1D kerülje a Magyarokat

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) 1D kerülje a Magyarokat petíció automatikusan generált fórumtémája

Niki *-*

#76 SZÁNALMAS... -.-

2013-06-29 15:35

már ne is haragudj de ez rohadt SZÁNALMAS... -.- russzul vagyok az ilyenektől akik sz*rt sem tudnak róluk és mégis elhordják őket mindennek... mert azt hiszed hogy egy egyszerű kép alapján minden kiderül róluk......amm ha lebuzizzák őket jó hogy kivagyok mert megsérted azokat akikben hiszek...
SZÁNALMAS VAGY -.-
.....képek alapján akarod bebizonyitani hogy buzik???....csak ugy szólok....hogy a neten nem csak photosoppolt képeket lehet találni ...hanem igazi képeket is amik a csajukkal készültek
...és amugy is mi bajod lesz tőle magyarországra jönnek????.... nem kötelező elmenni a koncertre...ezért felesleges is petíciót írni
az az igazság hogy csak sajnálni tudlak az miatt hogy olyan rohadt unalmas az életed hogy ráész arra hogy más amberek példaképeit gyalázd -.-
tartsd meg magadnak az ilyen véleményeidet mert nem vagyunk rá kiványcsiak... -.-

moo

2013-06-29 16:12

http://www.peticiok.com/one_direction_koncertet_magyarorszagra_a_kozeljovben Csak nézd meg a különbséget... "1D kerülje a magyarokat" Mi van, ha melegek? Mi van, ha neked nem tetszik a zenéjük/stílusuk? Miért zavarna az téged/titeket, ha jönnének M.o.-ra? Attól, hogy téged a hideg is kiráz tőlük, miért kellene a rajongóknak ártani? És mégis miért foglalkozol ennyit velük? Mindenkinek másfajta ízlése van, attól, hogy nem tetszik neki valami, a többieknek még tetszhet...
foreweronedirection

#78 Re: #26

2013-06-29 16:38

#71: ... - #26

1.Mi jogon nevezel te engem szerencsétlennek.Tudsz te egyáltalán rólam valamit is?

2.Ha melegek lennének , akkor is szeretném őket.És ha nem róluk lenne szó ugyan ezt írnám.Szerintem nem függ össze a nemi identitás azzal hogy ki hogy énekel.Ha meleg,akkor meleg.de ettől még nem kevesebb nálad.

3.ne olvass,és nem leszel ideges.

foreweronedirection

2013-06-29 16:48

A One Direction volt az első brit zenekar, akiknek sikerült egy lemezes előadókként az első helyen debütálni a Billboard 200-as listáján.
Zayn Malik a one direction egyik tagja 500,000£ értékben adományozott, (170 millió forint) ami 100,000 védőoltást jelent, így 100,000 életet mentett meg.
De erről ugye nem beszél senki,mert azzal vagytok elfoglalva hogy lebuzzizátok őket.
Ezek viszont valós tények,nem légbőlkapott szarságok.

Betty

#80 Re: Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 16:49

#3: vvvvv - Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Vágod azt,hogy nem lehet buzi!? -.-' Szerintem te valami nyomorék lehetsz.. Nem veszed észre,h lány? :D

Fuhh

#82 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 17:12

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Ez olyan hülyeség ahogy van....Istenem a sok szakértő huzzatok a rákba akik ezt gondolják mi a faszomat érdekli h ti / te mit gondolsz, faszom ki van a sok hülyével foglalkozatok mással oksika?!!! ha nem szeretitek őket akk mit kell fujozni vlaki szeretti!! Ja és te/ti vagytok a jaj de fújj -.- inkább nézz magadra mert ők helyesek nem tom lány vagy vagy fiú de a faszom ki van ezekel. szval belehet kussolni ti faszszopok.!4 most már ténlegg

Vendég

#83 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 17:18

direktionerek.??!!??..legalább ha utálkozol tudjad már leírni hogy directionerek
találdki

#84 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 17:20

igazad van amúgy, (ahogy leveszem a nevedből nagy 'rocker' lehetsz) mert ahhoz, hogy valaki végighörögjön és üvöltsön egy számot nagy 'énektudás' kell ám..szóval nem is hibáztatlak, hogy nem ismered fel a tehetséget...! ;*

Vendég

#85 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 17:26

te vagy a BUZI nem ők

inkább foglalkozz a magad dolgával

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2013-06-29 17:30

akit nem ismersz és nem is fogsz

#87 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 17:31

Anyád jól van? ;) 
amúgy is hogy tudsz ilyet feltételezni róluk ha nem is ismered őket?! az Isten szerelmére gondolkozz mielőtt bármit is írnál.;) és mikor átgondoltad hogy mit írnál húzz vissza anyád pics*jába.. mindenki jobban jár ;)) xx

Directioner.

#88 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 17:33

3szó: szánalmas, irigy, gusztustalan.:) ez vagy te aki ezt az egész szánalmat kitalálta.-_-

Stella

#89 Khm...

2013-06-29 17:37

Ilyen szánalmas dolgot még életemben nem láttam/olvastam. Miért nem tudod őket békénhagyni?? Utálják őket még sokan, de a normálisabbak befogják. Meg... Nem értem, miért utálod őket. Hiszen nem tettek ellened semmit...

1. Gyakran értelmetlen??? Tudsz te angolul? Nem hiszem. :)) Igen, tizenéveseknek szól. ;) És? Baromság? Hát... neked lehet, hogy az. Nem túl fiatalok. Rengeteg popsztár ennyi idős, nem értem, mi ezzel a probléma. És még a fejükbe se szállt. ;) A témákról: SZINTE AZ ÖSSZES DAL ERRŐL SZÓL, AZ ISTEN SZERELMÉRE!!!! :") És ha ismernéd őket, vagy egy kicsit is utánanéznél a dolognak, akkor tudnád, hogy NEM MÁSOK ÍRJÁK HELYETTÜK, egyetlen egy dal van, ami feldolgozás. Csak segítenek nekik egy kicsit, de amúgy ők írják a dalokat, sokat tök egyedül. ;)

2. Jajj, drága, akkor te nagyon süket vagy. :') Én már csak meghallom egy dalukat, és egyből tudom, hogy melyik részt ki énekli. :* És ezzel nem vagyok egyedül. Sőt... Ajánlom a hallókészüléket, plusz a YouTube-ot, a lyrics-os dalokat, néhány mellett a kép is ott van, hogy ki énekli az adott részletet.

3. Mi is tudunk érvelni, hogy miért nem azok. ;) Te még nem hallottál arról, hogy ők igazából már szinte testvérek? És ezt ők mondták. És, amúgy meg, a legtöbb srác manapság így öltözködik, keress csak rá az interneten nyugodtan. :) És a stylistok nem véletlenül stylistok... DIVATSZAKÉRTŐK. És Zayn nem véletlenül lett 2013 legjobban öltözött férfija... ;) Mögötte Harry-vel és a többiek se vannak rossz helyen. :** És attól még, hogy szeretik egymást, nem buzik. Még csak nem is melegek, mivel 2 embernek van közülük barátnője, egyikük kapcsolata nemrég ért véget a távolság miatt... És mindegyiküknek volt már barátnője, és nem is régen. TE ne próbálkozz szívem. :**

4. Hm... DIRECTIONER-FOREVER ;)))

Be lehet fogni csibe :D

ani.:)

#90 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 17:39

tudod...1.-re:bazdmeg...írjanak egy rohadt fárol v mi? mit akarsz te?mielőtt ítélkezni a zenéjükről..gondolj bele h te tudnál jobbat írni...és ha már ennyira mondod h más mindenről is lehet írni legalább mondanál EGY példát...szánalom.

2.:hátt...szerintem te süket vagy de hagyjuk.és az x faktorban tök sokáig eljutottak.mindenki tökre dicsérte őket.és szerintem ha nem néznének ki így akkor nem lenne velük SEMMI bajotok.

3.:ha ,már te annyira mondod h nem kéne próbálkozol..akkor mi a francak próbálkozol??:D

4.:HÁH...DE KÖNNYÜ A DOLOG! ők is úgy fognak öltözködni...gondolkozz,legyen logikád.

(ui.:hát..figyelj ha utálnám őket akkor se szólnám le őket,mert tudnám h én sem érek többet náluk.)

anyád te nator.

#91 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 17:50

DE KÉRLEK!! nEM IS ISMERITEK ŐKET!  Buzik.. van photoshop ;) Zene... miért mondod hogy értelmetlen??? Hallottad már pl a Little Thingset?? NEM HISZEM! Vagy ha hallottad is, nem érted a szöveget.. Stilus... Persze, szarul öltözködnek. Azért lett Zayn 2013 legjobban öltözködő férfija ;)

A hangjaikat eleinte én sem tudtam meg különböztetni, aztán jobban megismertem őket, és ma már ha beszélnek is tudom hogy ki kicsoda. Csak meg kell őket ismerni. :)

De amúgy, izlések és pofonok. Attól hogy nem birjátok őket, nem kell ezt csinálni!!!!

juli

#92 55

2013-06-29 17:52

jó édes kurva anyátokat fujj ti férgek nyomorult élettelen csciskák azért mert titeket gyűlölnek az emberek nem kellene féltékenynek lenni? Jézuosm de szánalmasak vagytok ti gecik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dina

#93 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 17:55

Okok, amiért ez a gyűlölkedő beszéded hülyeség.

1. Dalszöveg: Mert szerinted miről írjanak? Szomorú, depis dalokat, ami arról szól, hogy az emberiség lassacskán meghal? Bocsi, ezt a témát inkább a rock-nak nyújtanám, mert annaka  műfajnak ennek tökéletes. A szerelem, a bulizás és a szakítás egy alap téma, rengeteg sztár ezekről ír. Taylor Swift híres lett a szakítós dalairól és több ezren rajonganak érte, Miley Cyrus We Can't Stop-ja megdöntött két you tube rekordot is, a szerelemről pedig szitne minden íhresség írt már. A legtöbb dal csak erről szól. Szóval, ha már az 1D-t utálod ezért, akkor a többi énekest miért nem?

2. Hang: Éppenséggel a te bajod, ha a füled nem tudja eldönteni a hangokat. Midnegyik fiúnak megvan a különleges hangja, és ehhez egyáltalán nem az énektanár kellett, hanem ilyen a hangja és ezt nem lehet megváltoztatni. És az a pár hónapos énektanár is nagyon sokat tudott segíteni, hiszen ma már tisztább hangjuk van és rengeteg különböző hangot ki tudnak énekelni. És persze, hogy nem tudod ki mikor énekel, ha még a nevüket se tudod rendesen. Ismered őket úgy, mint a directionerek? Nem, így természetes, hogy nem tudod eldönteni ki énekel éppen, de észrevehető a hangváltozás. Azt nem tudom, te miért nem vagy képes észlelni.

3. Buzi vs. nem buzi: Hagyjuk el a szót, mert lekezelő, inkább használjuk a tudományos nevét (homoszexuális) avagy a rövidebbet (meleg) . Szóval, milyen képeket? Amik photoshoppal készületek vagy csak hülyéskedtek? Fuh, nagyon melegek! Aztán legyünk egy kicsit realisták. Mennyi az esélye annak, hogy PONT öt meleg srác kerül egy bandába? PONT! Semmi, tehát újabb bizonyíték, hogy nem melegek. A második, hogy mikor felismerik, hogy a saját nemükhöz vonzódnak 16-17 éves körül már észreveszik. Nekik viszont akkor mindannyiuknak volt barátnője, aztán az x-faktor miatt szakítottak velük. Ezután jött Danielle, Liam barátnője. Meleg? Nem! Jött Eleanor, Louis barátnője. Meleg? Nem! És Perrie is csatlakozott, mint Zayn barátnője. Tehát meleg? Nem. Harry híres a csajozásairól, tehát ő sem meleg. Mi van Niall-el? Neki nem volt a tehetségkutató után barátnője, de bevallotta, hogy Demi csodás lány és valami "nyári szerelem" lehetett köztük. Tehát a szőek írmanónk sem meleg. De ha mégis azok lennének - de nem azok - , akkor mi van? Miért kell elítélni őket? Köztudott, hogy a homoszexuális emberek sokkal kedvesebbek és művészet terén jobban helytállnak, mint a normális, heteró társaik. Tehát, ha valaki meleg, akkor nem kell elítélni. Amúgy sem az ő hibájuk, hogy valami folytán nem az ellenkező nemet szeretik.

4. Divat: Mert a mai fiúk nem így járnak? Sőt szerintem azok, akik nem híresek még inkább úgy öltöznek, mint a melegek. A One Direction-nak megvan egy stílusa, ami nagyon is fiús, de persze, ha te láttál egy olyat, amiben rózsaszín V alakú pólóban vannak akkor linkeld már be ide, mert kíváncsi vagyok rá.
És akkor már a te haverjaid se fognak menők lenni, mert ugyanazt a stílust követik? Mert képzeld, ott ahol én lakom egy rahedli fiú úgy öltözik, mint az 1D. Tehát akkor 1-2 év múlva már ők se lesznek sehol? Könyörgöm, megfogják változtatni a stílusukat ahogy a One Direction is, hiszen haladunk a korral. De mire ennek a korszaknak vége, a fiúk már régen a huszad éveiben lesznek és akkor már úgy fognak öltözni. De ettől még lányok milliói fogják őket imádni, mert csodás emberek!

A One Direction több ezer lány életét tették boldogabbá a dalaikkal, hogy önmagukat adták. Láttál tőlük legalább egy videónaplót? Amit ott műveltek mindig, a világ 80%-ra mosolyt csaltak és az emberiséggel elfeledtették arra a pár percre a gondjaikat. A szegény Afrikai gyerekeknek segítettek pénzzel és azzal, hogy ellátogattak hozzájuk majd úgy éltek, úgy voltak felöltözve, mint ők! Kórházban voltak, ahol reménykedtek, hogy a halál szélén lévő gyerekek valahogy meggyógyuljanak és felépüljenek! Mert hatalmas szívük van és amikor csak lehet, segítenek az embereken, ahogyan csak tudnak! Miért kell ilyenért gyűlöletet táplálni irántuk? Nem várom el, hogy ezután a bejegyzés után bőgj és megszeresd őket, de szállj egy kicsit magadba és gondold át! Ők segítenek és nem bántottak, te meg kitiltanád őket az országból. Gratulálok, talán erről kéne írnia a One Direction-nak. Hogy az emberiség abba az irányba fordul, ahol csak elítélés van. Remélem egyszer te is átélsz hasonló dolgot, mikor Téged bántanak ok nélkül. Légy boldog így, hogy elítéled az embereket!

valakicsakvalaki

#94 olvasd el kérlek!!

2013-06-29 17:59

nos,hol is kezdjem...
talán ott hogy ízlések és pofonok! nem kell szeretned az 1D-t ez nem kötelező,senki nem eröltet rá.ha nem szereted őket,akkor ne is foglalkozz velük,ne hallgasd a zenéiket stb. DE!!! nincs jogod ahhoz hogy gyülölettel teli rizsát nyomass,csak azért mert te nem szereted őket! mint már mondtam,nem kell szeretni őket!nem ismered őket,nem tudhatod hogy milyen az életük,és pláne nem tudhatod,hogy ők őszintén melyik nemhez vonzódnak. nincs jogod lebuzizni őket azért,mert olyan fajta az öltözködésük ami neked nem tetszik.
másrészt:nem teheted meg azt,hogy olyan címet adsz a mondandódnak hogy az 1D kerülje a Magyarokat,ugyanis te NEM NYILATKOZHATSZ AZ EGÉSZ MAGYARORSZÁG NEVÉBEN MIVEL TE NEM VAGY SENKI!! csak egy trágál szavakat használó,gyűlölködő,aki nagynak képzeli magát. mert ez a valóság. te egy senki vagy.
aztán harmadrészt: sajnos nincs igazad a hangjukkal kapcsolatba,mivel igenis megkülönböztethető,karakteres hangjuk van. a Pop szakma igen vegyes 'társaság' vannak benne rossz és jó előadók,valamint érdekes és különleges egyének is.
aztán van a dalszöveg téma: szerintem ha lefordítod a szöveget olyan dolgokat hallasz ki belőle ami neked is jól esik hidd el! lehet hogy a legtöbb számuk a bulizásról,a csajozásról stb. szól,de hát fiatalok! nemtudom a korodat,de volt vagy van vagy lesz olyan korszakod,amiben sokszor ezeken fog járni a fejed!
a stílus az ő dolguk,erröl nem nyilatkozom többet,de szerintem van stílusérzékük,de ez az én véleményem,ahogy a többi is.
nemtudom te milyen stílusú zenét szeretsz,de biztos van valami műfaj,ami iránt rajongsz.
nem akarom rád eröltetni azt,hogy megszeresd a One Diretiont,de szerintem te ezt felindulásból írtad,és ha megpróbálod,feltudsz fedezni dolgokat az 1Dben ami igenis szerethető.mert igaz hogy tombolnak,hülyülnek,és buliznak,de attol szuperjó koncerteket adnak,és annyira szeretik a rajongóikat hogy nem lehet szavakba kifejezni!
remélem mostmár nem fogsz gyűlölettel fordulni feléjük,és eltűröd vagy esetleg meg is szereted őket :)
Becky

#95 Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 18:08

Most mi bajotok lenne ha idejönnének? Belehalnál? Ha nem szereted őket, majd nem jössz el a koncertükre, amúgy meg, nem hiszem, hogy a jövőbe látnál, hogy tudd mi lesz velük később. Ha pedig nem szereted őket, akkor így jártál.
Proud Directioner

#96 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 18:12

1. fuck yourself :D ők írják a dalaikat. Rengeteg sok dolog? igen? akkor írj egy dalt, és add elő úgy, hogy világhírű leszel tőle.. mert nekik ez megy. ;)
2. háhá :'D akik szeretik őket, kérdés nélkül, egyből megmondják neked, hogy akkor éppen ki énekel ;)  
3. ezek mind feltételezések.. de tegyük fel, tényleg melegek.. ÉS? attól függetlenül világ hírű pop banda, több millió ember szereti őket, és ha megnézed /ezzel visszatérve az 1. ponthoz/ a koncert videókat ahol mutatják az embereket, látni fogod, ahogy felnőttek ugrálnak, énekelnek, és ÉLVEZIK a koncertet. Az ember lehet bármilyen.. meleg, hetero, kövér, sovány.. MINDIG találnak benne valamit, amiért lehet csesztetni.. és egyedül a magyarok ilyenek.. szóval legyél magadra büszke, te megpróbáltad.. csak épp nem sikerült ;)
4. háhá :'D 3 éve sikeres, világhírű banda.. 2015-ig van szerződésük, aztán meghosszabbítják még 5 évvel.. úgyhogy saajnos kénytelen leszel elviselni őket még egy jóó darabig :') hol lesznek ők?! és te hol vagy? egyáltalán ki vagy te?! tegyél le az asztalra minimum annyit amennyit ők, és akkor majd érvelgess.
platina lemezek, telt arénás koncertek, 3 év alatt váltak világhírűvé.. úgyhogy szerintem erről ennyit ;) 

#btw Kill yourself ;)

Vendég

#97 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 18:40

1. Ha nem tetszik nehallgatod. 2 miért zavar h ezek a témák tetszenek. 3 azért mert neszereted miért kerüljék a magyarokat??? Lehet h más szereti. 4 ezt azért írtad mert valami hihetelen beképzelt vagy és csak azt bírod elviselni ami neked jo. Ha idejönnemagyarba akk adnak egy koncertet budapesten 1-2 napig elmászkálnak a városban ha elmászkálnak és neked nem muszály elmenned a koncertre ha szembejonne veled az utcán akkor elmész mellette rá se nézel... és ez anyira kibirhatatlan. ???? Egy nagyon okos menő csávónak\csajnak akarsz ezzel látszani de ezzel csak azt jelzed h mekkora egy kibirhatatlan beképzelt csicska vagy.

Ui.: bárcsak elütne egy vonat!!!!

Lolaaa

#98 THErockerGirl998Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 18:48

Az édes anyukádat! Mit jössz te ahoz hogy itt ócsáróld őket?! Hallod az ilyen szánalmas ribancok miatt barátságok mentek tönkre ebben a bandába ami titeket nyilván hidegen hagy de minket directionereket igen is érdekel!!! És  mi az hogy bizonyitékotok van ?! Igen és mi az néhány elbaszott szerkesztett kép ami mint1 ezer éves , ennyiből nekünk is van bizonyítékunk hogy nem buzik, mert ugyebár minden szerkesztett képnek megvan az eredeti képe is!!! A másik ami megint felhúzza az agyam az az hogy mi a francért foglalkoztok ti utálkozók a One Directionnel ( mert mellesleg így kell írni te szefós!!!) ha nem szeretitek?! Na erre ti sem tudtok válaszolni!  Ja meg még annyit hogy mit kötsz bele te az ő stílusukba?! Meg mi az hogy hol lesznek ők 1-2 év múlva! Hát elmondjam én neked hogy hol lesznek? Úton a csúcs felé mert még csak 3 éve jött létre a banda de már óriási sikere van hát mi lesz itt 5-10 év múlva! Na ennyit erről! Legközelebb a véleményedett tartsd meg magadnak!

Vendég

#99 Re: Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 19:04

bogi:3

#100 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 19:13

és ezt miért is kell nyilvánosan?

nincsenek barátaid, h nekik mond el 4szemközt?? O.o

jahh... értem.. xd neked nincsenek is barátaid..EZÉRT!! -.-"