1D kerülje a Magyarokat

Quoted post

thia

#11 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 08:51

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

1) Dalszöveg: Ha lenne annyi kurázsi benned, szépen végig nézhetnéd az összes zeneiparban dolgozó celeb zenéjét, és rájöhetnél, hogy 10 ből 8 a három megadott témád közül valamelyikről szól. Arról nem is beszélve, hogy az Another World, a Stand Up és még sorolhatnám tovább sem a buliról, a szerelemről, vagy a szakításról szól, tény, hogy megfordul benne a téma.
2) Hang: Nincs benne semmi eredeti? Ne haragudj, de aki több mi 3 zeneszámukat meghallgatja, az utána 100 közül felismeri a hangjukat. És irtad, pop szakma. Igen, ott ez az elvárt, hogy eltalálják a hangokat, és hogy élvezhető legyen az emberek számára, nem pedig az, hogy a te fülednek különlegesen hangozzon, ugyanis másoknak igenis különleges!!
3) Buzi vs Nem buzi: Valljuk be: 5 srác egész évben szinte napi 0-24ben együtt van. Azthiszem, egy idő után mindenkiben kiaalkulna egy apró ferdehajlam, gondolj csak bele a helyzetükbe: 4 veled azonos neművel minden nap, úgy, hogy nem lehetsz ellenkező nemüvel, nem folytathatsz velük különösebb viszonyt. Érthető.
4) Divat: Jól mondod, max. 1-2 évig. És tudod mi a pop bandák legfőbb dolga a zene és az élvezhetőség után? A külső megjelenéssel való foglalkozás. A divat változik, ezáltal az ő külsejük is változni fog. Meglepő? Részemről nem.

Ezekután, kérnék egy újabb értelmes érvelést, mert mondhatni annyi valólatan, átgondolatlan érvet hoztál fel, hogy megfordult bennem: nem az 1Dvel hanem a pop szakmával van gondod. És igen: Van aki szereti, van aki nem. Miért kéne azért kerülnie egész Magyarországot az 1D-nek mert te épp nem rajongasz értük? Rossz hírem van számodra: nem körülötted forog a világ :)

Válaszok

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2013-06-29 09:27:15


Fuj

#147 Re: Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2015-07-13 21:01:12

#11: thia - Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t 

 U  hallod azert ,mert te utalod az 1D-t attol meg nm kell  es amugy meg a Harryt tartjak a legnagyobb buzinak ,de azokatt a puszikat a fiuknak Harry csak azert adja hogy felingerelje a rajongoit,mert igy fejezi utanna nem erdeklodeset!