Ne szívd a vagyonőr vérét! Menj el dolgozni!


Vendég

/ #1064

2016-01-18 11:52

Pincsi (Gábor) Neked csak annyit kedvesem , hogy úgy látom hiába beszélek , én összefogást szeretnék , de látom olyan jó itt mindenkinek pár embert kivéve , hogy nem járatom a számat !  

Gerincedről nem írtál biztos nem tudod hol hagytad el , vagy még mindig keresed !  

Seggitek egy picit, lehet bele ált az Attila picsájába miközben nyaltad !  

 Köszi pincsikém , hogy a feltett kérdésekből egyre válaszoltál , arra , hogy őr vagy        

  Nos nem a kollégáimmal és azzal van a gond , hogy itt melózok , hanem az olyanokkal mint a főnökeink , látom nem olvastad azt amit felraktam és továbbra is kitartasz a becsületes kis főnököd mellet . Legyen nem írok többet inkább keresek én is mert , nekem csak ennyi az intelligenciáim ! Neked és nekem pedig akkor is lenne munkánk ha ezek eltakarodnának a vérbe ! Mint mondtam rabszolgák mindig kellenek ! Azonban nekem az a szomorú , hogy mikor haza megyek azt látom , hogy kibasszotul elment felettem az idő és kibasszotúl 40 felet járok már és a gyerekemnek valószínű nem tudom megadni amit a szüleim nekem pedig a 264 óra mellett még másodállásban is dolgozok !  Nem látom a gyerekeket felnőni és így mindegy , hogy itthon vagy külföldön baszom a rezet !

 Na mint mondtam ez volt az utolsó!  Remélem még ebben a hónapban azt mondhatom , hogy viszlát BON-SEC 

Visszlát!Pincsi , Attila , Gábor, Tomi,  

Ja még annyit puszi Roland papikám 

Neked meg vendég ! Igen váltani kell , de mindenhol ez megy és mikor azt mondom mindenhol  akkor arra gondolok nem csak a vagyonőr szakmában ! Jó neked , hogy váltani tudtál és remélem nekem is összejön , rajta vagyok ezerrel !