1D kerülje a Magyarokat

Én

/ #20 #B@zdmeg

2013-06-29 09:27

Nevetek már vagy 10 perce rajtad kedves. A nevedet sem adtad meg, mert tudod, hogy akkor még több csesztetés érne. De mi az anyukádért vagy te egy ekkora féreg? Neked nem mindegy, hogy jönnek e ebbe a tetves országba vagy nem? Neked mért fáj, ha ide tolják a formás hátsófelüket, és a rajongóiknak énekelnek egyet? Abba te bele halsz? Hallod te is csak egy csíra vagy akinek semmi élete nincs, ezért virtuálisan próbál cseszekedni. Van egy javaslatom. Emeld fel a segged a géptől, és ÉLJ! Te zombi ._. Mért zavarnak ők téged? Neked nem mindegy mit szeretnek mások? Fogadok te is szeretsz valakit (bár nem tudom). És mondd csak, téged nem zavar ha azt fikázzák? Ja. Csakhogy mi nem tesszük, mert tiszteletben tartjuk. Ráadásul nagyon gyerekes dolog amit te teszel. Az olyanok miatt tart itt ez a nyomi ország ahol. A külföldiek is mit látnak belőlük? Retkes szutykos alja nép vagyunk. És miért? Az olyanok miatt mint te. Aki egy banda ellen petíciót indít. Nézz már magadba kicsit!!!! Hogy élhetnek ennyire tetű emberek?!!! Te homofób barom. Mellesleg hozzá teszem, nem melegek, és TE SEMMIT NEM TUDSZ RÓLUK. NEM ISMERED ŐKET. Max egyszer-kétszer láttad őket a Viván...azon kívül? Semmi. Gyökér élettelen hülye vagy. Hány éves vagy? 11-12? Nem csodálkoznék... A zenéhez pedig TE SEMMIT NEM ÉRTESZ. max van egy jó szar ízlésed, de azon kívül sehol semmi.
Köszöntem: Egy Directioner aki utálja az olyan b*zikat mint te ;)