Ne szívd a vagyonőr vérét! Menj el dolgozni!

gépkönyv

#1051 isten fasza

2016-01-16 14:49

 Részlet egy cikkből

   Nemrég lemondott a megfigyelési botrány központi cégének, az UD Vagyonvédelmi Zrt.-nek az igazgatósága, köztük az egyik részvényes, Horváth József ? írta a HVG. A közgyűlés nem választott új testületet, az ügyeket a másik részvényes, Tóth János viszi tovább mint vezérigazgató, s cégjegyzési jogot kapott a pécsi Elter Attila biztonsági igazgató. A vezetői nyilatkozatok szerint az ügyfelek elpártolása miatt nehéz helyzetbe került társaság a kőolaj- és földgázkutatással foglalkozó, a Mol-csoporthoz kötődő nagykanizsai Rotary Zrt. tulajdonában lévő ipartelepen létesít új fióktelepet, székhelyét pedig a zuglói villából áttette a budai Batthyány utcába, ahol eddig telephelyet tartott fenn. 

 De ez sem rossz :bár már csak a fele van meg !   http://hvg.hu/itthon/201116_ud_logisztika_eltiltva

gépkönyv

#1052 isten fasza

2016-01-16 14:53

 

 kELL MÉG BIZONYITÉK A FÖNÖKÖD ELLEN FASZ FEJ nESZE KAPJÁTOK SORBAN 

 

 - Helló, szia Attila. Figyusz, holnap, hogyha megyek föl, akkor viszem magammal majd a kollegát, és elvileg azt mondja, hogy holnap délutánra meglesz a géppisztoly, amit kértél. - Aha, aha.
- Úgy kéne készülnöd, hogy…
- …pénzt adjak.
- Így van. Hatvan rugó lesz maga a fegyver, és 40 darab lőszer hozzá, mert ugye két tár lesz.
- Igen.




 

 

 

gépkönyv

#1053 gépkönyv folyt köv

2016-01-16 14:55

Megpróbáltuk megtalálni a felvételen a géppisztolyok átadásának körülményeiről beszélő Attilát. Az UD Zrt-nél dolgozik egy Elter Attila nevű férfi, aki mellesleg a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Baranya megyei szervezetében az etikai bizottság tagja. Elter az iwiw internetes portálon lévő adatlapján munkahelyeként az UD Zrt.-t tünteti fel. Ennek ellenére, amikor felhívtuk telefonon, tagadta, hogy az UD Zrt-nél dolgzik.


 

 

gépkönyv

#1054 gépköny folyt köv

2016-01-16 14:56

Amikor a kamarától kértünk segítséget, Elter Attila elérhetőségeként ugyanazt a mobiltelefonszámot kaptuk, amelyet azelőtt is hívtunk. Ismét próbálkoztunk, ám fél órával az első telefonhívás után meglepő módon kiderült: Elter eladta telefonkészülékét és a számát is. Ezúttal már Takács István fogadta hívásunkat. Ő azt mondta: most vette a készüléket.

Kerestük a vezetékes számán is Elter Attilát, azt azonban kikapcsolták...

gépkönyv

#1056 gépköny folyt köv

2016-01-16 15:04

Pincsi azt is mond el a gyerekeidnek , hogy ha dolgozni mész nem mersz a kollegáid szemébe nézni , mert annyi gerinced nincsen, hogy kiállj mellettük !  Ha pedig igen változást akarsz tényleg lépni kell a cégtől , de sajnos ebből az országból is, mert a hozzád és főnökeidhez hasonló férgekkel van tele ! Annyira leszarják , hogy te élsz vagy halsz e nem számítasz csak gyere be melóz ! Próbáld ki egyszer ne menj be ! Nem azért hív majd , hogy nincs e bajod, hanem azért miért nem vagy a helyeden , mekkora féreg vagy , hogy esetleg a gyerekeddel kell lened és nem vagy időbe bent , mert ilyenek !

gépkönyv

#1058 gépköny folyt köv

2016-01-16 15:09

Már 2008-2009-ben téma volt ez a fasza gyerek Pincsikém 

Geci a szádba Elter

#1059 trix

2016-01-16 15:12

 A főnököd a pampula szájú , aki csak az erejével tud janizni ő a tipikus esete az esze semmi fog meg jólnak

Geci a szádba Elter

#1060 trix folyt

2016-01-16 15:14

Biztos ők is így köszönnek a Hoffer Gézával : legyünk ebben a hónapban is milliomosok  !

gépkönyv

#1061 gépköny folyt köv

2016-01-16 15:18

Vajon volt 3/3-as mit kap ha lebukik adócsalással ? Ugye Pincsikém  hol van a komment faszikám   Remélem ha ennyire félted az állásod legalább te is egy nagyobb hal vagy , mert ha csak olyan őr mint én akkor nem kell félned csicskák mindig kellenek , neked lesz munkád bármelyik telepen , ha már a Pintér bácsi szépen elintézte sajátjait ugye lásd nincsen OTP Bankokban őr

Pincsi

#1062

2016-01-16 18:58

Nos el kell, hogy keserítselek, nem vagyok vezető, egy egyszerű proli csupán, ennek megfelelő bérezésért. Hangsúlyoznám még egyszer, hogy annyiért, amennyiért vállaltam, mint ahogy minden itt dolgozó kolléga.

El lehet menni minimálbérért dolgozni - 50-50%-ban be is jelentenek - szinte bármely vállalkozóhoz, hiperhez, nincs azzal semmi gond, mert jobban fizető álláshoz csak protekcióval jut az ember, az esetek 90%-ban.

Nos aki megteheti, hogy maga mögött hagy mindent, és mindenkit, menjen külföldre, én nem tehetem meg, és nem is sír a pofám, ennyi...

Az, hogy pocskondiáztok mindenkit, az intelligencia hányadosotokat tisztán tükrözi, ezért sajnállak Titeket, ha lesz pár szabad percem. Akinek nem tetszik, ami itthon van, húzzon a vérvörös alkonyatba, aki itthon van, azt meg hagyjátok élni. Köszi!


Vendég

#1063

2016-01-18 11:34

Az a baj amíg itt vitatkoztok addig nem történik  semmi jobb az életetekben . Ha jobbat akartok, váltsatok! Én megtettem és nem bántam meg ! A baj ezzel és más hazai cégekkel is , hogy mindenkit aki kicsit hozzá tud tenni ahhoz , hogy egy cég jól és zökkenő mentessen működjön , nem becsüli meg az alkalmazottait.  

Szívesen dolgoztam volna tovább az előző munkahelyimen is , mert nem a munkával és az elvégezendő feladatokkal volt gond , hanem a pénzzel !

 Ezért kényszerültem számos alkalommal a váltásra. Sajnos meg kell érteni és fel kell fogni, ahhoz , hogy lelkileg is jól érezd magad egy helyen váltanod kell , ha nem tetszik , ne keres kifogást .  

 Egy gyerek sem boldog ha látja , hogy az édesapja úgy megy dolgozni , hogy majdhogy nem megerőszakolja magát , hogy megint menni kell ! Sok olyan embert ismertem meg , különböző cégeknél akik, csak egy kicsit bátrabbak lettek volna  

Sokkal, de sokkal többre is vihetek volna az életben , sok olyan van aki most 10-12 év elmúltával is ugyan ott dolgozik ahonnan már én régen eljöttem , mert egyszerűen  úgy mentem be , hogy nem éreztem kihívást és nem éreztem jól magam ott az adott helyen !    

A lényeg ha valahol rosszul érzed magad, válts , még ha most azt is mondod könnyen jár a szám  gondold át mire lehetsz képes és ne ragadj ott egy helyen csak azért , mert az a kényelmes ! Visszatérve mondandóm elejére a hazai cégek nettó 10-20.000 forintért amit annak kellett volna emelni aki elment, inkább azt az utat járják , hogy ma ő elment , majd holnap jön egy másik !

 Régi cégem a mai napik 5 év elteltével sem talált olyat aki képes elvégezni , illetve huzamosabb ideig csinálni azt amit én csináltam 4 évig . példaként az 5év alatt 14 ember töltötte be a régi pozícióm és volt aki két hónapot követően feladta. Pedig itt is csak a pénz volt a döntő .

 Köszi ha végig olvastad !


Vendég

#1064

2016-01-18 11:52

Pincsi (Gábor) Neked csak annyit kedvesem , hogy úgy látom hiába beszélek , én összefogást szeretnék , de látom olyan jó itt mindenkinek pár embert kivéve , hogy nem járatom a számat !  

Gerincedről nem írtál biztos nem tudod hol hagytad el , vagy még mindig keresed !  

Seggitek egy picit, lehet bele ált az Attila picsájába miközben nyaltad !  

 Köszi pincsikém , hogy a feltett kérdésekből egyre válaszoltál , arra , hogy őr vagy        

  Nos nem a kollégáimmal és azzal van a gond , hogy itt melózok , hanem az olyanokkal mint a főnökeink , látom nem olvastad azt amit felraktam és továbbra is kitartasz a becsületes kis főnököd mellet . Legyen nem írok többet inkább keresek én is mert , nekem csak ennyi az intelligenciáim ! Neked és nekem pedig akkor is lenne munkánk ha ezek eltakarodnának a vérbe ! Mint mondtam rabszolgák mindig kellenek ! Azonban nekem az a szomorú , hogy mikor haza megyek azt látom , hogy kibasszotul elment felettem az idő és kibasszotúl 40 felet járok már és a gyerekemnek valószínű nem tudom megadni amit a szüleim nekem pedig a 264 óra mellett még másodállásban is dolgozok !  Nem látom a gyerekeket felnőni és így mindegy , hogy itthon vagy külföldön baszom a rezet !

 Na mint mondtam ez volt az utolsó!  Remélem még ebben a hónapban azt mondhatom , hogy viszlát BON-SEC 

Visszlát!Pincsi , Attila , Gábor, Tomi,  

Ja még annyit puszi Roland papikám 

Neked meg vendég ! Igen váltani kell , de mindenhol ez megy és mikor azt mondom mindenhol  akkor arra gondolok nem csak a vagyonőr szakmában ! Jó neked , hogy váltani tudtál és remélem nekem is összejön , rajta vagyok ezerrel !

 

gépkönyv

#1065 gépköny folyt köv

2016-01-18 12:00

Ja igen Gépkönyv lettem volna  

Nem írok de válszolhatsz PINCSI 

Minden móhácsi kollegának annyi , remélem mindig ilyen fasza helyetek lesz mint ez .

 Na így legyen!   

Neked hajrá Ferikém, Lacikám , Zsoltikám  a Premixben , kösz , hogy felhívtok néha ! 

Remélem ha jönnek a vezénylést szedni már kihuzhatóm magam róla ! 

Pusza Elti papa

 

TST

#1066 Re:

2016-01-18 12:34

#1063: -  

 Kapsz egy piros pontot , lelekesítésből jeles vagy ember ! 

  Nekem is kellen hozá álnom !

Külsős

#1067 Megoldás !

2016-01-20 08:22

Kutya legyek ha ezt az Eltert nem zárják be ,ez ami itt van botrány ez az ember, Nem olyan régen irtam egy problémával kapcsolatosan a Házon kivül cimü müsorba ezt nem hiszitek el 2 napon belül válaszoltak hogy mikor jó nekem és már jöttek is megbeszéltük hogy mi hogy volt és adás lett belöle ,Egyet sajnáltam amit viszont nem igy akartam de a forgatás után megkerestek  különbözö hatóságóktól hogy ez azért nem kis dolog és arról beszélni kellene ,szegény ember azóta is elözetesben van ,Pedig csak azt szeretük volna hogy felismerje hogy gerinctelen amit csinál , de sajnos onnan már nem volt vissza út mert leközöltük a valóságót  nem mondhattuk az ellenkezöjét enyire egyszerü volt a dolog . Itt emberek vagy törlik a bejegyzésüket vagy törlik az oldalt mert elenkezö esetben komoly büntetések várnak kiszabásra . 

Vőr

#1068 Valér

2016-01-20 10:29

Csak annyit az egészhez , nem ez a cég de az Egerági polgármester is belebukot , nem kicsit vejével együtt 

Hegyi Gy. ha valaki nem ismerné!  Nem sokon mulott , hogy böribe menjen ,pedig neki nem volt ilyen hirneve mint a  

ti fönökötöknek vagy ki az az Attila a cégben . Csak annyi én is hamissan valottam odabent nem mondom mit kaptam de a

keveset ahhoz mérten , hogy utána hányszor meghurcolt a hivatal a NAV ! 

Szóval annyit csak úgy kamuzatok , hogy nekem ma nincs vagyonőrim !


Vendég

#1069

2016-01-20 11:53

Valér nagyon normális a hozászolásod, képzeld el hogy ténnylegesen milyen lehet ha iiyesmit irnak rola csak ugy nem kezdenek el rósz dolgokat irogatni valakiröl az  biztos ,Rólad meg rolam miért nincs ilyen oldal !


Vendég

#1070 Sárics István

2016-01-20 17:56

Na nem sokára célba ér a töténet !! Lehet a tv is közvetiti majd :))

Vendég

#1071

2016-01-21 12:47

A jelenlegi fasszopó Mohácsi kollégáimnak üzenem,hogy nyissák már ki a szemüket és fogjunk össze!

Barát

#1072 Kívülálló

2016-01-21 15:37

Ki az a Sarics Pista ? Mindenki megemlíti végig néztem az írásokat  

Csak annyit , nem értem mi a fasz folyik nálatok , látam olyat aki azt írta örüljünk , mert jön a fizetés  minden hónap elején . Erre azt mondtam magamba még jó , hogy jön hiszen nem a semmiért dolgozol . 

 Aztán olvastam olyat aki nagyon kifakadt , ez a Gépkönyv emberke bele lendült rendesen !  

Aztán láttam olyat aki támogatja azt ami nálatok folyik .  

Én ott hagytam ezt a szakmát a Valér  szolt nekem is , hogy itt mik vannak leírva , együtt vesztettem el a melómat én is ő vele illetve én két hónappal később, meg azóta mind a ketten voltunk már vagy négyszer a NAV-nál  a kedves volt főnökeink miatt .  

 Csak annyit ha oda kerültök inkább az igazat , mert ha bukta van akkor keményen előszednek  én nem tartom magam ijedősnek de amikor ott ülnek előtted és hárman kérdeznek   na akkor végem volt , nem kellett kávé 300 volt a vérnyomásom  Ráadásul fogalmam se volt mit mondhatott az aki előző nap volt bent

 Nézegetem de azt hiszem nem vágyom vissza ebbe a szakmába


Vendég

#1073

2016-01-21 16:42

Kedves barát nekünk nem lesz 300 a vérnyomásunk mert az ügy már a NAV nál van ,Söt egyszer már voltunk is  bent és csak az igazat mondtuk, nekünk nincs miért hazudoznunk minket nem úgy hivnak hogy Elter Attila !! Reméljük hogy februárban pont kerül a végére :)) Az fojik itt hogy elég volt a sok éves adocsalásbol és a rengeteg és megelégelt elopott pénzünkböl amiböl ezek a szar emberek élne Elter és tsai ,A Sárics ö anno itt dogozott a cégnél csak páran beleléptek a bögyébe azt most valoszinü elégtételt vesz rajtuk enyhén szolva kicsit bosszú álló többet nem igazán tudok :)) 

Morcos

#1074 pincsinek igaza van

2016-01-21 17:14

Gyökerek , semmit sem értek és nem lesz itt semmi , meg mondom miért is nem , mert  senkik vagytok két fillért nem ér a bőrötök !  Dolgozatok !   A Sárics meg jobb ha csendbe marad és éli a kis világát , mert neki is van mitől félnije !  Ha nem tetszik menjetek itt állnak sorba a jelentkezők,  ti faszok 

Legyetek Tesco dolgozok az való nektek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Vendég

#1075

2016-01-21 19:58

Morcos csok a segemreeee mi a faszt osztod ittttt te agyhalottt