Ne szívd a vagyonőr vérét! Menj el dolgozni!

megmondó

#301

2013-02-22 19:37

láttátok mámma ez a nyomorult diktátort a mocskos bandájával dölt belőlle a hazugság mint tehénből a szar gusztustalan üdv
olvasó

#302 Re: Re:

2013-02-22 20:29

#300: Kisemizett vagyonőr - Re:

üdv igazad van hogy kevesen irtuk alá ,de mint hogy sok ,a nyugdijasok ,is ezekbe a szakmákba ,biztos vagyok benne hogy soknak ,nincseninternete meg esetleg a nem foglalkozik ,számitogépel sem.Valjuk be hogy mi középkoruak sem nagyon foglalkozunk ,ugy  a gépel ,nem ugy mint a mai fiatalok.
Itt ténylegesen csak ,akkor vennének ,komolyan ha felmenénk ,és tüntentnénk mint az elözö tag is irta,akkor felfigyelnének ,azért mi ránk is.,

csak ,megkel mozdulni ,és nem csak irogatni mert sajnos igy ténylegesen ,nem fog változni semmi sem,ha nem mozdulunk meg.Március  közepe tálya felé, vagy vége felé ,ki kellenemenni ,az addigra összegyült aláirásokkal ,és a Parlament elé vezényelni ,a dolgokat..szerintem..csak meg kell indulni ,és szerintem csak elérünk valamit e téren.

üdv


Vendég

#303 Re:

2013-02-22 20:38

#296: megmondó -

Az fel sem merült senkiben, hogy vannak olyan vagyonőrök is, akik úgy gondolják, hogy szükség van a továbbképzésre?

Lehet petíciót gyűjteni, lehet lázongani, de sehol nem olvastam, hogy sokan, akik elégedetlenek a helyzetükkel, azért ment volna az utcára, mert rosszak a munkakörülményei. Itt névtelenül, megy a mocskolódás, de a munkahelyen mindenki csendben tűri, hogy kisemmizzék. Én is vagyonőr vagyok, szerencsés vagyok, mert olyan olyan cég alkalmaz, aki kifizeti azt a pénzt, amiben megegyeztünk, rendesen be vagyok jelentve, és jóval többet keresek mint a legtöbb ápoló, egészségügyis, rendőr stb. miért? mert nem "csak" űlök, sírok, hanem képzem magam folyamatosan, ést ezt látják a cégnél, és megbecsülnek. Voltam én is olyan cégnél, ahol nem kaptam meg a fizetésem, és fillérekkel ki akarták szúrni a szemem, de nem vállaltam, és elmentem ez mindenki előtt adva van! Azért ilyen alacsony sok cégnél a fizetés, mivel mindig találnak olyat, aki ennyiért elvállalja..... Lehet szidni a BM-et, a kamarát (bár ha megnézed a tényeket, nem is ő szervezi, hanem a BM ) , a világmindenséget, csak azon kellene elgondolkodni:nem lehet az probléma, hogy a szakmába mindenki, aki máshol nem felel meg, megjelenik? nem lehet hogy alacsony a szint, ezért nem fizetik meg a vagyonőröket? nem lehet, hogy ha ennek a szakmának is rangja lenne (mint a többinek is, ahol folyamatosan képzik az embereket (tanárok, egészségügy, tb...) akkor a felkészült, jó szakembereket itt is megfizetnék?????

Vonuljatok az utcára, és nevettessétek ki magatokat azzal, hogy az ellen tiltakoztok: "mi egyszer megszereztük a papírt, innentől kezdve mindent tudunk...." a tűzoltók szerintetek - akikre sokan hivatkoznak- egyszer levizsgáztak, azóta nem láttak tankönyvet? vagy a rendőrök, vagy a tanárok, vagy a ........ nem sorolom.

 

Egy olyan vagyonőr, aki folyamatosan, saját pénzéből képzi magát, és ezért elégedett az életével!!!!

 

 


Vendég

#304 Kérlek frissíts!!!

2013-02-22 20:45

#268: -

Kérlek ne csak a ctr c ctrv-t használd, hanem gondolkozz. ezt a szöveget egy párszor már olvsatuk azonban tele van tévedésekkel (képzési idő, költség, stb) kérdezem: a kamarát támadjuk folyamatosan, de hol vannak a szakszervezetek, akik képviselik a dolgozók jogait a munkáltatókkal szemben???????

egy őszinte vagyonőr /****** ! ! *****\

#305 fizetés és jutatások

2013-02-22 20:57

Üdv:
Őszinte vagyonőr! Havi 240 vagy 260 munkaóra, 380 ft órabér, nincs semmi juttatás, nincs ruha nincs útiköltség, nincs étkezési utalvány, ez a 14 cégem ahol dolgozom, a 6 év alatt, váltogatják egymást,, mint kurva a pácienst, nem jár semmi, és még azt mondják szar a munkánk és nem végezzük el, hát úgy néznek ránk mint egy utolsó piszkos ember, szégyellem hogy ebben dolgozom uraim! Megvetnek minden hol, és még fizessek, fizet a rosseb akkor egyel kevesebb lesz aki fizet és akkor is dolgozni fogok ugyan úgy, ahogy feketén lehet úgy papír nélkül, is.
Azzal kellene foglalkozni hogy a kft-et megszorongatni igen is ennyi órabár alatt nem alkalmazhat és ez megjár a melosnak-útiköltség, ruha, melegedő hely vagy valami, nem autóban őrizni!!!,étkezési utalvány. nem hogy elmegyek kórházba és nem kapok egy fillért sem mert azt is lenyúljak. akkor ha így lenne elmennék boldogan, de a semmitevésükért én nem fizetek.

//hozzáteszem főiskolai végzetségem van :(


Vendég

#306

2013-02-22 21:12

teljesen igazad van kollega ezek a kurva cégek azt csinálnak amit akarnak rájuk nem vonatkoznak törvény tavaj felnyomtam az eggyiket basztak intézkedni még majdnem éngem büntettek meg a geciládák ezt a sok semmire kellő faszkalapot elmehetnek a busba a navval eggyüt üdv megmondó
olvasó

#307 Re: Re:

2013-02-23 00:25

#303: - Re:

nem tudod miröl beszélsz hol halotál már olyat hogy fizetni kell ha valami változás van.?????csak itt a nyomoruságba van ilyen más országba hol van modj egyet ??? Az a helyzet hogy akár merre vagy minden fele más a szabályok,,

nem rendörnek mentem ... 
kérdem ,én ha elmész arra a bugyuta tanfolyamra ismét , milyen jógod lesz mit tehetl ????--semit ugyan olyan ör leszel mint voltál..--akkor mirröl is beszélünk...lehet ha most ezt megengedi az ember akkor sajnos utána mindent ismét megtehetnek ,velünk...sajnos azért vagyunk ,itt ahol vagyunk ,mert sok olyan okos tojás van mint te ,de szerintem nem sokáig lesz igy csak lesz valami változás..ellöbb utobb..

egy őszinte vagyonőr /** ! ! **\

#308 fizetés és juttatások IIII

2013-02-23 00:25

A Kft-et miért nem ellenőrzik? miért nem jönnek és nézik meg mennyire vagy bejelentve hogy milyen ruhában vagy körülmények között végzed a munkád, aki rá van szorulva elmegy dolgozni akár milyen munka is, ezzel kéne elsőként foglalkozni, és után minőségileg alakítani a vagyonőröket, tanfolyam alapján, mit képzelnek ezek, uraim, birka magyar vagyunk, mindent megtehetnek, és teljesen kisemmiznek, már az bosszantó hogy nem tesznek semmit hogy 240-360 órát dolgozol már ez tilos, 380ft órabérét, ez szabályellenes, és tudtommal szinte 80% így dolgoztat, ezeket ellenőrizétek és utána lehet a lóvélehúzás, akkor megértem tettek is valamit ellene, sok társamat ismerem, közel 150 emberrel találkoztam, már a 6 évem alatt, mindegyik híd alatt egy takaróval, autóban, -15 C-ben volt hogy egy üres ujj mobilvécében húztam meg magam 3 hónapig télen, hungarocellel béleltem ki a wc-t és Kft alkalmazott, közel 120 embert alkalmaz amaz most is!!! Ezt miért nem ellenőrzitek ? majd ha tesztek valamit !!!!!! akkor követelhettek!!! ez így helyes! nem másképp uraim, most is ebben dolgozom de semmi juttatás nincs sem ruha nem semmi, 380 órabér, 240 óra melo, nincs ruha sőt!! még védő mellényt sem adnak de elvárják, így az autóból kivett tescos mellényben dolgozom, és csodálkoztok hogy aminőség egyre szarabb és nincs rendes munkamorál, hát így hogy legyen amikor a vállalkozó mindent elvisz semmit sem ad? ugy nézünk ki mint egy utolsó menekült, igénytelen banda! remélem ezek a szavak bekerülnek és elkerülnek oda is ahova kell, kérném az itt levőket hogy mindenki reklámozza ezt az oldat mivel én sem tudtam róla és nem is hallatom hogy létezik ugy hogy sokan azt sem tudják van ilyen. Sajna attól félek hogy semmire nem megyünk ezzel, ők mindent megtehetnek, akkor lenne ennek hatalma ha senki nem menne el vizsgázni összetartva a jövőért és kiállnánk az igazunkét.Sajna ez sem fog bekövetkezni mivel a magyar nép még ebben sem tündököl az összefogás, néha szégyellem hogy magyar vagyok és hogy így itt élünk, a szívem könnyezik mikor melózom és kisemmiznek hogy a gyerekem ebben nő fel és hogy mennyit fog szenvedni ő is, undorító ...

egy őszinte vagyonőr /****** ! ! *****\

#309 Re: Re:

2013-02-23 00:32

#303: - Re:

nem vagy normális öregem, te valami vagyonöri fétisben szenvedsz, Na az ilyen almátol lesz az összes alma rohadt! mert van egy kettő aki nem gondolkodik és még bele is éli magát, na ezért nem lesz változás mert van ilyen aki jónak lát mindent és még képzésről beszél, ugyan már ...

egy őszinte vagyonőr /****** ! ! *****\

#310 N a és ezzel még....

2013-02-23 00:56

És ezek után nem is volt szó arról hogy egy családot hogy megvisel mire minden nap 12-16 órát dolgozol vagy 24- órán át nem vagy otthon, ezzel még nincs is foglalkozva, mert tönkreteszi a családot és a kapcsolod is, ingerült vagy betokosodsz és csak elmerengsz mi is legyen és dülöngsz hogy mindent elvisznek ezek a szemetek, pofátlanul, és ráadásul mindenki lenéz és kinevet, ezzel együtt lekileg tönkremész...sajna ez a szakma már az utolsó amit egy épp eszű ember elvállal, sajna ez van a sárga csekk jön:(

álmodozó

#311 kis álmodozás

2013-02-23 04:58

Szerintem nem kérdés ,hogy szükséges a szakmai továbbképzés. 5 évente? Na ez teszi komolytalanná a dolgot hiszen a biztonsági rendszerek fejlődése évente is jelentős eredményeket mutat fel. A problémák ennek az anyagi teher oldalában merülnek inkább fel. A szakma dolgozói közül majd mindenki 12000 forintnyi kiadást csúnya érvágásként élne meg. Én is!

Ha működő reális bérekben tudnánk gondolkozni akkor is a jogi/ etikai oldala megkérdőjelezhető lenne annak, hogy egy szakmából hogyan lehet kizárni valakit aki a megfelelő képzést elvégezte és erről bizonyítványt kapott.

Ez egy szakma vegyük végre tudomásul!

Amennyiben normális rendszerbe óhajtanák terelni a szakmai képzésünket akkor vagy a BM vagy a HM kiegészítő állományának kéne részét képeznünk. (HM kiegészitésként biztositanánk a szükséges tartalékos katonai állományt..)

A mostani biztonsági cégek meg csupán a logisztikai és nyilvántartási feladatokat látnák el, a kereset meg jönne fix bértábla szerint. Ez garantálná, hogy normális vállalási díjjak melletti azonos bérzést.

A szakmai továbbképzések meg folyamatosak lehetnének az állami szervek részéről természetesen az ő költségükön és amennyiben elbukunk akkor kiesünk az alkalmazásból. A nyugdíjas kollégáim témakörében meg: ez az egész országunk szégyene, mert ha dolgozni akar vagy muszáj neki akkor miért ne tehetné? Normális bejelentéssel és folyamatos szakmai továbbképzés mellett talán nem kollégánk?

Az alap témára visszatérve ami felháborító az a kamara elnökének levele amiben a West balkán egyáltalán megemlítésre kerülhetett holott szakmai hibát a biztonsági oldalról nem az őrök követtek el hanem a megbízó. A másik a Kamarai díjat tisztességesen fizető kitétel. De amint láttam a levelet le is vették a kamara honlapjáról....


Vendég

#312

2013-02-23 08:57

Remélem,hogy nem csak szélbe kiálltott szó marad ez az egész! Bár attol tartok,hogy a jelenlegi rendszerben és az eddigi rendszerekben sem a szamárorditás nem hallik az égig! Nem füzök hozzá sok reményt,mégis alá irtam a peticiot,de attol tartok,hogy azok akik az ilyen és hasonló törvényeket megszavazák azok magas ivben sz....ak a fejünkre!

Vendég

#313 Re: Re:

2013-02-23 09:02

#303: - Re:

Ku...a anyád!!!!!!


Vendég

#314 Re: Re: Re:

2013-02-23 09:35


Vendég

#315 Re: Re:

2013-02-23 09:45

#303: - Re:

kiváncsi lennék a cégedre?mennyire vagy hivatalosan?én is képeztem magam,két nyelvet beszélek és az irodaházban 450.-ért vagyok!!!!biztosan te nem mertél szólni a fönökeidnek vagy valamelyiknek a csókosa vagy!!!!!több cégnél is jelezve lett a vezetők felé,ahol annyit közöltek el lehet menni.szerintem azért képezted magad és maradsz kussba,mert te vagy aki lenyeli a békát,esetleg nincs családod?!!!

Kisemizett vagyonőr
Vendég

#316 Re: Re: Re:

2013-02-23 09:59

#307: olvasó - Re: Re:

Jól beszéllsz ez az igazság pont az ilyen emgberek miatt szar a fizetés meg a körülmények akiai azt hangoztatják hogy milyen jó a vagyonőr munkahelye.

Csak még annyit hogy "a kamarának nincs benne a keze" gondolkozzunk már el egy kicsit

A kamarába ha újra belépsz akkor aszinte a felébe kerül a tanfolyam meg a vizsga mert a befizetett összeget jóváírják a képzésre. Ebből gondolják sokan (a butábbik fele) hogy a kamara nem érdekelt (ma van mundjuk 10000 kamarai tag a vizsgák miatt lesz 50000). DE a vizsga 5 évente van a kamarai tagságot meg évente kell fizetni tehát a kamara 5 évente átutalja a vizsgádra a pénzt az illetékeseknek a 4 évi befizetéseidből meg lazán megél. A 4 évi befizetésed 24800 amitmegszorzol mondjuk 50000-el (ami a  kamarai tagok száma) ami tisztán náluk marad.

Szóval nem mindegy hogy 1 év alatt a bevétele 10000x6200.- vagy 50000x6200.- ami 5 évre számolva 10000x6200x5=310.000.000.- vagy 50000x6200x5=1.550.000.000.- amiből a vizsgadíjat levonva marad 1.240.000.000.-

Tehát a gyengébbek kedvéért a kamarának 5 év alatt nem 310 millió hanem 1240 millió forintja marad. HA ezt nem fogja fel valaki na annak kell a továbbképzés.

Még csak annyit, hogy a 303-ashoz hasonló emberkék (kb 10%) fogják visszavetni ezt a törekvést sőt megkockáztatom hogy ellentüntetést is szerveznek majd.

A munkakörülmények a fizetések növekedni, javulni nem fognak, mert a cégvezetés lenyelei az esetleges többletpénzt. Mindemellett méd a feketefoglalkoztatás is nőni fog  a vizsganélkül alaklmazottak száma miatt. A cégeket nem fogja érdekelni, mert rajtuk nem tudják behajtani a büntetést a sok fantom és munkaerőkölcsönzés miatt, az őr meg elválalja mert a családot el kell tartani, így kockáztat. ENNYI.


Vendég

#317 Re: Re: Re:

2013-02-23 10:18

#309: egy őszinte vagyonőr /****** ! ! *****\ - Re: Re: Szóval, ha azt a szakmát, amelyben dolgozom, szeretném minél jobban megismerni, abban jobb lenni, akkor az nem normális dolog????? Belegondolnak ilyenkor az emberek, hogy az nem elég EGYIK SZAKMÁBAN SEM, ha nem képzi magát az ember!!!!!! Szerinted egy ápoló elvégzi a szakközép iskoláját, aztán él abból amit akkor megismert???  Kívánom, hogy senki ne találkozzon ilyen ápolóval, mert biztosan nem lenne hosszú az élete (direkt nem orvost mondtam , mert jönnének a hozzászólások, hogy az orvosok is mind milliomos bla-bla-bla)  Értsétek már meg, hogy a világ folyamatosan változik, és mindenkinek lépést kell tartania vele! mindannyian rendészeti feladatot végzünk, olyan jogaink vannak, (amiről sokaknak fogalmuk sincs) ami több az átlag emberekénél, és szigorú szabályok szerint kell végeznünk a feladatainkat.........sokan ezt nem tudják! A pénz nem kevés, de ha valaki az óradíjából kevesebb 1 ft -ot (számoljatok utána: 5 évenként van továbbképzés, az hány munkaóra , és azt 12-vel osztva) nem tud arra fordítani hogy jobb legyen, az keressen magának olyan állást, ahol elég egyszer tanulnia- nem fog találni.......

 


Vendég

#318 Re: Re: Re:

2013-02-23 10:20

#313: - Re: Re: felmerül bennem, hogy ilyenkor az irígység vagy a tahóság szólal meg belőled...... na ez egy bizonyítvány rólad, és gondolom ezért tartasz ott, ahol most vagy.... kemények az érveid, de nem biztos, hogy túlzottan érthetőek..... :)

 


Vendég

#319 Re: Re: Re:

2013-02-23 10:26

#315: - Re: Re: köszönöm a kérdést: van családom, teljesen be vagyok jelentve, nem vagyok csókosa senkinek, csak megbecsülik az összes dolgozót a cégnél, mivel a megbízó is magas színvonalat kér és fizet. tudom hogy hihetetlen, de van ilyen. Az hogy sokat keresek vagy sem nehéz eldönteni: 150e-ft havonta, és csak annyit dolgozunk amennyit lehet.hidd el nekem is keresnem kellett ezt a munkahelyet, de szerencsére (nem csókkal, nyalással) megtaláltam, és megbecsülöm. nem kell hallgatnom a főnökök előtt, mivel amiben megegyeztünk,azt időpen, pontosan teljesítik, én pedig elvégzem a feladatom. eddig mindenki elégedett :)Kívánom Te is találj rá egy ilyen cégre!

 

Lófej

#320 Re:

2013-02-23 10:28

#14: Conner -

Teljesen egyetértek! Kellene a szakszervezet!


Vendég

#321

2013-02-23 10:33

Én is kivánok neked valamit,de ne tud meg,hogy mit! Egyébként kamarai fejes vagy,vagy csak egy sima seggnyaló' ?! Legyen egy jó napod! K....anyád!!!

 


Vendég

#322 Teljesen egyetértek kolléga!Re:

2013-02-23 10:40


Vendég

#323 Re:

2013-02-23 10:47

#321: - Természetesen kamarai fejes vagyok, és közben 10 cégem is van, és hobbiból őrködöm....... szánalmas! az a gond, hogy sokan azért dolgoznak ebben a szakmában, mert más nem maradt.... a megnyílvánulásod magáért beszél, végezz még egy főiskolát.....

 


Vendég

#324 Re: Mi lenne, ha...

2013-02-23 11:00

#75: St. George - Mi lenne, ha...

Igy van! egyetértek! Mindenki félti a munkáját,mert nagyon nehéz ma munkát találni. Ezért dolgozom én pl:380ft-os órabérben havi 300 órát! Ahzozz,hogy ezzen változtasunk valami csoda kell,vagy tényleg a parlament elé kellenne vonulnunk mind a 100-ezrünknek! Ja és jöhetne velünk a fél ország,mert nem csak a vagyonörőket nyulják le a tiszteltt vezetöink!

olvasó

#325 Re: Re: Re: Re:

2013-02-23 13:41

#316: Kisemizett vagyonőr - Re: Re: Re:

Ott a pont nálad..:)

Egyetértek veled..

 

Sajnos az az ,érzésem ,hogy nem sok mindent fogunk ,elérni de reménykedek ,hátha megindul valami ,meg hirdetni kelene valahogy Rádioba vagy tv be is be kellene tenni ez ta dolgot hogy jobban felfigyeljenek ,mi ránk ,mert igy ténylegesen ,nem sokan foglalkoznak Internetel ,az Idösebbek ,meg a középkoruak sem, igy sokan nem tudnak erröl ,hogy mi van itt a forumon ,jó lenne valahogy nyilvánoság elé terjeszteni,ugy még szerintem ,jobb lehetöségeink lennének..

 

üdv