1D kerülje a Magyarokat

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) 1D kerülje a Magyarokat petíció automatikusan generált fórumtémája

Directioner.

#26 dogoljmeg.

2013-06-29 09:48

1. kozod?! olyan dalokat irnak amilyet akarnak, es arrol amirol akarnak. Tudod ki a nulla? HÁT TE!-.-"
2. csak te nem tudod megkulonbeztetni a hangjukat, mert te nem szereted oket..amugy meg teljesen mas hangjuk van.
3. egyeltalan nem buzik;) tudod feltalaltak a ps-t:DD
4. hallod bazdmeg. te szuletesed ota ugyanabba a ruhaba jarsz? ugyanolyan a hajad? vagy mi? te is valtozol(gondolom) SOT MINDENKI VALTOZIK.
majomkepuparazita.
Ja megegy dolog.: MI NEM DIREKTIONEREK VAGYUNK! MI DIRECTIONER-EK VAGYUNK! eloszor tanulj meg irni;) neked ilyen szanalmas eleted van? hogy maseval foglalkozol.?!
Directioner44

#27 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 09:51

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Ha valaki nem szereti az 1D az a ő baja de attól nem kell fikázni meg lehordani,nem ártotak ők senkinek. EGyáltalán nem buzik,az 5-ből 3nak barátnője van. ÉS olyan képeket én is tudok csinálni ps-el. ÉS ha nekik ez a stílus tetszik akkor mi van?! SENKINEK SEMMI KŐZE HOZZÁ!és mindenki akkor pofázon meg akkor legyen a nagy a szája ha már annyit elért mint ők,szal lehet kussolni! és ha nem szereted őket akkor ink fogd be a szád és tarcsd meg magadnak a véleményed mert 1. senki nem kíváncsi rá 2.mi directionerek úgy is 100x többen vagyunk mint ti!!!!!

Directioner Gilr

#28 Ez komoly? Szánalom-.-

2013-06-29 09:56

Istenem, hogy lehet valaki ennyire szánalmas. Miért nem lehet őket békén hagyni? Van aki szereti őket, és szerintem már rohadtul elegük/elegünk van belőle, hogy az utálkozók folyton pofáznak. Nem unjátok még? Te is drágám szánalma vagy.. -.- NEM IS ISMERED ŐKET, AKKOR MEG MINEK JÁRTATOD A POFÁD? És igazuk van mindenben a kedves Directioner testvéreknek, mert tudod aranyom van photoshop is, amit manapság arra használnak, hogy képeket szerkesszenek az emberek kedvükre. Én is láttam már számtalan ilyen képet, de nem hiszek nekik, mert tudom milyenek és ISMEREM őket, nem úgy, mint te. Most ennyi erővel akár JB-t is fikázhattad volna. ( Bocsi attól aki Belieber) Ha jobb szórakozást nem találsz magadnak akkor adok egy pár tippet.
1.Kapcsold ki a gépet!
2.Emeld fel a hátsód és állj fel!
3.Fordulj az ajtó felé és menj ki!
4.Menj el valahova a barátaiddal (már ha vannak)és ne a gép előtt járasd le magad!
Tudod ez már nem menő és nem is volt az. Ezzel mit érsz el? Semmi, csak azt, hogy saját magad égeted magad, arról meg ne is beszéljünk, hogy a neved nem mered oda írni, nehogy még jobban bántsanak.. Szánalmas vagy aranyom!! Puszi: Directioner Girl

Ui.: Directioner testvéreim hatalmat a népünknek! ;)
Noémi

#29

2013-06-29 09:59

A buzizásra, meg ilyesmikre már nem is reagálok, csak arra, hogy mit fáj neked az, hogyha valaki szereti őket, akkor az azt szeretné, hogy élőben hallhassa/láthassa őket? Én pl. nem szeretem Justin Biebert, de egyik ismerősöm igen. Most akkor szúrjam le, vagy jelentsem fel a rendőrségen, vagy mi van?!
Fogadok, te is szereted valamelyik énekest vagy bandát, akiknek szeretnél elmenni a koncertjére, de mondjuk a több ezer forintnyi jegyár után még nem akarsz repülőjegyet meg szállást fizetni, hogy elmenj mondjuk a Királyságba. Én meg elkezdem, hogy "Fúj, baszd meg, mit akarsz, én utálom, ezért neked is legyen rossz!", ez annyira magyar felfogás, hogy az szörnyű.
Ha valami nagyon nem tetszik, ne foglalkozz vele, menj és hallgasd azt a zenét, amit te szeretsz (nevedből ítélve ez a rock lehet... de én nem tudhatom, te mit szeretsz). Én a One Directiont szeretem, meg még jó pár előadót, akiket lehet (sőt, "érveléseid" alapján biztos), hogy nem szeretsz. És akkor mi van?!
Amúgy, ha ennyire unatkozol, ajánlok neked pár jó tevékenységet: segíteni anyunak takarítani, esetleg főzni, kimenni sétálni, vagy találni egy pár barátot... A lehetőségek tárháza végtelen!
I Love 1D

#30

2013-06-29 10:04

Mi lenne ha le pattannál a magas lóról??? Mert egy senki vagy. Nem vagy is egy porszemnél több. De udod mit. Ha melege lennének. Csak LENNÉNEK akkor se lenne hozzá közöd. Se neked se senki másnak. Azok a "Bizonyíék"-ként szolgáló képek. Mind Ps Nekem azoknak a fele meg van eredetibe. Nem mi tehetünk arról h féltékeny vagy. Jól keresnek? IGEN Millió lány fut értük? IGEN Akkor majd ha 10.000000 millóan lesznek a koncerteden akkor pofázhatsz addig meg légy szíves fogd be
Noémi

#31

2013-06-29 10:04

Amúgy a dalokról még. Az első albumukon, úgy tudom, tényleg nincs olyan szám, amibe besegédkeztek, de szerintem ez egy kezdő bandától még elfogadható. Azonban, ha vennéd a fáradtságot, és nem csak a levegőből szednél ötleteket, hanem utána néznél dolgoknak, látnád, hogy egyre több számukat írják maguk. Most hiába kezdenék felsorolni neked itt olyan dalokat, úgy se tudnád mire vélni, csak továbbra is dobálóznál a hülyeségeiddel. Igen, lehet, hogy pár év múlva már nem lesznek olyan felkapottak, mint most. De a Take Thatnek, a The beatlesnek és még a Backstreet Boysnak is vannak rajongóik, annak ellenére, hogy már nem zenélnek együtt, és már nem olyan "menők".
DIRECTIONER

#32

2013-06-29 10:22

Hogy lehetsz ennyire irigy és seggfej?!?! Mi jogon beszélsz így róluk??? Te egy senki vagy, ŐK legalább belopták magukat milliók szívébe, és szeretik őket!!! Te meg csak egy "BUZI" seggfej vagy!!!! Le lehet szálni róluk "HÜLYE KÖCSÖG"!!!!!!
Directioner98

#33

2013-06-29 10:22

Ennél féltékenyebb se lehetnél édes bogaram ;D Majd utána legyen nagy a pofád ha ennyi mindent le tettél az asztalra ennyi idő alatt és most pofa be.
szólj:
-ha segítettél 1 csak 1 szegény kis gyereken,ŐK TÖBB 100 KISGYEREKEN SEGÍTETTEK
-ha több millió lány lesz beléd szerelmes ( ez kivan zárva )
-ha majd millióknak te leszel a példaképe..
egyűrlény..:D

#34 ez már elég szánalmas-.-"

2013-06-29 10:24

:'DDD Hát neked kurva unalmas lehet az életed, ha egy csomó időt elpazaroltál, hogy írj egy ilyen felesleges szöveget azokról, akikre féltékeny vagy...Főleg, hogy utána se unatkozz, olvasod ahogy baszogatnak a Directionerek....
1.buzik.?...jajj azok a szerkesztett képek....
2.nincs hangjuk.? ha nem szereted őket, egyáltalán honnan veszed.?Vagy tegyük fel hallod a rádióban...és.? Úgy volt hogy utálod őket, minek figyelnél rá.?:D ez már komolyan nevetséges.
3.Öltözködés.? stylist -.-" Mellesleg ha csak egy sima napon látod őket teljesen normálisan néznek ki, de mind1
4.Dalszöveg.? Hiszen utálod őket, mi okból gondolod, amit gondolsz.? Ha egy icipicit kutakodnál, tudnád, hogy nagyon sok számukat ők írták....és igen, azért a tizenévesek szeretik mert nekik szánják.!xD Istenem .. és mégis sok felnőtt szereti a zenéjüket.
Pusszpáá ;D és mással üsd el az idődet.!!
Kataa69

#35 Szánalmas vagy -.-

2013-06-29 10:26

Szánalmas vagy basszus.. Mit zavarnak téged? Ja, tudom, csak féltékeny vagy, hogy nem te vagy a közép pontban ;) Amúgy befoghatnátok már, mert k*rva idegesítő, hogy a legtöbb fiú sztárra azt mondjátok, hogy b*zi..Mondták valaha? Nem.. Akkor meg? Erre csak annyit tudok mondani, hogy: Shut up, and Fuck you! ;D

ANYÁD

#36 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 10:30

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

OKOK AMIÉRTZ HÜLYE BUZI VAGY

1.NEM ISMERED ŐKET

2. BUZI KURVA GECI SENKI HÁZI VAGY AKI

3.SZAR ÉLETŰ VERÉB VAGY

4.SOROLHATNÁM DE AZ URVA LENNE.-.-

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2013-06-29 10:35


Kiraakiyra1

#38 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 10:37

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t 1.Ha nem tudod megkülönböztetni a hangjukat akkor tanuld meg a füledet használni kisanyám .. ._. 2.olyan szánalmas vagy THErockerGirl998 ..3. és képzeld nem buzik van normális barátnőjük nyugodtan nézd meg, Google a barátod .. 4. Ja .. és a divatjuk teljesen normális ha ezt viselik akkor ezt viselik te se tudsz tenni érte semmit ... ha meg ócsárolod a divatjukat akkor hogy akarod őket látni pucéran vagy mi ?? .. és most nem azért visítottam le az utálkozók fejüket mert buzik !! hanem megmondtam az igazaat !! ..,

 


Vendég

#39

2013-06-29 10:44

!!
Sólyom Mirella

#40 Kedves Utálkozók.!

2013-06-29 11:00


1. Hat nem tudom hogy hogy gondolod hogy ertelmetlen mert ha te nem erted akkor itt gondok vannak vagy a forditoddal vagy a felfogasoddal vagy mind a kettovel. Hat ezt is megcafolnam hogy "tizenakarhany eveseknek szolo baromsag" mert ird csak be szepen a googleba hogy one direction concert es nezd meg hogy hany embert erdekel a 1D csak ugy mellesleg megsugom hogy tobb millioan rajonganak ertuk es azt varjak hogy talalkozhassanak veluk. Az hogy 3 dologrol tudnak irni meg ha igaz is lenne akkor is errol a harom temarol olyan jol irnak hogy boven eleg lenne egy tema is nekik. Az hogy az elettapasztalatuk egyenlo a nullaval akkora baromsag hogy az mar higetetlen, korbe jarjak a vilagot sokkal tobb elettapasztalatuk van mint neked valaha is lesz. Jo hogy elobb azt irtad hogy "harom dologrol tudnak IRNI" marmint ok es most itt ugatsz hogy masok irjak nekik a szovegeket nezz mar utanna hogy a Summer Love-t es a Don't Let Me Go-t kik irtak.
2. Hogy nincs a hangjukban egyedi? Nem tudom hogy te mkt is halgattam de ha hallottad volna eggyik szamukat vagy normalisan altal volna hozza akkor igenis nagyon egyedi es kulonleges hangjuk van. Tudod nem lesz pikk-pakk valakikbol ilyen hires banda ami nem mellesleg annyi dolgot elert mar az etben mig te csak ott ulsz a kis vilagodban a gep elott es ocsarlod oket... ha telleg nem tudod megkulonboztetni oket (ami szerintem csak egy ujabb dolog amibe probalsz bele kotni) akkkr a hallasoddal lehet problema.
3. Telleg akkora balfaszsagokat hordasz itt ossze hogy mar faj legalabb neztel volna kicsit utannuk. Na milyen ruhakat hordanak? Nekik legalabb van egyedi stilusuk. Hat nem is tudom hogy sirjak vagy nevessek mar azon az allapitason hogy "buzik" mert kepzeld mindegyikuknem van/volt baratnoje kivancsi lennek hogy most csak azert mondod ezt rolluk mert rohadt irigy vagy vagy csak ennyire unatkozol. Lehet hogy te lattal kepeket de beszeltel valaha veluk nincsen igazabol megalapozott bizonyitekod.
4. Nem tudom hogy milyen jovobe lato ember is vagy te de azt hogy milesz a bandaval malyd meglatjuk.. mert mar tobb eve egyutt vannan es meg mindig ugyan ugy rajonganak ertuk ehez tobb hozza fuzni valom nem lenne. Meg par szo csak ugy tollem hogy ha nem szereted ne foglalkozz veluk, az lehet hogy nincs sajat eleted vagy jobb dolgod de az engem hidegen hagy es utalom ha valaki alaptalanul csak mocskolodik. Es meg azt seehet mondani rajuk hogy onteltek vagy barmi ilyesmit mert mindig szakitanak idot a rajongoikra a koncertjeikre is heteket vagy tobb idot is akar keszulnek szoval nem ertem hogy miert kell oket lehordani amikor egy hajszalnyival nem vagy jobb es mint mondtam, rengeteget elertek az eletbe ... szerintem kicsit gondolkozzal el.
Directioner!!

#41 #FUCK

2013-06-29 11:05

MI AZ ANYÁDÉRT NÉZED/FOGLALKOZOL VELÜK,HA EGYSZER NEM SZERETED ŐKET? SOHA NEM ÉRTETTEM.MERT UGYE EGY ÉRETT GONDOLKODÁSÚ EMBERNEK LOGIKUS,HOGYHA UTÁLOK VALAMIT AZT LESZAROM.NOS, RÓLAD SUGÁRZIK,HOGY OLYAN EGYHANGÚ,SZAR ÉLETED VAN,HOGY NEM TUDSZ MÁSSAL FOGLALKOZNI,MINT A ONE DIRECTION! :) EGYÉBKÉNT A HELYEDBEN ÍRNI IS MEGTANULNÉK ÉS UTÁNA ÓCSÁROLNÁM AZ EMBEREKET!:) NA PÁPÁ,LEHET FELKÖTNI MAGAD!;)
I'm a Directioner!!!

#42

2013-06-29 11:18

Azt hittem, ennél mélyebbre nem tudnak süllyedni a natorok, de SAJNOS tévedtem....
Niky

#43 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 11:27

1# directioner

#44

2013-06-29 11:42

Nem is nagyon értem ezt.Ha jönnének ide koncertezni te úgy se mennél el a koncertre.Lehet hogy valaki sok éve vár arra hogy ide jöjjenek.Amúgy is honnan tudod hogy buzik.Értesítelek téged hogy mindegyiknek barátNŐje van vagy volt.Arról ne is beszéljünk hogy névtelenül úgy beszélsz olyan emberekről akikről mikrofogalmad sincs kik ők.

Vendég

#45 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 11:43

..

#46 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 11:43

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Divat: meg se bírnád venni azokat a ruhákat amiet ők hordanak;D nagy márkás ruhák neked meg esetleg a hamisitott jut ;D napuszpá

********

#47 -.-

2013-06-29 11:48

Hol marad a sok jótékonykodás te fa**szopó !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????
Ha már ilyeneket irsz ak legalább néz utána te g*** ! Alaptalanul rizsázol itt ! nem is ismered őket ! Menj te a picsába!
S.

#48 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 11:53

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Mi a szar ez? Egyáltalán ki vagy te? Most te fikázod a 1D-t? LOL!  Bocs, ezen nevetnem kell. Ja, várj, nem bocs. Jobb lenne, ha inkább magaddal foglalkoznál. Te is egy olyan hülyegyerek vagy, aki unatkozik nyáron, és nem tud mit csinálni? Hát akkor ne őket PRÓBÁLD ,,oltogatni", hanem próbálj olyan sikeres lenni, mint ők! De amúgy tényleg nem értem, ez mire volt jó. -.-"

valakiakitnemismersz

#49 Hülyeség a legfelsőbb szinteken.

2013-06-29 11:56

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Ugye ezeket te sem gondoltad komolyan?!

Ki vagy t,hogy ítélkezz akárkiről is?

Elértél már annyit a te rohadt szánalmas és unalmas kis életedbe?NEM! Hát akkor?Miért kötsz bele olyan emberekbe,akik semmi rosszat nem tettek ellened?

Te mikor jótékonykodtál?Mikor mennél el Ghánába csak azért,hogy beteg gyerekeken segíts? és sorolhatnám még a dolgokat,amiket te sosem tennél meg!

na akkor nézzük sorjába az okokat:

1.ja,tényleg csak erről a 3 dologról szól az összes daluk.meglátszik,hogy nem jártál utána a dolgoknak,amikor ezt írtad.Amúgy meg szerintem ha megnézed a legtöbb énekes ilyenekről énekel,szóval legyél szíves,köss bele mindenkibe,aki pl.:pár dalt énekelt a szerelemről-.-

2.baszki,ezeket te nem részegen írtad?! >.< annyira leszólod a hangukat,ahhoz képest a te hangodnál szerintem még a fűnyíró hangja is jobb.Akkor szóld le őket,ha legalább negyedannyira van jó hangod,mint nekik!

3.NEEEEEE!már megint ez a buzi téma.ismered a photoshopot?tudod,az csodákra képes.a te képeidből is lehetne olyan képeket csinálni,hogy rögtön kapnád a szidásokat.amúgy,jó hogy a buziknak van/volt barátnőjük?ja persze.biztos,hogy Perrie,Eleanor,Danielle,Taylor,Amy,Demi,Hannah stb. fiú :'Dddd röhejesek vagytok.

4.ASZTAKURVA!TE EGY KIBASZOTT IDŐJÓS VAGY!Elmondjam,hogy te hol leszel pár év múlva?A híd alatt haver,a híd alatt! ;)

directionergirl:$

#50 #50

2013-06-29 11:57

Először is. A koncertről nem te döntöl a 10 valahány petícióddal. Nemtudom, hogy mi okod van erre, de attól, mert TE nem akarod, hogy idejöjjenek néhány akárhány társaddal attól több ezren akarják. Sőt tudod rengeteget jelentene nekem és a többi Directionernek is!
2.Ha nem szereted akkor mi a jó istenért foglalkozol velük? Nekünk Directionereknek is vannak olyanok akiket egyáltalán nem szeretünk és ezt mégis csendben oldjuk meg haggyuk a francba, hogy léteznek. Tudod kedveském az ilyen idióta natorok többet foglalkoznak az 1D-vel mint saját magukkal.
3.A zeneszövegük? Hát megneharagudj nagyon is jók. Ha neked lényegtelen dolog a szerelem akkor nem vagy normális esküszöm. Sokkal jobb mint a Gangnam Style mert az 1 mondatot ismétel állandóan. És a szövegeket ők írják és csak kis segítség van benne. 1 van amit tényleg nem ők írtak és az is feldolgozás.
3. Stílusuk? A stylest-juk öltözteti őket. Nem maguktól. Mindenkinek megvan a maga stílusa. És rájuk mindig a divatosabb ruhák kerülnek. Attól buzik mert jól öltöznek vagy mi a brant b+? Komolyan mondom meghalok, hogy a ruha miatt buzik.. Hát szarok rá hogy öltöznek, mert a belső énjük az ami igazán megfogott. És a ruhákkal még egy dolog, mindig haladnak a korral már nem azért. Mivel van stylest-juk..
4. Buzik? Azért, mert vannak olyan barmok akik annyira unatkoznak, hogy megszerkesztenek képeket. Meg pont fogdosni fogják egymást a nép előtt. Neked is van eszed b+. És barátnőjük van/volt. És mindenki váltig állítja hogy Harry és Louis. Megne haragudjatok de Louis-nak barátnője van már egy jóideje. Harry meg csajozós. És ők lennének buzik. Tudod mindenki magából indul ki.
6. Tanulj meg írni.. :* A Directionerek nem így van.. Hanem Directioner-ek. És mi összetartunk és nem haggyuk, hogy a magadfajta barmok bántsanak minket. Tinilányok vagyunk? Mindenki volt tini. Mindenkinek megvan a kedvence. Tudod én ismerek egy jópár olyan embert aki nem tini és nem is gyerek már és mégis Directioner. És majd akkor dumálj ha eljutottál oda ahová ők 16-17-18 évesen. Addig kuss :* Csáóóóó barátom:)<33

Ja és még annyit, hogy büszke vagyok magamra! :)<33 Elhiheted. Büszke vagyok arra h Directioner vagyok. 3 év alarr több milliós koncertermeket töltenek be. + az arénák. Hát rohadt jó szemed van :) Bár tudnám kivagy és lenne egy fotód.. olyat szerkesztenék rólad mint azok a barmok az 1D-ről.. :) További szép napot! Üdvözlettel: Heni (mert tudod nekem van nevem is ) :*