Ne szívd a vagyonőr vérét! Menj el dolgozni!

Quoted post


Vendég

#1063

2016-01-18 11:34

Az a baj amíg itt vitatkoztok addig nem történik  semmi jobb az életetekben . Ha jobbat akartok, váltsatok! Én megtettem és nem bántam meg ! A baj ezzel és más hazai cégekkel is , hogy mindenkit aki kicsit hozzá tud tenni ahhoz , hogy egy cég jól és zökkenő mentessen működjön , nem becsüli meg az alkalmazottait.  

Szívesen dolgoztam volna tovább az előző munkahelyimen is , mert nem a munkával és az elvégezendő feladatokkal volt gond , hanem a pénzzel !

 Ezért kényszerültem számos alkalommal a váltásra. Sajnos meg kell érteni és fel kell fogni, ahhoz , hogy lelkileg is jól érezd magad egy helyen váltanod kell , ha nem tetszik , ne keres kifogást .  

 Egy gyerek sem boldog ha látja , hogy az édesapja úgy megy dolgozni , hogy majdhogy nem megerőszakolja magát , hogy megint menni kell ! Sok olyan embert ismertem meg , különböző cégeknél akik, csak egy kicsit bátrabbak lettek volna  

Sokkal, de sokkal többre is vihetek volna az életben , sok olyan van aki most 10-12 év elmúltával is ugyan ott dolgozik ahonnan már én régen eljöttem , mert egyszerűen  úgy mentem be , hogy nem éreztem kihívást és nem éreztem jól magam ott az adott helyen !    

A lényeg ha valahol rosszul érzed magad, válts , még ha most azt is mondod könnyen jár a szám  gondold át mire lehetsz képes és ne ragadj ott egy helyen csak azért , mert az a kényelmes ! Visszatérve mondandóm elejére a hazai cégek nettó 10-20.000 forintért amit annak kellett volna emelni aki elment, inkább azt az utat járják , hogy ma ő elment , majd holnap jön egy másik !

 Régi cégem a mai napik 5 év elteltével sem talált olyat aki képes elvégezni , illetve huzamosabb ideig csinálni azt amit én csináltam 4 évig . példaként az 5év alatt 14 ember töltötte be a régi pozícióm és volt aki két hónapot követően feladta. Pedig itt is csak a pénz volt a döntő .

 Köszi ha végig olvastad !

Válaszok

TST

#1066 Re:

2016-01-18 12:34:11

#1063: -  

 Kapsz egy piros pontot , lelekesítésből jeles vagy ember ! 

  Nekem is kellen hozá álnom !