1D kerülje a Magyarokat

Em a Directioner

/ #101 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 19:43

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Ellenérveim:
1. Dalszöveg: A dalszövegeik jók, a mai fiatal lányok erre vevők! Minden énekesnek/bandának van minimum 1 ilyen típusú dala. Képzeld az élet tapasztalatuk pedig biztos több, mint a tiéd, mert például te mikor voltál rászorulóknak segíteni más országban, és ez csak egy példa volt!
2. Hang: Igen, a banda öt tagú, ezt jól tudod, de nem az ő hibájuk, hogy rossz a füled, és nem tudsz 5 fiú hangot meg különböztetni. ( Így figyelmedbe ajánlanám a fülészetet!) A srácok hangja tökéletesen fel ismerhető, én például a hangjuk alapján pontosan tudom ki énekel, mert először is jó a fülem, másodszor hozzá vagyok szokva az angol beszédhez, és a fiúk hangjához is.

3. Buzi vs. nem buzi: De, mi is tudunk érvelni a Buzi vs. nem buzi témában! Tudod, vannak félre érthető szituációk, képek. De az nem minden hogy látsz egy képet. Egy kép nem mond el mindent! De tudod mit, legyen a kedved szerint! Milenne ha buzik lennének? 1. Akkor már elmondták volna a média előtt. 2. Zaynnek, Louisnak, Liamnek és Harrynek nem lenne/lett volna barátnője! De tudod ha ők buzik lennének, akkor csak a többi fiúnak kéne égnie, hisz  Justin Biebert és a One Directiont is több ezer lány szereti! A másik pedig, elég drága, de minőségi ruhákat hordanak, nem olyan csöves göncöket amiket a legtöbb srác. Ja, és képzeld! Biztos vagyok benne, hogy neked egy olyan jó ruhád nem lesz soha életedbe, mint amikbe ők járnak!

4. Divat: Igen, és mivan, ha a mostani stílusuk, kinézetük ki megy a divatból? Az igazi rajongóik akkor is szeretni fogják őket, hisz a külső nem minden! Én sem a külsejük miatt szerettem meg őket, hanem azért akik legbelül, a szívük mélyén vannak! ÉS abba nem gondoltál bele, hogy ha változik a stílus, akkor ők is változhatnak azzal? Hisz minden ember változik az élete során. Senki se marad ugyan az az ember aki gyerekként volt! Ez az élet körforgása, hogy változzunk. Van aki a stílussal,divattal változik. Felteszem, ők is azzal fognak!!!

Úgyhogy, úgy cikizd őket, hogy közben jusson eszedbe, több ezer lánynak okoznak boldogságot a puszta létezéssükel is, és hogy közben tudd, ők sokkal jobb emberek, mint te valaha is leszel!!
Ui: Ne ítélkezz mások felett, úgy hogy nem is ismered őket, csak pár képet láttál róluk, és hallottad, hogy énekeltek!!