1D kerülje a Magyarokat

fanka21

/ #59 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 12:15

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

1. Én szeretem a dalszövegeiket . Tizenakárhány éveseknek szóló baromság ? Igen ,képzeld 14 éves vagyok ,és lehet ,hogy neked baromság ,de én teljesen azonosulni tudok a szövegeikkel . Buli ,szerelem ,szakítás ? Ennek a korosztálynak ezek azok a dolgai/érzelmei ,amiket sokkal könnyebb úgy kezelni ,hogy zenét hallgatnak . Erről a témáról ennyit.

2. Erről is csak annyit ,hogy mivel én sokat hallgatok tőlük zenét ,rögtön felismerem a hangjukat . Viszont ha nem tudod megkülönböztetni a hangjukat ,akkor ez azt jelenti , hogy meg kellet hogy hallgas tőlük egy számot . ;)

3. Nekem teljesen mindegy ,hogy melegek vagy sem ,az az ő saját dolguk . Nem a kinézetüket/öltözködésüket hallgatom ,hanem a hangjukat .

4. Lásd előző pont .

Amúgy a nevedből annyira következtetek (998 ) ,hogy te is az a korosztály vagy ,mint mi . Mindenkinek más a stílusa ,ergo más zenéket szeret . Nekem például hangulatfüggő a zenei ízlésem . Ha ideges vagyok Linkin Parkot hallgatok ,de ha boldog ,akkor pl 1D-t. Úgyhogy szerintem nincs miről beszélni ,minden emberi lény ebben a korban keresi/találja meg önmagát. Egyes dolgokban neked van igazad . Más dolgokban viszont nem .