1D kerülje a Magyarokat

Stella

/ #89 Khm...

2013-06-29 17:37

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Ilyen szánalmas dolgot még életemben nem láttam/olvastam. Miért nem tudod őket békénhagyni?? Utálják őket még sokan, de a normálisabbak befogják. Meg... Nem értem, miért utálod őket. Hiszen nem tettek ellened semmit...

1. Gyakran értelmetlen??? Tudsz te angolul? Nem hiszem. :)) Igen, tizenéveseknek szól. ;) És? Baromság? Hát... neked lehet, hogy az. Nem túl fiatalok. Rengeteg popsztár ennyi idős, nem értem, mi ezzel a probléma. És még a fejükbe se szállt. ;) A témákról: SZINTE AZ ÖSSZES DAL ERRŐL SZÓL, AZ ISTEN SZERELMÉRE!!!! :") És ha ismernéd őket, vagy egy kicsit is utánanéznél a dolognak, akkor tudnád, hogy NEM MÁSOK ÍRJÁK HELYETTÜK, egyetlen egy dal van, ami feldolgozás. Csak segítenek nekik egy kicsit, de amúgy ők írják a dalokat, sokat tök egyedül. ;)

2. Jajj, drága, akkor te nagyon süket vagy. :') Én már csak meghallom egy dalukat, és egyből tudom, hogy melyik részt ki énekli. :* És ezzel nem vagyok egyedül. Sőt... Ajánlom a hallókészüléket, plusz a YouTube-ot, a lyrics-os dalokat, néhány mellett a kép is ott van, hogy ki énekli az adott részletet.

3. Mi is tudunk érvelni, hogy miért nem azok. ;) Te még nem hallottál arról, hogy ők igazából már szinte testvérek? És ezt ők mondták. És, amúgy meg, a legtöbb srác manapság így öltözködik, keress csak rá az interneten nyugodtan. :) És a stylistok nem véletlenül stylistok... DIVATSZAKÉRTŐK. És Zayn nem véletlenül lett 2013 legjobban öltözött férfija... ;) Mögötte Harry-vel és a többiek se vannak rossz helyen. :** És attól még, hogy szeretik egymást, nem buzik. Még csak nem is melegek, mivel 2 embernek van közülük barátnője, egyikük kapcsolata nemrég ért véget a távolság miatt... És mindegyiküknek volt már barátnője, és nem is régen. TE ne próbálkozz szívem. :**

4. Hm... DIRECTIONER-FOREVER ;)))

Be lehet fogni csibe :D