Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Zsolti-kun

#51

2012-01-06 22:39

Az RTL 2 még nem indult el. Tudtommal teljesen az RTL tulajdona lesz, ezért lesz RTL 2 a neve. Ezáltal valószínűleg jogi gubanc nélkül mehetnek oda RTL-es filmek, de sajnos még ez is csak egy feltételezés. Én most azt figyelem a neten, hogy mikor lesz hír az RTL 2 indulásáról. Ha megtudok róla valamit, akkor szólok.
Én sajnos nem tudnám feltenni a részeket. De szerintem lesz olyan illető, aki felrakja. :-)

Köszi az oldalt. Azt már olvastam máshol, amit ott írnak. Ez még jóval régebbi válasz az Animaxtól. Úgyhogy sajnos ezzel sem vagyunk közelebb. Marad a remény. ^^


Vendég

#52

2012-01-06 22:43

Éljen az InuYasha c. anime!!!!!!
Eszter
A petíció szerzője

#53

2012-01-07 00:18

Ja oké, nem tudtam, hogy még nem létező új csatorna az RTL2, mely még csak tervezve van. Gondolom, ha az RTL Klub tulajdona lesz, akkor a szinkron forrás közös. Bár akkor nem tudom miért és mit változna az, hogy az RTL2-őn leadnák esetleg, míg az RTL Klubon nem. Hisz akkor mindkettő ugyanaz, csak kétféle csatornájuk van. Aha, szóval az a hír régebbi hír. Na nem baj, hát akkor ez van, valóban marad a remény. Hát én is nagyon remélem, hogy lesz majd olyan, aki felrakja.


Vendég

#54

2012-01-09 19:03

Jó lenne ha le adnák mért a kedvencem volt.És kérem vissza hogy legen megint és az összes rész jácák le.És én csináltam egy új szereplöt ami jól bele ílene.Inuyasha jöjön vissza hozzánk mert nincs értelmi így szerintem az rajongok is így vannak vele.
luna

#55 Betti

2012-01-09 19:06

Inuyasha gyere várunk rád hogy vissza tér az csúcs ra!
Eszter
A petíció szerzője

#56

2012-01-10 15:03

Azért az összes részt elölről nem kéne leadniuk, nem erről szól a petíció! Hisz a korábbi magyarra fordított részeket le lehet tölteni! Nyilván azokat kéne leadni, melyeket még nem adtak le magyarul, tehát ott folytatni ahol abbahagyták!
EE-chan

#57

2012-01-17 20:55

én is csatlakozom :DD de am nem nagyon értem.. ha lefordították állítólag a 167 részig magyarra miért nem adják le? O.o
Eszter
A petíció szerzője

#58

2012-01-18 08:18

Már beszéltünk erről itt többen itt a vitalapon EE-chan, ha visszaolvasod, látni fogod! De azért nagyjából összefoglalom neked, avagy bárki számára, akit érdekel és aki még nem tudja. Annak idején kiderült, hogy az RTL Klub szabályt szegett többször, ugyanis nem megfelelő időben (napközben) és nem megfelelő korhatáros jelzéssel adta le az Inu sorozatot éveken át (részben ezért adták le csak a 113. részig, vagyis az 5. évad elejéig). Ez az egyik oka, mert állítólag csak este 9 után valamikor szabadott volna leadniuk 16-os korhatárral és nem napközben. Ezt az RTL Klub valamiért nem tartotta be. Ez részben érthető, hogy később adnák le 16-os korhatárral, főleg azok értik ezt, akik nagyon jól, vagy teljesen ismerik a sorozatot és átlátják (mint például én), mert néha vannak benne olyan jelenetek is szerte elszórva. Részben ezek miatt a durvább és egyéb nem fiatalabbaknak való jelenetek miatt hagyták abba az adását, a korhatár és az idő betartásának hiánya miatt és mert régen valaki panaszt tett a sorozat ellen csak azért, mert az egyik részéből 2-3 perces durvább jelentet látott, mely alapján képes volt elítélni egy egész sorozatot, ami nem helyes,... De állítólag az RTL Klub sajnos többé nem adja le a folytatását, bár náluk van a jog, ami lejárt, meg a szinkron forrás is a 167. részig (6. évad végéig) még régről, de sajna nem adják át még senkinek, nem tudni miért. Pedig az Animax szívesen átvenné és leadná. Állítólag talán majd egy új RTL2 csatornán leadják, mely az RTL Klub tulajdona lesz. De majd kiderül, még semmi se biztos. Ám a 7. évadot (Final Act-ot) nagy valószínűséggel majd valamikor az Animax leadja. Majd minden kiderül.

Crazza

#59 ??

2012-01-19 20:42

Nem értem az Naimax megkapta a 104. részig jogot és olvastam is , hogy az Rtl így meg úgy meg amúgy de még mindig vannak benne sötét foltok (egyépként kiraktam az oldalamra: http://kagandinufanhun.gportal.hu/gindex.php?pg=34819509) És ha már itt tartunk a félmunka az nem munk XD de most komolyan milyen igazságtalanok... Grrr.... RTL ADD LE AZ INUYASHAT ...
Crazza

#60

2012-01-19 20:43

Animax akart lenni XD
Eszter
A petíció szerzője

#61

2012-01-20 11:17

Ne haragudj Crazza, de ebben az esetben nem túl lényeges, hogy az Animaxnak megvan-e a joga a 104. részig, vagy sem. Mégpedig azért nem lényeges, mert nem a sorozat elejétől való leadásról van szó, hanem annak folytatásáról a 104. avagy inkább a 113. résztől! A lényeg, hogy vagy az RTL Klub, vagy az Animax, vagy a leendő RTL2, vagy bármilyen jól elért magyar csatornán, aki vállalja, adja le a folytatást a rég készen lévő magyar szinkronnal (167. részig, mely a 6. évad utolsó része)! Valójában tök mindegy, melyik adja le, csak a legtöbbek számára elérhető legyen és hát tartsa be az este 9 utáni 16-os korhatár adást, úgy nem lesz baj! Bár az RTL Klub nem hinném, hogy leadná, főleg ha eddig éveken keresztül se tette. Ha mégis megteszi, akkor bizony kellemesen meglepne, bár ez nem valószínű. A 7. évad (Final Act) meg egy külön más dolog, azt majd egyszer csak leadja az Animax, ha minden jól megy, ahhoz nincs köze az RTL Klubnak, mivel sose vállalták el, míg előtte az első 6 évadot igen. Megnéztem az oldaladat és köszi, hogy kitetted a petíciót! :-) Bár azt nem tudom, általában milyen látogatottságú az oldalad, mert hát nyilván főleg attól függ. Na de reménykedjünk, hogy idővel talán onnan is jönnek ide támogatni!

Crazza

#62

2012-01-20 17:48

Figyu nekem tök mindegy , h hol megy :) Vagy ha TV-be nem is akkor legalább a netre rakják ki nekem ez az ötletem , de így valószínűleg mindenkinek jobb lenne , mert Tvadóból nekem sincs PL: HBO meg ilyenek XD na de hagyjuk vagy még a Mind a 2-ben a TV-ben is meg a Neten is ki kéne rakni vagy vetíteni
Eszter
A petíció szerzője

#63

2012-01-22 15:34

Nekem is mindegy, hogy melyik csatornán adják majd le a folytatást, csak mint mondtam, a többség számára fogható, elérhető legyen az a csatorna! Az HBO-n sose ment, szerintem nem is fog, ráadásul ott főleg filmek mennek, sorozatok nem! Ha a tévében nem adják le sehol se, akkor sajnos a netre se lehet feltenni, tehát nem megy az egyik a másik nélkül! Gondold csak végig: hogyha a tévében leadják, az egy publikus, normális forrás, ahonnan mehet a netre is. Ahhoz, hogy adás nélkül feltegye valaki a netre, ahhoz annak a valakinek az RTL Klub raktárából ki kéne csempésznie a szinkronizált anyagot, azt átkódolnia, meg egyebeket macerálnia vele és végül a netre valahogy feltennie. Ez lehet egy RTL Klubos is valaki titokban, vagy egy besurranó idegen, ami rosszabb. Na de ez már bűn lenne lopva megszerezni a forrást, ráadásul az illető nem is biztos, hogy megtalálná, főleg ha nem RTL Klubnál dolgozó az illető. Na de ezt a témát inkább hagyom, a végén még egyesek azt hinnék, hogy ezért ki akarjuk rabolni az RTL Klubot, pedig nem! Ezzel jelképeztem neked mindezt Crazza és azoknak, akiket ez még esetleg érdekel, hogy ez nem megy csak úgy, pláne nem a netre, ha nincs forrás!


Vendég

#64 Re:

2012-01-22 19:02

#63: Eszter -  

 Én ezt értem , de az HBO-t csak pld-nek hoztam fel ...Bocsesz (Néha kicit Crazy vagyok , innen jött a Crazza) DE HOGY SENKI NE ÉRTSE FÉLRE NEM AKAROK SENKIT SEM KIRABOLNI , EGY MESEFILM MIATT XD. De ha azt számításba vesszük , hogy a forrás az RTL max jókat röhögnek rajtam , de nem érdekel ..... ennyi  

Eszter
A petíció szerzője

#65

2012-01-22 23:07

Oké, semmi baj. Csak azért szóltam az HBO ügyben, mert az nem jó példa sorozatra.
Crazza

#66

2012-01-23 17:13

Jahh és még annyi , h hogy fogják folytatni a szinkronizálást , ha Damu Roland vagyis Sesshy szinkronja ül ??
vagy az fogják használni szinkront aki a 4 filmbe szinkronozott , mert az sem volt rossz vagy az nem is más volt , hanem a Damu ??
Zsolti-kun

#67

2012-01-23 19:29

Az alapsorozat végig le van szinkronizálva, csak porosodik az RTL-nél. A mozifilmeket később szinkronizálták. Csak a Final Act széria nincs szinkronizálva. Azt valószínűleg az Animaxosok fogják szinkronizálni valamikor. Ha eszükbe jut a 4. mozifilm, akkor valószínűleg felkérik az ottani szinkronszínészt. ^^ (Damu Roland már nem vállal ilyen munkát.)

Eszter
A petíció szerzője

#68

2012-01-24 08:09

Hmm, azt hittem Crazza, hogy te is tudod egy ideje, hogy a 6. évad végéig (167. részig) le van szinkronizálva a sorozat már nagyon régóta. Semmi baj, csak elmondtam, hogy azt hittem tudod. Ezen kívül a petíció szövegében is le van írva, plusz itt a vitalapon korábban volt már szó erről néhányszor. Ja, úgy van, ahogy Zsolti mondja, még anno a 6. évad végig leszinkronizálta az RTL Klub, csak nem adták le végig (tehát ott van náluk, csak sajnos semmire nem használják), azt már remélem te is tudod Crazza, hogy miért. Ha mégse tudod pontosan és ha tényleg érdekel, akkor olvasd itt vissza a hozzászólásokat! Én nem tudom, nem szoktam nézni általában, hogy egy adott sorozaton és/vagy filmen belül kik a szinkronszínészek, így ennél se igazán. Szóval Sesshomaru szinkronszínésze már nem venne részt a 7. évadbeli fordításban. Hát kár, ő tudja, bár nem tudom, te ezt honnan tudod biztosra Zsolti. Akár nagyfilmbeli, akár más hasonló hangja lesz majd a 7. évadban, akkor oké. Remélem a legtöbb szinkronhang a régi lesz a 7. évadnál, főleg a fő(bb) szereplőké! Na de majd kiderül idővel, amint lesz magyarul a 7. évad is. Nekem az a lényeg csupán, hogy ne sokban térjenek el a hangok a korábbiaktól! Tehát felőlem lehet más is, ha nagyon muszáj, de ne sok különbséggel, vagyis valamennyire hasonlók legyenek hozzájuk! Na de mi úgyse tudunk ebben dönteni, szóval ez van, majd úgyis meglátjuk idővel.

Zsolti-kun

#69

2012-01-24 13:26

Nekem is csak úgy mondták, hogy ő már nem fogja elvállalni. (Valahol nyilatkozta.) Egyrészt saját állítása szerint "színvonalasabb" dolgokkal akar foglalkozni, másrészt most van neki a csúnya pere.
Eszter
A petíció szerzője

#70

2012-01-24 15:42

Ja oké, nem tudhattam, ezért kérdeztem rá. Hát a per az sose jó.
CCrazzaCCrazza

#71

2012-01-24 15:45

Csak kérdeztem...;-) kösszy a választ nem tudtam
Eszter
A petíció szerzője

#72

2012-01-24 17:34

Oké, semmi baj.
Angel99

#73

2012-01-27 19:25

Lécci nem tudnátok a Vadmacska kommandó anime mesefilmre is egy Petícíót készínteni ?? Nagyon jó lenne és még ezt is meg ha azt is megcsinálnátok,HÍRDETNÉM/HÍRDETEM ! Nagyon kéne és aláírtam :) Please
Eszter
A petíció szerzője

#74

2012-01-27 23:50

Ne haragudj Angel, de ez itt nem a reklám helye, pláne nem akkor, ha semmi köze az adott petíció témájához, tehát itt ehhez! Ha annyira szeretnél petíciót valamivel kapcsolatban, akkor vagy keresgélj itt-ott és írd ott alá, vagy hozz létre egyet te magad, amit időnként reklámozol több helyen, de nem mások petíciójában (ugyanis nem igazán illik)! Hisz én is megtettem, létrehoztam egyet a témában, amiben akartam, láthatod! Ezért ne sértődj meg és ne haragudj! Csak jót akarok és azt, hogy ne legyen itt reklámozás! És tudod ahelyett, hogy másokat hívsz és kérsz erre, inkább te csinálj először petíciót, nem hinném, hogy ne lenne rá lehetőséged!

Angel99

#75 Re:

2012-01-28 09:50

#74: Eszter -  

Ohh sajnálom, Bocsánat csak gondolkoztam , ha ilyen jó "megállapodásokat" írsz , hát de sajnps ez van :((( Bocsánat tényleg