Nyilatkozat a kívánt gyermekek megszületéséért


Vendég

#1

2013-02-03 14:19

Ne hagyd az Országot!
Kérelem a magyar fiatalokhoz
Ezt a petíciót nem kívánom „felsőbb szerveknek” továbbítani. Jogi következménye a petíció aláírásának nincs.
Veszélyben a Haza! Őseink életüket áldozták érte. A mai fiatalnak nem kell fegyvert fognia, de tetteitől függ Magyarország jövője. Mit tehetsz Magyarországért?
Óvd az egészséged! A cigaretta pár nap alatt függővé tesz, ne hidd az ellenkezőjét. Hazudnak Neked, annak érdekében, hogy rövid életed során a dohányipar biztos befizetője legyél.
Nagy ívben kerüld drogot. Az alkoholt mértékletesen, kulturáltan fogyaszd. Ha ezen veszélyes szokásoktól távol maradsz, több pénzed marad.
Lányok! Ne higgyetek azoknak, akik a férfiakkal azonos karrier építésére buzdítanak, és nem szólnak a nők szent hivatásáról. A nő számára a legszebb hivatás az anyaság, mely nagyobb teljesítmény a társadalom számára is, mint bármely menedzseri állás. Kisgyermekek nélkül nincs jövőnk.
Magyarországnak szüksége van Rád! Ne hagyd el az országot jobb fizetésért /kivétel, ha a gyermeked éhezik, akkor is csak rövid időre/. Talán már nem lesz visszatérés. A nagyszülők és az unokák nem fogják érteni egymást nyelv váltás miatt. A gyarmatosítók Magyarországon szalagmunkára alkalmaznak minket, a profitot kiviszik. A saját országukban pedig a külföldiekkel végeztetik a nekik nem tetsző, legkisebb bérű munkát. Kiszippantják a fiatalokat az országból, és ha kevesebben maradunk, biztosabban tudnak rajtunk uralkodni.
Légy mértéktartó a fogyasztásnál, vásárlásnál. Kisebb szemeteskuka, kevesebb autózás csökkenti a pénztől való függést , kevesebb stresszt okoz. Pl.: Ha lehet, gyalogolj, kerékpározz.
Támogasd a magyar gazdaságot-ha van választási lehetőség, válaszd a jó magyar terméket. Ha utazol, az arra szánt pénznek legalább egy részét itthon költsd el, vagy a történelmi Magyarország magyarjainál. Lehet, hogy éppen Te jutsz munkához, ha sokan így teszünk.
Ha sok pénzed van, fektesd be itthon.
Spórolj az energiával a Föld védelmében. Pl.: Ha lehet, gyalogolj, kerékpározz.
Becsüld a személyes kapcsolatokon alapuló emberi közösséget –törekedj jó légkör kialakítására minden kapcsolatodban. A közösségben végezhető , egészséges szabadidő tevékenységekre szakíts időt : sport, hagyományőrzés, természetjárás /és ne a fülsüketítő éjszakai bulikra/. Az egyházi közösségek mindenütt nyitva állnak! De vigyázz a szektákkal, mert uralmuk alá vonnak, néha a családodból is megpróbálnak kiszakítani. Ne feledd, hogy Jézus Krisztus nem volt személyválogató, nem egy szűk csoporttal , törzzsel kötött szövetséget, hanem az egész emberiséggel.
A számítógép az információhoz jutás, a kapcsolatok fontos eszköze- de ne válj rabjává.
(-ez egy petíció egyébként, eddig 5-en írták alá.)

Vendég

#2

2013-02-03 14:32


Vendég

#3

2013-02-08 13:41

Én a magzatok védelme mellett vagyok, de értsék meg, nincs időm átböngészni az egész blokkot. Azt tudom, hogy egy nagyszerű ügyet támogatok ezzel, de rohannom kell tovább, számtalan tennivalóm van. Áldásom legyen az ügyön. Keczely Károly, plébános.

Vendég

#4

2014-03-25 18:38

Inkább a nem kívánt, de világra hozott gyermekek örökbefogadását, illetve a túlnépesedett országokból való örökbefogadást kéne valahogy támogatni. Lehet, hogy magyarból pont kevés van, de emberből ettől még túl sok, szóval az eloszlást kéne valami humánus módon optimalizálni, nem még több utast hordani a süllyedő bárkára.