Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Eszter
A petíció szerzője

#101

2012-02-10 09:09

Értem Crazza, az jó (lenne). Hát ja, ettől a Kagométől gonosz volt ez itt,... Ezen kívül mint mondtam, sokakat érdekel szétszórva. Akik aláírták, aláírják, nem kényszerből teszik, az már más kérdés, ha időnként reklámozva van, a petíciókkal ezt kell tenni, különben nem bagyon terjed el a létezése.

Így van, tovább is le van szinkronizálva, csak sajnos bizonyos okok miatt a 113. részig adták le anno. Azért nem végig, hanem egyenlőre még csak a 6. évad végéig (167. részig). Hisz még ott a 7. évad (Final Act), az a vége igazából. Gondoltam helyesbítek.

imi

#102

2012-02-10 14:54

ezt értsem úgy hogy végig át van szinkronizálva magyarra csak nem adják sehol
Eszter
A petíció szerzője

#103

2012-02-10 17:16

Nem egészen így kell érteni, kicsit olvass vissza imi! Csak a 6. évad végéig (167. részig) van szinkronizálva az RTL Klubnál már évek óta a háttérben, de ők nem adják tovább és egyenlőre sajnos másnak se adják át. A 7. évad (Final Act, mely 2010-ben lett kész, az előző 1.-6. évadok régebbiek, de ez nem is baj) még nincs leszinkronizálva, de terve vették már. Tehát valójában végig még nincs, mert a végigen belül beletartozik a 7. évad, mely a záróévad! Javaslom, hogy itt a vitalapon olvass vissza több hozzászólást imi, főleg ha ezek után sem érted még és ha valóban érdekel!
Crazza

#104

2012-02-10 19:16

Figyu Eszti egyre "Népszerűbb" az oldim , ha akarod rakd ki a Petíciódat:D Sztem érdemes lenne :D Én nem akarok a nevedbe írni mert az rákényszírítés lenne ... Bocsi , hogy levettem csak amíg átszerkeztem... Addig is bocsánat... Pár nap múlva kirakom ... http://kagandinufanhun.gportal.hu/ (Bocsi nem hírdetem)
Eszter
A petíció szerzője

#105

2012-02-11 10:45

Oké Crazza, megtettem és köszi. Ha gondolod, te is kirakhatnád a petíció linkjét a főoldalára! Előre is köszi. Na persze látható, nem túl kis betűstílusban.
Crazza

#106

2012-02-11 11:55

Pár óra múlva kirakom Eszti
Eszter
A petíció szerzője

#107

2012-02-11 19:07

Oké, köszi.
Crazza

#108

2012-02-11 20:16

Az megfelel ha minden Friss (Főoldalhoz) kirakom és így sokáig kitart és felhívja a figyelmet a különböző színek miatt ^^
Eszter
A petíció szerzője

#109

2012-02-12 13:52

Nagyjából megfelel, megnéztem. Ám lehetne picit jobban kiemelve és nem utóiratként beszúrva, hanem (a link) elé írhatnál valami olyasmit, ha nem baj, hogy "Petíció az InuYasha magyar folytatásáról, ha te is szeretnéd, katt a linkre, olvasd el és írd alá:" és ezután a link.
Crazza

#110

2012-02-12 20:35

Kijavítom de én inkább egy másik szöveggel ranám ki... "Szívedben a helyet foglalja ... enyémbe is de nekem komolyabban ... Ha szereted katt a linkre és teljesül szíved vágy " ennyi
Eszter
A petíció szerzője

#111

2012-02-13 15:59

Hmm, hát oké. Bár ez így egy picit túl csábító, félig megtévesztő füllentés. De azért így burkoltan is jó.
Crazza

#112

2012-02-13 17:42

Hát mit id mondjak , egy kicsit tényleg az de így felkelti a figyelmet elvégre ezt akarjuk elérni ;-)
. Láttam , h írtad , ahogy elkezdted a mangát fordítani lécci majd ha kaészen lesz odaadod naon kéne és gondoltam vagy ennyire jófej. :-) az oldalamonn megtelálod az e-mailem
Eszter
A petíció szerzője

#113

2012-02-14 09:32

Hmm, hát oké, az nem vitatható, hogy így figyelemfelkeltő(bb).

Igen, a 4. aloldalon írtam róla. Inkább visszaidézem, mert ahogy látom a kérésedből, nem túl figyelmesen olvastad el és így akit még esetleg érdekel az olvasók közül, frissebben látják itt (kiegészítettem és helyesbítettem itt egy kicsit):
"Én néhány hónapja letöltöttem és elolvastam magyarul a mangáját. Az egészet végig nem 1, hanem 2-3 személy fordította. Sajnos van benne jó néhány helyen furcsa, vicces, megdöbbentő, nem túl odaillő fordítás, vannak hibák, elírások, nagyritkán felcserélt szövegrészek is, meg nem helyén való szövegek rossz pozícióban a buborékokon belül, többféle furcsa betűtípus és betűméret. Elkezdtem az elejétől újrafordítani magyarra az egészet néhány hete ezek miatt az okok miatt. Némelyik párbeszédet úgy hagyok (nem grafikailag, ettől függetlenül az azonos betűméret, pozíció és betűméret miatt mindenképp mindent átírok újra), némelyiket nem, némelyiket pedig részben egyénileg és az anime alapján fordítok és minden szövegrészt átírok, hogy egyféle betűtípus, betűméret legyen mindenhol, meg hogy a pozíciók is stimmeljenek. Ezeken kívül online angol nyelvű manga változata segítségével is fordítom a legtöbb részét, de nem mindig, főleg akkor, ha a javítást, átfordítást épp ott bizonytalannak látom. Volt már ilyen az eddigi átfordításból és jó, hogy angolul is megnéztem, megnézem. Meg néhol van benne elírás is, meg kis reklám alul, vagy felül, amit törlök és jó néhány helyen megmaradtak angol részletek, kifejezések benne, amiket idővel szintén átírok. Tudom nem kis dolog, hisz sok fejezetből áll, de ha kitartok és szeretem, akkor végig tudom csinálni."

Tehát eleve van magyar változata régóta, de az nem túl igényes, hibás, fura, vicces több helyen, többen fordították különböző részeit így-úgy (részben ezért sem túl jó talán), ahogy írtam, ezért csinálok én főleg egy új, szebb változatot már egy ideje, mely picit az anime fordítására is hasonlít itt-ott direkt, főleg ha épp jobban odapasszol. Mindezeken kívül hozzáteszem, hogy nem megy olyan gyorsan az átfordítás, hónapokba is telhet, még az elején tartok. Összesen 558 darab fejezetből áll és én a 35.-45. fejezetek körül tartok épp. Előrébb lennék, csak közben visszamenőleg néhány fejezetben még javítanom kellett ezt-azt utólag és azt tovább vinnem, így ez plusz idő volt, de már javítás alapján csinálom, így nem lesz több ilyen újraírása a saját írásomnak. Én nem minden fejezetet tartottam, tartok meg, némelyik számomra felesleges és nem túl odaillő (mint az animében is néhány rész, azokat nem tartottam meg, nem írtam ki), így az ilyen fejezetek nyilván nem esnek át az átfordításomon, némelyik megegyezik az anime azonos tartalmú részével. Ezen kívül még kispórolom, kitörlöm a legtöbb fejezetből a nem túl fontos, nem túl nagy döntéssel rendelkező lapokat, tehát melyek nem feltétlenül szükségesek a történet tovább viteléhez. Remélem így már minden érthető! Így ha valóban meg akarod majd kapni az én változatomat Crazza, akkor türelmesnek kell lenned! Szerencsére az utóbbi időkben több az időm, így tudok sokat foglalkozni, haladni vele, de ennek ellenére azért mégse tudok gyorsan haladni, talán részben a nagyobb igényesség miatt is, bár azért nem olyan hatalmas. De akár azt is lehet, hogy mondjuk, ha az első 100 fejezettel kész vagyok, akkor átküldöm neked, én persze közben is csinálom tovább. Tehát 100-asával, avagy 120-asával. Bár ahogy most néztem, a 100. fejezetik több mint 1 GB, így e-mailben nem tudom átküldeni. Megosztani bárhol (akár átmeneti tárhelyen is) kicsit túl nagy, szóval nem tudom. Amúgy is eredetileg öncélúra terveztem, megosztani nem. Ettől függetlenül szívesen átküldeném majd, de mint mondtam, ez nem valószínű, hogy nagyon lehetséges. Esetleg talán kisebb adagokban 20-asával lehetne a méret miatt, más jobb ötletem egyenlőre nincs. Úgy néztem, 20-asával már 700 MB körüli, így ez is nagy még, tehát nem valószínű az átküldés egyenlőre.

Crazza

#114

2012-02-14 16:32

Köszöm ha átküldenéd de nem muszáj ha mégis lenne kedved megosztani én nagy örömmel fogadom és remélem , hogy így is lesz ;-) sok szerencsét kívánok és legföképpen kitartást :-)
Eszter
A petíció szerzője

#115

2012-02-14 17:45

Az a gyanúm, hogy megint nem olvastad el figyelmesen, reméltem hogy nem hiába idézek, egészítek ki és írok,... Olvasd el újra figyelmesebben és abból megtudod, hogy az átküldés miért nem nagyon lehetséges!
Crazza

#116

2012-02-14 18:42

Olvastam és értem , de ... áhh hagyjuk mind egy de ha lenne rá mód jó lenne :)
Eszter
A petíció szerzője

#117

2012-02-15 00:05

Hmm oké. Azóta megnéztem újra és rájöttem, hogy azért olyan nagy együtt több fejezet, mert a PSD fájlokat (Photoshop alap réteges formátuma, melyben jobban lehet szerkeszteni) is beleszámította, amit nem nagyon vettem figyelembe. Átmenetileg 1.-34. fejezetig kimásoltam a másik vinyómra is, majd töröltem belőlük a ott a PSD-ket és úgy néztem meg a méretüket. Így már jóval kevesebb, jó volt a feltevésem, úgy 87 MB 1.-34. fejezetig. Szóval nyilván ha küldöm majd, akkor PSD-k nélkül kisebb adagokban a készeket. De még semmi se biztos, majd meglátom, hogy mit és hogy, főleg ha igen.

Lina19

#118

2012-02-15 19:22

Sziasztok!!! :)
Én nem rég kezdtem el nézni ezt az anime sorozatot,régebben, kis koromban(most leszek 19) nem annyira szerettem,de most teljesen belezúgtam :) Nagyon megkedveltem a szereplőket és az egész storyt. Nagyon örülnék én is ha leadnák az egészet szinkronizálva, így szeretnék én is segíteni! :) Van egy G-portal-os honlapom, igaz Slayers-es, de talán ezzel is tudnék kicsit segíteni, oda kirakhatom a petíció linkjét? :) persze ennek a szövegnek a kíséretében!
"Petíció az InuYasha magyar folytatásáról, ha te is szeretnéd, katt a linkre, olvasd el és írd alá:
(Vagy ha valaki nem maga miatt írná alá, akkor légyszíves a többiekért tegye meg, akik szintén szeretnék látni magyarul a folytatást!)
Köszönöm. "
Remélem tudok így segíteni!!! :)
Crazza

#119

2012-02-15 20:28

Köszönöm Eszti... (Ha igen XD)
Eszter
A petíció szerzője

#120

2012-02-15 22:41

Ennek nagyon örülök Lina19, én is hasonlóan jártam, illetve viszonyultam, viszonyulok az Inuhoz, mint ahogy elmesélésed alapján mostanában te. :-) Én kb. fél évvel ezelőtt, de talán már picivel több mint fél évvel ezelőtt (lényeg az, hogy hosszú hónapokkal ezelőtt, nem számoltam pontosan, nem is annyira szükséges) kezdtem el először nézni az elejétől a végéig az egészet. Azelőtt több éve már én is hallottam róla, néha 1-1 rövid részletet néztem belőle a tévében, de akkoriban még nem kötött le, csak ritkán voltam rá picit kíváncsi. Akkoriban inkább a húgomat érdekelte, de nem nézte gyakran, csak néha, ekkor pillantottam bele néha. De őt meg már hosszú ideje nem igazán érdekli, ez van, az ő ügye. Ráadásul akkoriban picit félelmetesebbnek és picit túl komolynak tűnt a sorozat, még néhány rövid apró részlet alapján is. Majd most több hónapja mielőtt elkezdtem először nézni a sorozatot, valamiért hirtelen eszembe jutott és hirtelen elkezdtem kíváncsi lenni a sorozatra. Nem bántam meg, igaz első megnézésre és egy picit másodszori nézés közben is erős, szokatlan volt nekem az egész, de nem nagyon zavart, hajtott a kíváncsiság, az együttérzés az egésszel, tehát nagyon magával ragadott! Néhányszor már végignéztem és én is nagyon megszerettem! Egyrészt azért néztam többször végig, mert megszerettem, másrészt hogy jobban megértsek belőle bizonyos olyan részleteket is, melyeket főleg többszöri nézés során lehet jobban, vagy teljesen megérteni. Mindezt főleg saját tapasztalatból tudom és nem csak ennél a sorozatnál jártam így, hogy vannak dolgok, amiket többszöri nézés során lehet megérteni jobban, vagy teljesen. Még arra is emlékszem, hogy mikor anno 1-1 részletet láttam belőle a tévében, hogy mely jeleneteket láttam főleg: egyik a pókfejes volt, mikor Kagome épp az emberré változott Inu miatt aggódik, hogy meghal és vigyáz rá, tehát azt miután Myoga kíszívta a mérget Inuból azután néhány percig láttam a visszaváltozása utánig (egyik kedvenc részem, legtöbbeknek az, legalábbis ezt tapasztaltam), a másik jelenet, amit láttam akkor, amikor Kikyo a föld alá akarta vinni magával Inut bosszúból az Alvilágba. Legalábbis földbe lehúzós dolog rémlik régről erősen és az csakis az lehet. Meg azt hiszem, egy olyan rövid jelentet is láttam, mikor Inu épp fut (tudom, sok ilyen van, azt nem tudom melyiket láttam, de nem túl lényeges). Lényeg, nagyon megkedveltem és az egyik legkedvencebb sorozatom lett, aminek örülök! :-) Néha arra gondoltam és gondolok, hogy miért nem néztem, kedveltem meg régebben. Na persze így se baj, hogy így alakult. Így legalább nem kellett várnom a 7. évadra (Final Act-ra) a 6. évad után, hanem rögtön nézhettem letöltés után, igaz japánul magyar felirattal. Majd később az 2. nézés után megtaláltam angolul is a 7. évadot. Nem vagyok, nem voltam és szerintem is leszek soha kifejezetten anime rajongó, nem ilyen szemmel nézek valamit és/vagy kedvelek meg valamit, hanem ettől függetlenül. Úgy összességében szeretem is az animék egy kisebb részét (főleg a régebbiek közül), meg nem is, tehát se nem rajongó, se nem utáló nem vagyok, hanem úgy a kettő között közepes mérték alatt egy picivel.

Ha nem gond, linkelhetnéd azt az oldaladat, főleg akkor, ha az idézett szövegeddel kiteszed, kitetted a petícióm linkjét! Köszi. Az idézett szöveg a petícióm linkje elé pedig megfelel! :-) Akkor meg is nézem az oldaladat. És nagyon köszi a felajánlást, valóban segítenél vele! Főleg akkor, ha az oldalad látogatott és ha vannak ott (is) Inu kedvelők.

A korod miatt ne aggódj Lina19, én idősebb vagyok nálad (húszon valamennyi, ráadásul most február 15-én volt a szülinapom, na de ez most mellékes), nem ciki, mindenki azt néz, amit akar, ami érdekli. Ráadásul én mindig is kicsit gyerek lelkű, kamasz lelkű voltam, vagyok és szerintem maradok is, nincs abban semmi cikiség, gyerekesség, vagy bűn, ahogy egyesek gondolják.

Bocsi, hogy ennyit írtam, hajlamos vagyok hosszan is írni (főleg ha épp van miről), nem mindig tudok rövidebben, tömörebben! Szóval remélem nem zavar.

 

Oké Crazza, mint mondtam, nem biztos! Ráadásul akkor majd talán érdemes lenne valahogy levédenem.

Lina19

#121

2012-02-15 23:44

Szia! :)
Nagyon köszönöm hogy válaszoltál!!! :) Velem is pont ugyanígy történt,hogy megszerettem az Inuyashát :)
Tudom hogy nem ciki ilyeneket nézni,de ilyen téren nem is érdekel a nagy "cikizős" emberek véleménye :) Tetszik nekem,megszerettem és nézem :) Én mondjuk eléggé anime fan vagyok,már jó pár animét megnéztem, köztük a Slayers nyerte el legjobban a tetszésem,és most a második nagy kedvencem az InuYasha lett :):)

És itt az oldalam címe is! :) http://slayers16.gportal.hu/
Már a főoldalra ki is tettem a linket,a frissek közé is betettem és a chatba is beírtam :)
(Ne lepődj meg,ott Lina16 név alatt vagyok,nem akartam folyton változtatni,így az maradt :D:) )
Eszter
A petíció szerzője

#122

2012-02-16 09:49

Nincs mit, általában válaszolok itt, ha van rá időm és ha úgy látom van kinek, van mire. :-) Már teljesen végignézted az egészet a 7. évad (Final Act) legutolsó részéig? Habár mintha azt mondtad volna, hogy nemrég kezdted el nézni, így nem biztos, csupán kíváncsi vagyok. Hát ja, nem ciki és a legtöbb olyan ember véleménye nem számít és komolytalan, akik ezt, meg a hasonló dolgokat cikinek tartják, ezzel főleg saját magukat minősítik! Nem minden rajzfilm és sorozat gyerekes, pláne nem azért, mert rajzolva van! Most azért mert sok rajzfilm főleg gyereknek van, az nem azt jelenti, hogy mindegyik ilyen! Lehet rajzolva komolyabb, másmilyenebb dolog is, ilyen például a South Park (ezt a sorozatot is nagyon szeretem, de nem a káromkodás miatt, ahogy egyesek), a Family Guy és bizonyos animék, beleértve részben az Inu is ilyen, hogy nem akármilyen korú embereknek való. Hisz az Inuban (is) vannak olyan dolgok, amit vagy nem mindenki ért meg, vagy kicsit durva, vagy pedig valóban nagyobbaknak való. Állítólag anno 16-os korhatárral kellett volna adni esténként, de ehelyett az RTL Klub mégis 12-es korhatárral adta hétvégeként délelőtt. Részben egy idő után ebből lett a baj, amiért nem adták, nem adják tovább, de más oka(i) is volt(ak). Teljesen egyetértek a 16-os korhatárral, bár én 14 éves kortól már merem ajánlani a konkrét állandó nézését (ezalatt azt értem, hogy nem csak néhány részt, részletet, hanem a legtöbb, vagy az összes részét nézve), kivéve ha valaki még ekkor nem elég érett hozzá, akkor nem és/vagy ha valaki korábban érett korához képest, akkor esetleg 12 éves kortól, de alatta tuti nem!

Megnéztem, láttam az oldaladon a kitett linkek helyét és rendben vannak, köszi! :-) Amióta szeretem az Inut, illetve a 2. végignézés utántól többször gondolkoztam azon, hogy talán majd készítek egy saját Inus weboldalt. Még nem döntöttem el, azóta is gondolkozom rajta, tehát még kérdéses. Valójában akarom is, meg nem is. Ha megcsinálom, valószínűleg Flash-es lesz főleg (van már egy másik témájú több éves Flash-es weboldalam is, ha érdekel, akkor a weboldaladon kiírom a címét akár a chat-re, akár a vendégkönyvbe, itt nem fogom reklámozni) és némi képszerkesztést is igénybe fog venni (részben egy szakképzésen tanultam egyik tantárgyként a Photoshop-ot, mely azóta is az egyik hobbim), na persze nem baj, szívesen csinálok képszerkesztést általában. Majd akkor igyekszem szólni róla. Az utóbbi időben gyakran az Inu manga változatával (ez a gyökere az egésznek) foglalkozom, feljebb olvasd el figyelmesen, amit erről írtam a #113. hozzászólásomban, akkor érteni, tudni fogod! Ha meglesz az említett Inus weboldalam, akkor ott majd közzéteszem (bár még nem tudom, hogy hogyan fog mind felférni, ha mind készen lesz, majd talán valahogy megoldom kissé nehezen) az általam újrafordított mangát is (ameddig kész lesz akkor épp, hír pedig lesz a folytatásról, hogy majd készen lesz, türelem stb.). Valószínűleg valahol benne valahogy le fogom védeni és némi infót is fogok hozzá írni bizonyos dolgok miatt, nem csak levédés miatt. Na persze a védelem csak az újrafordításra és annak stílusára vonatkozna, hisz maga a manga nem saját mű, hanem az eredeti alkotóé.

A Slayers-t én is ismerem (csak kicsit, de nem baj), néhány éve az Animaxon 1-1 alkalommal a nagyimnál láttam belőle néhány részt. Úgy tetszett is, meg nem is, nem annyira kötött le, néha túl fájdalmas poénok voltak benne (főleg a lánytól), meg nem igazán értettem a történetet. :P Ezen persze nem nagyon csodálkozom, hisz nem az elejétől néztem, hanem néha össze-vissza néhány részt kíváncsiságból. Tehát annyira nem fogott meg egyenlőre, hogy belekezdjek végignézni. Talán majd egyszer igen, de egyenlőre biztos nem, más dolgok jobban lekötnek, mint mondtam, mostanában főleg az Inu manga ügy, feljebb írtam róla a #113. hozzászólásomban onnantól, ami így kezdődik: "Én néhány hónapja letöltöttem és" stb.

Lina19

#123

2012-02-16 12:08

Értem :) Hát igen teljesen egyetértek veled! :)
Még nem láttam végig, még csak a 79.résznél tartok mert pár hete kezdtem el nézni :) De nagyon megszerettem :D:D A Slayers-szel kapcsolatban pedig, szerintem nagyon jó anime, az első 3 évada...az utolsó kettő még szerintem se lett jó,pedig én nagy rajongója vagyok a slayersnek, de az utolsó 2 évadot pár éve adták ki folytatásképpen, de nagyon elszúrták...remélem nem abból láttál részeket, mert az első 3 évad ezerszer jobb azoknál!!! :)
A weboldal szerkesztés meg szerintem nagyon jó:) szerintem láttad,hogy én is fontolgatom hogy bővítem az oldalamat az InuYashával :D elég erősen gondolkodom rajta :) Egyszer már bepróbálkoztam egy animével, de az itt Magyarországon teljesen ismeretlen, a Slayers testvér animéje a Lost Universe, de nem igazán volt érdeklődés iránta, így töröltem az oldalról, de szerintem az InuYashával eredményesebb lehetnék :) elvégre azt nagyon sokan szeretik:D:D
Eszter
A petíció szerzője

#124

2012-02-16 16:01

Oké, örülök hogy ennyire egyetértünk. :-) Értem, akkor jól sejtettem, hogy még nem nézted végig. Biztos te is letöltötted valahonnan magyarul (a 113. részig van magyarul, anno eddig adták le), persze nem baj, csak tippelek. Ugye jól tippelek? Megnéztem az epizódlistát és közel jársz néhány egész jó részhez, melyek a kedvenceim, elmondom melyek azok. :P A 82. rész (egyes részletei a végéről benne vannak a mangában is), a 89. és 90. részek (ez a 2 nincs a mangában, de nem baj, van néhány ilyen dolog, hogy valami nincs a mangában, de olyan is van, hogy van ami az animében nincs, de a mangában igen). Ezt a 3 darab részt nagyon szeretem, a kedvenceim közül ez a 3 rész néhány (van még jó néhány kedvenc), majd te is meglátod miért, ha majd ott tartasz és ha megkedveled! :-) Nem lövöm le a poénokat, bár néha véletlenül megteszem, de egy ideje már jobban tudom kontrollálni. :P Bár a 88. rész is egész jó, majd meglátod (Inu kicsit megjárja benne a túrát). :-) A 87. rész eleje és vége pedig vicces és ari, főleg a vége. :P Annyit még elmondok (csak azért, hogy némileg fel legyél rá készülve), hogy a 102. és a 103. résztől már kissé jobban durvul a sorozat egy ideig (főleg harcokban), de attól még jó marad, de ennek ellenére izgisebb is lesz, főleg azok számára, akik először látják és/vagy nagyon ritkán, keveset nézik, nézték. A másik bedurvulás majd a 7. évadban (Final Act-ban a 167. rész utántól, ennél a résznél zárul a 6. évad), főleg a vége felé, bár ez nagyrészt érthető, majd meglátod az okait.

A mangáról írt hozzászólásomat végül elolvastad a #113. hozzászólásomban, amit említettem neked? Ha igen, mit szólsz hozzá? Ne haragudj, csak kíváncsi vagyok, de ha nem érdekel, mondd meg nyugodtan, az se baj, ha nem, elfogadom azt is, hisz nem vagyunk egyformák!

Fogalmam sincs, hogy anno mely részeket láttam a nagyimnál a Slayers-ből és mely évad(ok)ból, számomra (még) nem olyan fontos. Szerintem addig ne kezdj Inus területet csinálni az oldaladnak, míg nem nézted meg a végéig az összes részét! Ezt főleg tapasztalatból mondom, addig még sok minden fog benne történni, amit meg kell érteni stb.! Vagyis mélyebb, átfogóbb ismeret szükséges ahhoz, amiről szeretnél valamit csinálni, legalábbis úgy a legjobb, ezt főleg tapasztalatból mondom, csak jót akarok! De ha nem bírod kivárni, én segíthetek esetleg infókat írni, küldeni neked az oldaladhoz. Arra nem válaszoltál, hogy végül érdekel az az említett Flash-es oldalam, vagy nem? Ha igen, mint mondtam linkelem valahol az oldaladon. De akár azt is lehet ahelyett, hogy Inus területet csinálsz a Slayers-es oldaladnak, hogy én mégis biztosabban megcsinálom az Inus weboldalamat és akkor az amolyan részben társoldala, partnere lehetne a te oldaladnak. Beleegyeznél?

Ha nem gond, azt javaslom, hogy itt a petíción kívül is legyen elérhetőségünk, legyen szó akár e-mail, akár MSN címről, jó lenne! Ott folytathatnánk a beszélgetést! Az oldaladon kerestem az elérhetőségedet, de sehol nem írtad ki. Ha nem gond, vagy ott külön egy új menüpontba írd ki, vagy add meg itt (MSN címnek jobban örülnék)! Köszi.

Lina19

#125

2012-02-17 20:57

Szia!
Jó ötletnek tartom a manga fordítást, gondolom nem kis munka, főleg hogy írtad mennyi fejezetből áll :) de szerintem megéri, mert gondolom igényesebb munkáról van szó, én ugyan még nem olvastam a mangát semmilyen formában, de ha megcsinálod, akkor kíváncsian várom! :)
Érdekel a Flash-es oldalad, nyugodtan linkeld be az oldalamon az "Itt Reklámozz" menüpontba vagy a vendégkönyvbe :) Az Inus részt szerintem meg fogom csinálni az oldalon, mert már nagyon régen foglalkoztam intenzíven a honlappal és kéne már valami nagy frissítést csinálni :) Csak sajnos még időm nincs hozzá túl sok, ezért csináltam egy szavazást az oldalon, hogy előbb kíváncsi vagyok, hogy igény van-e rá :)
De persze a társoldalas dologban is nagyon szívesen benne vagyok :)
Az elérhetőségeimet személyes okokból nem szoktam feltüntetni, csak ha kéri valaki, akkor mondom el, de van msn címem: zsuzsi93@hotmail.com De Facebook-on is megtalálsz Tepliczky Zsuzsa néven :)

(Jah és amúgy tényleg nagyon jó részek amiket mondtál :D:D nekem is a kedvenceim lettek!!! :):D )