Ne szívd a vagyonőr vérét! Menj el dolgozni!

Tisztelt Vagyonőrök, és Vagyonvédelmi cégek!

 

Mint az már biztosan a tudomásotokra jutott, éheznek a vagyonvédelmi kamara vezetői, és munkatársai.

Erre rájöhettél abból az egyszerű jelből, hogy kitaláltak egy kamu oktatást, mellyel párhuzamosan

vissza kell lépni a kamarába. 11595,- forint fejenként, öt évente!! Jól kitalálták, mert ezzel életük végéig

élősködhetnének a vagyonvédelmi dolgozók nyakán.

 

Minden vagyonőr ennek a peticiónak az aláírásával hozzájárulhat, hogy az Alkotmánybíróság vizsgálja fölül ezt az új törvényi és jogszabályi módosítást! Vizsgálják ki, hogy ez kit szolgál!

Véleményünk szerint ez a kötelezővé tett újravizsgáztatás, csak a Vagyonvédelmi Kamarán élősködő vezetőségi, és egyéb feladatot ellátó személyek további haszonszerzését támogatja, semmi mást!

Kérjük tisztelettel az Alkotmánybíróságot, hogy tegye meg a szükséges intézkedéseket, ennek a jogtalan pénzszerzésnek a leállítására, és oszlassa fel a Vagyonvédelmi Kamarát! Kergesse szét az élősdi vezetőit! Semmi hasznuk nincs, a Vagyonvédelmi Kamarai vezetők csak önmagukat szórakoztatják, a vagyonőrök amúgy is kevés pénzéből! Menjenek el dolgozni! Vagy elégedjenek meg azzal amijük van!

 

Példaként vegyük a gépjármű vezetőket, akiknek nem írja alá jogszabály az újravizsgázást csak azért, mert egy törvény, vagy KRESZ szabály megváltozik a gépjármű vezetéssel kapcsolatban.....

 

Aki vagyonőr, vagy van a közeli ismerősei között vagyonőr és egyet ért, írja alá és juttassa el minden érdekelthez ezt a petíciót, hogy minél előbb összegyűljenek az aláírások!

 

Álljunk végre a sarkunkra!

 

Tisztelettel:

 

Az Emberi Jogok Képviselője


Az Emberi Jogok Képviselője    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével