1D kerülje a Magyarokat

I'm who I am

/ #18 ...ezt most komolyan gondoltad?

2013-06-29 09:26

Remélem nem.
Először is nem értem mi a problémád a szerelemmel. Igen általában szerelemről, buliról és szakításról írnak, mert ezek adnak nekik ötletet, és ezek a dolgok érdeklik az embereket. Amúgy komolyan mondj már nekem 5 számot ami nem a szerelemről szól! Alig van ilyen.. Tudod miért? Mert az emberek nem a munkájukról, a matekról, vagy más érdektelen dolgokról fognak énekelni hanem olyanról ami érdeks, és ami mindenki éltebén szerepet játszik. Így többen fogják hallgatni őket, ez a cél. Mindenki a csúcsra akar törni. Ők is. De ez normális. Ettől még nem egoisták, beképzeltek, és nem hordják magasan az orrukat. Tudják kik voltak (átlagos tinik, mily meglepő nemde?..) és azok is akarnak maradni. Nem szállnak el maguktól, tudják hogy vannak hibáik, de senki nem tökéletes..
Követekező: A zenéik olyan helyre visznek engem ami olyan ireeális, olyan valósághűtlen, mintha meghalnék.. És ez fantasztikus érzés, tudod nem tudom leírni milyen mikor hallom a zenéjüket, azt az érzést nem lehet leírni. Ők megmentettek engem az önpusztítástól. A zenéjük. A dalszöveg, a dallam, a hangjuk, az egész One Direction. És ezért szeretem őket, a hangjuk miatt, ami megmentett engem. Ami jobbá tette az éltem. Ne mond azt hogy szar a zenéjük, mert nem az. Tévedsz. A zenéjük fantasztikus, gyönyörű, élettel teli, és imádom.
Harmadik: Nem buzik. Van/volt barátnőjük, és ne. Ne mond azt hogy 'csak színjáték', mert nem az. És azok a képek, amik olyan jó kis 'bizonyítékok', na azok hamisak. Szerkesztett fotók. Érted drágám? SZER-KESZ-TETT FO-TÓK! Érted? Ha kell még betűzöm is neked aranyom.. És azért buzik mert foglalkoznak a külsejükkel? Ez komoly? Én örülök neki, hogy legalább nem olyan trehány, mocskos, undorító a kinézetük mint egyeseknek... Helyesek, és foglalkoznak a külsejükkel, ez miért baj? Ne legyél féltékeny, és csitt ne mond azt hogy nem vagy az, mert valamilyen szinten irigyled őket.. Hisz ha nem irigyelnéd őket, a puszta utálat miatt nem írnál róluk ilyen alpári megalázó hazug cikket.. Ez a vélemény erről.
Következő. Divat: VÁLTOZIK. Ez az egyetlen biztos a divatban: változik. Viszont a stíuls örök. Ha mégis változna az ízlésük, akkor még talán nem találták még meg azt a stílus világot amiben jól érzik magukat. Ennyit erről.
Kövi: Nem értelek. Tudod nem értem minek írtad ezt a cikket. Most komolyan mit akartál elérni? Mert semmi nem lett belőle, csak még többben megutáltak (én nem, elfogadom a véleményed és tiszteletben tartom, csak egyszerűen nem értem, mert szerintem ezek nem igazak...) szóval te csak vesztettél ezzel az egésszel. Amúgy inkább te kerüld a Directioner-eket. És ha az 1D nem jön Magyarországra, a Directioner-ek mennek külföldre.
Utálkozók mindig is lesznek, de ezek az értelmetlen utálkozások minden énekest, és bandát ér akik már letettek valmait arra a bizonyos asztalra.
Laters baby.!