1D kerülje a Magyarokat

THErockerGirl998

/ #1 Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-04-27 10:07

Okok, amiért utálni lehet a 1D-t (meg a többit..)
1. Dalszöveg: Gyakran értelmetlen, egyhangú, tizenakárhány éveseknek szóló baromság. 3 téma össz-vissz az egész amiről írni tudnak: szerelem, buli, szakítás.
Ezeken kívül van még rengeteeeeeegsok dolog, amiről írni lehetne, de nem, ők ezekről írnak.Mert: túl fiatalok, élettapasztalat egyenlő nulla, vagy: nem is ők írják a szöveget, hanem valami hapi, jó pénzért, ami azért nem túl előnyös, mert nem tudja hogy akinek írja, hogyan is érez/fejezné ki ezt pontosan (kivéve ha gondolatolvasó, amire nincs sok esély).
2. Hang: az a baj, hogy nincs benne semmi egyedi, felismerhető. Járt énektanárhoz pár hónapot, és egyből énekes lesz belőle, jellegzetes hang nélkül. Éééés elvileg ebben a vándireksönben öten vannak. Ha hallom (rádióba szokott menni,) nem tudom megkülönböztetni, hogy mikor ki énekel, mert olyan, mintha az egészet egy ember énekelné. És nem csak ezen a csapaton belül megkülönböztethetetlen, hanem az egész pop-szakmában, mert mindenki, de mindenki, aki eltalálja a hangokat, képes tinibálvánnyá válni.
3. Buzi vs. nem buzi: Erről megy a vita direktionerek, belieberek és normál emberek között, nem is teljesen alaptalanul.Ők nem tudnak érvelni, hogy miért nem buzik, mi viszont tudunk, hogy miért azok, mert láttunk képeket, látjuk, milyen ruhákat hordanak ( ez elkerülhetetlen, mert mindenki ismerősei között van néhány directioner, akik örömmel posztolnak képeket -.-). És levisítják a fejünkről a hajat, ha azt mondjuk, buzik. van bizonyítékunk, ne próbálkozzatok!!!
4. Divat: Ez a stílus, kinézet, max. 1-2 évig lesz menő, aztán már jajjdenagyonfujj. És akkor hol lesznek ők?! SEHOL!!! Majd jön más, akitől olvadozni lehet, de ezek a dolgok ugyanígy igazak lesznek rájuk, kivétel nélkül.