1D kerülje a Magyarokat

azakittenemismersz

/ #5 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-28 19:48

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

van aki így látja a dolgokat valaki nem. csak azt nem értem hogy miért nem lehet békén hagyni őket. van aki szereti van aki nem. ENNYI. mindenkinek van olyan akit szeret és nem. Biztos fel tudnék sorolni olyan embereket amelyeket az Író szeret és  én vagy akár a többi Directioner sem szeret, de ettől nem ítéljük el őket és nem is foglalkozunk vele. mindenkinek megvan a joga ahhoz hogy maga döntsön. nem ismerjük és Ti sem ismeritek az igazi éneiket,ezért felesleges találgatni. a dalszövegről annyit hogy sokkal értelmesebb mint az ilyen rockos zenék vagy az ilyen partis amiben nincs is szöveg vagy ugyanazt ismétlik az egész dalon át.(Gangam Style) és az nem igaz a dalokat ők írják egy kis segítséggel, de nem mást kérnek meg. egy számuk van olyan amit nem ők írtak hanem egy feldolgozás. A hangjukkkal sincs semmi baj valakinek nem tetszik az ne hallgassa őket és ennyi. azért mert eggyeseknek nem tetszik azért nem kell elítélni őket. mindenkinek van olyan valaki akinek nem szereti a hangját és nem is hallgatja, nem foglalkozik vele. a dalok meg nagyjából tizenéveseknek készültek. a buzik vs. nem buzikról csak annyit mint eddig: mindenki eldönti saját magának de akkor tartsa is meg a véleményét,nem kell másra is ráerőszakolni sem tényként kimondani. a divatról pedig azt hogy a stylisttyaik(nem tudom hogy jol irtam-e) öltöztetik őket és mindenkinek van saját stílusa mint például a fültágítosoknak. nekem az se tetszik de nem foglalkozok vele mert az ő élete nem az enyém. lehet hogy jön más lehet nem. nem kell előre tényként kimondani. SZÓVAL MINDENKINEK SAJÁT JOGA ELDÖNTENI HOGY SZERETI ŐKET VAGY SEM, HA SZERETI AKKOR SZERESSE ŐKET ÉS ÉRDEKELJE, HA NEM AKKOR MARADJON CSENDBE ÉS NE FOGLALKOZZON VELE. ENNYI.