Ne szívd a vagyonőr vérét! Menj el dolgozni!

Quoted post


Vendég

#303 Re:

2013-02-22 20:38

#296: megmondó -

Az fel sem merült senkiben, hogy vannak olyan vagyonőrök is, akik úgy gondolják, hogy szükség van a továbbképzésre?

Lehet petíciót gyűjteni, lehet lázongani, de sehol nem olvastam, hogy sokan, akik elégedetlenek a helyzetükkel, azért ment volna az utcára, mert rosszak a munkakörülményei. Itt névtelenül, megy a mocskolódás, de a munkahelyen mindenki csendben tűri, hogy kisemmizzék. Én is vagyonőr vagyok, szerencsés vagyok, mert olyan olyan cég alkalmaz, aki kifizeti azt a pénzt, amiben megegyeztünk, rendesen be vagyok jelentve, és jóval többet keresek mint a legtöbb ápoló, egészségügyis, rendőr stb. miért? mert nem "csak" űlök, sírok, hanem képzem magam folyamatosan, ést ezt látják a cégnél, és megbecsülnek. Voltam én is olyan cégnél, ahol nem kaptam meg a fizetésem, és fillérekkel ki akarták szúrni a szemem, de nem vállaltam, és elmentem ez mindenki előtt adva van! Azért ilyen alacsony sok cégnél a fizetés, mivel mindig találnak olyat, aki ennyiért elvállalja..... Lehet szidni a BM-et, a kamarát (bár ha megnézed a tényeket, nem is ő szervezi, hanem a BM ) , a világmindenséget, csak azon kellene elgondolkodni:nem lehet az probléma, hogy a szakmába mindenki, aki máshol nem felel meg, megjelenik? nem lehet hogy alacsony a szint, ezért nem fizetik meg a vagyonőröket? nem lehet, hogy ha ennek a szakmának is rangja lenne (mint a többinek is, ahol folyamatosan képzik az embereket (tanárok, egészségügy, tb...) akkor a felkészült, jó szakembereket itt is megfizetnék?????

Vonuljatok az utcára, és nevettessétek ki magatokat azzal, hogy az ellen tiltakoztok: "mi egyszer megszereztük a papírt, innentől kezdve mindent tudunk...." a tűzoltók szerintetek - akikre sokan hivatkoznak- egyszer levizsgáztak, azóta nem láttak tankönyvet? vagy a rendőrök, vagy a tanárok, vagy a ........ nem sorolom.

 

Egy olyan vagyonőr, aki folyamatosan, saját pénzéből képzi magát, és ezért elégedett az életével!!!!

 

 

Válaszok

olvasó

#307 Re: Re:

2013-02-23 00:25:06

#303: - Re:

nem tudod miröl beszélsz hol halotál már olyat hogy fizetni kell ha valami változás van.?????csak itt a nyomoruságba van ilyen más országba hol van modj egyet ??? Az a helyzet hogy akár merre vagy minden fele más a szabályok,,

nem rendörnek mentem ... 
kérdem ,én ha elmész arra a bugyuta tanfolyamra ismét , milyen jógod lesz mit tehetl ????--semit ugyan olyan ör leszel mint voltál..--akkor mirröl is beszélünk...lehet ha most ezt megengedi az ember akkor sajnos utána mindent ismét megtehetnek ,velünk...sajnos azért vagyunk ,itt ahol vagyunk ,mert sok olyan okos tojás van mint te ,de szerintem nem sokáig lesz igy csak lesz valami változás..ellöbb utobb..

egy őszinte vagyonőr /****** ! ! *****\

#309 Re: Re:

2013-02-23 00:32:30

#303: - Re:

nem vagy normális öregem, te valami vagyonöri fétisben szenvedsz, Na az ilyen almátol lesz az összes alma rohadt! mert van egy kettő aki nem gondolkodik és még bele is éli magát, na ezért nem lesz változás mert van ilyen aki jónak lát mindent és még képzésről beszél, ugyan már ...


Vendég

#313 Re: Re:

2013-02-23 09:02:43

#303: - Re:

Ku...a anyád!!!!!!


Vendég

#315 Re: Re:

2013-02-23 09:45:59

#303: - Re:

kiváncsi lennék a cégedre?mennyire vagy hivatalosan?én is képeztem magam,két nyelvet beszélek és az irodaházban 450.-ért vagyok!!!!biztosan te nem mertél szólni a fönökeidnek vagy valamelyiknek a csókosa vagy!!!!!több cégnél is jelezve lett a vezetők felé,ahol annyit közöltek el lehet menni.szerintem azért képezted magad és maradsz kussba,mert te vagy aki lenyeli a békát,esetleg nincs családod?!!!


Vendég

#340 Re: Re:

2013-02-24 23:03:28

#303: - ReTudod kurvára kíváncsi vagyok a cégedre,nameg arra,hogy milyen képzéseken estél át,hogy igy lebecsülöd a vagyonvédelemmel foglalkozó kollégáid felkészültségét,de nem ez az általános,hanem az,hogy van egy megrendelő,annak van egy vagyonvédelmi fővállalkozója,ak fél évente legalább cseréli az alvállalkozóit/volt,hogy fél év alatt 3 alvállalkozót kaptunk!!Az adott üzletbe 3.üzletvezetőt nevezték ki/,de a vagyonőrök maradnak,gyakran utólag hozzák a szerződést,a lelépő alvállalkozó meg gyakran elfelejt munkabért fizetni.A vagyonőr érdeke,pihenő ideje,egészségi veszélyeztetése csak másodlagos. ....és ez az általános-irta neked egy olyan vagyonőr,aki valaha egy teljes BV intézet fogolyszökési elhárítási tervét fél seggel készítette,pedig akor volt munkásőrség,határőrség,FRE/ezek összehangolt intézkedéseit kellett egy tányérba tenni!!....Tehát a magas lóról leszálhatnál,és örülj a lottón nyer munkádnak!!