Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Én és sok InuYasha rajongó nagyon szeretnénk, ha már legalább ilyen sok év után folytatnák az InuYasha című anime sorozat leadását ott ahol annak idején abbahagyták magyar szinkronnal! Én úgy tudom, hogy az RTL Klubnak megvan régről a folytatás (5. és 6. évadok), csak anno nem adták le végig azóta se. Anno a 113. rész volt amit legutóbb magyarul adtak le! Akárhogy is, jó lenne ezeket leadni, vagy átruházni szinkront és a jogokat másnak, aki leadná!

Nekem 3féle lehetséges ötletem, kérésem van az InuYasha folytatásával kapcsolatban: 1. folytatni a sorozat szinkronizált vetítését (valamikor este 9 és 11 óra között, természetesen 12-es, vagy inkább 16-os korhatárral) ott ahol abbahagyták a 113. résztől annak idején vágatlanul (de akár a 100. vagy 105. résztől is jó, mert hallottam kb. innentől van egy csomag kezdődése), 2. ha semmiképp nem tudják ezt megtenni, akkor kérem, hogy az RTL Klub adja át a jogokat és a magyar szinkronos forrást valamelyik magyar tévécsatornának, mely szokott, vagy hajlandó levetíteni magyarra szinkronizált animéket (lehetőleg vágatlanul) és amit a többség meg tud nézni otthon, 3. ha egyik megoldás se megoldható semmiképp az előző 2 megoldás közül, akkor kérem, hogy adassák ki az 5. és 6. évadokat magyarul DVD lemezeken (így a rajongók jól járnának, mert az veszi meg, aki akarja és akit tuti nem sért)!

Állítólag 2012-ben lett volna valamikor leszinkronizálva magyarra a 7. évad (Final Act, vagyis az utolsó évad, mely egyben záróévad), amit majd nem sokkal utána leadtak volna a tévében. Ám ez sajnos nem történt meg. Egyelőre sajnos még mindig nem lehet tudni, hogy le lesz-e szinkronizálva és azt se lehet tudni, hogy valamelyik tévécsatorna le fogja-e adni tovább az InuYashát magyarul (lehetőleg vágatlanul), vagy sem. Egyelőre reménykedek én és más is, hogy talán az AXN, vagy a Viasat 6 leadja, mert ők (is) foglalkoznak animékkel néha. A 7. évadot is nagyon várom magyarul, plusz több rajongó szintén várja! Remélem, a fent leírt 3 ötletem, javaslatom egyike alapján ez is le lesz vetítve majd szinkronosan (persze lehetőleg a korábbi szinkronhangokkal amennyire csak lehet), főleg hogyha bármennyire is igaz, hogy tervbe van véve a szinkronizálása és a levetítése!

Remélem, mindez mielőbb valóra fog válni valamelyik módon és tesz(nek) valaki(k) érte! Én megtettem ezt a lépést, remélem eredményes lesz! Ha igen, akkor előre is köszönöm. Az aláíróknak is előre köszönöm a támogatást! Remélem, minél többen aláírjátok! Ha valaki nem maga miatt írná alá, legalább a többiekért tegye meg, akik szintén szeretnék látni magyarul a folytatást! Köszönöm. Bizonyos okok miatt 2013. március 21-én lezártam a petíciót.