Orvosok a TISZTÁNLÁTÁSÉRT: Védjük meg a gyerekeket magyarországon! Elég volt az OLTÁS TERROR-ból: Tegyük választhatóvá a kötelező gyerek oltásokat!

1-_ORV_LOGO_kisebb_1.png

első_mondat.JPG

megszól.JPG1-j.JPG29_antigén.JPG

Dr. Uhrik Tibor MSc.  RENDKÍVÜL TÖMÖR fentieket igazoló előadása a 41. perctől az 1 óra 10 percig  látható itt

3-_2030_-ra_minden_2._gyerek_autista_.JPGHivatalos OLTÓANYAG tartalom link:

1./ itt: https://nebancs.hu/  a Védőoltások panel legalsó rovatán.  Közzétette a John Hopkins Egyetem Vakcinabiztonsági Intézete, megtalálható a ​http://www.vaccinesafety.edu/ címen és

2./   és a   CDC honlapján is u.az a táblázat https://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/b/excipient-table-2.pdf

2j.JPG

vag_kisebb1.JPG        miatt az agyban,az idegrendszerben LERAKODÓ, sok esetben autoimmun betegségek sorát okozó testidegen anyag.

Tudományos igazolások (közérthetően összefoglalva is)  a VÉRAGYGÁT-ról, a MIKROBIOM-ról, az agy alumínium toxicitásáról, az  emberi genom szennyeződéséről, az MMR-ről és még sok súlyosan terhelő oltásmellékhatásról  lásd itt:

3j.JPG

Lásd itt: https://orvosokatisztanlatasert.hu/hirtelen-csecsemohalal-szindromas-esetek-felenel-a-gyermekeket-48-oran-belul-oltottak/

4-_csecsemő.jpg

Itt a  CDC honlapján megtekintheti az összes ilyen összetevőt”. ….. Forrás: World Doctors Alliance   Orvosok Világszövetsége https://t.me/s/worlddoctorsalliance

Néhány oltóanyag összetevő  és a lehetséges betegség okok

Teljes cikk: https://alternativ24.hu/vilag/pandemia/who-the-hell

Részlet: „Ezeket befecskendezik a gyerekeikbe:

Formaldehid/Formalin - Rendkívül mérgező szisztematikus méreg és rákkeltő.

Betapropiolakton - Mérgező vegyi anyag és rákkeltő. Halált/maradandó károsodást okozhat nagyon rövid ideig tartó, kis mennyiségű expozíció után. Maró hatású vegyi anyag.

Hexadecil-trimetil-ammónium-bromid - Károsíthatja a májat, a szív- és érrendszert és a központi idegrendszert. Reproduktív hatásokat és születési rendellenességeket okozhat.

Alumínium-hidroxid, alumínium-foszfát és alumínium-sók - Idegméreg. Hosszú távú agyi gyulladás/duzzanat, neurológiai rendellenességek, autoimmun betegségek, Alzheimer-kór, demencia és autizmus kockázatát hordozza. Behatol az agyba, ahol korlátlan ideig megmarad.

Thimerosal (higany) - idegméreg. Sejtkárosodást idéz elő, csökkenti az oxidációs-redukciós aktivitást, sejtdegenerációt és sejthalált. Neurológiai rendellenességekkel, Alzheimer-kórral, demenciával és autizmussal hozható összefüggésbe.

Poliszorbát 80 és 20 - Átlépi a vér-agy gátat és magával viszi az alumíniumot, a timeroszalt és a vírusokat; lehetővé teszi, hogy bejusson az agyba.

Glutaraldehid - Mérgező vegyi anyag, amelyet hőérzékeny orvosi berendezések fertőtlenítésére használnak.

Szarvasmarha magzati szérum - Vemhes tehenekből levágás előtt kivett szarvasmarha (tehén) magzatokból nyerik.

Humán diploid fibroblaszt sejtek - abortált magzati sejtek. Az idegen DNS képes kölcsönhatásba lépni a sajátunkkal.

Afrikai zöld majom vesesejtek - hordozhatják az SV-40 rákkeltő vírust, amely már mintegy 30 millió amerikait fertőzött meg.

Aceton - Vese-, máj- és idegkárosodást okozhat.

E.Coli - Igen, jól olvasta. DNS a sertés (sertés) 1-es típusú cirkovírusából.

Emberi embrionális tüdősejtkultúrák (abortált magzatokból)

Mindezeket az összetevőket megtekintheti a CDC honlapján:

Indokaink KÖZÉRTHETŐ részét 1.1-től 1.6-ig lásd lent és   weboldalunkon itt is:

cím_szives_épkivágás.JPG         céljaink.JPG

I. Eddigi tevékenységünk:

A Lurdy házban szervezett  négy  nagy sikerű  400-700 fős GYERMEK-OLTÁS KONFERENCIÁNKON elkötelezett  ügyvédek orvosok tényfeltàró tömör  előadàsait lásd itt

1/ 2023-10-26 https://orvosokatisztanlatasert.hu/tegyek-valaszthatova-a-gyerekoltasokat-teljes-konferenciavideo/

i_konf.JPG

2./ 2023-12-10 ​ https://orvosokatisztanlatasert.hu/szulok-a-valaszthato-gyermekoltasokert-jogi-tanacsadas-2023-12-10/

II.konf_._.jpg

3/ 2024. 01.15 https://orvosokatisztanlatasert.hu/meghivas-a-tegyek-valaszthatova-a-kotelezo-gyermekoltasokat-es-hatterhatalmi-merenyletek-cimu-konferenciara/

4/ 2024.01.28. https://www.youtube.com/watch?v=HN6l4mLUgNE&t=5631s

Gyermekoltások konferencia_Teljes_Bp_ https://ujmok.hu

Mok_jó.JPG

Az előadások felsorolását lásd a Youtube  videó alatt

Előadást tartott a NEBÁNCSVIRÁG Egyesület is a Szülők másik legjobb segítő oldala

https://nebancs.hu/ Kérjük tájékozódjon itt is, nagyon hasznos.

egyéb_indok.JPG5-A_mi_oltásunk.JPG

elsőrendű_célunk.JPG

Térkép_jó.JPG

II. Kérdéseink Önhöz

1.sz_kérdés_.JPG2.sz_kérdés_.JPG3.sz_kérdés_.JPG

7-oltáskönyvajánló.JPG

szülői_kézérdek.JPG

szülőknek_dok_letöltésilinkje.JPGhttps://orvosokatisztanlatasert.hu/szuloknek-nyomtathato-listak-az-oltoanyagok-hatasait-elemzo-informaciok-megszerzeshez/

IV_jo.JPGa TÁBLÁZATok nyomtatásának kivitelezhetősége érdekében  a lenti  linkekről  lehet kinyomtatni.a_graf-hoz.JPGA fertőzésekkel kapcsolatos  oltások bevezetéséről, az adatok hivatalos statisztikai  oldalak alapján  innen:    https://nebancs.hu/grafikonok.html lehet kinyomtatni, de 1-2 napon belül feltöltünk egy jobb nyomtatható formátumot.

IY.2_jo_1.JPGhttps://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/b/excipient-table-2.pdf  cimen lehet megtalálni Közzétette a John Hopkins Egyetem Vakcinabiztonsági Intézete megtalálható a http://www.vaccinesafety.edu/ címen.

IV.4_._szülőknek_nymt_link_.JPG https://orvosokatisztanlatasert.hu/szuloknek-nyomtathato-listak-az-oltoanyagok-hatasait-elemzo-informaciok-megszerzeshez/

V.jób_.JPG

1.rész X akták - oltások 1/3​ https://angelikamihalik.substack.com/p/ne-nezd-meg-x-aktak-oltasok

2.rész X akták - Oltás 2/3 https://angelikamihalik.substack.com/p/ne-nezd-meg-x-aktak-oltas-23?r=k7p6n&s=w&utm_campaign=post&utm_medium=web

​ 3.rész X akták - Oltás 3/3​ https://angelikamihalik.substack.com/p/ne-nezd-meg-x-aktak-oltas-33?utm_source=profile&utm_medium=reader2

rn_jo1.JPGhttps://nebancs.hu/cikkek/cikkek-a-nagyvilagbol/255-robert-de-niro-koti-az-ebet-a-karohoz-a-vedooltasok-es-az-autizmus-kozotti-osszefugges-igenis-letezik.html#

RobKENEDY.JPG8-Robert_Kenedy.JPG

Videó teljes, magyar, olvasható szöveggel

RK_50esek_hol.JPG

alumínium_hidroxil.JPG       VIDEÓ a Professzor Christopher A. Shaw kutatásáról   https://fb.watch/rHJBcyLjiw/
        szóló videóban elmondja, hogy az FDA által is felülvizsgált
Az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala Állami szerv az Egyesült Államok Egészségügyi és Emberi Szolgálatok Minisztériuma alá tartozó szövetségi ügynökség. Wikipédia
Eredeti tudományos kutatás linkje a PUBMED CENTRAL =  publikus medicina =   szintén az USA szövetségi kormányának nemzetközi BEFOGADOTT ORVOSI tanulmányok oldaláról, NIH National  Library of Medicine
ahonnan  világ szinte összes orvoskutatója idéz.
Alumínium_hidroxil_1._injekciók_hatása_.JPGII._PUBMED_.JPG
Kutathatsz  TE is önállóan  a keresőbe irva

def_jo.JPGThe_Defender.JPGhttps://childrenshealthdefense.org/defender/defender-in-depth-mark-blaxill-autism-epidemic-overvaccination/

Cikk innen

Az_autizmus_oka_fotó_és_cím.JPG

neb.JPG

10-Nebáncs_term_Immunizálás.JPG

1.6_magy_auz_részel_.JPGhttps://angelikamihalik.substack.com/p/onkentes-oltasokert11-30_ezres.JPGhttps://angelikamihalik.substack.com/p/onkentes-oltasokert

IV.4_._szülőknek_nymt_link_.JPGkibontva lásd a IV pontban

ang_Mih_Jogi_indjó.JPGhttps://angelikamihalik.substack.com/p/feljelentes-fo-az-edenyunkben-a-szerv

Videó  Klikk  erre a linkre https://www.youtube.com/watch?v=ipXKShbzLls Angi.JPGAngi_II._.JPG                       Videó  Klikk  erre a linkre https://www.youtube.com/watch?v=ipXKShbzLls

1-_angfelj1.JPG

2-angfelk.JPG3ang_fel.JPG4_ang_Felj.JPG https://angelikamihalik.substack.com/p/feljelentes-fo-az-edenyunkben-a-szervek

teljes_VII_legeslegj.JPG

Összes https://angelikamihalik.substack.com/archive

Néhány  fontos hirlevél innen

https://angelikamihalik.substack.com/p/onkentes-oltasokert  /magyar aut helyzet rész-elemzés/

https://angelikamihalik.substack.com/p/feljelentes-fo-az-edenyunkben-a-szervek  ​

VII.2_.1_megm_.JPGhttps://www.facebook.com/profile.php?id=100079339505244

VII.22_Nemz_hirh_.JPGhttps://nemzetihirhalo.hu/2019/index.php/hirlevel/feliratkozas

VII.23_.JPGhttps://szmm.substack.com/

7.3_1.JPGhttps://karikor.substack.com/archive

május_26.jpg

VIII.JPG

Szkíta_támogatás.JPG

Magyarországról:    OTP: 11702043-21461651

Külföldről:              IBAN: HU91117020432146165100000000

SWIFT: OTPVHUHB

Adószám: 19322236-1-41     Cégjsz: 01-10-041585

Orvosok_a_tisztán_látásért1.JPG

Magyarországról:    OTP Bank számlaszám:  11702043-21456499-00000000.

Külföldről:              IBAN: HU92117020432145649900000000    SWIFT: OTPVHUHB1-_ORV_LOGO_kisebb_3.pnghttps://orvosokatisztanlatasert.hu/category/irasok/gyerekeink/

Your e-mail address has now been confirmed. You are now also logged in.

ORVOSOK a Tisztánlátásért Csoport és a Szkíta Egyesület    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással felhatalmazom ORVOSOK a Tisztánlátásért Csoport és a Szkíta Egyesület petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

Telefonszámát nem fogjuk interneten közzétenni.