1D kerülje a Magyarokat

Directioner ;)

/ #12 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 08:57

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Kedves akár mi a neved.! Szerintem nagyon szánalmas, hogy próbálsz okokat szerezni arra hogy a One Direction buzi.!

Attól,hogy te ilyeneket írsz róluk szerinted így a Directionerek nem fogják őket ugyan úgy szeretni.? -,-" Hát akkor nagyon nagyot tévedsz.!!!!

Mert mi Directionerek tudjuk hogy van barátnőjük.!!! És tudod a képek szerkesztésére ott van a Photoshop.! ;) Tudod az olyan ezköz amivel képeket lehet szerkeszteni kedvünkre.! ;) -.-"

Ja és a zenéjük...Hát igen lehet,hogy a legtöbb számukezekről szólnak. És akkormivan.? Ha valami nem tetszik akkor minek kell véleményt írni róluk.? -.-" Mindenkinek van véleménye és azt szerintem tartsa meg magának.!!!! ;) Ja és a hangjukkal és a ruhájukkal kapcsolatban.: A hangjuk mind az 5-nek különböző.! Csak vannak emberek mint például TE akik nem tudnak külömbséget tenni a dolgok között.!!! ;) -,-  A ruhájukat pedig csak azért szólod le mert neked nincsenek olyan ruháid.? CSak tudod nem a ruha teszi az embert.!!!!

Ja és még valami szerintem ennek semmi értelme nem volt csak annyi hogy lejáratod magad hogy te milyen jó vagy mert te mindenkiről tudsz véleményt írni....Képzel én is vagy bárki más is tud bárkiről véleményt írni de vannak olyan normális  emberek akik ez magukban tudják tartani.!!! -.-" ;) Puszi: Egy Directioner :*