegyél valamit az emberiségért ne itt ozd az észt! Nem tetszik? NE HALLGASD ÉS NE NÉZD! Most komolyan mennyi időd van? Ők legalább tesznek valamit! Azt mondod nem jó a hangjuk vagy a kinézetük oké DE ezek mellett is nagyon sokat tettek! Pénzt adományoztak! Ebereket vidítottak fel! Jó szívük van és még soha nem tettek semmi rosszat!!!!! Mi a szart csináljanak még hogy le száljatok róluk?! Majd ha más is elér ennyit akkor azt mondom nyugodtan szídja öket! -.-""""

PattieM

#70 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 14:21:50

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

NA IDEFIGYELJEN MINDENKI.MOST ÉN SOROLOK FEL PÁR OKOT.

 

1.Dalszöveg

-több mint 50 dal

-RENGETEGET ÍRTAK csak egy pár van olyan amit más írt pl.:DON'T LET ME GO-HARRY ÍRTA

-PLATINA LEMEZEK...és még sorolhatnám

 

2.Hang

-MENJ EL FÜLÉSZETRE EMBER!!!!!!!!!!!!!!

-ÉN TÖKÉLETESEN KIHALLOM KI MIKOR ÉNEKEL -.-  FÜL HALLÁS KELL HOZZÁ MEG KONYÍTANOD KÉNE KICSIT AZ ÉNEKHEZ ÉS TÁDÁÁÁÁ

 

3.BUZI VS. NEM BUZI. ANYÁD BUZIT NEVELT BELŐLED!

nem fogom taglalni hogy miért nem buzik már százszor megtettük ezt a natorokkal szemben!!!!

 

4.BAZDMEG MOST LESZ 3.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉVE HOGY MEGNYERTÉK A 3: HELYET AZ XFACTORBA!!!!!!!!!!!!!!!!

 

GONDOLKOZZ MÁR!!MI SOSE KÉRTÜNK SENKIT HOGY SZERESSE ŐKET,AKI MEG NEM SZERETI ŐKET NE HALLGASSA SZARJA LE ŐKET DE ILYEN FASZSÁGOKAT NE CSINÁLJON!

 

és most lehet támadni mert felvállalom amit gondolok!!!!!!!

Directioner69*-*

#72 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 14:46:34

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Szánalmas vagy-.-"
Kit érdekel ha neked nem tetszik tartsd meg a véleményedet magadnak!
Több mint 50 daluk van..(és nagyon jók!!) te még egyetse tudnál írni szánalmas vagy csak féltékeny vagy rájuk amiért ijen sokmindent elértek...!"Nincs hangjuk" hát ahoz képest az X-faktorban 3.-ak lettek! :P Nőlj fel végre és hagyd abba az utálkozást!

Szánalom amiket ide írkáltál!-.-"._.

WeNeed1D

#81 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 17:08:45

Fuhh

#82 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 17:12:25

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Ez olyan hülyeség ahogy van....Istenem a sok szakértő huzzatok a rákba akik ezt gondolják mi a faszomat érdekli h ti / te mit gondolsz, faszom ki van a sok hülyével foglalkozatok mással oksika?!!! ha nem szeretitek őket akk mit kell fujozni vlaki szeretti!! Ja és te/ti vagytok a jaj de fújj -.- inkább nézz magadra mert ők helyesek nem tom lány vagy vagy fiú de a faszom ki van ezekel. szval belehet kussolni ti faszszopok.!4 most már ténlegg


Vendég

#83 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 17:18:09

direktionerek.??!!??..legalább ha utálkozol tudjad már leírni hogy directionerek
találdki

#84 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 17:20:59

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

igazad van amúgy, (ahogy leveszem a nevedből nagy 'rocker' lehetsz) mert ahhoz, hogy valaki végighörögjön és üvöltsön egy számot nagy 'énektudás' kell ám..szóval nem is hibáztatlak, hogy nem ismered fel a tehetséget...! ;*


Vendég

#85 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 17:26:23

te vagy a BUZI nem ők

inkább foglalkozz a magad dolgával

akit nem ismersz és nem is fogsz

#87 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 17:31:02

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Anyád jól van? ;) 
amúgy is hogy tudsz ilyet feltételezni róluk ha nem is ismered őket?! az Isten szerelmére gondolkozz mielőtt bármit is írnál.;) és mikor átgondoltad hogy mit írnál húzz vissza anyád pics*jába.. mindenki jobban jár ;)) xx

Directioner.

#88 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 17:33:26

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

3szó: szánalmas, irigy, gusztustalan.:) ez vagy te aki ezt az egész szánalmat kitalálta.-_-

Stella

#89 Khm...

2013-06-29 17:37:59

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Ilyen szánalmas dolgot még életemben nem láttam/olvastam. Miért nem tudod őket békénhagyni?? Utálják őket még sokan, de a normálisabbak befogják. Meg... Nem értem, miért utálod őket. Hiszen nem tettek ellened semmit...

1. Gyakran értelmetlen??? Tudsz te angolul? Nem hiszem. :)) Igen, tizenéveseknek szól. ;) És? Baromság? Hát... neked lehet, hogy az. Nem túl fiatalok. Rengeteg popsztár ennyi idős, nem értem, mi ezzel a probléma. És még a fejükbe se szállt. ;) A témákról: SZINTE AZ ÖSSZES DAL ERRŐL SZÓL, AZ ISTEN SZERELMÉRE!!!! :") És ha ismernéd őket, vagy egy kicsit is utánanéznél a dolognak, akkor tudnád, hogy NEM MÁSOK ÍRJÁK HELYETTÜK, egyetlen egy dal van, ami feldolgozás. Csak segítenek nekik egy kicsit, de amúgy ők írják a dalokat, sokat tök egyedül. ;)

2. Jajj, drága, akkor te nagyon süket vagy. :') Én már csak meghallom egy dalukat, és egyből tudom, hogy melyik részt ki énekli. :* És ezzel nem vagyok egyedül. Sőt... Ajánlom a hallókészüléket, plusz a YouTube-ot, a lyrics-os dalokat, néhány mellett a kép is ott van, hogy ki énekli az adott részletet.

3. Mi is tudunk érvelni, hogy miért nem azok. ;) Te még nem hallottál arról, hogy ők igazából már szinte testvérek? És ezt ők mondták. És, amúgy meg, a legtöbb srác manapság így öltözködik, keress csak rá az interneten nyugodtan. :) És a stylistok nem véletlenül stylistok... DIVATSZAKÉRTŐK. És Zayn nem véletlenül lett 2013 legjobban öltözött férfija... ;) Mögötte Harry-vel és a többiek se vannak rossz helyen. :** És attól még, hogy szeretik egymást, nem buzik. Még csak nem is melegek, mivel 2 embernek van közülük barátnője, egyikük kapcsolata nemrég ért véget a távolság miatt... És mindegyiküknek volt már barátnője, és nem is régen. TE ne próbálkozz szívem. :**

4. Hm... DIRECTIONER-FOREVER ;)))

Be lehet fogni csibe :D

ani.:)

#90 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 17:39:29

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

tudod...1.-re:bazdmeg...írjanak egy rohadt fárol v mi? mit akarsz te?mielőtt ítélkezni a zenéjükről..gondolj bele h te tudnál jobbat írni...és ha már ennyira mondod h más mindenről is lehet írni legalább mondanál EGY példát...szánalom.

2.:hátt...szerintem te süket vagy de hagyjuk.és az x faktorban tök sokáig eljutottak.mindenki tökre dicsérte őket.és szerintem ha nem néznének ki így akkor nem lenne velük SEMMI bajotok.

3.:ha ,már te annyira mondod h nem kéne próbálkozol..akkor mi a francak próbálkozol??:D

4.:HÁH...DE KÖNNYÜ A DOLOG! ők is úgy fognak öltözködni...gondolkozz,legyen logikád.

(ui.:hát..figyelj ha utálnám őket akkor se szólnám le őket,mert tudnám h én sem érek többet náluk.)

anyád te nator.

#91 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 17:50:47

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

DE KÉRLEK!! nEM IS ISMERITEK ŐKET!  Buzik.. van photoshop ;) Zene... miért mondod hogy értelmetlen??? Hallottad már pl a Little Thingset?? NEM HISZEM! Vagy ha hallottad is, nem érted a szöveget.. Stilus... Persze, szarul öltözködnek. Azért lett Zayn 2013 legjobban öltözködő férfija ;)

A hangjaikat eleinte én sem tudtam meg különböztetni, aztán jobban megismertem őket, és ma már ha beszélnek is tudom hogy ki kicsoda. Csak meg kell őket ismerni. :)

De amúgy, izlések és pofonok. Attól hogy nem birjátok őket, nem kell ezt csinálni!!!!

 

Dina

#93 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 17:55:28

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Okok, amiért ez a gyűlölkedő beszéded hülyeség.

1. Dalszöveg: Mert szerinted miről írjanak? Szomorú, depis dalokat, ami arról szól, hogy az emberiség lassacskán meghal? Bocsi, ezt a témát inkább a rock-nak nyújtanám, mert annaka  műfajnak ennek tökéletes. A szerelem, a bulizás és a szakítás egy alap téma, rengeteg sztár ezekről ír. Taylor Swift híres lett a szakítós dalairól és több ezren rajonganak érte, Miley Cyrus We Can't Stop-ja megdöntött két you tube rekordot is, a szerelemről pedig szitne minden íhresség írt már. A legtöbb dal csak erről szól. Szóval, ha már az 1D-t utálod ezért, akkor a többi énekest miért nem?

2. Hang: Éppenséggel a te bajod, ha a füled nem tudja eldönteni a hangokat. Midnegyik fiúnak megvan a különleges hangja, és ehhez egyáltalán nem az énektanár kellett, hanem ilyen a hangja és ezt nem lehet megváltoztatni. És az a pár hónapos énektanár is nagyon sokat tudott segíteni, hiszen ma már tisztább hangjuk van és rengeteg különböző hangot ki tudnak énekelni. És persze, hogy nem tudod ki mikor énekel, ha még a nevüket se tudod rendesen. Ismered őket úgy, mint a directionerek? Nem, így természetes, hogy nem tudod eldönteni ki énekel éppen, de észrevehető a hangváltozás. Azt nem tudom, te miért nem vagy képes észlelni.

3. Buzi vs. nem buzi: Hagyjuk el a szót, mert lekezelő, inkább használjuk a tudományos nevét (homoszexuális) avagy a rövidebbet (meleg) . Szóval, milyen képeket? Amik photoshoppal készületek vagy csak hülyéskedtek? Fuh, nagyon melegek! Aztán legyünk egy kicsit realisták. Mennyi az esélye annak, hogy PONT öt meleg srác kerül egy bandába? PONT! Semmi, tehát újabb bizonyíték, hogy nem melegek. A második, hogy mikor felismerik, hogy a saját nemükhöz vonzódnak 16-17 éves körül már észreveszik. Nekik viszont akkor mindannyiuknak volt barátnője, aztán az x-faktor miatt szakítottak velük. Ezután jött Danielle, Liam barátnője. Meleg? Nem! Jött Eleanor, Louis barátnője. Meleg? Nem! És Perrie is csatlakozott, mint Zayn barátnője. Tehát meleg? Nem. Harry híres a csajozásairól, tehát ő sem meleg. Mi van Niall-el? Neki nem volt a tehetségkutató után barátnője, de bevallotta, hogy Demi csodás lány és valami "nyári szerelem" lehetett köztük. Tehát a szőek írmanónk sem meleg. De ha mégis azok lennének - de nem azok - , akkor mi van? Miért kell elítélni őket? Köztudott, hogy a homoszexuális emberek sokkal kedvesebbek és művészet terén jobban helytállnak, mint a normális, heteró társaik. Tehát, ha valaki meleg, akkor nem kell elítélni. Amúgy sem az ő hibájuk, hogy valami folytán nem az ellenkező nemet szeretik.

4. Divat: Mert a mai fiúk nem így járnak? Sőt szerintem azok, akik nem híresek még inkább úgy öltöznek, mint a melegek. A One Direction-nak megvan egy stílusa, ami nagyon is fiús, de persze, ha te láttál egy olyat, amiben rózsaszín V alakú pólóban vannak akkor linkeld már be ide, mert kíváncsi vagyok rá.
És akkor már a te haverjaid se fognak menők lenni, mert ugyanazt a stílust követik? Mert képzeld, ott ahol én lakom egy rahedli fiú úgy öltözik, mint az 1D. Tehát akkor 1-2 év múlva már ők se lesznek sehol? Könyörgöm, megfogják változtatni a stílusukat ahogy a One Direction is, hiszen haladunk a korral. De mire ennek a korszaknak vége, a fiúk már régen a huszad éveiben lesznek és akkor már úgy fognak öltözni. De ettől még lányok milliói fogják őket imádni, mert csodás emberek!

A One Direction több ezer lány életét tették boldogabbá a dalaikkal, hogy önmagukat adták. Láttál tőlük legalább egy videónaplót? Amit ott műveltek mindig, a világ 80%-ra mosolyt csaltak és az emberiséggel elfeledtették arra a pár percre a gondjaikat. A szegény Afrikai gyerekeknek segítettek pénzzel és azzal, hogy ellátogattak hozzájuk majd úgy éltek, úgy voltak felöltözve, mint ők! Kórházban voltak, ahol reménykedtek, hogy a halál szélén lévő gyerekek valahogy meggyógyuljanak és felépüljenek! Mert hatalmas szívük van és amikor csak lehet, segítenek az embereken, ahogyan csak tudnak! Miért kell ilyenért gyűlöletet táplálni irántuk? Nem várom el, hogy ezután a bejegyzés után bőgj és megszeresd őket, de szállj egy kicsit magadba és gondold át! Ők segítenek és nem bántottak, te meg kitiltanád őket az országból. Gratulálok, talán erről kéne írnia a One Direction-nak. Hogy az emberiség abba az irányba fordul, ahol csak elítélés van. Remélem egyszer te is átélsz hasonló dolgot, mikor Téged bántanak ok nélkül. Légy boldog így, hogy elítéled az embereket!

Proud Directioner

#96 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 18:12:00

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

1. fuck yourself :D ők írják a dalaikat. Rengeteg sok dolog? igen? akkor írj egy dalt, és add elő úgy, hogy világhírű leszel tőle.. mert nekik ez megy. ;)
2. háhá :'D akik szeretik őket, kérdés nélkül, egyből megmondják neked, hogy akkor éppen ki énekel ;)  
3. ezek mind feltételezések.. de tegyük fel, tényleg melegek.. ÉS? attól függetlenül világ hírű pop banda, több millió ember szereti őket, és ha megnézed /ezzel visszatérve az 1. ponthoz/ a koncert videókat ahol mutatják az embereket, látni fogod, ahogy felnőttek ugrálnak, énekelnek, és ÉLVEZIK a koncertet. Az ember lehet bármilyen.. meleg, hetero, kövér, sovány.. MINDIG találnak benne valamit, amiért lehet csesztetni.. és egyedül a magyarok ilyenek.. szóval legyél magadra büszke, te megpróbáltad.. csak épp nem sikerült ;)
4. háhá :'D 3 éve sikeres, világhírű banda.. 2015-ig van szerződésük, aztán meghosszabbítják még 5 évvel.. úgyhogy saajnos kénytelen leszel elviselni őket még egy jóó darabig :') hol lesznek ők?! és te hol vagy? egyáltalán ki vagy te?! tegyél le az asztalra minimum annyit amennyit ők, és akkor majd érvelgess.
platina lemezek, telt arénás koncertek, 3 év alatt váltak világhírűvé.. úgyhogy szerintem erről ennyit ;) 

#btw Kill yourself ;)


Vendég

#97 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 18:40:11

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

1. Ha nem tetszik nehallgatod. 2 miért zavar h ezek a témák tetszenek. 3 azért mert neszereted miért kerüljék a magyarokat??? Lehet h más szereti. 4 ezt azért írtad mert valami hihetelen beképzelt vagy és csak azt bírod elviselni ami neked jo. Ha idejönnemagyarba akk adnak egy koncertet budapesten 1-2 napig elmászkálnak a városban ha elmászkálnak és neked nem muszály elmenned a koncertre ha szembejonne veled az utcán akkor elmész mellette rá se nézel... és ez anyira kibirhatatlan. ???? Egy nagyon okos menő csávónak\csajnak akarsz ezzel látszani de ezzel csak azt jelzed h mekkora egy kibirhatatlan beképzelt csicska vagy.

Ui.: bárcsak elütne egy vonat!!!!

Lolaaa

#98 THErockerGirl998Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 18:48:49

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

 

Az édes anyukádat! Mit jössz te ahoz hogy itt ócsáróld őket?! Hallod az ilyen szánalmas ribancok miatt barátságok mentek tönkre ebben a bandába ami titeket nyilván hidegen hagy de minket directionereket igen is érdekel!!! És  mi az hogy bizonyitékotok van ?! Igen és mi az néhány elbaszott szerkesztett kép ami mint1 ezer éves , ennyiből nekünk is van bizonyítékunk hogy nem buzik, mert ugyebár minden szerkesztett képnek megvan az eredeti képe is!!! A másik ami megint felhúzza az agyam az az hogy mi a francért foglalkoztok ti utálkozók a One Directionnel ( mert mellesleg így kell írni te szefós!!!) ha nem szeretitek?! Na erre ti sem tudtok válaszolni!  Ja meg még annyit hogy mit kötsz bele te az ő stílusukba?! Meg mi az hogy hol lesznek ők 1-2 év múlva! Hát elmondjam én neked hogy hol lesznek? Úton a csúcs felé mert még csak 3 éve jött létre a banda de már óriási sikere van hát mi lesz itt 5-10 év múlva! Na ennyit erről! Legközelebb a véleményedett tartsd meg magadnak!

bogi:3

#100 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 19:13:19

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

és ezt miért is kell nyilvánosan?

nincsenek barátaid, h nekik mond el 4szemközt?? O.o

jahh... értem.. xd neked nincsenek is barátaid..EZÉRT!! -.-"

Em a Directioner

#101 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 19:43:40

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Ellenérveim:
1. Dalszöveg: A dalszövegeik jók, a mai fiatal lányok erre vevők! Minden énekesnek/bandának van minimum 1 ilyen típusú dala. Képzeld az élet tapasztalatuk pedig biztos több, mint a tiéd, mert például te mikor voltál rászorulóknak segíteni más országban, és ez csak egy példa volt!
2. Hang: Igen, a banda öt tagú, ezt jól tudod, de nem az ő hibájuk, hogy rossz a füled, és nem tudsz 5 fiú hangot meg különböztetni. ( Így figyelmedbe ajánlanám a fülészetet!) A srácok hangja tökéletesen fel ismerhető, én például a hangjuk alapján pontosan tudom ki énekel, mert először is jó a fülem, másodszor hozzá vagyok szokva az angol beszédhez, és a fiúk hangjához is.

3. Buzi vs. nem buzi: De, mi is tudunk érvelni a Buzi vs. nem buzi témában! Tudod, vannak félre érthető szituációk, képek. De az nem minden hogy látsz egy képet. Egy kép nem mond el mindent! De tudod mit, legyen a kedved szerint! Milenne ha buzik lennének? 1. Akkor már elmondták volna a média előtt. 2. Zaynnek, Louisnak, Liamnek és Harrynek nem lenne/lett volna barátnője! De tudod ha ők buzik lennének, akkor csak a többi fiúnak kéne égnie, hisz  Justin Biebert és a One Directiont is több ezer lány szereti! A másik pedig, elég drága, de minőségi ruhákat hordanak, nem olyan csöves göncöket amiket a legtöbb srác. Ja, és képzeld! Biztos vagyok benne, hogy neked egy olyan jó ruhád nem lesz soha életedbe, mint amikbe ők járnak!

4. Divat: Igen, és mivan, ha a mostani stílusuk, kinézetük ki megy a divatból? Az igazi rajongóik akkor is szeretni fogják őket, hisz a külső nem minden! Én sem a külsejük miatt szerettem meg őket, hanem azért akik legbelül, a szívük mélyén vannak! ÉS abba nem gondoltál bele, hogy ha változik a stílus, akkor ők is változhatnak azzal? Hisz minden ember változik az élete során. Senki se marad ugyan az az ember aki gyerekként volt! Ez az élet körforgása, hogy változzunk. Van aki a stílussal,divattal változik. Felteszem, ők is azzal fognak!!!

Úgyhogy, úgy cikizd őket, hogy közben jusson eszedbe, több ezer lánynak okoznak boldogságot a puszta létezéssükel is, és hogy közben tudd, ők sokkal jobb emberek, mint te valaha is leszel!!
Ui: Ne ítélkezz mások felett, úgy hogy nem is ismered őket, csak pár képet láttál róluk, és hallottad, hogy énekeltek!!

Em a Directioner

#102 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 20:05:03

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

JA, és még hozzá tenném, hogy szerintem inkább magaddal kéne foglakoznod, mert ha annyi az IQ szinted, hogy ezt ide kiírtad, akkor csak úgy meg súgom, hogy nem leszel valami nagy szám attól, hogy ilyeneket mondasz!! És még hozzá tenném, te még a felét se tudnád elérni annak amit ők elértek! Tudod el sülyedhetnél a föld alá, ha így kritizálod azt, akit nem is ismersz! Ettől csak szánalmasabb leszel!! -.-"

This is us

#103 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 20:27:21

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Kíváncsi lennék hogy te 3(azaz három)év alatt el tudsz e érni ennyi mindent.Teltházas koncertek,amire percek alatt kelnek el a jegyek,világkörüli turné.Eddig két lemezük jelent meg és már az a kettő is platina ,vagy duplaplatina lett több országban is,illetve a számaik kb 31 országban listavezetők már hetek óta,és áldoznál e arra több millió fontot hogy éhező,és beteg gyerekeket ments meg Ghánában,mert persze ezt senkit nem érdekel,könnyeb azt mondani hogy buzi,ráadásul olyan emberekre akiket nem is ismersz.

Csak megsúgom neked hogy ennyi baromságot még életemben nem hallottam.

1.Miért is ne írhatnának  a bulizásról és a szerelemről?Hiszen fiatalok nem hiszem hogy a piac összeomlásáról,vagy a világ problémáiról kéne énekelniük.Élettapasztalat nulla?Már most több élettapasztalatuk van, mint neked egész életedben is lesz.Ha nincs hangjuk szerinted miért lettek harmadikok az x faktorban?Akkor ezek szerint Simon Cowell  idióta és neki nincs hallása.Az egy dolog hogy jól néznek ki,de nem hiszem hogy ezzel meg tudsz nyerni egy tehetségkutató versenyt ahol énekelni,ismétlem énekelni kell!!!Hallottad már őket egyáltalán élőben éekelni?Hogy-hogy ennyire biztos vagy benne hogy playbackről megy?Mi vagy te, valami kibaszott látnok??

2.A dalaikat pedig saját tapasztalaitókból írják,aminek igen is van mondanivalója:(http://www.youtube.com/watch?v=zIFo7jKH8tc)ajánlom a figyelmedbe.Ha neked ez nem mond semmit, akkor eléggé megkeseredett lehetsz.A hangjukat pedig akár énekelnek akár nem 1000 közül is felismerném.

3.Elöször is az nem direktioner hanem directioner,szerintem van különbség,bár lehet te ezt nem látod.Milyen bizonyítékról beszélsz?Megszerkesztett fotókról?És egyáltalán hogy jön ide a kinézet?Attól hogy valaki divatosan öltözködik már rögtön ilyen jelzőkkel kell illetni?Sajnálom hogy ki kell ábrándítsalak ,de a bandából két embernek már több mint 1 éve tartós kapcsolata van,a többiek pedig ezerrel csajoznak.

4.bocs de ennyi ostobaságra már nem tudok mit írni.Ki tudja?Lehet hogy mondjuk 10 év múlva már nem fognak énekelni,de mi akkor is tudni fogjuk hogy kik ők,és szeretni fogjuk őket.Lehet hogy jön egy másik banda, de mi akkor is tudni fogjuk hogy mi az a one direction(mer így kell írni,nem vandájreksön),és csak mi tudjuk mit jelentenek azok a szavak például hogy répa vagy kevin,mert te ezt nem tudhatod.A banda is tudja,igenis tisztában vannak vele hogy a fanok nélkül nem jutottak volna el ideáig,és ők igen is két lábbal állnak a földön.Szóval ha legközelebb összedobsz egy ilyen katymazt(szépen fogalmaztam)akkor gondolj arra hogy hányan fognak téged támadni,mert mi egy egy család vagyunk,mi vagyunk a DIRECTIONEREK!!

Niki voltam.Én nem vagyok olyan gerinctelen, hogyha egyszer írok valamit ,akkor azt név nélkül teszem.A monitor előtt könnyű pofázni.

 

nekem _van_eszem

#104 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 23:08:26

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

megértem hogy van véleményed...! Legyen is! Én directioner vagyok..sajnálom ha ez neked fáj... de én minden más zenét is meghalgatok....ha nem tetszik valami nem kezdem el az interneten ócsárolni..én nem bántom meg más ízlés világát......nem vagyunk egyformák....megértem de az én véleményem az az amit én gondolok és képzeld el én magamban tudom tartani és nem fogok senkit se megbántani avval hogy az ő kedvencét ócsárolom, piszkálom...

Erről az egészről ezt gondolom... csókoltatlak :*

Directioner

#108 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-30 12:25:01

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Először is. Mi a szarért nem lehet leszállni róluk!? Ha ennyire utáljátok őket, akkor miért foglalkoztok velük ennyit? Még petíció is? Komolyan? :'D

Dalszöveg: "Gyakran értelmetlen", ha tudnál angolul akkor értenéd :'D "egyhangú, tizenakárhány éveseknek szóló baromság. 3 téma össz-vissz az egész amiről írni tudnak: szerelem, buli, szakítás" a tizenakárhány évesek pont ilyet hallgatnak... mert egyébként a többi énekes miről énekel?

Hang: Nincs benne egyedi!? Jó lenne, ha legalább egyszer meghallgatnád őket rendesen, és nem egy- két hang alapján állapítanád meg, hogy mi jellegzetes és mi nem. "Éééés elvileg ebben a vándireksönben öten vannak. Ha hallom (rádióba szokott menni,) nem tudom megkülönböztetni, hogy mikor ki énekel, mert olyan, mintha az egészet egy ember énekelné." Ez egyáltalán nem igaz. Nyilván nem tudod megkülönböztetni, és nem tudod, hogy ki énekel, mert ELVILEG utálod őket, ami egyenlő azzal, hogy a nevüket sem tudod és a hangjukat sem ismered fel. Problem?

Buzi vs. nem buzi: Nem tudunk érvelni b+?? Akkor figyelj:

- Jelenleg 2 tagnak van barátnője. (és az összes többinek is volt már, bár ezen nincs mit magyarázni -.-)

- Nincs olyan kép, ami azt bizonyítaná, hogy buzik. Amit láthattok az mind ps, de a hülyék még el is hiszik.

- Elég sokan hordanak olyan ruhákat, akkor mindenki buzi? WTF!?

Tehát nincs bizonyítékotok, ne próbálkozzatok!!!

Divat: Ja, lehet, hogy vannak olyan szánalamas emberek, akik csak a divat miatt hallgatják őket, de az IGAZI Directionerek nem "cserélik le" őket, egy új "menőbb" banda miatt.

Na cső. -.-

Tisztázzuk!!

#110 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-30 13:39:35

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Először:publikálni kéne te idióta

Másodszor:Nemed(nektek) nem kell jegyet venni a koncerte, csak az megy aki akat.Én nem akarok rock koncertre menni nem megyer de nem is ócsárolom a rokkereket, amiért ők azt a zenét szeretik.sSzetintem fogj egy ásót és ásd elmagad.

A véleményem arról amit írtál:hülye vagy.Öltöztetik őket, és amúgy a te most diatos ruhád s kimegy majd a divatból 1-2 év múlva.

Azért mert te nem ismered a hangjukat az nem azt jelenti, hogy más aki szereti őket az sem ismerné fel.Neked nagyon bot füled lehet.SAJNÁLLAK.Sok szövegüket maguk írták, és azért ezekről a témákról írtak, mert a mi korosztályonkat célozták meg.Nem a 30-as korúakat.

Ezek miatt az okok miatt amiket felsoroltál nem kell őket utálni. Ha valakinek nem teszik az amit csináltak, annak nem kell őket hallgatni.Amit nem szeretek azt én sem hallgatom meg.

hülye vagyok hogy elolvastam ezt az egészet!!

#111 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-30 15:35:45

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

hát! ez az utolsó 4. pont hát nem is tudom!! kezdjük ott hogy az 1D már 3 éve fent van és még mindig óriási sikereket érnek el ezzel a stílussal! másik!! Justin Bieber 2009 óta van fent!! Drágaság! először olvasd már el hogy miken mentek keresztül hogy idáig ahol most vannak eljussanak aztán pofáz itt! de nem lehet téged okolni! az írigység emberi dolog! (amúgy honnan veszed hogy buzik! majd akkor szólj hogyha ők személyesen mondták neked!! és ha azok is!! egy igazi directioner szeretni fogja őket akkor is!)

e

#135

2013-09-23 14:04:27

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

hát ez undorító csak azért amiért egy ember nem szereti el akarja rontani mindenki kedvét egyébként én bármit megadnék majdnem azért hogy magyarországra jöjjenek és ezt buktad mert 2014 március 20. jönnek.

Hagyd őket békén!!!!!!!!!!!

#136 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-10-11 18:17:57


Vendég

#137 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-10-30 14:13:04

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

először is igazadvan másodszor szerintem astílusuk jó milenne hogyha a te stilusodat fikáznák? ök teljesen más országból jöttek lehet náluk ez amenő.harmacor én is hallom arádióban őket és ha jobban figyelsz meglehet külömbösztetni a hangukat harryé (azelsö mondat  ökezdi el az egészet) az övé kicsit reketes aztán zayn malik jön az övé könyen felismerhető (mély)bevalom naill és liemét nem tudom meg külömböztetni ezt elismerem .louisé (férfias )én szeretem öket de lehet hogy csak arajongás beszél belölem.


Vendég

#139 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-12-19 17:12:22

csak egy rocker

#143 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2014-05-31 18:18:10

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

EEE egy rocker lány üdv én is az vagyok :3 rég találkoztam a neten ilyen normális emberekel minte elároztoták a netet a sok buzi imádó :P na teljesen igazad van nagyon jó érvék és még hogy a rock halálról meg öldöklésröl szól kik ezek ?? xD a rock az igazat írja le azok a buzi imádók még nem hallotak three days grace bár nem értenék .. mind1 grat szép munka így tovább :D u.i. bocs a helyes írási hibákért nem az erőségem


Vendég

#145 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2015-01-21 20:34:02

Swag_Yolo*-*

#146 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2015-04-09 17:16:49

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t 

 Kedves Szerkeztő!

Erre csak 1 dolgot tudok mondani: Ami nem tetszik azt ne nézd, ne hallgasd meg ne is foglalkozz vele. Nem kell cikizni mások kedvencét!

Mellesleg te el tudnál érni ekkora sikert anélkül hogy le buziznának vagy valami?Meg amúgy is: Próbálj te ilyen sikeres lenni mint ők!!!

És annak is oka van hogy a képeiket nézegetitek, a ruháikat bámulgatjátok, a zenéiket hallgatjátok stb. A hangjukat pedig azért nem tudod megkülönböztetni,mert nem ismered őket.Előbb ismerd meg őket és utánna pofázz. Ok?

Nem kell cikizni egy olyan bandát ami  sikeres és milliónyi rajongója van szerte a világon!