Nyilatkozat a kívánt gyermekek megszületéséért


Vendég

/ #1

2013-02-03 14:19

Ne hagyd az Országot!
Kérelem a magyar fiatalokhoz
Ezt a petíciót nem kívánom „felsőbb szerveknek” továbbítani. Jogi következménye a petíció aláírásának nincs.
Veszélyben a Haza! Őseink életüket áldozták érte. A mai fiatalnak nem kell fegyvert fognia, de tetteitől függ Magyarország jövője. Mit tehetsz Magyarországért?
Óvd az egészséged! A cigaretta pár nap alatt függővé tesz, ne hidd az ellenkezőjét. Hazudnak Neked, annak érdekében, hogy rövid életed során a dohányipar biztos befizetője legyél.
Nagy ívben kerüld drogot. Az alkoholt mértékletesen, kulturáltan fogyaszd. Ha ezen veszélyes szokásoktól távol maradsz, több pénzed marad.
Lányok! Ne higgyetek azoknak, akik a férfiakkal azonos karrier építésére buzdítanak, és nem szólnak a nők szent hivatásáról. A nő számára a legszebb hivatás az anyaság, mely nagyobb teljesítmény a társadalom számára is, mint bármely menedzseri állás. Kisgyermekek nélkül nincs jövőnk.
Magyarországnak szüksége van Rád! Ne hagyd el az országot jobb fizetésért /kivétel, ha a gyermeked éhezik, akkor is csak rövid időre/. Talán már nem lesz visszatérés. A nagyszülők és az unokák nem fogják érteni egymást nyelv váltás miatt. A gyarmatosítók Magyarországon szalagmunkára alkalmaznak minket, a profitot kiviszik. A saját országukban pedig a külföldiekkel végeztetik a nekik nem tetsző, legkisebb bérű munkát. Kiszippantják a fiatalokat az országból, és ha kevesebben maradunk, biztosabban tudnak rajtunk uralkodni.
Légy mértéktartó a fogyasztásnál, vásárlásnál. Kisebb szemeteskuka, kevesebb autózás csökkenti a pénztől való függést , kevesebb stresszt okoz. Pl.: Ha lehet, gyalogolj, kerékpározz.
Támogasd a magyar gazdaságot-ha van választási lehetőség, válaszd a jó magyar terméket. Ha utazol, az arra szánt pénznek legalább egy részét itthon költsd el, vagy a történelmi Magyarország magyarjainál. Lehet, hogy éppen Te jutsz munkához, ha sokan így teszünk.
Ha sok pénzed van, fektesd be itthon.
Spórolj az energiával a Föld védelmében. Pl.: Ha lehet, gyalogolj, kerékpározz.
Becsüld a személyes kapcsolatokon alapuló emberi közösséget –törekedj jó légkör kialakítására minden kapcsolatodban. A közösségben végezhető , egészséges szabadidő tevékenységekre szakíts időt : sport, hagyományőrzés, természetjárás /és ne a fülsüketítő éjszakai bulikra/. Az egyházi közösségek mindenütt nyitva állnak! De vigyázz a szektákkal, mert uralmuk alá vonnak, néha a családodból is megpróbálnak kiszakítani. Ne feledd, hogy Jézus Krisztus nem volt személyválogató, nem egy szűk csoporttal , törzzsel kötött szövetséget, hanem az egész emberiséggel.
A számítógép az információhoz jutás, a kapcsolatok fontos eszköze- de ne válj rabjává.
(-ez egy petíció egyébként, eddig 5-en írták alá.)