1D kerülje a Magyarokat
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) 1D kerülje a Magyarokat petíció automatikusan generált fórumtémája
Csak is én lehetek |
#512013-06-29 12:02Te nagyon hülye!Anyád! Te ilyenkor boldog vagy te...Anyádat már!! Ásd el magad jó mélyre! Várjunk csak... Ja... Basszus. Most veszem észre hogy magáról írt... xddd Oké bocsi xddd |
Anyád nyalókával jön a boltbol. |
#52 Anyád lovon.2013-06-29 12:03Öhmm Megnézném,hogy neked mennyire különleges a hangod..... Eléggé bot füled lehet mert több millió directioner meg tudja külömböztetni az ének hangjukat..... és ha Simon (volt mentoruk akinek elég jó füle van a különleges zenékhez..) azt mondta,hogy jó hangjuk van akkor majd benvezlek téged is és megnézzük hány óráig röhög a hangodon... |
#lol |
#53 #532013-06-29 12:06LOL xD |
az aki te nem |
#542013-06-29 12:07Te egy akkora köcsög faszszopó vagy, hogy ilyet még nem baszott az élet ;) Majd ha te elérsz annyit amennyit ők elértek na majd akkor talán visszatérünk erre a dologra. Ha tudnád mennyi ember életét változtatták meg :)) te meg inkább ásd el magad ;)) Biztos vagyok benne, hogy te is rajongsz valakiért mi mégsem támadunk neked és arra az előadóra vagy akárkire sem úgyhogy szerintem nézz mélyen magadba, hogy milyen rossz köcsög ember vagy ;) pusziika |
.. |
#55 #54 rohadjmeg2013-06-29 12:08a képekről annyit, hogy nekem mind megvan eredetibe h pusztulnál el xdd |
..... |
#56 #562013-06-29 12:09Tudd, hogy ezek a "buzik" akikről te beszélsz. több mint 30 millió lány/néhány fiú életét változtatták meg.! |
LOL |
#57 baszódj szét<333333332013-06-29 12:131. Menny el Simon-hoz és kérdezd meg tőle, hogy miért lettek ennyire híresek a srácok? Megmagayarázza. rendesek és nem buzik! 2. Ha nincs hangjuk de persze van.. Akkor hagy halljuk a te hangodat is. Annyira idétlen vagy hallod, hogy egy orvos sem tud rajtad segíteni:* |
BIGDIRECTIONER |
#58 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t2013-06-29 12:15#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t Istenem... Te egy méretes köcsög vagy b+! :DDD Igazából téged is sajnálhatnálak, amiért ennyire, de ennyire nem ismered ezt a bandát. Mert egyáltalán nem igaz az, amit leírtál. Meg hogy buzik.. és bizonyíték? Te vak vagy? Azok a képet PHOTOSHOP-OK! Amúgy.. Igen, most azon vagyok, hogy ,,Levisítsam a fejedről a hajad!". -.- Na, szóval téged is sajnálhatnálak, de igazából anyádat sajnálom! Igen.. Szegény anyád egy normális gyereket akart.. És.. hát, hogy is mondjam.. te lettél neki! :/ Na pá. |
fanka21 |
#59 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t2013-06-29 12:15#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t 1. Én szeretem a dalszövegeiket . Tizenakárhány éveseknek szóló baromság ? Igen ,képzeld 14 éves vagyok ,és lehet ,hogy neked baromság ,de én teljesen azonosulni tudok a szövegeikkel . Buli ,szerelem ,szakítás ? Ennek a korosztálynak ezek azok a dolgai/érzelmei ,amiket sokkal könnyebb úgy kezelni ,hogy zenét hallgatnak . Erről a témáról ennyit. 2. Erről is csak annyit ,hogy mivel én sokat hallgatok tőlük zenét ,rögtön felismerem a hangjukat . Viszont ha nem tudod megkülönböztetni a hangjukat ,akkor ez azt jelenti , hogy meg kellet hogy hallgas tőlük egy számot . ;) 3. Nekem teljesen mindegy ,hogy melegek vagy sem ,az az ő saját dolguk . Nem a kinézetüket/öltözködésüket hallgatom ,hanem a hangjukat . 4. Lásd előző pont . Amúgy a nevedből annyira következtetek (998 ) ,hogy te is az a korosztály vagy ,mint mi . Mindenkinek más a stílusa ,ergo más zenéket szeret . Nekem például hangulatfüggő a zenei ízlésem . Ha ideges vagyok Linkin Parkot hallgatok ,de ha boldog ,akkor pl 1D-t. Úgyhogy szerintem nincs miről beszélni ,minden emberi lény ebben a korban keresi/találja meg önmagát. Egyes dolgokban neked van igazad . Más dolgokban viszont nem .
|
Kata:3 |
#60 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t2013-06-29 12:25#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t Sztem ha nem ismered őket, akkor ne pofázzatok bele a dolgaikba és foglalkkozz(atok) a saját kis nyomorult életetekkel!Kösz. -.- |
Vendég |
#61 Anyádat te seggfej2013-06-29 12:36Mi a gecit képzelsz magadról? Ó hogy rohadna le a ki farkad. Tudod,ha jönnének m.o.-ra is,akkor csak ránk,a Directionerekre kiváncsiak a srácok,olyan pöcsökre mint te nem.VAN HANGJUK,JÓ ZENÉT JÁTSZANAK,ÉN VAN BARÁTNŐJÜK!Mellesleg bazdmeg minden viselet 1-2 évig menő.De látom te egy egész gardrób vagy,aki gecire de mindig azt hordja a i divatos. NEKIK VAN EGYÉNISÉGÜK NEM ÚGY MINT NEKED. |
Little princess |
#62 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t2013-06-29 13:00#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t Sajnállak,hogy nincs hallásod,sem szemed,és nem ismered fel a ps-t ;) |
directioner |
#632013-06-29 13:051.Szerinted nincs hangjuk?Akkor mégis hogy a lópikulába lehettek harmadikok az x-faktorban? 2.Lehet hogy nem az összes(a hangsúly az összesen van)dalt maguk írják,de igen is vannak saját dalaik,amiket a saját tapasztalataikból írtak. 3.mindegyiknek volt/van barátnője szóval nem értem miért illetik őket ilyen jelzőkkel. 4.hallottad már őket énekelni élőben? Csak meg súgom neked nem playbackről megy.Az meg egy dolog hogy te nem tudod megkülönböztetni a hangjukat,egyáltalán hallottad eddig valamelyik számukat is? 5.Majd ha te is segítettél több ezer gyereken,több millió fontot adományoztál,akkor majd beszélhetünk. És még egy dolog.Ha már megírsz egy ilyen kritikán aluli"cikket"akkor legalább könyörgöm nézz utánna a dolgoknak.Nagyon könnyű a monitor előtt dobálózni a szavakkal,ezt én is tudom ,csak én nem vagyok annyira gerinctelen,és nem teszem meg. |
csak egy fiu...! |
#64 Re: Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t2013-06-29 13:18#4: Csak egy lány...! - Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t ha ilyen marha érett gondolataid vannak akkor megnézhetnéd mit írsz le mielött elküldöd....(sinplán,utálokást) a 2. és a 4. pontod üti egymást.. |
PATTI |
#65 BAZDMEG2013-06-29 13:19ÉDESEM NÉZZ UTÁNA A DOLGOKNAK, ÉS AZTÁN POFÁZZ, MERT NAGYON NAGY SZÁD VAN NÉVTELENÜL, DE AZÉRT MEGNÉZNÉM, HOGY HOGY NÉZEL KI. TUDOD SZOKTÁK MONDANI, HOGY NE SZÓLJ BELE OLYAN DOLGOKBA, AMIK NEM RÁD TARTOZNAK. TE ÉRTETLEN KIS PÖCS, MOST KOMOLYAN AZT HISZED, HOGY MERT ÍRTÁL ILYEN ÓCSÁROLÁST A FIÚKRÓL, TÖBBEN MEG FOGJÁK ŐKET UTÁLNI, VAGY ALÁÍRJÁK AZT A PETÍCIÓT, VAGY MI A RÁKOMAT? NAGYOT TÉVEDSZ, MERT BIZTOS VAGYOK BENNE, HOGY AZ ÖSSZES EMBER, AKI MEGSZERETTE ŐKET, SOHA NEM FOGJA ELFELEJTENI. SAJNÁLOM A SZÜLEIDET, AMIÉRT OLYAN GYEREKET NEVELTEK BELŐLED, HOGY MÁSOK FELETT ÍTÉLKEZZ! TUDOD EZ MÁR A SZÁNALOM LEGFELSŐ FOKA, HOGY OLYANOKRÓL ALKOTSZ VÉLEMÉNYT, AKIKET NEM ISMERSZ!!! ÉS GONDOLJ CSAK BELE, HOGY TE EGY SENKI VAGY, EGY SENKIHÁZI FAS*ZOPÓÓÓ , ÉS KERESS UTÁNA A NETEN, HOGY ŐK MENNYI MINDENT ELÉRTEK. TÖBB EZER AFRIKÁBAN ÉLÓ EMBERNEK MENTETTÉK MEG AZ ÉLETÉT, ÉS SZINTE AZ ÖSSZES DIRECTIONERNEK ERŐT ADTAK, BÁRMI IS VOLT. SZIDHATOD ŐKET, DE A DIRECTIONEREK MINDIG SOKKAL TÖBBEN LESZNEK, MERT MI ÖSSZETARTUNK, ÉS MEGVÉDJÜK A MÁSIKAT. NEM AKAROK NEKED ILYENEKET BESZÉLNI, MERT BIZTOS VAGYOK BENNE, HOGY EZEKNEK A SZÓKNAK A FOGALMÁT, HOGY: ÖSSZETARTÁS, SZERETET, MEGVÉDÉS-NEM ISMERED. LEHET NEM VAGYOK INTELLIGENS EMBER, AMIÉRT RONDÁN BESZÉLEK, DE AZÉRT ÁLLÍTHATNÁL A KISPICSÁDON, MERT TE EGY PORSZEM-BOCS MÉG ANNYI SEM- VAGY A VILÁGON,AKI NEMHISZEM, HOGY SOK MINDENT ELÉRT MÁR AZ ÉLETÉBEN, MERT LEHETSZ VAGY 14 ÉVES(ÉN SEM VAGYOK TÖBB, DE LEGALÁBB ÉN NEM POFÁZOK TUDATLANUL) ŐK VISZONT AZ X-FACTORBAN A 3-DIK HELYEZÉST ÉRTÉK EL, SZINTE AZ EGÉSZ VILÁG ISMERI ŐKET, ÉS MÉG SOROLHATNÁM! AZTÁN UGASS, HA TE IS ENNYI MINDENT ELÉRTÉL ;) MOST MONDHATOD AZT, HOGY ÉN IS ISMERETLENÜL ÍTÉLTELEK EL, DE ABBÓL A SZÖVEGBŐL, AMIT ÍRTÁL, NEM LEHETSZ VALAMI IQ-BAJNOK, MERT HA AZ LENNÉL, AKKOR TUDNÁD, HOGY A RENDES EMBEREK NEM ÍTÉLNEK EL MÁSOKAT AZÉRT, AMILYENEK. MOST KOMOLYAN BELESZÓLSZ AZ ÖLTÖZKÖDÉSÜKBE. TÉGED MIÉRT IZGAT? MIKOR FOGSZ TE OLYAN MÁRKÁS RUHÁKAT HORDANI, VAGY ESETLEG MIKOR FOGSZ TE OLYAN BOLTBA BEMENNI, AHOL ILYEN RUHÁK VANNAK? -.- xd A SUMMER LOVE-OT IS NIALL ÍRTA NEM? VAGY TE BIZTOS JOBBAN TUDOD! HA BUZIK LENNÉNEK, AZ AZ Ő DOLGOK LENNE(MINT MINDEN MÁS PERSZE, CSAK VAN NÉHÁNY(SOK) OLYAN EMBER, AKINEK ANNYIRA UNALMAS AZ ÉLETE, HOGY A MÁSIKÉVAL FOGLALKOZIK). ZAYN-NEK OTT VAN PERRIE, LOUISNAK OTT VAN ELEANOR, LIAM ÉS DANIELLA MOST SZAKÍTOTTAK, NIALL BEJELENTETTE EGY INTERJÚBAN,HOGY Ő MOST MÉG NEM KERES MAGÁNAK BARÁTNŐT, MERT A ZENÉLÉSSEL SZERETNE FOGLALKOZNI, HARRY MEG AMÚGY IS A CSAJOZÁSÁRÓL(PERSZE MEG MÉG SOK MÁSRÓL IS ) HÍRES!!!! AZ HOGY NAGYON JÓ HAVEROK MÉG NEM AZT JELENTI, HOGY BUZIK. HA PÉLDÁUL TEGYÜK FEL, VAN KÉT LÁNY, AKI FOGJA EGYMÁS KEZÉT, AKKOR AZOK MÁR EGYBŐL LEZBIK? ELMONDANÁM, HOGY NEM, MIVEL NÁLUNK LÁNYOKNÁL EZ SZOKÁS, DE MIVEL TE IS LÁNY VAGY, GONDOLOM TUDOD... VAGY NEM,DE AZ MÁR NEM AZ ÉN DOLGOM. ÉS NEKED NINCSENEK OLYAN FIÚ HAVERJAID, AKIK ÁLLANDÓAN EGYÜTT LÓGNAK? NEM AZÉRT LÓGNAK EGYÜTT MERT BUZIK, HANEM MERT ELVANNAK EGYÜTT. MEGBESZÉLIK A CSAJÜGYEIKET, JÁTSZANAK, STB. ENNYIT ERRŐL, HOGY ŐK BUZIK ;) A HANGJUKBA MEG NINCS SEMMI EGYEDI? KOMOLYAN? SZERINTED AZÉRT VESZIK MEG MILLIÓAN A LEMEZEIKET, AZÉRT HALLGASSÁK ŐKET FÉL NAPON KERESZTÜL AZ EMBEREK. GONDOLKOZZ EL RAJTA MIKET UGATSZ ;) AZ ELŐBB MÁR ÍRTAM, HOGY AZ X-FACTORBAN A 3-DIK HELYEZÉST ÉRTÉK EL. SZERINTED AZ AZÉRT VAN, MERT JÓL NÉZNEK KI? HA JÓL NÉZNEK KI, DE SZAR LENNE A HANGJUK SZERINTED FEL FIGYELT VOLNA RÁ AZ EGÉSZ VILÁG? SZERINTED AKKOR A KONCERTEK TELE LENNÉNEK, AKKOR ÖSSZERAKTÁK VOLNA ŐKET? NEM, SZÓVAL HASZNÁLD AZ ESZED, MIELŐTT POFÁZOL. NEM KELL SZERETNI ŐKET, SENKI SEM KÉNYSZERÍYT ILYENRE, CSAK ARRA, HOGY LEGYEN MÁR BENNED ANNYI EMPÁTIA, HOGY NEM FIKÁZOL MÁSOKAT. EZ OLYAN, MINTHA MENNE AZ UTCÁN EGY SÁNTIKÁLÓ, ÖREG NÉNI, AKIBE BELERÚGSZ MÉG KETTŐT, HOGY JOBBAN SÁNTÍTSON, AZTÁN MEG KIPOSZTOLOD FÉSZRE, HOGY MEKKORA RAJ VAGY. HÁT PEDIG KURVÁRA NEM. KURVÁRA NEM VAGY MENŐ AZZAL, HOGY OLYAN EMBEREKET ÓCSÁROLSZ, AKIKET MILLIÓK SZERETNEK, AKIKRE MILLIÓK FELNÉZNEK. TE CSAK EGY VAGY A SOK NATOR KÖZÜL, ÉS HA ÍGY FOLYTATOD, FOGADNI MERNÉK RÁ, HOGY NEM FOGOD SOKRA VINNI AZ ÉLETBE! PATRÍCIA VOLTAM....MERT ÉN TUDOK NÉVVEL POFÁZNI :) |
Verona |
#66 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t2013-06-29 13:50#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t Csak tudnám miért van ennyi időd?!! Menny azt tegyél valamit az emberiségért ne itt ozd az észt! Nem tetszik? NE HALLGASD ÉS NE NÉZD! Most komolyan mennyi időd van? Ők legalább tesznek valamit! Azt mondod nem jó a hangjuk vagy a kinézetük oké DE ezek mellett is nagyon sokat tettek! Pénzt adományoztak! Ebereket vidítottak fel! Jó szívük van és még soha nem tettek semmi rosszat!!!!! Mi a szart csináljanak még hogy le száljatok róluk?! Majd ha más is elér ennyit akkor azt mondom nyugodtan szídja öket! -.-"""" |
Vani |
#672013-06-29 14:03Látszik hogy nem ismered őket... |
onedirectionforewer Vendég |
#682013-06-29 14:11Ahhoz képest hogy nem szereted őket,van időd velük foglalkozni,és megírni ezt a szart nem?Akkor meg miről beszélünk?Különlegeset akarsz basszameg akkor járjál operába ,vagy bánom is én. Ja és legalább tanulj már meg helyesen írni öcsi.Az nem vandájreksön hanem one direction. Niki(mert ha én írok valamit, azt fel is vállalom). Jó tanács a jövőre nézve:tanulj meg írni! |
I'm a Directioner. |
#69 Okok, hogy miért vagy szánalmas.;)2013-06-29 14:19Nem tudom, hogy milyen jogon állítasz ilyen alaptalan hazugságokat. A szövegedben írtad, hogy nem érdekelnek, akkor miért foglalkozol velük? Biztos egy titkos rajongó. Annyi aggyal amennyi neked van én sem fognám fel a dalszövegek lényegét. A nagy rock bandák zeneszövegeinek aztán nagyon sok értelme van; habelegondolnál egy icipicit és nem csak a fordítóval próbálkoznál megértenéd. Na meg persze kérd egy nagykorú intelligens felnőtt segítségét is, haegyedül nem megy. Ezért csak erős részvétet tudok nyilvánítani. Nincsen hangjuk, csak pár hónapig zenetanárhoz jártak? Érdekes akkor Simon Cowell miért jutatta be őket az élőadásba az X-faktorba. Bocs. Te ezt nem tudhatod, hiszen a fenti szövegedben bemutattad az embereknek, hogy mennyire butus vagy (szépen fogalmazva). Azért meghallgatnám, hogy te jársz zenetanárhoz pár hónapig, aztán olyan jó hangod lesz, mint még a legkisebb hírnévvel rendelkező énekesnek. Nem tudod megkülönböztetni, olyan mintha egy ember énekelne? Arról nem ők, illetve mi tehetünk, hogy a hallásoddal is problémák vannak; ha gondolod szívesen kérek neked egy beutalót egy fülészetre. Csak tudnak rajtad segíteni... bár ha nem, akkor sem szenvedett nagy veszteséget a társadalom. Nincs stílusuk, pár év múlva nem fogja őket szeretni senki? Nem tudom, hogy a többi Directioner hogy van ezzel, de biztosra veszem, hogy egyetértenek velem. Én szeretni fogom őket, és kiállok mellettük az ilyen kis intelligenciahányadossal rendelkező emberekkel szemben, akik csak a szájukat tudják jártatni, meg a billentyűzetet ütni, hogy ilyen szavakat írhassanak be. Ja... hoppá, most téged írtalak le. Bocsika. "Buzik" lennének? Már maga a kifejezés is sértő. Mindegyik tagnak volt/van/lesz barátnője. Milyen képeket tudsz te felmutatni, egyet linkelj be, amj nem photoshop. ;) Az is a rosszabbik verzióból. Ennyi erővel te meg lezbikus vagy. Erről ennyit. Ha még valami kérdésed lenne csak szólj... szívesen választ adok a kíváncsiságodra. Még ide a végére: ha kiìrsz egy petíciót próbálj helyesen írni: DöRokkGörl, igen, tudom, hogy neked ez nagyon nehéz, de azért mi szurkolunk neked. Puszi: Vanessza xx |
PattieM |
#70 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t2013-06-29 14:21#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t NA IDEFIGYELJEN MINDENKI.MOST ÉN SOROLOK FEL PÁR OKOT.
1.Dalszöveg -több mint 50 dal -RENGETEGET ÍRTAK csak egy pár van olyan amit más írt pl.:DON'T LET ME GO-HARRY ÍRTA -PLATINA LEMEZEK...és még sorolhatnám
2.Hang -MENJ EL FÜLÉSZETRE EMBER!!!!!!!!!!!!!! -ÉN TÖKÉLETESEN KIHALLOM KI MIKOR ÉNEKEL -.- FÜL HALLÁS KELL HOZZÁ MEG KONYÍTANOD KÉNE KICSIT AZ ÉNEKHEZ ÉS TÁDÁÁÁÁ
3.BUZI VS. NEM BUZI. ANYÁD BUZIT NEVELT BELŐLED! nem fogom taglalni hogy miért nem buzik már százszor megtettük ezt a natorokkal szemben!!!!
4.BAZDMEG MOST LESZ 3.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉVE HOGY MEGNYERTÉK A 3: HELYET AZ XFACTORBA!!!!!!!!!!!!!!!!
GONDOLKOZZ MÁR!!MI SOSE KÉRTÜNK SENKIT HOGY SZERESSE ŐKET,AKI MEG NEM SZERETI ŐKET NE HALLGASSA SZARJA LE ŐKET DE ILYEN FASZSÁGOKAT NE CSINÁLJON!
és most lehet támadni mert felvállalom amit gondolok!!!!!!! |
... |
#71 #262013-06-29 14:44Ez a One Direction egy nagy kalap sz*r. Sok tizenéves szerencsétlen kommentel ide is le merem fogadni.. Igen biztos féltékenyek vagyunk ezekre a szemetekre.. Elitéljük a melegséget ez itt a baj. :) Lassan azért olvasok ilyeneket, hogy felidegesitsem magam.. Akinek valami problémája van lője le magát.. |
Directioner69*-* |
#72 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t2013-06-29 14:46#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t Szánalmas vagy-.-" Szánalom amiket ide írkáltál!-.-"._. |
xdd |
#732013-06-29 14:46Ne írj nagybetűvel.. Szúrja a szemem. Majd elolvassa mindenki ha akarja.. |
Domcsyy |
#74 Re: Ennyi2013-06-29 15:00Igazad van Noémi.. Annyi lehetőség közül lehet választani, hogy az csak na.. Mindenkinek megvan a maga ízlése.. Ennyi erőve lehetne fújolni a másik kedvencét meg minden. Oké én pl. nem szeretem Justin Biebert, de akkor se mondom azt annak, aki nem szereti, hogy " Most megöllek, mert te ezt a nyomorékot szereted.".. Ennyi szánalmas embert.. xD -.- |
PattieM |
#75 Re:2013-06-29 15:00bújj el.gondolom te vagy az aki írta azt a szánalmas irományt.-.-"nem látod így is mennyien támadnak?NIN IGAZAD EMBER!!! ha igazad lenne senki egy kurva szót se szólna -.-""" |
|
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Tiltakozzunk a HUN-REN - egykori MTA - Kutatóhálózat egységének megőrzéséért!
Védd meg a margitszigeti mókusokat! Egy aláírással támogasd, hogy közterületen csak pórázon lehessen bevinni a kutyusokat!
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Duchenne-gyermekek életminőségéért – Kérjük a Duvyzat támogatását!
4762 Létrehozva: 2025-06-09
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
2800 Létrehozva: 2025-07-11
Vác város közbiztonságának sürgős javítása!
1806 Létrehozva: 2025-07-10
Hétköznaponként nyissák meg a rakpartot és a Lánchidat a budapesti közlekedés normalizálása érdekében!
1614 Létrehozva: 2025-06-30
PamKutya koncert
2470 Létrehozva: 2025-06-09
Tiltakozzunk a HUN-REN - egykori MTA - Kutatóhálózat egységének megőrzéséért!
1108 Létrehozva: 2025-06-19
‘Kuss’nál kuss!
1069 Létrehozva: 2025-07-01
Petíció a sátoraljaújhelyi szülészeti és nőgyógyászati sürgősségi ellátás megmentéséért
824 Létrehozva: 2025-07-03
A kassai magyar oktatás jövője
715 Létrehozva: 2025-07-04
Vegán Kinder tojást szeretnének a tejfehérje allergiások!
457 Létrehozva: 2025-06-17
Óvjuk meg a dunakeszi reptér jelenlegi állapotát!
425 Létrehozva: 2025-07-08
SP Koncert
370 Létrehozva: 2025-06-24
NEM, A KÉMIAI SZÚNYOGÍRTÁSRA
358 Létrehozva: 2025-07-10
OG Fluor koncert
4250 Létrehozva: 2025-05-14
Fogjunk össze az igazságos békéért!
316 Létrehozva: 2025-06-19
Kiállás Farkas Tibor barátunk mellett!
269 Létrehozva: 2025-06-30
#kilmafegyever #klimaterror #emberiség elleni büntett! Mondjunk együtt nemet erre a rendkívül eszelős és kockázatos beavatkozásra!
303 Létrehozva: 2025-04-30
"A gluténmentes is legyen megfizethető!"
3446 Létrehozva: 2025-06-06
A debreceni fizetős parkolási övezetek bővítésének azonnali felülvizsgálatáért
181 Létrehozva: 2025-06-13
Mentsük meg a kisváci Dunapartot!
159 Létrehozva: 2025-06-19