Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!


Vendég

#201

2012-09-18 18:14

a nyomik még 1 éven 10x berakják ugyan azt a szarságot amit már mindeni látott kimilioszor nem tom kb olya fél éve nem nézek TV t XD
Lengabor

#202

2012-09-18 19:34

Kikerült az RTL II első heti műsora, sajnos InuYasha nélkül, de az új sorozataik/műsoraik éjjeli ismétlésével. Tettem még egy utolsó, kompromisszumot magába foglaló javaslatot az RTL II-nek, amire egyelőre nem is válaszoltak, sőt jött két igen "értelmes" emberke, aki ellenem van. Semmi jó előérzetem nincs már. :(
http://www.facebook.com/RTLKETTO/posts/280737652042107
Lengabor

#203

2012-09-20 17:29

Sajnos hivatalos válasz nem érkezett, sőt a két fentebb említett igen "értelmes" ember szétspammelte az egészet, úgyhogy töröltem. Nem értem egyeseknek miért jó, ha egy kezdeményezést megtámadnak, ami őket nem is érdekli. Sok a szemét ember a földön. :( Most már csak a csodában reménykedhetünk ez ügyben.
Zsolti-kun

#204

2012-09-21 00:00

Én ma estén tettem még egy próbát. Full spontán, az előzményekről nem tudtam.
https://www.facebook.com/RTLKETTO/posts/281792671936605?ref=notif&notif_t=like

Mivel támadtak azok a birkák? Erről pont lemaradtam. Kiosztottam volna őket. Csak tűnjenek fel nálam... :D
Eszter
A petíció szerzője

#205

2012-09-21 14:29

Köszi a segítséget mindkettőtöknek! A spam-elők, gyűlölködők meg menjenek el máshova, vagy ha netán nagyon unatkoznak, töltsék el az idejüket értelmesebben! Remélem Zsoltinak (is) válaszolnak valamit. Azért az az 54 darab rész kihagyás nem túl pontos. Nem tudom Zsolti, tudod-e utólag szerkeszteni az ottani bejegyzésedet. Inkább úgy kellett volna írnod, hogy 113. résztől tovább leadni a 167. részig vágatlanul. Javasolni lehetne azt is erősen, hogy este 8 után, mert állítólag akkor adhatják nálunk vágatlanul, különben 90% az esélye, hogy nem. A vágatlan a fő cél, különben mindenhol csak vágva lesz meg sajnos, pláne ha utána nem adják ki DVD-(ke)n vágatlanul. Ezen kívül még ott van a Final Act (7. évad) is a 167. rész után, amit le kellene szinkronizáltatni, mert az nincs meg korábbról és persze ezt is le kéne adni. Írtam oda egy pontosító hozzászólást a bizti kedvéért.

Zsolti-kun

#206

2012-09-21 15:16

Nem lehet utólag módosítani, de konkrétan rosszat nem írtam. Az RTL Klubon a 113. részig volt látható, utána 54 rész van a 167. részig. Gábor is így írta, de ő kitörölte. Egyébként szerintem nagyon jól tudják ők, hogy mi a helyzet a saját berkeiken belül. ;-) ^^ Viszont: amennyiben át is veszik, biztosan epizódcsomagként tennék a jogok miatt, így valószínűleg minimum a 105. résztől láthatnánk. Mindenesetre jó, hogy te is írtál oda. ;-) ^^
Totko

#207 rekanet@freemail.hu

2012-09-21 23:53

Én nagyon szeretnék Inuyashát nézni szinkronosan... Mennyi remény van hogy valaha a jövőben láthatjuk valamelyik csatornán ugye a 113 résztől szinkronnal? Nekem felirattal is jó, de azért magyar hanggal mégis csak jobb! :)
Hát igen a remény hal meg utoljára, remélem leadják a többi részét is! Még azt se bánom ha hajnali kettőkor, csak adják lefele!! :D
Lengabor

#208

2012-09-22 01:53

Totko: ezen dolgozunk most már nyár óta folyamatosan, de ha csak maximum 10-en érdeklődünk és szólunk hozzá hivatalosan a bejegyzésekhez, akkor tényleg azt fogják hinni, hogy pár mitugrász érdeke az egész, úgy meg jó, hogy tesznek rá. Maximum ennek a petíciónak az eredeti szövegét olvassák el, de ezt a rengeteg hozzászólást tuti nem. Legszívesebben felkérnék minden Facebook profillal rendelkező személyt, hogy külön-külön írjanak saját bejegyzést az RTL II üzenőfalára ezzel kapcsolatban, mert ha csak egy valaki ír, a többiek pedig ahhoz a bejegyzéshez szólnak csak hozzá, akkor elsikkad és elfelejtődik az egész, mert egy másik személy tök más témáról ír/kérdez, akkor az InuYashás bejegyzés lejjebb kerül. Viszont ha meg irreálisan soknak tűnően írunk külön-külön, lehet, hogy ráunnak az egészre, és lezárják a saját bejegyzés írásának lehetőségét, ahogy az az RTL Klub oldalán is megfigyelhető. Szóval visszás és veszélyes a dolog, de kétségkívül hatásosabb lenne, ha minden rajongó, akinek van Facebookja, külön bejegyzésként leírná a gondolatait ezzel kapcsolatban. Vagy ránk unnának, vagy látnák, hogy tényleg nem egy-két ember akarja ezt az egészet, és esetleg jelezné a facebookos admin Kolosi Péternek (az RTL programigazgatójának), illetve egy döntéshozó jogkörrel felruházott embernek, hogy ezt jó lenne, ha műsorra tűznék és végig leadnák.
Eszter
A petíció szerzője

#209

2012-09-22 19:50

Zsolti-kun!
Nincs mit, szívesen és segítésképp is írtam, írok ilyen helyekre amint tudomást szerzek róla, róluk. :-) Nekem mindegy, hogy a 105. résztől, vagy a 113. rész után adják-e tovább, a lényeg az, hogy legalább a 100. résztől adják, tehát a 100. és a 113. rész között valahonnan folytassák magyarul.

Lengabor!
Azért hogyha már ránéznek a petícióra és ott van, hogy több, mint 330-an aláírták már, akkor azért az is kéne, hogy számítson nekik, igaz nem tudni figyelik-e.

Totko!
Léteznek feliratmentesen angolul is (például ha Youtube-on rákeresel ügyesen), azt hiszem feljebb írtam erről. Főleg az 5. és 6. évadok. A 7. évad (Final Act) is van angolul, de azt Google-n kell keresni és nehezebb megtalálni, kevesebb helyen van és picivel rosszabb a minősége, főleg a hangminősége, de azért jó. Én korábban meg tudtam szerezni Google-n keresztül angolul (is). De sajnos ott már törölték egy részét valamiért ahonnan én szereztem meg, nem tudom miért.

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-09-23 16:16


NANA

#211

2012-10-20 14:39

Aláírtam a petíciót! Ahogy kérted, persze el is olvastam a leírás és mi egyéb! A barátaim körébe már megosztottam, remélhetőleg ők is alá fogják majd írni! :) Igyekszem annyi emberrel ismertetni ezt a petíciót ahánnyal csak lehetséges! De sajnos a mi petíciónkra is szeretnék időt rászánni, mivel mostanság tény és való hogy nem nagyon tudtam/tudtuk hirdetni! Bár tény és való, hogy én már annyira nem rajongók az InuYasháért, mint annak idején, az oka pedig az hogy állandóan ismételték a részeket, melyeket már tudtam is, sőt el is tudtam volna mesélni az összes eddigi részt, melyeket leadtak! Bizonyára már észrevetted, hogy alig vannak már InuYasha rajongói oldalak, amiben én sem csodálkozom már. Persze örülnék ha továbbra is lenne InuYasha, a abba maradt részeket továbbra is kéne folytatni, ám a jogok megvannak, de a RTL Klub valamiért nem akarja leadni, vagy átadni egy másik csatornának! Hallottam olyat is, hogy az Animax leadta volna az összes eddigi részeket is, csak hogy meg kellene várni míg az RTL KLUB leadja teljesen az évadokat, tehát addig egyik csatorna sem tud hozzáférni, legalábbis egyelőre! :( Ha az RTL leadná teljesen a 100.résztől tovább, akkor valószínű hogy valamelyik csatorna már átvenné és leadná újra és rendesen! Azt még hozzáadnám, hogy az InuYasha is egy anime/manga! Mellesleg, ha nem is adják le, legalább ki is adhatják DVD-n, nekem még az is megfelelne, esetleg mangában. :)

Köszönöm hogy elolvastad a hozzászólásomat, valamint hogy te is aláírtad a petíciónkat! :) Én alá is írtam, meg is osztottam bár emberrel, minden jót! ( http://www.peticiok.com/probaljuk_meg_fellenditeni_egyutt_az_animes_piacot )
Eszter
A petíció szerzője

#212

2012-10-22 16:22

Köszi, hogy aláírtad a petíciómat és előre is köszi, ha néha segítesz reklámozni. Igen, valóban aláírtam a tiedet. Tévedsz, van jó pár InuYashás rajongói oldal, én legalábbis sokat találtam az idő folyamán, amióta végignéztem (Final Act-ig, mely 7. évadja egyben záróévadja is) az InuYashát (többször is végignéztem már), legfeljebb néhány közülük már nem nagyon aktív, vagy semennyire se az. Egyszer én majd lehet, hogy csinálok egy oldalt róla, még meglátom. Igen, tudom jól az RTL Klub hozzáállását, meg ezt az egészet a folytatásról, annak hiányáról stb. Tudom jól azt is, hogy ez egy anime, plusz egy manga. Mint tudhatod, a 167. részig (6. évad végéig) le van szinkronizálva magyarra, de sajnos csak a 113. részig van magyarul. Én utána angol szinkronnal néztem tovább és a 7. évadját (Final Act-ot), ami egyáltalán nincs még magyarra fordítva, azt japánul néztem eleinte magyar felirattal. Majd nehezen angolul is megtaláltam. Picit rosszabb a minősége, főleg a hangminősége, de nem baj. Amikor újranéz(t)em, már mindig az angol 7. évadot nézem hozzá, ha már ott tartok az újranézésnél.

NANA

#213

2012-10-23 01:01

Nem tudom, de valamiért olyan érzésem kezdet el lenni, hogy te totálisan lenézel engem vagy másokat! Már ne is haragudj, de totálisan úgy kezeltél bennünket, részben engem mint aki eddig nem is látta az InuYashát, csak magyarosan amit leadtak! Hatalmasat tévedsz, mert nem így van! Már mindegyik részt láttam amelyeket nem is hajlandóak leadni! Nem tudom honnan vetted ezt, és nem tudom mi okból kellett neked a közös petíciónkhoz is linkeket adnod? Kicsit tényleg felháborító a dolog, hogy úgy kezeled a rajongókat, mintha életükbe először néztek volna InuYashát! Elárulom neked, kedves hogy az összes InuYasha részt láttam! + A moviek! Még egy ilyen hozzászólást nem kérünk! Nem tudom mit képzeltél magadról.... De tényre ezúttal messzire mentél a keleténél is! Nem tudom mi jogon oktatód ki az embereket, rákérdezhettél volna max, linkeket meg kár volt belinkelned, ennyire hülyének nézel mindenkit, aki aláírja a petíciódat? Kicsit fogjál vissza magadból, ha lehet! Mert úgy hallottam hogy nem ez volt az első eseted, hogy kioktatsz másokat, mintha életük nagyobb hibáját követték volna el! (Nem InuYasha az egyetlen anime a világon, már bocsi!)

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-10-27 12:04


Eszter
A petíció szerzője

#215

2012-10-27 12:08

Nem értem, mi rosszat tettem és nem néztem le senkit sehol se! Honnan tudjam én azt, hogy te és akár esetleg mások látták-e végig a sorozatot? Erről nem volt egyértelmű infó sehol, csak jót akartam! Nem értem, hogy ez miért ekkora baj? Elegem van az ilyenekből, akik így félreértenek, akik főleg, vagy csak a rosszat látják, amikor csak segítek (a linkekkel is bárkinek, nem csak neked, aki még nem látta tovább)! Te magad mondtad, hogy a 103. részig láttad korábban és bárkinek globálisan, aki ott olvassa csak segíteni akartam! Akkor mit gondolsz, honnan tudjam, hogy tovább is láttad, mit higgyek? Nem volt elég egyértelmű, illetve félreérthető volt. Nem értem, ezért miért kell engem lenézőnek tartani és kioktatónak, meg ilyesmi, csak mert segíteni próbáltam, nem vagyok gondolatolvasó! Nem én vagyok durva és lenéző, hanem te, azt hittem, inkább örülni fogsz és rendesebb vagy és leszel, még akkor is, ha végig láttad a sorozatot! Tudom jól, hogy nem ez az egyetlen anime, elnézést hogy jobban mertem erről beszélni. Vitát nem szeretnék (remélem te se), de kérlek érts meg és gondolt át mindezt jobban! Köszi. És mindezért kissé butaság, illetve túlzás volt ott törölni a segítő hozzászólásaimat, már bocsi.

Kagome

#216 -_- idióta

2012-10-27 14:14

Nos kinek mi a segítő drága pajtásom. Nagyon elegem van abból,hogy a barátnőmet nem hagyod békén -_- .. de tényleg az oldalamra is kitettem neked egy kis üzenetet ,ha rá tévednél.. akkora a szád. kíváncsi lennék hogy életben is ekkora-e..
NANA

#217 Csak Az InuYasha az egyetlen anime?!

2012-10-28 12:56

Köszönöm, Kagome! :) De meg tudom védeni magamat! ;) Eszti=He84! Nem mondtam egy szóval sem hogy rosszat tettél volna, de illett volna megkérdezni egy dolgot: Nem baj ha belinkelem? Esetleg: Hogy érted hogy hol láttad 103ig az inuyasha részt? Ehhez hasonló gondolatok&kérdések megfordulhatott volna a picike agyadban! Eleged van az ilyenekből? Tudtommal most is nagyon erőszakosan reagálsz mindenre, akkor mégis hogy lenne ebből eleged? Komolyan nem értelek.. :D Bocs nem bírtam ki röhögés nélkül, csak mert neked az a bajod hogy pofátlankodol mindenkihez? Sok mindent hallottam már feléd, még olyanokat is, hogy mások oldalát is leszólod csak úgy, mert te mindent jobban tudsz? :D Nem kell semmit se letagadnod, mert én is láttam a He84=Eszti mit reagál az Inuyasha oldalakon! Csak mert te mindent jobban tudsz az Inuyashánál, persze mert mást animét nem is nézel(gondolom)! De tudod nekem is elegem van abból, hogy mások oldalát leszólod, egy cikk miatt, már nem is lehet véleménye a szerkesztőnek, vagy ő neki nem is lehet más szemszögből nézni az InuYasha animét?! Arra már végkép rájöttem, hogy te semmi másra nem koncentrálsz csak az InuYashára, így nem is csodálkoznék ha csak az InuYasha rajongókat szekálod! 103.részig láttam a részt TVben! Nem tudom mi jutott ebből eszedbe, hogy csak a TVben láttam csak ott végig? :D Ne haragudj, szerintem senki se olyan hülye hogy várjon az InuYashára, míg leadják szinkronosan végig, vagy kiadják a DVD végig! ^^ Én 103ig láttam a tévében, onnan a TVből tovább nem, megnéztem neten a többit! Ezt csak azért mondom, hogy tisztában legyél már a dolgokkal! Én vagyok a Durva és a Lenéző? :DDD Már ne haragudj, de nem tudom hogy kettőnk közül ki pofátlankodót oda a petíciónkhoz, ráadásul pofátlan módon írtad nekünk: "Az egyik Mirokus oldalon találtam rá erre a petícióra. Nemrég aláírtam. Ám szeretném, ha cserébe ti is aláírnátok az enyémet (ami remélhetőleg nem nagy kérés, főleg hogy ezt itt én is aláírtam), előre is köszi:*Link*" Ha nem írtuk volna alá, akkor mi történt volna?! Kicsit se vagy pofátlan és lenéző, ha én nem írom alá, vagy Zsolti-kun vagy bárki más akkor mi vagyunk a rosszak? Bocs, de a petíciót nem hirdetni kell mások petíciójában! Pláne hogy mi is ehezen szedjük össze az embereket! Rendes vagyok én, csak sajnos nem ismersz, sokan nem ismernek! Ez van, hogy te nem ismersz! Azt le ne merd tagadni, hogy korábban nem volt ehhez hasonló "vitád"! Akkor én vagyok már egyből a szemétláda?! A másik, hogy te szerinted butaság volt törölni azt amit nem kellett volna? Már bocsi, Zsolti is egyetértett abban, hogy az ilyen hozzászólásokat töröljük! Egy részt, mert a te általad "segítség" számunkra nem volt az, hanem hirdeted és linkeled az InuYasha részeit, amire se én, sem Zsolti nem vagyunk/ nem voltunk rá kíváncsiak! Azt hogy mi is belinkelünk egy egy dolgot, azt a mi saját petíciónknál teszünk meg és nem ide jövünk agyba-földbe hirdetni egy sorozatot, vagy egy megjelenést vagy bármit! Most te örülnél neki, ha mi is elkezdenénk hirdetni a MI petíciónkat? Szerintem nem! Azzal hogy neked csak ez az anime az egyetlen, akkor sajnálom! A másik, hogy nem vitázni akarok, csak hogy egy kicsit legyél már tisztában a dolgokkal és a pofátlanságoddal is egyben! Erről ennyit! Nyugodtan töröld ezt a hozzászólást, engem rohadtul nem érdekel, de én neked többet segíteni nem fogok! ^^

UI: Már kicsit kezd elegem lenni az InuYashából, hogy meg mondjam őszintén! :/ Szerintem már sokan meg is unták egy picit, főleg hogy semmi híre és nyoma sincs semminek! -.-" Ígértek nekünk fűt fát, semmi nem lett belőle! Azt tanácsolom hogy ne fuss az InuYasha után vannak még ennél sokkal jobb animék is! ;)
???

#218 Re:

2012-11-01 14:24

#77: Zsolti-kun -

hm............ hát az tök igaz kb az animax facebook oldalán egy lány akarta az animaxtól a vadmacska kommandokat és egy mészárovics zsolt nevű ember azt válaszolta neki ''semmikor mert lejárt a joga! mert ez a lány a youtuben csak 20 vagy 25 részig kellett néznie!

 

Lengabor

#219

2012-11-02 04:59

Nahát, több mint egy hónapig nem nézek ide, erre elszabadul a pokol. Eszterrel korábban nekem is volt egy kis vitám, nézeteltérésem, de megoldottuk. Nyilván mindkét félnek igaza van valamilyen szinten, de azt gondolom, hogy ez a petíció nem a megfelelő fórum arra, hogy ezt a konfliktust rendezzétek, mert ezzel végső soron az eredeti célt - ami az InuYasha folytatására irányul - tiporjátok a sárba és teszitek nevetségessé. NANA a legjobb megoldás, ha többet nem írsz ide, noha szólásszabadság van, de ha már kicsit kezd eleged lenni az InuYashából, akkor teljesen felesleges offolással a hozzászólások számát növelni. Nyilván nem azok számára lett létrehozva ez az egész, akik már megunták a várakozást, és inkább más animékba kezdtek, hanem azoknak, akikben még él a remény. Mi is dolgoztunk érte, egyelőre érdemi eredmény nélkül, de nem merült a feledés homályába a téma - és nem is fog addig, míg nem érjük el a célunkat. A DVD-kiadásra pedig még kisebb az esély, minthogy tévében végigmenjen, mivel a hazai DVD-piac haldoklik, a jogok helyzete kétséges, és az RTL Filmklub, ami kiadta a 104 részt, már nem is aktív.
A lényeg, hogy Eszter és NANA hagyjátok egymást békén, senki ne törődjön a másikkal és akkor nem lesz ez. Mindenki intézze a dolgait, ahogy tudja, de ne tegyetek egymásnak keresztbe. A legcélszerűbb, ha Eszter nem is reagál NANA korábbi hozzászólására, mellesleg az enyémre sem kell, mert akkor megy az off tovább. :)
Érdemi változásról sajnos továbbra sem tudok beszámolni az eredeti üggyel kapcsolatban. Az AXN Sci-fi most vetíti a Dragon Ball GT-t, Narutot, Rozsomákot és Vasembert. Ez egyrészt erősítheti a korábbi gondolatunkat, hogy pont ez az az ok, amiért az AXN-nél kopogtatunk animékért. Csak ha tesznek magasról a kéréseinkre, akkor nehéz bármit is elérni, de a lényeg, hogy lássák az igényt a műfajra. Másrészt viszont az Animaxre nézve veszélyt is jelenthet, mert lehet úgy is értelmezni, hogy a jogokban biztosított ismétlési lehetőségeket minél előbb el akarják "égetni",
ebből következne, hogy az Animaxon többet nem lehetnek az említett animék ---> vagy megszűnik a csatorna műsorok hiányában, vagy egy vadonatúj kínálattal áll elő, amiben nem biztos, hogy az animék egyáltalán bármilyen szerepet kapnának. Ha ez a szörnyűség megtörténne, még kevesebb lenne az esélyünk, hogy rávegyük az AXN-t az InuYasha náluk nem vetített részeinek szinkronjának megszerzésére. Remélem, hogy nem az a céljuk, hogy minden még joggal bíró animét ledaráljanak, ahányszor tudnak, aztán viszlát. Talán a jövő év hozhat fellendülést az animék vetítése tekintetében úgy általánosan, mint csak az Inura koncentrálva. Bizakodjunk. Ti meg ne veszekedjetek, hanem hagyjátok egymást békén. :)
Zsolti-kun

#220

2012-11-02 14:26

#218: ??? - Re:

Én vagyok az a Zsolti. :P ^^

Zsolti-kun

#221

2012-11-02 14:27

#219: Lengabor -

Teljesen egyetértek mindennel. ^^

Lengabor

#222 Re:

2012-11-02 16:28

#220: Zsolti-kun -

Remélem tudod kit takar az a három kérdőjel :D A stílusáról nagyon könnyű felismerni :D (Halmos Tamást)

Eszter
A petíció szerzője

#223

2012-11-02 20:32

Én nem akartam vitát és nem vagyok se lenéző, se ilyen-olyan, csak mert egyesek azt hiszik, hallják és olvassák rólam,... Az ő petícióján reagáltam neki szinte mindenre. De se itt, se ott nem szeretnék vitát! Úgy néz ki, van aki szereti feladni a küzdelmet egyes animékért, főleg akkor, ha azt egy másik ember is szereti, akivel némi vitája volt. Hát ez van,... Kagome pedig szokásosan lenéző, csak mert nem japán hanggal szeretem, főleg ezért támad. Plusz mert egyszer mertem hirdetni az ő oldalán is a petíciót. Nem tudom hol hirdethetném, ha nem témába illő oldalakon. Néha igenis kell hirdetni a petíciókat, különben honnan szerezzenek róla tudomást mások. De én lezártam ezt, főleg ha más(ok) is!

Egyébként van néhány egyéb fejlemény, igaz nem magyar ügyben, de azért érdekes és elmondom. Akit érdekel, az megnézi, akit nem, az nyilván nem. Nemrég újra rákerestem a Final Act-ra angol szinkron ügyben és végre találtam már hivatalos angol szinkront róla. :-) Ezt félig azért is tudtam már korábbról, mert nagyjából 1 hete egy rövid Inus videó alatt a hozzászólások között olvastam, hogy október vége és november eleje körül már lesz InuYasha Final Act hivatalos angol szinkronnal. Reméltem és örültem, hogy ez nagy valószínűséggel már igaz és hogy kicsit később rákeresek újra. Igaz, korábban is (nagyjából fél éve) hallottam róla itt-ott, hogy valószínűleg lesz neki hivatalos angol szinkronja. Hisz mint tudod, hivatalos angol szinkronú a 167. részig volt korábban, ami a 6. évad vége, de most már a Final Act-nak is lett. :-) Azért hangsúlyozom ennyire a hivatalos angol szinkront, mert volt, van neki nem hivatalos is, ami rosszabb ehhez képest, de azért úgy önmagában az is jó és ritka a neten az a változat. Jó a hivatalos angol szinkronja a Final Act-nak, szinte olyan, mint az előző évadok angolul, egyedül Kagome hangja fura és magas benne egy picit (korábbi angolhoz képest főleg), a többi oké és InuYasha hangja is a régi, mármint a régi eredeti angol. :-) Persze aki nem tudja, milyen az, az még nem tudja. A Final Act hivatalos angol szinkronja még csak a 4. részéig van meg a neten, még csak addig adták le. Biztos vagyok benne, hogy heteken keresztül sorba leadják külföldön a részeit és felteszik a netre. :-) Én már le is szedtem mind a 4 új angol szinkronos részét (csak 2 részletben tudtam, hogy part 1, part 2, de nem nagy baj, jobb mint sehogy). Majd néha visszanézek és a többit is majd letöltöm, meg fogom nézni. Igaz, maga a szinkron nem sokban tér el a nem hivatalos korábbi ritka angol szinkronjától, de nem baj, így a hivatalossal már jobb. Akit érdekel, az írja be a Youtube keresőjébe, hogy "InuYasha Final Act English dubbed".

Zsolti-kun

#224

2012-11-02 23:31

#222: Lengabor - Re:

Igen, tudtam. :D

Lengabor

#225

2012-11-02 23:52

Igen, én is erre vártam, mert nem szerettem volna japán hanggal és magyar felirattal megnézni az utolsó 26 részt, ha már az előtte lévő 54 részt angolul néztem meg. Kagome hangja azért más, mert aki eddig szinkronizálta (Moneca Stori) nem vállalta tovább a szerepet. A helyét Kira Tozer vette át. Sesshomaru hangja is változott, David Kaye helyett Michael Daingerfield az új szinkronhang. Október 2-án volt az amerikai premier, onnantól kezdve viszont már péntekenként jön az új rész (ma, november 2-án jön az ötödik). November 20-án (tehát jóval a tévés premier vége előtt) pedig megjelenik Blu-Ray-en és DVD-n az első tizenkét rész, tehát le is lehet majd tölteni jó minőségben, angol hanggal.
Azt a szinkront, amit te hallottál, pedig az Animax Asia készíttette, de teljesen más szinkronstábbal, így nem is érdemes vele foglalkozni. :) Ez olyan, mintha nálunk a Moser-Molnár-Markovics-Bogdányi-Steiner fogatot teljesen más, noname emberekre cserélnék.