1D kerülje a Magyarokat

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) 1D kerülje a Magyarokat petíció automatikusan generált fórumtémája

THErockerGirl998

#1 Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-04-27 10:07

Okok, amiért utálni lehet a 1D-t (meg a többit..)
1. Dalszöveg: Gyakran értelmetlen, egyhangú, tizenakárhány éveseknek szóló baromság. 3 téma össz-vissz az egész amiről írni tudnak: szerelem, buli, szakítás.
Ezeken kívül van még rengeteeeeeegsok dolog, amiről írni lehetne, de nem, ők ezekről írnak.Mert: túl fiatalok, élettapasztalat egyenlő nulla, vagy: nem is ők írják a szöveget, hanem valami hapi, jó pénzért, ami azért nem túl előnyös, mert nem tudja hogy akinek írja, hogyan is érez/fejezné ki ezt pontosan (kivéve ha gondolatolvasó, amire nincs sok esély).
2. Hang: az a baj, hogy nincs benne semmi egyedi, felismerhető. Járt énektanárhoz pár hónapot, és egyből énekes lesz belőle, jellegzetes hang nélkül. Éééés elvileg ebben a vándireksönben öten vannak. Ha hallom (rádióba szokott menni,) nem tudom megkülönböztetni, hogy mikor ki énekel, mert olyan, mintha az egészet egy ember énekelné. És nem csak ezen a csapaton belül megkülönböztethetetlen, hanem az egész pop-szakmában, mert mindenki, de mindenki, aki eltalálja a hangokat, képes tinibálvánnyá válni.
3. Buzi vs. nem buzi: Erről megy a vita direktionerek, belieberek és normál emberek között, nem is teljesen alaptalanul.Ők nem tudnak érvelni, hogy miért nem buzik, mi viszont tudunk, hogy miért azok, mert láttunk képeket, látjuk, milyen ruhákat hordanak ( ez elkerülhetetlen, mert mindenki ismerősei között van néhány directioner, akik örömmel posztolnak képeket -.-). És levisítják a fejünkről a hajat, ha azt mondjuk, buzik. van bizonyítékunk, ne próbálkozzatok!!!
4. Divat: Ez a stílus, kinézet, max. 1-2 évig lesz menő, aztán már jajjdenagyonfujj. És akkor hol lesznek ők?! SEHOL!!! Majd jön más, akitől olvadozni lehet, de ezek a dolgok ugyanígy igazak lesznek rájuk, kivétel nélkül.

pinkibullit

#2 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-04-27 10:51

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Teljesen jó érvek, jogos és megcáfolhatatlan, de én azt is hozzáfűzném,hogy a média az ilyeneket adja naponta.

Számukra nem fontos más? a híradóba bemondják ha JB elrontja a szöveget ,de ha 7 banda egymás után oszlana fel le sem szarják.

van még az MTV /music tv/ ott ugye pop hírek vannak megminden de a rocknak már külön mtv rocks-ot csinbáltak. ahogy az mtv classic.... ezért most ezt értsük úgy,hogy "nem valóak ezek a szaroka vegyes zeneadóra"? -.-

vvvvv

#3 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-28 09:22

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

kurva anyádat okok
1. mert hazudsz
2 mert 1 buzi vagy ;)
3 nem is tudod kik ők xd

Csak egy lány...!

#4 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-28 17:48

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

1.Sajnálom hogy számodra értelmetlen dolog a szerelem. -.-"

2.Csak sinplán süket vagy hozzá! :)

3. Buzik? ÉS mi van ha melegek? (mert a buzi elég bunkó kifejezés -.- de egy ilyentől mindt te mit is vártam -.-") Iszonyat sok sztár van aki meleg és még is több milliárdan rajongnak érte...Vegyük pl.: Neil Patrick Harris-t iszonyat sokan imádják még is meleg...

4.Ízlések és pofonok!!

U.I.:Csak felkéne nőni és abba hagyni az utálokást....!!!!

azakittenemismersz

#5 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-28 19:48

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

van aki így látja a dolgokat valaki nem. csak azt nem értem hogy miért nem lehet békén hagyni őket. van aki szereti van aki nem. ENNYI. mindenkinek van olyan akit szeret és nem. Biztos fel tudnék sorolni olyan embereket amelyeket az Író szeret és  én vagy akár a többi Directioner sem szeret, de ettől nem ítéljük el őket és nem is foglalkozunk vele. mindenkinek megvan a joga ahhoz hogy maga döntsön. nem ismerjük és Ti sem ismeritek az igazi éneiket,ezért felesleges találgatni. a dalszövegről annyit hogy sokkal értelmesebb mint az ilyen rockos zenék vagy az ilyen partis amiben nincs is szöveg vagy ugyanazt ismétlik az egész dalon át.(Gangam Style) és az nem igaz a dalokat ők írják egy kis segítséggel, de nem mást kérnek meg. egy számuk van olyan amit nem ők írtak hanem egy feldolgozás. A hangjukkkal sincs semmi baj valakinek nem tetszik az ne hallgassa őket és ennyi. azért mert eggyeseknek nem tetszik azért nem kell elítélni őket. mindenkinek van olyan valaki akinek nem szereti a hangját és nem is hallgatja, nem foglalkozik vele. a dalok meg nagyjából tizenéveseknek készültek. a buzik vs. nem buzikról csak annyit mint eddig: mindenki eldönti saját magának de akkor tartsa is meg a véleményét,nem kell másra is ráerőszakolni sem tényként kimondani. a divatról pedig azt hogy a stylisttyaik(nem tudom hogy jol irtam-e) öltöztetik őket és mindenkinek van saját stílusa mint például a fültágítosoknak. nekem az se tetszik de nem foglalkozok vele mert az ő élete nem az enyém. lehet hogy jön más lehet nem. nem kell előre tényként kimondani. SZÓVAL MINDENKINEK SAJÁT JOGA ELDÖNTENI HOGY SZERETI ŐKET VAGY SEM, HA SZERETI AKKOR SZERESSE ŐKET ÉS ÉRDEKELJE, HA NEM AKKOR MARADJON CSENDBE ÉS NE FOGLALKOZZON VELE. ENNYI.

egy valaki ;)

#6 ezt most te sem gondoltad komolyan, ugye?

2013-06-28 20:11

Na jó, én csak annyit mondok, hogy: Te milyen alapon állítod azt, hogy buzik? Most tényleg? Ezt te komolyan gondoltad? És milyen bizonyítékokról beszélsz? Azokról a szerkesztett képekről, amin egyesek "buziknak" állítják be őket? És hogy nekünk Directionereknek nincs bizonyítékunk arra, hogy nem melegek?! Akkor megsúgom neked azt, hogy igenis van bizonyítékunk! Mégpedig az, hogy egyes bandatagnak volt, illetve van barátnője! ;) Jaaa.. és ha egy kicsit is kinyitod a füled, akkor meghallod, hogy meg lehet különböztetni a hangjukat! :) ÉS őket nem a ruhájuk teszi híressé, hanem a tehetségük, a hangjuk. Mivel az emberek nem a ruhájuk miatt hallgatják őket! xD :D
Timii.xx

#7 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 08:44

Drágám,már ne is haragudj,de ki vagy te?Ahogy látom egy senki!Menj el Simon Crowell-hez és tőle kérdezd meg,hogy mért lettek 3.-ak a világ egyik legnagyobb tehetég kutatójában!

Ahogy látom már sokkal többet értek el nálad!Hogy miért?Tehetségesek!!!Ezért.Az másik téma,hogy te a rock-ot szereted vagy tdom is én,ami arról szól,hogy tépjük szét az embereket stb...

Mért lenne értelmetlen szöveg?Meg folyton a szerelemről...hülyeség csillag vésd az eszedbe.Ők maguk írják a szöveget,legalábbis jó párat ők írtak.És képzeld,ahhoz,hogy felismerd a hangukat egy jó pár számot meg kell hallgass és ki kell ismerned a fiúkat.Látom,ez egyeseknek nem megy...

Buzik?!Haha röhögnöm kell!!:') beütöd a Google-ba 'One Direction barátnők' és ki ad:Modellt,Táncost,Énekest,de átlagos embereket is!!;)

Öltözködés?!xdd Hagyjuk...jó a szemed?!Látom nem...Menj keress utána miket hordanak a mostani fiúk..meglepődsz az eltérésen..

Jaa képek arról,hogy buzik?!:')Hallottál már a Pohotshop-ról?Vagy esetleg a többi képszerkesztőről?!:) Látom nem.Na szóval Röviden ennyi.

Vésd azeszedbe!!!Azért mert te utálod,mi akkor is  szeretni fogjuk őket!!!És pont az ilyen személyek miatt,mint te még jobban!!A Directionerek örökké összetartanak!!!!

vivienTapolca

#8 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 08:44

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

HÁT TE TELJESEN HÜLYE VAGY!!! ezek szerint süket és vak is vagy!:* ---->ORVOS!! jabocs..rajtad már az se segít. az a baj veletek..az ilyen utákozokkal hogy ti csak a külsőt lájátok. és nehogy azt mond /ha már a külsőnél tartunk/ hogy 5 izmos,sexy,stílusos fiatal fiu nam sexy?! bocs..de ha szerinded ez undorító akkor vagy lezbi/buzi/homoszekszuális/transzfesztita vagy mittudomén mivagy.!!! a hangjukról meg csak annyit hogy szerinted akkor mi az egyedi hang ? -.-" ebben a bandában 5 különbözö hangal megáldott fiu énekel...és ha te ezt eggyátalán nem hallod a rádióból akkor ott a YOUTUBE,és ha az se segit megkülömböztetni őket..akor drágám..rosszhírem van. te tényleg súlyos betegségben szenvedsz:(-.-" ..................................................jah és ha eennyire gyűllöölöddd őket akkor meg lehet kusban magadbafolytani,mert szentem semmi szükséged arra hogy a félfilágot magadra uszitsd!!:*♥-.-

közöd?

#9 Szánalmasan szánalmas...

2013-06-29 08:50

Amit egyesek művelni tudnak ezzel az egész üggyel, az egyszerűen szánalom a legfelsőbb fokon. Miért nem lehet egyszerűen békén hagyni őket?! Egyedül csak TI vagytok ilyen idióták, hogy ilyen petíciót indítotok... szánalmas. Mások megbékélnek a jelenlétükkel, ti meg csak itt pampogtok az interneten. Ha nem tetszik, nem kell hallgatni. Sőt. Inkább ne is hallgasd. Ki tudja még milyen sületlenségek fognak kipattanni a fejedből... És akkor a legfőbb téma. Buzik? Ember, láttál te már egyáltalán egy tényleg homokos beállítottságú embert? Teljesen máshogy néz ki. Olyan mélyre csak nem süllyedhettek, hogy csak abból gondoljátok ezt, hogy mindannyian nagyon jó kapcsolatban vannak egymással. Oh, elnézést már megtörtént. Innen is látszik hogy milyen gondolkodásotok van. És hol maradnak a képből a barátnők? Néhányuknak van máig is barátnője, sőt akiknek most per pillanat nincs, annak pedig régebben volt. A másik téma a tehetség. A rajongók szóval szerinted az albumukat azért veszik meg hogy a kinézetüket és a cuki kis mosolyukat hallgassák? Ezt te sem gondoltad komolyan. Szánalmas ami itt megy, és aki egy ilyet képes elindítani, csak azért mert nem csípi őket... jézusom EMBER! -.-

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2013-06-29 08:50


thia

#11 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 08:51

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

1) Dalszöveg: Ha lenne annyi kurázsi benned, szépen végig nézhetnéd az összes zeneiparban dolgozó celeb zenéjét, és rájöhetnél, hogy 10 ből 8 a három megadott témád közül valamelyikről szól. Arról nem is beszélve, hogy az Another World, a Stand Up és még sorolhatnám tovább sem a buliról, a szerelemről, vagy a szakításról szól, tény, hogy megfordul benne a téma.
2) Hang: Nincs benne semmi eredeti? Ne haragudj, de aki több mi 3 zeneszámukat meghallgatja, az utána 100 közül felismeri a hangjukat. És irtad, pop szakma. Igen, ott ez az elvárt, hogy eltalálják a hangokat, és hogy élvezhető legyen az emberek számára, nem pedig az, hogy a te fülednek különlegesen hangozzon, ugyanis másoknak igenis különleges!!
3) Buzi vs Nem buzi: Valljuk be: 5 srác egész évben szinte napi 0-24ben együtt van. Azthiszem, egy idő után mindenkiben kiaalkulna egy apró ferdehajlam, gondolj csak bele a helyzetükbe: 4 veled azonos neművel minden nap, úgy, hogy nem lehetsz ellenkező nemüvel, nem folytathatsz velük különösebb viszonyt. Érthető.
4) Divat: Jól mondod, max. 1-2 évig. És tudod mi a pop bandák legfőbb dolga a zene és az élvezhetőség után? A külső megjelenéssel való foglalkozás. A divat változik, ezáltal az ő külsejük is változni fog. Meglepő? Részemről nem.

Ezekután, kérnék egy újabb értelmes érvelést, mert mondhatni annyi valólatan, átgondolatlan érvet hoztál fel, hogy megfordult bennem: nem az 1Dvel hanem a pop szakmával van gondod. És igen: Van aki szereti, van aki nem. Miért kéne azért kerülnie egész Magyarországot az 1D-nek mert te épp nem rajongasz értük? Rossz hírem van számodra: nem körülötted forog a világ :)

Directioner ;)

#12 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 08:57

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Kedves akár mi a neved.! Szerintem nagyon szánalmas, hogy próbálsz okokat szerezni arra hogy a One Direction buzi.!

Attól,hogy te ilyeneket írsz róluk szerinted így a Directionerek nem fogják őket ugyan úgy szeretni.? -,-" Hát akkor nagyon nagyot tévedsz.!!!!

Mert mi Directionerek tudjuk hogy van barátnőjük.!!! És tudod a képek szerkesztésére ott van a Photoshop.! ;) Tudod az olyan ezköz amivel képeket lehet szerkeszteni kedvünkre.! ;) -.-"

Ja és a zenéjük...Hát igen lehet,hogy a legtöbb számukezekről szólnak. És akkormivan.? Ha valami nem tetszik akkor minek kell véleményt írni róluk.? -.-" Mindenkinek van véleménye és azt szerintem tartsa meg magának.!!!! ;) Ja és a hangjukkal és a ruhájukkal kapcsolatban.: A hangjuk mind az 5-nek különböző.! Csak vannak emberek mint például TE akik nem tudnak külömbséget tenni a dolgok között.!!! ;) -,-  A ruhájukat pedig csak azért szólod le mert neked nincsenek olyan ruháid.? CSak tudod nem a ruha teszi az embert.!!!!

Ja és még valami szerintem ennek semmi értelme nem volt csak annyi hogy lejáratod magad hogy te milyen jó vagy mert te mindenkiről tudsz véleményt írni....Képzel én is vagy bárki más is tud bárkiről véleményt írni de vannak olyan normális  emberek akik ez magukban tudják tartani.!!! -.-" ;) Puszi: Egy Directioner :*

directioner

#13 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 09:00

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

na idefigyelj drágalelkem.:) idézlek : "Ők nem tudnak érvelni, hogy miért nem buzik, mi viszont tudunk, hogy miért azok, mert láttunk képeket, látjuk, milyen ruhákat hordanak"

felmerül bennem pár kérdés. az első, hogy MI, DIRECTIONEREK, hogy a f...ba nem tudnánk érvelni amellett, hogy nem buzik? nézzük szerre őket.

Harry: Taylor Swift-tel kavart, amelett meg számtalan barátnője volt (nem úgy mint neked ;) )

Louis: Eleanor Calder

Liam: exe Danielle Peazer

Niall: ott VOLT neki Amy, amíg 1D-s nem lett

Zayn: Perrie Edwards

És mi az, hogy ti a ruháik alapján buzizzátok le őket? azért, mert stílusosan öltöznek, nem buzik. van is egy közmondás. nemde? "Ne ítéld meg a könyvet a borítójáról." Viszont én téged szívesen megnéznélek. Nem akarok senkit se jelzőkkel illetni, főleg nem titeket/téged, mert meg sem érdemlitek/érdemled.

És még egy kérdés. Ha nem szereted őket, miért foglalkozol velük? Lassan több utálkozó fog az 1D-vel foglalkozni, mint a directioner-ek.... Hagyjad jönnenek koncertezni, te úgysem szereted, elkerülöd. Ilyen egy normális, épeszű ember (ellentétben veled).

És akkor most had aktiváljam a "hülye tinipicsarajongó mód''-ot.

-mikor lesz neked telt házad a MSG-ben?

-mikor lesz annyi jóindulat benned, hogy segítesz az afrikai szegény családokon-gyerekeken?

-mikor lesz beléd annyi csaj szerelmes, mint beléjük? (haha, erre ne válaszolj, költői kérdés volt.)

-mikor hagyod abba az utálkozást? mikor szállsz le róluk? mikor nem veszel tudomást róluk? mikor nem leszel ilyen gyerekes?

U.I.: bekaphatjátok!

Just a Directioner.

#14 Miért nem lehet elfogadni..?

2013-06-29 09:01

Nos .. tudjátok, nekem már rohadtul elegem van belőletek! Miért nem lehet elfogadni, hogy vannak olyanok, akik szeretik őket? Lehet, hogy ti éppenséggel nem, de más attól még igenis szereti! Miért érdekel titeket az, ha Magyarországra jönnek? Úgysem mentek el a koncertre. Vannak olyanok - köztük én is - akik évek óta várják, hogy végre ide is eljöjjenek, de hiába minden, nem jönnek. Talán pont emiatt a sok utálkozás miatt, amit tőletek kapnak! Azt ajánlom nézzetek magatokba és ne az legyen MINDIG a fontos, amit ti akartok. Mert rajtatok kívül még nagyon sok ember él ebben az országban!
Directioner 4ever

#15 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 09:03

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Na ide figyelj még egy ilyen úgy kioltalak hogy megdöglesz + egyáltalán nincs igazad + addig ne szóld le őket amíg nincs annyi rajongód,nem keresel 700.000 000 forintot és nem leszel dobogós egy nagyon híres ének versenyen szóval ebből az a lényeg hogy pofád lapos és kusba vagy okés!? remélem megértettük egymást (téged még a parasztképzőbe sem vennének föl )

Tori Directioner

#16 Hajjá meg -_-

2013-06-29 09:07

Hajjá meg ott ahol vagy chhh -_- te is biztos voltál rajongója vminek (nem mintha érdekelnél engem -_-) szted ez most nekünk Directionereknek hogy. esik? Hát szarul -_- szóval csak irigy vagy mer ronda vagy mint a bűn szóval sztem te az vagy amit írsz róluk SZÀNALOM VAGY
nemérdekel kimitmond énakkoris szeretem

#17 Re: Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 09:21

#5: azakittenemismersz - Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Ez nagyon igaz vélemény <3

ezért vagyunk mi Directionerek <3 *-*

I'm who I am

#18 ...ezt most komolyan gondoltad?

2013-06-29 09:26

Remélem nem.
Először is nem értem mi a problémád a szerelemmel. Igen általában szerelemről, buliról és szakításról írnak, mert ezek adnak nekik ötletet, és ezek a dolgok érdeklik az embereket. Amúgy komolyan mondj már nekem 5 számot ami nem a szerelemről szól! Alig van ilyen.. Tudod miért? Mert az emberek nem a munkájukról, a matekról, vagy más érdektelen dolgokról fognak énekelni hanem olyanról ami érdeks, és ami mindenki éltebén szerepet játszik. Így többen fogják hallgatni őket, ez a cél. Mindenki a csúcsra akar törni. Ők is. De ez normális. Ettől még nem egoisták, beképzeltek, és nem hordják magasan az orrukat. Tudják kik voltak (átlagos tinik, mily meglepő nemde?..) és azok is akarnak maradni. Nem szállnak el maguktól, tudják hogy vannak hibáik, de senki nem tökéletes..
Követekező: A zenéik olyan helyre visznek engem ami olyan ireeális, olyan valósághűtlen, mintha meghalnék.. És ez fantasztikus érzés, tudod nem tudom leírni milyen mikor hallom a zenéjüket, azt az érzést nem lehet leírni. Ők megmentettek engem az önpusztítástól. A zenéjük. A dalszöveg, a dallam, a hangjuk, az egész One Direction. És ezért szeretem őket, a hangjuk miatt, ami megmentett engem. Ami jobbá tette az éltem. Ne mond azt hogy szar a zenéjük, mert nem az. Tévedsz. A zenéjük fantasztikus, gyönyörű, élettel teli, és imádom.
Harmadik: Nem buzik. Van/volt barátnőjük, és ne. Ne mond azt hogy 'csak színjáték', mert nem az. És azok a képek, amik olyan jó kis 'bizonyítékok', na azok hamisak. Szerkesztett fotók. Érted drágám? SZER-KESZ-TETT FO-TÓK! Érted? Ha kell még betűzöm is neked aranyom.. És azért buzik mert foglalkoznak a külsejükkel? Ez komoly? Én örülök neki, hogy legalább nem olyan trehány, mocskos, undorító a kinézetük mint egyeseknek... Helyesek, és foglalkoznak a külsejükkel, ez miért baj? Ne legyél féltékeny, és csitt ne mond azt hogy nem vagy az, mert valamilyen szinten irigyled őket.. Hisz ha nem irigyelnéd őket, a puszta utálat miatt nem írnál róluk ilyen alpári megalázó hazug cikket.. Ez a vélemény erről.
Következő. Divat: VÁLTOZIK. Ez az egyetlen biztos a divatban: változik. Viszont a stíuls örök. Ha mégis változna az ízlésük, akkor még talán nem találták még meg azt a stílus világot amiben jól érzik magukat. Ennyit erről.
Kövi: Nem értelek. Tudod nem értem minek írtad ezt a cikket. Most komolyan mit akartál elérni? Mert semmi nem lett belőle, csak még többben megutáltak (én nem, elfogadom a véleményed és tiszteletben tartom, csak egyszerűen nem értem, mert szerintem ezek nem igazak...) szóval te csak vesztettél ezzel az egésszel. Amúgy inkább te kerüld a Directioner-eket. És ha az 1D nem jön Magyarországra, a Directioner-ek mennek külföldre.
Utálkozók mindig is lesznek, de ezek az értelmetlen utálkozások minden énekest, és bandát ér akik már letettek valmait arra a bizonyos asztalra.
Laters baby.!

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2013-06-29 09:27


Én

#20 #B@zdmeg

2013-06-29 09:27

Nevetek már vagy 10 perce rajtad kedves. A nevedet sem adtad meg, mert tudod, hogy akkor még több csesztetés érne. De mi az anyukádért vagy te egy ekkora féreg? Neked nem mindegy, hogy jönnek e ebbe a tetves országba vagy nem? Neked mért fáj, ha ide tolják a formás hátsófelüket, és a rajongóiknak énekelnek egyet? Abba te bele halsz? Hallod te is csak egy csíra vagy akinek semmi élete nincs, ezért virtuálisan próbál cseszekedni. Van egy javaslatom. Emeld fel a segged a géptől, és ÉLJ! Te zombi ._. Mért zavarnak ők téged? Neked nem mindegy mit szeretnek mások? Fogadok te is szeretsz valakit (bár nem tudom). És mondd csak, téged nem zavar ha azt fikázzák? Ja. Csakhogy mi nem tesszük, mert tiszteletben tartjuk. Ráadásul nagyon gyerekes dolog amit te teszel. Az olyanok miatt tart itt ez a nyomi ország ahol. A külföldiek is mit látnak belőlük? Retkes szutykos alja nép vagyunk. És miért? Az olyanok miatt mint te. Aki egy banda ellen petíciót indít. Nézz már magadba kicsit!!!! Hogy élhetnek ennyire tetű emberek?!!! Te homofób barom. Mellesleg hozzá teszem, nem melegek, és TE SEMMIT NEM TUDSZ RÓLUK. NEM ISMERED ŐKET. Max egyszer-kétszer láttad őket a Viván...azon kívül? Semmi. Gyökér élettelen hülye vagy. Hány éves vagy? 11-12? Nem csodálkoznék... A zenéhez pedig TE SEMMIT NEM ÉRTESZ. max van egy jó szar ízlésed, de azon kívül sehol semmi.
Köszöntem: Egy Directioner aki utálja az olyan b*zikat mint te ;)
Nono

#21 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 09:32

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Miért fáj ha mi szeretjük, az ilyenekre már csak azt hiszem, hogy irigyek, mert ez így is van!!!!

most én is vegyem pontokba??!!!!..nos hát legyen:

1. a dalszöveg:először is ha nem tetszik akkor minek hallgatod meg őket?? másodszor a dalok a szerelemről szólnak szerintem ez a bajod vele nem az, hogy nem jó!!

2.a hang: ezek szerint szintén hallgatod őket és érdekel, hogy milyen a hangjuk....na szép vagy!!Egyáltalán, hogyan szeretnéd megkülönböztetni a hangjukat, ha nem ismered??Azt elismerem, hogy talán nem annyira különleges a hangjuk, de ezért vannak a fülbemászó dalszövegek!DE Zaynnek,Harrynek és Niallnek igenis különleges a hangja és ha már itt tartunk akkor Liamnek és Louisnak is(hallgasd meg a 'more than this'-t és hallgasd ahogyan a szőke fiú énekel)......IGEN??????AZ EGÉSZ POP-SZAKMÁBAN na ezen kiakadtam....egyszer hallgasd már meg Ed Sheeran-t vagy Alexandra Bruke-t.....és eltalálni a hangokat??? 1000000000x jobb a hangjuk mint neked ezt még így is tudom, hogy nem hallottam!!!!!

3.buzi vagy NEM(!!!) BUZI:Mi a f*sz?????van bizonyíték????!!! hol?!...ez a bizonyíték: http://24.media.tumblr.com/05be2b1a86f35cd1ed35739a83a1a38d/tumblr_mm2rdnouyR1r0igh7o1_500.jpg

http://25.media.tumblr.com/f177dd85d9ab821eceee402326372ebd/tumblr_mp4t85M62c1s9kqi7o3_500.jpg

 

most komolyan az volt a kifogás, hogy hogyan öltöznek???....nézz már utána úgy öltöznek!!ahogyan egy normál 19 éves!!(tudom, hogy nem mind ennyi éves)

4. a divat: nem értem miért ez raktad be címnek...inkább lehet volna 'irigy vagyok ezért fikázok'...

Én nem szerettelek volna bántani.Nem teszek olyat amilyet most te tettél sok directionerrel, mert az ilyenek nekünk nagyon rosszul esnek és szerintem te ezt pontosan tudod.Kérlek legközelebb tartsd meg a véleményedet és másokat se buzdíts arra, hogy utálják őket.Mert rettentően örülnénk neki, ha Magyarországra jönnének és én vagy a többiek nem tudom, hogy mikor ártottunk neked, hogy ezt az örömöt legszívesebben elvennéd tőlünk.Látom, hogy szereted a rockot...én nagyon nagyon sok ideig csak a rockot és a rapet szerettem és kimondhatatlanul gyűlöltem az 1D-t...de aztán rá kellett jönnöm, hogy nem is utálom őket hanem még közben magamnak is hazudok..szerintem veled is ez van és igen lehet, hogy pár év múlva eltűnnek, de az, hogy sehol legyenek azt kétlem, hisz egy csomó rekordot döntöttek és még nagyon sok is lesz.(tudom, hogy most biztosan azt mondod, hogy azt majd megdöntik mások) és még ez is lehet, mert semmi nem tart örökké, ahogyan remélem az sem, hogy ennyire gyűlölöd őket.

 

Anita1999

#22 Szánalom-.-

2013-06-29 09:33

már 'kicsit' elegem van a sok utálkozóbol.
Miért nem lehet felfogni,hogy akármit is terjesztessz róluk pl.buzik(ami ha igaz is lenne nem kellene piszkálódni)akkor is ugyanúgy szeretjük őket?????És miért van/volt barátnőjük????
arról meg nem tehetünk hogy szar a hallásod de esküszöm elviszlek egy hallásvizsgálatra.....:*
tehetségtelenek??:Akkor miért lettek 3-ak az x-faktorban???manapság akiknek nincs hangjuk a koncerteken playback-ről énekelnek....hmm..őket hányszor hallottam már koncerteken playbackről énekelni??? számoljam csak össsze...ja 1x se :DDDD
mert nincs miért szégyenkezniük hiszen gyönyörű hangjuk van...
és az előző kommentelőknek igaza van....Attól hogy nem szereted őket nem kell fikázni őket,ne foglalkozz velük ha nem szereted őket :)))
még bőven lenne mit írnom de addigra lemenne a nap ugyhogy gondolkozz el te Magyarország szánalma / a sok közül/ :*
nemérdekel kimitmond énakkoris szeretem

#23 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 09:34

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

1.tanulj meg írni,2.akkor beszélj mikor már te is elérted azt amit ők!,3.senki se tökéletes,de te főleg nem,4.és az a szám amit Harry írt??-azt 12 évesen írta EGYEDÜL!!!,4.megnézném,hogy te hogyan írnál MAGADTÓL dalszövegeket és hogyan adnád elő!!,5.mert te olyan jól öltözködöl-.-,6.nem vándireksönnek kell ejteni(vándájreksön),de hadjuk te mindent jobban tudsz-.-,7.és mi Directionerek vagyunk nem direktionerek!!!       NA 7 OK,HOGY IRIGY ÉS BAMBA VAGY!!!S NEKED NINCS SZíVED!

Just a Directioner.

#24 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 09:39

Bius

#25

2013-06-29 09:40

Te majd akkor írj ilyet róluk ha majd te is idáig el jutsz, nagyon féltékeny vagy erre az 5 fiúra
!! Ekkora barmot!